Vraciam sa tejto problematike...,podarilo sa to uz niekomu opravit?dydaj1 píše:Zistena zavada na oboch je streleny integrač P4376 na 3,3Vtak to bude zabava nakupiť to...
dnes som mal cas ,integrac P3476 vyzera ok,6R8 som nameral 3v...
Vraciam sa tejto problematike...,podarilo sa to uz niekomu opravit?dydaj1 píše:Zistena zavada na oboch je streleny integrač P4376 na 3,3Vtak to bude zabava nakupiť to...
Ma Ceske len ho treba nastavit menu-nastaveni-jazyky...PETERVA píše:Má ten fw 2.11.83 aj slovenské menu?

Příspěvek od Pr0metheUs »
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=56661caldix píše:No ja som tam tu Enigmu este nedal, nebolo vela casu sa s tym hrat (a aj decka na mna vrazebne pozerali pri FW update ze co robim a preco im nejdu rozpravky) A samozrejme to chce aj trochu postudovat ze co a ako, lebo pouzivam nejke pluginy a este netusim ako to rozbeham kedze E2 nahradza FW ak som to dobre pochopil...(Mam USB kluc + subor *.tar a v nom "root.img" a "uImage"). Ak sa najde dobra dusa co ma nasmeruje budem len rad (pripadne PM)...
caldix píše:No ja som tam tu Enigmu este nedal, nebolo vela casu sa s tym hrat (a aj decka na mna vrazebne pozerali pri FW update ze co robim a preco im nejdu rozpravky) A samozrejme to chce aj trochu postudovat ze co a ako, lebo pouzivam nejke pluginy a este netusim ako to rozbeham kedze E2 nahradza FW ak som to dobre pochopil...(Mam USB kluc + subor *.tar a v nom "root.img" a "uImage"). Ak sa najde dobra dusa co ma nasmeruje budem len rad (pripadne PM)...
tak sa mi podarila nainstalovat v4 na prvi raz...........Milos999 píše:Kto uz naistaloval PKT Hyperion V4 do Anacondy nech da prosim vediet coje vo V4 nove ???
Nejak mi Anaconda nechce cez usb V4 chytit... Uz som pouzil 3 rozne flashky...

Příspěvek od Pr0metheUs »
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz