freeSAT (UPC Direct)

Odpovědět
gusto1
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: freeSAT / UPC Direct: všetko o službe

Příspěvek od gusto1 »

rozpadavanie obrazu nema nic spolocne s datovym tokom
ondrej9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ondrej9 »

v pohode, ja viem, robil som si srandu
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od z.marian »

Chystané parametre nových kanálov a plánované audiostopy

Obrázek

(DigiZone.cz, opravené)
Naposledy upravil(a) z.marian dne 11.březen 2014 - 22:52, celkem upraveno 5 x.
QMXX
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od QMXX »

Nechapem naco pridavaju taketo o nicom programy. Nie kvoli jazykovym stopam ale ze su taketo obsahovo o nicom kanaly. Kto pre boha bude tieto programy pozerat?

Radsej mohli pridat Markizu v HD, ved je tam NOVA HD, CT HD, CT Sport HD tak by tam mohli pridat aspon jeden HD kanal aj pre SR. A este som nespomenul madarske m1HD, RTLKlubHD, takze maju 2 HD kanaly aj madari ale program v HD z SR ani jeden.

Alebo Joj HD, no neviem kde je viacej HD obsahu, ten by mohli pridat. STV by bolo asi zbytocne, je v dvb-t a aj tak tam nic poriadne nedavaju.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

QMXX píše:Nechapem naco pridavaju taketo o nicom programy. Nie kvoli jazykovym stopam ale ze su taketo obsahovo o nicom kanaly. Kto pre boha bude tieto programy pozerat?

Radsej mohli pridat Markizu v HD, ved je tam NOVA HD, CT HD, CT Sport HD tak by tam mohli pridat aspon jeden HD kanal aj pre SR. A este som nespomenul madarske m1HD, RTLKlubHD, takze maju 2 HD kanaly aj madari ale program v HD z SR ani jeden.

Alebo Joj HD, no neviem kde je viacej HD obsahu, ten by mohli pridat. STV by bolo asi zbytocne, je v dvb-t a aj tak tam nic poriadne nedavaju.

a co Ti chyba vari vidiet martinki z turca jebaky v HD alebo co ked taker odpadove telky ako Markiza, Joj a podobnu spodiinu vytahujes ?
ja napriek tomu ze som stary rusak (8rokov to do mna tlacili) si radsej pozriem Da vinci learning s english stopou ako pritroubly panelak s vykopavkovymi hercami.
Vies janko aj tu plati - povedz mi co kukas a ja ti poviem kto si :P
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Na Eurosport 2 CZ.
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.3.0-Driver:21.01.2016-Gui version:24-11.2018-Kernel version:3.12.1
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od z.marian »

Teraz neviem, ktorý portál publikoval predbežne omyl. DigiZone písal pre 10 audiokanálov Music Choice 11843 MHz (viď. prevzatú tabuľku), Parabola teraz píše o pripravených audiopozíciách na 12034 MHz...

http://www.parabola.cz/zpravicky/21437/ ... ic-choice/

Mne sa zatiaľ nič nenaskenuje ani na jednej frekvencii z pripravovaných vecí bez PIDov.
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

Na parabole majú pravdu.
multichoice.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od z.marian »

gusto1
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od gusto1 »

QMXX píše:Nechapem naco pridavaju taketo o nicom programy. Nie kvoli jazykovym stopam ale ze su taketo obsahovo o nicom kanaly. Kto pre boha bude tieto programy pozerat?

markiza, joj a ich odnoze by som vyhodil zo zakladneho balika aj v SD rozliseni a pridal by som nejake zaujmave doku ci uz o prirode, alebo aj tech a pod ...
TV ako mark ... joj ... a podobne primitivne TV, ktore krmia ludi co nevedia ako vyuzit rozumne cas, uz nesledujem asi 3 roky a pomaly prestanem pozerat aj STV, lebo sa hrnu podobnym smerom.
Antonin.23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Dreambox TWO UHD BT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonin.23 »

ved je tam NOVA HD, CT HD, CT Sport HD
ČT Sport HD ? [-X
Dreambox TWO UHD BT,Parabola 100 cm.
Motor SG 2100.TV SONY OLED XR55A83K.
SKYLINK Kombi,Disney+
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Antoníne, že si nečítal post od QMXX ? :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

mmiriboy píše:...
Cez Turiec občas pracovne chodievam, ale žeby mi nejaká "Martinka" spadla do oka - ...no proste nepoznám :!: :)
U vás v dedine máte také jedno zariadenie kde by si ju možno aj našiel keby si chcel. :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
bibo tn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bibo tn »

ze by sa nachadzala v kastieli :wink:
AB IPBox 9900HD+
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

