AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
vinov
Odborník
Odborník

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od vinov »

Titulky, ty 'oficialni', se normalne aktivuji jednim z tech barevnych tlacitek na DO, ale nevim jestli to funguje s externim titulkovym souborem, jako treba *.srt

S tema klicema by me to zajimalo taky. Naposled jsem je pouzival v Enigme1 asi pred dvema roky, od te doby to vypada, ze uz je to zalezitost jen skalnich piratu... nebo se mylim? Prestal jsem uz drahny cas sledovat forum krome tohoto venovanemu Alienovi.
coobo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coobo »

praveze som mal na mysli tie externe ako srt, sub ap.

skusim sa na to opytat v ellano vratane tych keksov
illusion m2s, opticum 4000 tscx, Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2: multifeed 5e, 1w, 5w
nasgul88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: GigaBlue Ultra HD

Příspěvek od nasgul88 »

logan píše:
Inuita píše:Nevíte někdo co udělat,aby v hyperionu po startu naběhl hned obraz a zvuk a nemuselo se přepínat na jiný kanál. To je přece základní funkce fw,aby se po zapnutí mohl hned koukat,nebo ne? Kdybych věděl co to způsobuje. zkoušel jsem různé druhy oscamů a je to stejné. V EMU manageru v card server má něco být? Já tam mám server not active.
Nastavoval som si aby STV1 vždy po štarte nabehla - odvtedy po zapnutí stále nabehne, je jedno na akom kanále hyperion vypínam. Vždy po štarte naskočí, nastavuje sa to tam, kde sa pridávajú a mažú kanaly do favoritných skupín... Možno ti to pomôže :roll:
Mne ked sa zapne hyperion ,nabehne mi hlavne menu. Musim dat najskor exit a potom prepnut na nejaky kanal.
Neviete nahodou, kde nastavit aby sa zaplo bez hlavneho menu a napr. preplo hned na TA3.
Dik
GigaBlue Ultra HD , OpenATV 5.3
Amiko Alien 2 Twin , PKT Hyperion v5.3 SVN-3401, Oscam 11198, Spark 1.2.80
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

hyperion síce nemám ,ale skús prepnúť na program ktorý chceš aby ti išiel pri štarte a daj reštart gui a malo by to fungovať , ale existuje aj plugin tuším že ,, set as startup services " aspon v B.H. sa to tak volá a tiež to funguje bezvadne . :good:
Všetko 4K
cuco11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2

Příspěvek od cuco11 »

V Hyperione, ked das tlacitkom OK zoznam kanalov nastavis sa na TA3 - stlacis MENU - A das volbu "Set as startup service, tak by ti mal box startovat na TA3.
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
nasgul88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od nasgul88 »

Funguje to ,dik za radu. Ale stale sa neviem zbavit toho hlavneho menu ked sa zapne stb.
Vzdy musim dat najskor exit az potom prepinat, je to sice len kozmeticka vada ale otravuje to.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

nasgul88 píše:Funguje to ,dik za radu. Ale stale sa neviem zbavit toho hlavneho menu ked sa zapne stb.
Vzdy musim dat najskor exit az potom prepinat, je to sice len kozmeticka vada ale otravuje to.
S toho si nic nedělej.Já po dvou týdením testování Hyperionu 3,bych se nedivil,kdyby mě spojil s vesmírnou stanicí ESS. Jak jsem psal vjiném vláknu,dělá si prostě co chce.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
cuco11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cuco11 »

Inuita píše:
nasgul88 píše:Funguje to ,dik za radu. Ale stale sa neviem zbavit toho hlavneho menu ked sa zapne stb.
S toho si nic nedělej.Já po dvou týdením testování Hyperionu 3,bych se nedivil,kdyby mě spojil s vesmírnou stanicí ESS. Jak jsem psal vjiném vláknu,dělá si prostě co chce.
Sa divim lebo mne sa Hyperion3 sprava najstabilnejsie a najzivsie zo vsetkych image co som na Aliene2 mal
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Jestli to nebude tím,že já jsem upgradoval na pkt serveru stále do nových verzí.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
cuco11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cuco11 »

Inuita píše:Jestli to nebude tím,že já jsem upgradoval na pkt serveru stále do nových verzí.
Pravidelny upgrade robim aj ja.

nasgul88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od nasgul88 »

Ja som s hyperion spokojny co sa tyka vsetkeho, jedine tato kozmeticka vada mi trochu vadi. Ale skusim znovu naistalovat nacisto a nastavit to znova.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

nasgul88 píše:Ja som s hyperion spokojny co sa tyka vsetkeho, jedine tato kozmeticka vada mi trochu vadi. Ale skusim znovu naistalovat nacisto a nastavit to znova.
Vídíš a to je právě divný,mame stejný image a každému to blbne v něčem jiným§
nasgul88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od nasgul88 »

