AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: AMIKO ALIEN 2
stáhni tu co jsem ti dal link a neupgraduj ji. Mě to po upgradu taky blblo.dipol100 píše:Mám tam teď čerstvě 69, tak uvidím, ale raději bych rozchodil E2.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Na oscam irdeto t-mobile bohužel ne.Zkus pohledatdipol100 píše:OK, už stahuju, a na oscam bys měl taky odkaz? Dik
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Skylink ICE,sharing nepoužívám.dipol100 píše:Ty používáš sharing, nebo jinou kartu?
používám oscam ymod48,ten jediný mi najel obraz 20sec po probuzení z deep stanby. Ostatní oscamy jsem musel přepnout kanál.dipol100 píše:A co používáš na ICE kartu, oscam? Tam by se pak nastavení lišilo pouze CAID kódem a to bych si dokázal upravit, kdybys mi dal odkaz na stažení s ICE nastavením.
Tak po x hodinách bádání mi SPARK opět funguje, pokud by se Vám také toto stalo, tak řešení je zde http://www.sparkfans.net/viewtopic.php? ... 6&start=30bore67 píše:Zdravím.
Potřeboval bych poradit jak rozchodit SPARK, nevím co jsem udělal špatně, ale přestal mi na ALIEN 2 fungovat SPARK,při spuštění nabíhá SPAR po potvrzení OK BOOO, BO50, NULL, STAR a zustane zamrznuto na FAIL, přitom ENIGMA PKT HYPERION 3 bootuje normálně. Zkoušel jsem Alien2_1.2.50_rescue_image přes zadní USB postupem jak je tu napsaný který proběhl že při potvzení FACT se ukáže U LD, které bliká po cca 20s počítá od 5100 po 5299 poté opět začne blikat U LD, nechal jsem to v tomto stavu 5 min. a po restartu opět FAIL. Děkuji předem za každou dobrou radu.
-
skipi1
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: octagon sf8008 combo
Ahojte, poradi niekto neviem sa rozhodnut pri kupe amiko alien 2 twin alebo skytec nerine, doma je uz anaconda hd. Surne potrebujem poradit, lebo uz fakt neviem co zobrat. Vdaka
-
ajkali
- satelitni prijimac: AMIKO ALIEN 2
Ahoj, nainstaloval jsem do AA2 krome Sparka i Hyperion a neco malo do nej nainstaloval.Přestalo mi reagovat dal.ovl. Poradte co s tim, ovladani na pristroji funguje, ale potrebuji i barevne tlacitka na ovladaci.Ve Sparkovi funguje OK.
AMIKO ALIEN 2 + sharing
Zdravím znalce. Jsem čerstvým majitelem Amiko Alien 2+ 3tunery. Požaduji od toho:
1. Aby to jelo spolehlivě dívání i nahrávání současně na USB disk, nezávisle (žádné sekání).
2. Aby to spolehlivě sharovalo kartu po ethernetu v rámci domácnosti (ne jako levná Amika bez Linuxu - nepoužitelné, často se sekaly, zbavil jsem se jich).
Mám základní znalosti Linuxu (Open SUSE). Dočetl jsme se, že od výrobce to celkem nic neumí. ale s Enigma2 by mělo. Tak čím má začít? Omlouvám se, ale číst 95 stran povídaček nemám čas. Šlo by to v několika bodech? První krok mi prosím doplňte linkem a další v tom duchu:
1. Stáhnei Enigma 2 (3 nebo něco jiního) z http://.......
2. Nainstaluj Enigma2 z USB ...(postup)
3. Nainstaluj pluginy XXXX, ketré stáhneš z http://....... + postup instalace
Pokud je něco lepšíno, než Eigma2, rád si nechám poradit. Ale prosím fakt věcně, ne povídačky coby kdyby, jsem na tom špatně s časem... Díky obětavci, který mi věnuje 10 minut...
Prosím jen toho, kdo Alien2 má a funguje mu tak, jak požaduji. Ne teoretiky... díky...