Steiner píše:
mmiriboy píše:...
Cez Turiec občas pracovne chodievam, ale žeby mi nejaká "Martinka" spadla do oka - ...no proste nepoznám :!: :)
U vás v dedine máte také jedno zariadenie kde by si ju možno aj našiel keby si chcel. :D
heh, co mam posledne info tak mala robit pri bytci v tej restike co varia z konaciny ale nescelo sa jej. pak ze bola jako narodeninovy darek 3 zvucnym hokejistom z TN regiony a lastovicky cvirikali ze ju ktosi dal dole aj s tou jej zubatou kamoškou

...jdu blejt velebnosti ](*,) ](*,)
ProKiller

Příspěvek od ProKiller »

gusto1 píše:rozpadavanie obrazu nema nic spolocne s datovym tokom
a nevies kde moze byt problem? co sposobuje to rozpadavanie obrazu? Signal mam dobry.
RATOS

Příspěvek od RATOS »

ProKiller píše:
gusto1 píše:rozpadavanie obrazu nema nic spolocne s datovym tokom
a nevies kde moze byt problem? co sposobuje to rozpadavanie obrazu? Signal mam dobry.
Sledujem toto vlákno už dlhšie a kontroloval som či sa obraz na týchto staniciach rozpadáva. Hold smola , žiadne rozpadávanie som nezaznamenal. Mal som raz tento problém na ipboxe ,skúšal som rôzne softy na ktorých sa hlavne rozpadávali HD programy . Keď som nahodil vodku11 do boxu , tak odvtedy žiadne problémy .
gusto1
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od gusto1 »

Ked borci pisu, ze sa im obraz rozpadava, tak sa im asi rozpadava a neni to nahoda (aj mne sa rozpadaval (teraz uz dlsie nesledujem TV, tak neviem)), kludne volaj na upc freesat support
jaydoo
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend ET4000

Příspěvek od jaydoo »

Dnes som si to rozpadavanie uz nevšimol.

Sent from tablet
Xtrend ET4000 OpenPLi-4.0
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

Ďalšie plánované zmeny v balíčkoch

Příspěvek od z.marian »

● TLC sa presunie do ponuky Medium

Balíček Medium sa rozšíři o ďalší kanál: z doplňkového balíčku Plus bude presunutý lifestyleový kanál TLC. Stanica tak bude dostupná väčšiemu počtu abonentov. TLC sa zameruje na ženy vo veku od 25 do 49 rokov a ponúka to najlepšie zo životného štýlu, reality show a zábavných programov Discovery pre ženy.

Obrázek

● Kanály Animax a Da Vinci U (Universitas) čoskoro ukončia vysielanie

Animax je anime kanál spoločnosti Sony Pictures, pôsobil ako doplnkový kanál po skončení vysielacieho času detského Minimaxu od 20:00 do 02:00. Bol dostupný v balíčku Medium, vo večerných hodinách by hol mal nahradiť nový kanál pre mladých: C8.

Da Vinci U je edukačný kanál z univerzitného prostredia, doteraz bol dostupný ako bonusový SD kanál v norme MPEG-4 predplatiteľom HD balíčka. Do ponuky ale o pár dní pribudne iný edukačný kanál rovnakého vysielateľa: Da Vinci Learing (do balíčku Plus).

● UPC Direct pridá verejnoprávny kanál M3

Obrázek

Najnovší televízny kanál maďarského verejnoprávneho vysielateľa M3 bude dostupný už aj zákazníkom UPC DTH. V akom programom balíčku a od kedy bude stanica dostupná predplatiteľom, zatiaľ nie je známe. Aktuálne už však prebiehajú testy na satelite Thor 5 (0,8°W), frekvencii 11 938 MHz. Testy M3 prebiehajú na bývalej programovej pozícii po kanáli AXN.

M3 spustil svoje vysielanie 20. decembra 2013, vysiela 18 hodín denne, od šiestej hodiny ráno do polnoci. V programovej ponuke je možné nájsť staršie programy z bohatého archívu MTVA.

Budúce technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 5 (0,8°W)
Frekvencia: 11 938 MHz
Polarizácia: horizontálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: UPC Direct
Názov: M3
Naposledy upravil(a) z.marian dne 12.březen 2014 - 1:03, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „FreeSat“