Mne to robilo tiez blbosti treba cisty reinstal mne sa osvecilo minimum pluginov, pouzivam iba hdmi-cec , csfd a par zakladnych co tam boli.
Skin pouzivam silver HD a myslim ze je nenarocny a celkom prehladny.
jozo21

Příspěvek od jozo21 »

Poradí mi niekto ? Na skúšku som si zaplatil balík (S.L. ,U..,D...) z cardshara.tv . Ide to pod jedným portom ale D... nechce nabehnúť. To isté mi robí aj z holandského cardshare.cc (tiež pod jedným portom ).S.L a U.. v pohode . Čo mi treba nastaviť a kde aby išlo aj D... .
Amiko Alien 2 twin , zatiaľ len v Sparku . Ďakujem za odpovede .
glajdo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od glajdo »

no podla toho co chces z Digi tv pretoze mne na cardshara isiel len Digisport a Slovak Sport 3 na cardshare isla cela SK ponuka + HU,RO
nasgul88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od nasgul88 »

Na car...are.cc jupisi a cigi tv niesu pod jednym portom. Tam su dva porty 509 a 510 tusim. Ide to aj na sparku (mgcamd) aj na enigme (oscam).
ca....are.tv tam cigy robi blbosti , tam to nejde dobre.
jozo21

Příspěvek od jozo21 »

Tak bratranec si kúpil AA2 tiež a jemu z hol.cardshare pre istotu nejde ani U.. a D..., len S.L. .
Zaujímave je , že keď priniesol box ku mne tak mu U.. nabehlo hneď , D... ani jemu .
Môže to byť iným poskytovateľom internetu . Dnes večer idem vyskúšať tretieho - telekom.
Cez MgCamd je na carshare.cc naozaj jeden port (666) pre U.. , S... , D... - overené .
Tie porty 509,510,511 (osobitne) mi išli cez Newcamd na Arive a samozrejme bez problému aj D... .
Skúste trochu pomôcť. Dík.

Upravené :

Tak D... nejde ani na hol. ani na rus. Bratrancovi U.. na hol. naskočilo na telekome ako u mňa .(Na jeho internete len S..L...-bez zmien nastavenia)
No nejde mi do hlavy prečo D... ani u troch poskytovateĺoch internetu u oboch share serverov .
L0th4r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od L0th4r »

Nemohl by nekdo hodit sem pro zacatecniky navody na instalaci napr E2.,jaky programy pouzivat v pc a na co jsou,kde stahovat aktualizace apod.,aby nemuseli listovat vsude a meli to jako na podnose.Diky
video: PANASONIC TX-P65ST50, MEDE8ER MED600 X3D/WP, VU+ Uno 4k VTI 13.0.9
audio: Ceeroy 8090, h/k hkts 60, Marantz 2220b, h/k 171, Pioneer n-50
mirec22

Příspěvek od mirec22 »

jozo21 píše:Tak bratranec si kúpil AA2 tiež a jemu z hol.cardshare pre istotu nejde ani U.. a D..., len S.L. .
Tak D... nejde ani na hol. ani na rus. Bratrancovi U.. na hol. naskočilo na telekome ako u mňa .(Na jeho internete len S..L...-bez zmien nastavenia)
No nejde mi do hlavy prečo D... ani u troch poskytovateĺoch internetu u oboch share serverov .
Niektory poskytovateli internetu blokuju spominane servery. Treba vyskusat zmenit DNS v prijimaci alebo v routri na 8.8.8.8. Tam by to malo ist. :book:
nasgul88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od nasgul88 »

L0th4r píše:Nemohl by nekdo hodit sem pro zacatecniky navody na instalaci napr E2.,jaky programy pouzivat v pc a na co jsou,kde stahovat aktualizace apod.,aby nemuseli listovat vsude a meli to jako na podnose.Diky
Takze na instalaciu e2 pouzi plugin e2upgrade v sparku. Stiahnes si nejaku e2 (ja osobne doporucujem PKT Hyperion SVN-2060) rozbalis na usb kluc aby si tam mal dva subory (uImage a e2jffs2). Zasunies a pustis e2upgrade , stlacis tusim cerveny upgrade a pockas kym sa flesne.
Potom zadnym sietovym vypinacom vypnes , podrzis ok a ked nabehne force, pustis ok a vyberes enigma.
Pockas kym sa nabootuje a potom nastavis.
Program na editovanie kanalov a bouqetov pouzi dreamboxedit.
Program na komunikaciu s stb pouzivam win commander, v ktorom si nastavis pripojenie ftp kde das IP adresu stb , login a heslo (pri PKT je to root a pkteam).
No a potom cez ftp server uz mozes nastavit server ,klientov atd. Oscam ,Mgcamd a pod.
Ale to uz je na dalsiu kapitolu :)
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“