Problem s HDMU

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
miro11smrco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Problem s HDMU

Příspěvek od miro11smrco »

Panove prosím o pomoc sHDMU nedarí sa mi do nich nič dostat ani cez ich server (not foud 1.404alebo collected errors)To bi som oželel ale nejde tam nič dostat ani cez FTP.Nemate niekto na to nejaku fintu?Používam aj octagonacke enigmy a to iste.V PKT to funguje oboma sposobmi.Predom velká vdaka.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: Problem s HDMU

Příspěvek od efendy55 »

cez ich server to nejde už pekne dlho a asi to už ani nepôjde jedine cez ftp to ide , preto som jeb..... aj celé image HDMU . ](*,) nech si ho strčia komplet do prdele . :Yahoo!:
daj meno : root a heslo HDMU a pôjde ti to cez to ftp , ale podla mojich skúseností to stojí celé za hov.... #-o
Všetko 4K
miro11smrco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Do HDMU sa dostanem cez FTP aj tam veci pomením ale v prístroji sa neukáže. Vtých enigmách čo su tu na fore sa mi podarilo zmenit conf. a rozbehat aj EMU.Ale zmenit binárku alebo dat tam niečo nové nie.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

tiež som nad tým maturoval , ale je to niekde tu na fore napísané ako tam zmeniť binrarku .ja som HDMU rýchlo opustil a nikdy viac dakujem , openpli je pre mna daleko lepšie . \:D/
Všetko 4K
miro11smrco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Na HDBOX je Openpli?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

sori , mám to v aliene ,ale malo by byť aj pre hdbox tuším že treba hladať pre octagon openpli . do hdboxa 7110 ide pre octagon 918 mám tam síce momentálne hyperion ale niekde som čítal že by to malo byť pre octagon 1018 ak sa mýlim tak ma prosím opravte .
Všetko 4K
miro11smrco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tak posledné verzie HDMU sa zlepšili z ich servra ide stahovat v pohode mam poslednu octagonacku 11809 azatial slape slušne .Na oscam ide karta ICE,na Mgcamd šlape share cez cccam list akurat EMU blbne ORF v pohode ale skylink ani prd a to som ich skusil viacere.Neviete ktory softkam zvlada EMU a share z cccacam listu?Ten mgcamd vHDMU nie je spolahlivý.
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“