Takže po vybalení a cca 2 hodinách experimentů: Je to totální s*ačka, co jsem koupil a nikomu to nedoporučuju! Zítra to asi vrátím. Fatální problémy:
1. Nelze naladit jediný program na Astře 23,5E , ani na jednom tuneru. USALS nastaven stejně jako v Amiko Mini, kde funguje normálně.
2. DVB-T naladit šlo, ale kvalita obrazu nic moc, horší jak satelit na Amiko Mini, horší jak z tuneru TV. Obraz jakoby zastřený v mlze, bez kontrastu, v menu nikde možnost zvětšit kontrast. Když zvětším na TV, bude přetažený při přepnutí na tuner televize, video a DVD. To Amiko HD Mini tu možnost nastavit parametry výstupního obrazu má...
3. Nelze regulovat v sateltu sílu zvuku. Obrázek regulátoru běhá po obrazovce na povely DO, ale hraje stále stejně silně. To v Amiku Mini funguje normálně (propojení přes HDMI v obou případech)
4. Obraz z DVB-T sebou občas škubne. To by se u cajku za 3,5 litru stávat nemělo !
5. Ukazatel síly signálu má jen 2 stavy: 0% nebo 90% Nelze tak rozlišit sílu 2 vysílačů stejného programu na různých frekvencích a tím si vybrat kvalitnější... ukazatel Q ukazuje u obou okolo 80% nebo nulu, ale jeden občas vypadává a zamrzá. Takže vím (přímo z DVB-T tuneru televize) že je mezi nima značný rozdíl v síle i kvalitě. V Alienu to nelze rozeznat. Oba ukazatele jsou asi fake.
Jo a za 6: nelze spustit nic z Youtube. Klip se vyhledá, spustím Play a nic, nějaká chybová hláška ve smyslu "video nelze spustit". Přitom vyhledávací funkce pracuje, takže spojení s Youtube je.... Na Amiku HD Mini Youtube funguje...
Jsem naprosto rozčarován tímto cajkem, nedával jsme 5x větší cenu oproti Amiko HD Mini za to, abych měl problémy hned na začátku, které na Amiko HD Mini nejsou. Nezajímá mě, co je tam za SW, je to nové od výrobce, má tam být takový, který aspoň plní základní funkce, jako laciné přístroje, důvod nefunkčnosti SAT tunerů neznám, jsou mrtvé.
Příliš mnoho problémů hned na začátku, než abych s tím ztrácel nervy... Očekával jsem možnost Dual BOOTu pro experimentování s druhým systémem, ale zároveň jsem čekal, že ten originální bude plnit aspoň základní funce laciných přijímačů. Není tomu tak. Asi skončím se značkou Amiko... Jsou to nedodělky...
1. Aby to jelo spolehlivě dívání i nahrávání současně na USB disk, nezávisle (žádné sekání).
2. Aby to spolehlivě sharovalo kartu po ethernetu v rámci domácnosti (ne jako levná Amika bez Linuxu - nepoužitelné, často se sekaly, zbavil jsem se jich).
Mám základní znalosti Linuxu (Open SUSE). Dočetl jsme se, že od výrobce to celkem nic neumí. ale s Enigma2 by mělo. Tak čím má začít? Omlouvám se, ale číst 95 stran povídaček nemám čas. Šlo by to v několika bodech? První krok mi prosím doplňte linkem a další v tom duchu:
Pokud je něco lepšíno, než Eigma2, rád si nechám poradit. Ale prosím fakt věcně, ne povídačky coby kdyby, jsem na tom špatně s časem... Díky obětavci, který mi věnuje 10 minut...
Takže po vybalení a cca 2 hodinách experimentů: Je to totální s*ačka, co jsem koupil a nikomu to nedoporučuju! Zítra to asi vrátím. Fatální problémy:
1. Nelze naladit jediný program na Astře 23,5E , ani na jednom tuneru. USALS nastaven stejně jako v Amiko Mini, kde funguje normálně.
