hdbox 9105+

Odpovědět
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

hdbox 9105+

Příspěvek od revis »

Kto ma 9105plus + klony (Kleio a spol) hlaste sa na test.

uboot bez restrikcii
len testeri ! teda taky, ktorych nemusim vodit za rucicky pri instalacii. Ostatny nech si pockaju !
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Re: hdbox 9105+

Příspěvek od revis »

No pockaj . Najskor sa musis vratit na original sw ! Stary enigmovy uboot z verzie Platino tu nefunguje !!!
potom nahrat upgrade_loader_typboxu.ird
Nastala tam zmena. Je pouzite ID podla ID procesoru, nie podla typu boxu , konkretne tu 7819 . Potom uz mozno pouzit usb_kernel.img a usb_toofs.img do kazdeho boxu rovnakej hw vybavy - rozhoduje pocet citaciek, pocet CI a typ LCD .
Neskor to cele este presnejsie potriedime, ty mas ale doma files pre HDBOX9105plus, a Kleio , s tym ze enigma je rovnaka v oboch, rozdielny je len uboot. Takze po zmene ID v usb_uboot_typboxu.img to pojde aj do Xcruiser , octagon, optibox, openbox a podobne - s rovnakou hw vybavou.
Len navratovy uboot.img treba zas pre konkretny typ boxu - koli original *.IRD sw .
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Díky chápu.
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Tak jsem to tam dostal, akorát mi nejdou obnovit programy za zálohy přes DreamSet 2.38 zůstane to viset na Restarting Enigma Please Wait a dál se nic neděje, u předchozí verze Enigmy bylo vše ok.

Edit: tak ve verzi 2.36 se mi to povedlo, nevím proč, asi někde něco jiného nastaveného.
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Tak ta funkce Automatic Volume Adjustment je naprostá bomba, konečně mi všechny programy po nastavení jdou stejně nahlas, moc, moc dík, budu dál testovat a uvidím :thankyou:

Edit: jinak používám pro čtení karty oscam ymod vždy aktuální verzi a jede, uvidíme jak dlouho, pak ještě CZ a SK archiv a taky v pohodě, zítra zkusím přehrávání filmů ze síťového disku.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

neboj, bavkat sa budete mat s cim . spravim nejaky navod a von pojdu tri verzie
len e2 vo flash
e2 +neutrino vo flash
e2 + neutrino +xbmc vo flash

xbmc je take ake je - len na skusku . procesor je v tom prostredi vytazeny na 90% - nieje stavany na tak narocne rozhranie. ale na skusku a hranie sa da pouzit.
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

neutrino mi nikdy nepadlo do oka, takže pro mě nebude, ale takhle to je super, jak jsem psal, zítra zkusím přehrávání filmů ze síťového disku.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

Neutrino nemusi - to nieje robene na peknu grafiku . Ja mam neutrino rad , hlavne na coolstreame.
Ale prilozim zopar fotiek z rohrania XBMC . Len tka narychlo som odfotil - znizena kvalita obrazkov ..
podla sys info sa da lahko zistit, ze pohyb v menu je pomalsi , stlacim tlacidlo na do a chvilku cakam - narocne prostredie. Ale grafika je ozaj vydarena . Na vyskusanie cohosi noveho to je celkom vhodne, hlavne, ked v zalohe caka plne funkcna enigma2 :D
sys info.jpg
aplikacia.jpg
music.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Vypadá to moc pěkně, já ale zůstanu u své oblíbené Enigmy 2, zatím nemůžu testovat od rána běží minimax, děti mě k tomu nepustí, tak to zkusím odpoledne :D
Sanzi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM 7020 HD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sanzi »

satsatik: ja som pouzil dreamboxEDIT a svoje kanaly z Dmka a vsetko fungovalo, žiadny zelenáč
VU+ Solo4K | DM 7020 HD / 2x DVB-S2 Tuner / Display GrauTec | image OE 2.0 | GSU 5.40 | HD GLASS 7.96| Skylink HD ICE
Xtreamer Prodigy | Panasonic Viera TX-P50VT30E | Yamaha RX-V567 | Yamaha NS-555 | Yamaha NS-C444 | Yamaha NS-333
| JBL ES250PW
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Tak jsem mountnul síťový disk, ale bohužel poprvé jsem zadal špatné parametry a teď mě ten špatný (žádný) disk nejde odstranit, dám žluté tlačítko vyskočí hláška abych čekal, ale čekám asi půl hodiny a nic, zkoušel jsem to vícekrát a stále to samé, dá se odstranit i jinak než přez TV a dálkový ovladač? V minulé verzi Enigmy to šlo přes TV a dálkáč, tady ne.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

Sanzi píše:satsatik: ja som pouzil dreamboxEDIT a svoje kanaly z Dmka a vsetko fungovalo, žiadny zelenáč
Dreambox edit normalne funguje . Zelenace na sh4 su vzdy zalezitostou betaverzii sw ,alebo nespravne nastavenymi parametrami pre prenos.
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Ještě jednou se zeptám jde odstranit mountnutý disk v boxu pomocí pc, díky za radu.
Sanzi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sanzi »

funguje aj posledna verzia skin-hdglass16_7.94 , samozrejme je to pomalšie ako na TOP primačoch :)
VU+ Solo4K | DM 7020 HD / 2x DVB-S2 Tuner / Display GrauTec | image OE 2.0 | GSU 5.40 | HD GLASS 7.96| Skylink HD ICE
Xtreamer Prodigy | Panasonic Viera TX-P50VT30E | Yamaha RX-V567 | Yamaha NS-555 | Yamaha NS-C444 | Yamaha NS-333
| JBL ES250PW
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

satsatik píše:Ještě jednou se zeptám jde odstranit mountnutý disk v boxu pomocí pc, díky za radu.
Pozri kde to zpaisalo,, a odmaz stare nastavenie . Teraz riesim cosi ine, neviem ta konkretne navigovat .
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Jasně díky.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

9105+ (model 7819) ma este chybu rovnaku ako hyperion - v standy je vytazenie procesoru aj 99% .
o chvilu bude uploadnuta nova verzia - uz opravena , tak si ju aktualizujte- opravim aj linky , bude to verzia s dnesnym datumom .

Dakujem .
A opravene tam uz aj je - mozte tahat .
uboot netreba menit , len oba enigmove subory do flash opat nahrat .
vaskee
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vaskee »

Sanzi píše:funguje aj posledna verzia skin-hdglass16_7.94 , samozrejme je to pomalšie ako na TOP primačoch :)
s ryclosti je to ale na ukor komfortu. taky se mi nepodarilo dostat ven z menu nastaveni hd-glass. po zmene parametru zahlasil nutny restart E2, pak odpocitavani, ale restart neprobehl. exit, menu nebo klasicka navratova tlacitka na ovladaci nefungovaly. ani v samotnem menu jsem nenasel nic, cim by slo vyjet ven. musel jsem hard restart.
Skytec Nerine + openATV
Sanzi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sanzi »

mne to neurobilo ani raz, vsetko fungovalo bez problemov a hlavne žiadny zelenáč, HD Glass je pre lepšie stroje :)
| JBL ES250PW
Odpovědět

Zpět na „HD-BOX Enigma2 v internal flash“