AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
L0th4r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od L0th4r »

Ahoj, nevi nekdo jak nastavit oscam.server na kartu T-mobile 0624,nebo aby byla funkcni?
Zkousel jsem toho uz vic, co jsem nasel na foru,ale porad na webu error karty
video: PANASONIC TX-P65ST50, MEDE8ER MED600 X3D/WP, VU+ Uno 4k VTI 13.0.9
audio: Ceeroy 8090, h/k hkts 60, Marantz 2220b, h/k 171, Pioneer n-50
stevesk11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X

Příspěvek od stevesk11 »

L0th4r píše:Ahoj, nevi nekdo jak nastavit oscam.server na kartu T-mobile 0624,nebo aby byla funkcni?
Zkousel jsem toho uz vic, co jsem nasel na foru,ale porad na webu error karty
skus stiahnut plugin z ftp servra zadaj do prijimaca up.ellano.sk a najdi oscam newapi je tam a ten stiahni a uprav configi...na ICE karty to ide ale na tie tvoje neviem
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE
goodmancz

Příspěvek od goodmancz »

Nemá někdo zkušenosti s českou znakovou sadou v image PKT Hyperion v.3 SVN-2596 řščúů jsou v menu pokažené.
Děkuji za radu jak to napravit. :good:
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

goodmancz píše:Nemá někdo zkušenosti s českou znakovou sadou v image PKT Hyperion v.3 SVN-2596 řščúů jsou v menu pokažené.
Děkuji za radu jak to napravit. :good:
Radím číst,číst,číst na foru :book: už se to tu několikrát řešilo. Základní skin ten červený neumí české znaky,neboť ho vytvořili Poláci. Dej si tam jiný skin,třeba Pli MarcinO,tam české znaky jsou. :good:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
goodmancz

Příspěvek od goodmancz »

Díky za radu,
Každopádně bych nepsal kdyby mi to nedělali všechny PKT skiny :wink:
Přišel sem dnes na nápravu. Stačí dát PKTeam BluePanel / Skin Setup / Font fix tlačítkem epg a jeto, nyní všechny CZ fonty jsou OK v PKT skinech.
:Yahoo!:
Teď už mě trochu trápí jen PiP a jeho podivná funkčnost/nefunkčnost v E2 + Hyperion v3 :o
Hrochy

Příspěvek od Hrochy »

goodmancz píše:Díky za radu,
Každopádně bych nepsal kdyby mi to nedělali všechny PKT skiny :wink:
Přišel sem dnes na nápravu. Stačí dát PKTeam BluePanel / Skin Setup / Font fix tlačítkem epg a jeto, nyní všechny CZ fonty jsou OK v PKT skinech.
:o
Diky :clapping:
goodmancz

Příspěvek od goodmancz »

Mohu se zeptat majitelů Amiko ALIEN 2 s E2, zda vam chodi radne nahravani a prehravani zaznamu vcetne HD po siti?
Nevim zda to je tim ze nahravam na sitovy disk, ale při prehravani zaznamu zaroven když nahravam hooodne dlouho trva nez se resizuje okenko z malého na velke a povoli mi pretacet..
Vsiml jsem si ze při zaznamu je 0 MB RAM :cry: volneho mista, je to tim ze tedy preteka pamet :?:
Když se nenahrava je kolem 34MB volne RAM
Jak jste natom vy zkuseni? Jde oto aby sli tunery vyuzit :-), napr streaming nebo prave zaznam + prehravani.
Také mi jde oto zjistit zda je to pomalosti procesoru nebo jen neodladenosti E2. PiP jsem vzdal.
:thankyou:
nasgul88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: GigaBlue Ultra HD

Příspěvek od nasgul88 »

Chcel by som sa vas opytat na jeden kozmeticky problem. Mam pkt hyperion v3 a ked zapnem stb z pohotovostneho rezimu, vzdy mi tam nabehne hlavne menu. Musim najskor stlacit exit a az potom prepnut.
Viete niekto ako to spravit aby to menu nenabiehalo?
GigaBlue Ultra HD , OpenATV 5.3
Amiko Alien 2 Twin , PKT Hyperion v5.3 SVN-3401, Oscam 11198, Spark 1.2.80
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple Plus

Příspěvek od vbor »

nasgul88 píše:Chcel by som sa vas opytat na jeden kozmeticky problem. Mam pkt hyperion v3 a ked zapnem stb z pohotovostneho rezimu, vzdy mi tam nabehne hlavne menu. Musim najskor stlacit exit a az potom prepnut.
Viete niekto ako to spravit aby to menu nenabiehalo?
Já bych si něco o tom přečetl v příslušném tématu:

