Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od helix26 »

Milos999 píše:Mam doma teraz jednu anacondu hd od kamosa... Chcel som do nej dat do novy fw ale vzdy mi na obrazovke vypisuje "Nedostatok pamete na vasom disku, je potrebne minimalne 29 Mb volnej pamate na Vasom USB" Potom restart a a nabootuje fw, ktory tam bol predtym. Pritom na USB flash Kingston z ktoreho nahravam ma kapacitu 2GB je tam nahraty len samotny fw cize miesta na nom je dostatok... Vyskusal som este 2 flesky a to iste hlasi !!! Stretol sa stym uz niekto prosim ??? Vopred vdaka !!! Pri mojej anaconde som stym este nestretol a ide o.k. aj nahravanie noveho ci stareho fw z toho isteho USB...
neviem ci ti poradim ale napada ma iba format na fat32 a skusit tam nahrat fw znova ...
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

presne - miesta tam je,ale nevie ho pouzit. sformatovat s prednastavenymi hodnotami a pojde to .
PETERVA

Příspěvek od PETERVA »

helix26 píše:ktory fw sa tam snazis nahrat ? skus najnizsi dvojkovy FAC nie octagon http://optibox.cc/download.php?id=298 a loader sa updatuje tak ze drzis tlacitko CH+ tu to mas popisane od mufaka76
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=512805#p512805
Je to OK,nahral son tam ten "najnižší dvojkový" a vyššie už to zobralo. Vďaka za radu.
hypnotic

Příspěvek od hypnotic »

ahojte, mam problem s update fw, po dlhom case mi verzia 2.11.70 (pre octagon 1008) cez tlacitko CH+ dvihla loader z 6.20 na 6.27, no lenze teraz neviem dat fw 2.11.77, ktory je pre hdbox..
stalo sa to, ze po zmene loadera budem musiet stale davat fw pre octagon?
pravyroxor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Uno 4k SE, vu+ zero

Příspěvek od pravyroxor »

Je to síce v sekcií download, ale riešením je zmena resseler ID z octagonu na hdbox, mal som rovnaký problém a pomocou tohto pluginu som to zmenil na hdbox. Loader sa tým poníži na 6.20 a následne aplikuj 2.11.77 pre HDBox cez CH+ a bootloader sa prepíše znova na 6.27.
Najprv som si ale hada vymazal a nastavil do výrobných nastavení, rovnako aj po update firmware. :idea:

Jednoduchá úprava přes Reseller ID Changer u mne nefungovala,
ale funguje změna ID pomocí pluginu HDF-Flasher-V620.08
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=42663.
Potvrzuji přehrávání divx, xvid souborů - ok i ze síťového disku. :Yahoo!:
SRT itulky musí být uloženy ve formátu UTF-8.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

hypnotic píše:ahojte, mam problem s update fw, po dlhom case mi verzia 2.11.70 (pre octagon 1008) cez tlacitko CH+ dvihla loader z 6.20 na 6.27, no lenze teraz neviem dat fw 2.11.77, ktory je pre hdbox..
stalo sa to, ze po zmene loadera budem musiet stale davat fw pre octagon?
Tak si daj ten druhy upraveny od Openbox pre Anacondu HD !!! Okrem toho, ze ma logo Openboxu a nema bohuzial cz a sk jazyk menu tak vyzera ten soft ako original od Optiboxu !!! Ale slape o.k. A nemusis prerabat Anacondu HD cez Reseller ID...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
pravyroxor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Uno 4k SE, vu+ zero

Příspěvek od pravyroxor »

Ten openbox som skúšal, skončilo to úplne rovnako ako pri aktualizácií hdbox 2.11.77 - error 10, pomohla až zmena reseller ID :!: Mal som tam predtým Octagon 2.11.70, ktorým sa zmenil bootloader. Následne sa nedalo nahrať nič - ani hdbox ani openbox 2.11.77 až do zmeny reseller id
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

pravyroxor píše:Ten openbox som skúšal, skončilo to úplne rovnako ako pri aktualizácií hdbox 2.11.77 - error 10, pomohla až zmena reseller ID :!: Mal som tam predtým Octagon 2.11.70, ktorým sa zmenil bootloader. Následne sa nedalo nahrať nič - ani hdbox ani openbox 2.11.77 až do zmeny reseller id
Ten Openbox ide o.k. niesu nijake problemy.. Sam ho mam v mojej Anaconde... Akurat tam chyba cz a sk jazyk pre menu... Neni potrebna zmena cez Reseller ID ked mas ID Anacondu HD !!!
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
hypnotic