2. DVB-T naladit šlo, ale kvalita obrazu nic moc, horší jak satelit na Amiko Mini, horší jak z tuneru TV. Obraz jakoby zastřený v mlze, bez kontrastu, v menu nikde možnost zvětšit kontrast. Když zvětším na TV, bude přetažený při přepnutí na tuner televize, video a DVD. To Amiko HD Mini tu možnost nastavit parametry výstupního obrazu má...
3. Nelze regulovat v sateltu sílu zvuku. Obrázek regulátoru běhá po obrazovce na povely DO, ale hraje stále stejně silně. To v Amiku Mini funguje normálně (propojení přes HDMI v obou případech)
4. Obraz z DVB-T sebou občas škubne. To by se u cajku za 3,5 litru stávat nemělo !
5. Ukazatel síly signálu má jen 2 stavy: 0% nebo 90% Nelze tak rozlišit sílu 2 vysílačů stejného programu na různých frekvencích a tím si vybrat kvalitnější... ukazatel Q ukazuje u obou okolo 80% nebo nulu, ale jeden občas vypadává a zamrzá. Takže vím (přímo z DVB-T tuneru televize) že je mezi nima značný rozdíl v síle i kvalitě. V Alienu to nelze rozeznat. Oba ukazatele jsou asi fake.
Jo a za 6: nelze spustit nic z Youtube. Klip se vyhledá, spustím Play a nic, nějaká chybová hláška ve smyslu "video nelze spustit". Přitom vyhledávací funkce pracuje, takže spojení s Youtube je.... Na Amiku HD Mini Youtube funguje...
Jsem naprosto rozčarován tímto cajkem, nedával jsme 5x větší cenu oproti Amiko HD Mini za to, abych měl problémy hned na začátku, které na Amiko HD Mini nejsou. Nezajímá mě, co je tam za SW, je to nové od výrobce, má tam být takový, který aspoň plní základní funkce, jako laciné přístroje, důvod nefunkčnosti SAT tunerů neznám, jsou mrtvé.
Příliš mnoho problémů hned na začátku, než abych s tím ztrácel nervy... Očekával jsem možnost Dual BOOTu pro experimentování s druhým systémem, ale zároveň jsem čekal, že ten originální bude plnit aspoň základní funce laciných přijímačů. Není tomu tak. Asi skončím se značkou Amiko... Jsou to nedodělky...
Naposledy upravil(a) Demont dne 05.prosinec 2013 - 0:21, celkem upraveno 1 x.
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Ešte sa mi nestalo, že by nejaký image po nainštalovaní nereagoval na DO. Dal si nesprávny image pre iný STB prijímač - nie je to náhodou tak? Preto nerozozná tvoj DO. Pri prvom spustení Hyperionu DO reaguje zvláštne - niekedy opozdene - ak nastavíš jazyk a ostatné základné nastavenia a dáš reštart enigmy, bude reakcia DO normálna.ajkali píše:Mohu restartovat i jak chci, a DO v Hyperionu nereaguje
Re: AMIKO ALIEN 2 + sharing
Tak kamaráde,nikdo ti tu na zlatým tácu ty tvoje pořadavky nepodá. Od toho je tu toto fórum,aby ses učil. Já mám Amiko Alien2 Triple plus už skoro rok a jak ve Sparku,tak v E2 Hyperion šlape jako hodinky!Demont píše:Zdravím znalce. Jsem čerstvým majitelem Amiko Alien 2+ 3tunery. Požaduji od toho:
Pokud je něco lepšíno, než Eigma2, rád si nechám poradit. Ale prosím fakt věcně, ne povídačky coby kdyby, jsem na tom špatně s časem... Díky obětavci, který mi věnuje 10 minut...Prosím jen toho, kdo Alien2 má a funguje mu tak, jak požaduji. Ne teoretiky... díky...
Příliš mnoho problémů hned na začátku, než abych s tím ztrácel nervy... Očekával jsem možnost Dual BOOTu pro experimentování s druhým systémem, ale zároveň jsem čekal, že ten originální bude plnit aspoň základní funce laciných přijímačů. Není tomu tak. Asi skončím se značkou Amiko... Jsou to nedodělky...![]()
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51