Kód: Vybrat vše

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=54691&start=120
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
iqual

Příspěvek od iqual »

ahojte. mam zaujem o tento prijmac amiko alien 2. chcem sa opytat pouzivatelov, ma tento prijmac kvalitny DVB-T tuner ? som z okolia Vranova a chcel by som "chytat" dajme to presovsku TV7 atd...
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

iqual píše:ahojte. mam zaujem o tento prijmac amiko alien 2. chcem sa opytat pouzivatelov, ma tento prijmac kvalitny DVB-T tuner ? som z okolia Vranova a chcel by som "chytat" dajme to presovsku TV7 atd...
Nechci ti radit,ale ja jsem s Amiko Alien2 co, se tyka DVB-T prijmu naprosto spokojen. Kdyz bys ho kupoval,tak si vyber konfiguraci s DVB-T2,ma uz, normu mpeg4. U nas chvili zkouseli v multiplexu ct1 HD a Nova HD a obraz v pohode.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Ako sa inštaluje skin cez Total commander? Do AR-P chcem dať skin marcinO? Stačí iba vybrať z iného image a prilepiť do usr/share/enigma2/? Aký skin používate v AR-P? Pôvodný bol bleskovo rýchly ale nepekný.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Inuita píše:
iqual píše:DVB-T2,ma uz, normu mpeg4. U nas chvili zkouseli v multiplexu ct1 HD a Nova HD a obraz v pohode.
Ja mam ten starsi model s DVB-T a vypada to opravdu ze tuner je citlivy jak bylo uvedeno v nejakem ohodnoceni kdyz se Alien zacal prodavat a neni s nim zadny problem. Mam Ct 1 a 2 a Ct Sport v HD. Nevim jestli v Cechach neco vysila v T2 ale kdybych kupoval ted, samozrejme bych to bral.
Hypnos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hypnos »

Hmm, mam amiko Alien2 3 tunery, ale to Neutrino je nepouzitelne stejne jako vsechen SW- Pomale reakce. Enigma pada a samy green screen, Spark problemy s EPG a nahravani rozdeluje po castech (ani VLC me je neprehraje v pc, pouze DM)

Neutrino, trochu kostrbate, a neumi nahravat program a divat se na jiny, nebo nahravat 2 ruzne. Pise kodovano. Nebo to neumim nastavit. Pouzivam MGcamd. Muzete poradit? Obcas je nutny restart. Skoda no. Diky.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Hypnos píše:Hmm, mam amiko Alien2 3 tunery, ale to Neutrino je nepouzitelne stejne jako vsechen SW- Pomale reakce. Enigma pada a samy green screen, Spark problemy s EPG a nahravani rozdeluje po castech (ani VLC me je neprehraje v pc, pouze DM)

Neutrino, trochu kostrbate, a neumi nahravat program a divat se na jiny, nebo nahravat 2 ruzne. Pise kodovano. Nebo to neumim nastavit. Pouzivam MGcamd. Muzete poradit? Obcas je nutny restart. Skoda no. Diky.
Přečti si něco o E2 Hyperion3. :book: Mám ho 3 měsíce a plná spokojenost.Jedu přes oscam ymod-18-T50. A to já jsem byl velký zastánce Sparku. Kdybych to tak mohl zhodnotit dle funkcí a spolehlivosti,tak Spark 70%-Hyperion 100%
iqual

Příspěvek od iqual »

ok som rozhodnutý pre AA2, môže byť takáto konfigurácia ?
http://www.satelity.ellano.sk/31055/ami ... gma-2.html
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

iqual píše:ok som rozhodnutý pre AA2, môže byť takáto konfigurácia ?
http://www.satelity.ellano.sk/31055/ami ... gma-2.html

Dávám palec nahoru! :good:
iqual

Příspěvek od iqual »

Inuita: Ďakujem za rady, ešte takýto detail :), neznášam operu :D nebude možné používať chroome ? :)
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

iqual píše:Inuita: Ďakujem za rady, ešte takýto detail :), neznášam operu :D nebude možné používať chroome ? :)
To myslíš jak? V tom AA2? No ve Sparku je jen opera a v E2 zatím jsem nenašel žádný int.prohlížeč. :cry:
iqual

Příspěvek od iqual »

no myslel som to tak či nie je možné inegrovať google chrome nejako...
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“