Příspěvek od hypnotic »

openbox by bolo riešenie, keby mal aj sk menu.. :roll:

tak HDF-flasher pomohol.. :wink:
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Skusal uz niekto na anoconde s bootloaderom 6.27 te novy plugin BoxKit_v0.11_bin.rar (ma to byt zmena Ressellera ID jednoducho cez plugin pre Fortis klony s bootloaderom L6.46, L6.26, L6.27, L7.36 a aj L7.37) ??? Je to pre oba Anacondy ??? Vopred diky.
Obrázek
skipi1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo

Příspěvek od skipi1 »

Cawte, skusal uz niekto zdielat s anacondou amiko alien 2 twin, rozmyslam o kupe tak sa radsej spytam.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

mam už dva take prijimače stejny problem a potrebujem pomoc!
-
-ked zapnem svieti znacka optiboxu a display je cierny,v telke obraz ziadny!na dialkovy ovladac
reaguje,ked stlacim cervene tlacitko /of-on/,na display sa objaví cas ,funguje normalne,znova ked stlacím cervene tlacítko uz len svietí znacka optiboxu,loader nenabehne!
-skusal som aj usb/firmware/nereaguje
Nereaguje na HDClean,ani na porter,ani usb!Optibox logo svietí,ked prepnem idu hodinky normalne na display, zacnu od 12:00!,zdroj je funkny,aj display-otestovano len ten boot nefunguje!
dallas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dallas »

Ja som mal ten isty problem....uz viac ako pol roka pretrvava....odlozil som do skrinky. :cry:
Na nic nereagoval,usb,pc...
Zrejme to bude chyba bootloadera!JTAG,alebo servis...myslym ze to uz mas akurat po zaruke! ](*,)
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Zistena zavada na oboch je streleny integrač P4376 na 3,3V :o tak to bude zabava nakupiť to...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) dydaj1 dne 15.prosinec 2013 - 13:00, celkem upraveno 1 x.
trezor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trezor »

Pozeral som to aj ja ale ten moj integrac vyzera OK. Chyba je rovnaka. Nestači tam iba nahrať soft cez JTAG?
Optibox Anaconda, FW Octagon SF 1008SE+ 2.11.77, MCAS 4.9.2013, Skylink IRDETO, Astra 19.2° a 23.5°
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

trezor píše:Pozeral som to aj ja ale ten moj integrac vyzera OK. Chyba je rovnaka. Nestači tam iba nahrať soft cez JTAG?
blišie sa pozri..... na 6R8 by si mal mamerať 3V3
trezor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trezor »

daj vedieť ak sa Ti to podari opravit.

Ďakujem,
Optibox Anaconda, FW Octagon SF 1008SE+ 2.11.77, MCAS 4.9.2013, Skylink IRDETO, Astra 19.2° a 23.5°
ben141
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ben141 »

zdravim vas,
mam oscam ymodv18-t40 verziu a problem , ze mi nejdu oscam.keys napr z netsatkeys stranky, len raz zac cas, tak 1 z 5 . Neviem cim to je. moze vplyvat na to text editor v ktorom premenuvam softcam.key na oscam.keys ? alebo nejake formatovanie, alebo nieco ine? divne ze raz za cas mi 1 z novych keys idu ale vacsinou nie. ako to vyriesim? dakujem
dallas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dallas »

dúfám ze sa ti to podarí stým integráčom.držim ti palce!!!
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

ben141 píše:zdravim vas,
mam oscam ymodv18-t40 verziu a problem , ze mi nejdu oscam.keys napr z netsatkeys stranky, len raz zac cas, tak 1 z 5 . Neviem cim to je. moze vplyvat na to text editor v ktorom premenuvam softcam.key na oscam.keys ? alebo nejake formatovanie, alebo nieco ine? divne ze raz za cas mi 1 z novych keys idu ale vacsinou nie. ako to vyriesim? dakujem
naco premenuvavas subor textovym editorom ? premenuj ho bez neho a skus to
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“