AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Odborník
Odborník

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od avatar99 »

testni tuhle
PKT SVN-2595 HYPERION v3 Image
SH4 Duckbox Project GIT-5557

Kód: Vybrat vše

http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=Attachment&attachmentID=6834&h=df5ad8970455adc5e2c6dcda8c044c3c5f973194
Denys H.265 PRO Combo EU+/Amiko 8265+
AmikoAlienTriplex/AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

PKT SVN-2595 HYPERION v3 Image
SH4 Duckbox Project GIT-5557

http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=Attachment&attachmentID=6834&h=df5ad8970455adc5e2c6dcda8c044c3c5f973194
Tam sa treba registrovať tak som našiel http://linuxsat-support.com/showthread.php?t=38538 ale nenabooteje ani to. :evil:
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Toto sú odkazy priamo z PKTeam fóra, neviem ktorú si ako skúšal, či FLASH alebo USB:

DOWNLOAD GM TRIPLEX FLASH IMAGE

http://pkteam.expressnet.pl/pkteam/Hyperion_3/PKT_GM7162_E2_HYPERION_v3_NAND.zip
DOWNLOAD GM TRIPLEX USB IMAGE

http://pkteam.expressnet.pl/pkteam/Hyperion_3/PKT_GM7162_E2_HYPERION_v3_USB.zip
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Flash.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak som prišiel na to že som spravil chybu. Na usb kľúči mám zložky s komplet zálohami troch iných image E2 a pre prehľad som si vytvoril aj zložku "hyperion_2/enigma! a pozabudol som že inštalovať nový image sa má iba z "enigma2". Inštalovalo mi to ale neprebehla správna inštalácie. Kompletná inštalácia image+naladené stanice+pluginy je však možná aj cez dlhší adresár, o tom som sa presvedčil. :oops:
Bežný užívateľ
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

wanthom píše:Toto sú odkazy priamo z PKTeam fóra, neviem ktorú si ako skúšal, či FLASH alebo USB:

DOWNLOAD GM TRIPLEX FLASH IMAGE

http://pkteam.expressnet.pl/pkteam/Hyperion_3/PKT_GM7162_E2_HYPERION_v3_NAND.zip
DOWNLOAD GM TRIPLEX USB IMAGE

http://pkteam.expressnet.pl/pkteam/Hyperion_3/PKT_GM7162_E2_HYPERION_v3_USB.zip
Jaký je v tom prosím tě rozdíl? Která jde instalovat pluginem ze Sparku? Už jste tu trojku někdo zkoušel?Jaký má SD a HD obraz? Jsou tam zelenáče? Četl jsem na polském foru,že citlivost DO je ještě horší než u dvojky [-o<
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Odborník
Odborník

Příspěvek od avatar99 »

USB se dává na usb ,takže ta první
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Sakra, hral som sa v Hyperion3 s pluginom permanent timeshift a potom po štarte hneď zelená obrazovka a neustály reštart.... idem znova flashnut.
Ale pre budúcnosť, ako viem vypnúť problémový plugin (napr. cez putty) pri štarte? Aby som nemusel robiť stále flash.
AB Pulse 4K, dvojtuner
MagnaWoX

Příspěvek od MagnaWoX »

Ahoj,

stáhnul jsem si tuto enigmu: http://www.sattvhelp.com/forum/showthre ... -by-SeNsUi a nejde mi jeden program nahrávat a na druhý se dívat. Je to problém Enigmy nebo dělám chybu někde v nastavení.

Děkuju za rady
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

wanthom píše:Sakra, hral som sa v Hyperion3 s pluginom permanent timeshift a potom po štarte hneď zelená obrazovka a neustály reštart.... idem znova flashnut.
Ale pre budúcnosť, ako viem vypnúť problémový plugin (napr. cez putty) pri štarte? Aby som nemusel robiť stále flash.
Chcelo by to pre tento image svoje vlákno, mieša sa tu všetko možné a ak človek po čase niečo hľadá je to katastrofa.
Bežný užívateľ
martinxp
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinxp »

Ono by to chtelo uplne oddelit ... dle modelu - linux-nelinux ...
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Odborník
Odborník

Příspěvek od avatar99 »

wanthom píše:Sakra, hral som sa v Hyperion3 s pluginom permanent timeshift a potom po štarte hneď zelená obrazovka a neustály reštart.... idem znova flashnut.
smazat při startu bych zkusil
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

No áno, ale ja netuším ako...
AB Pulse 4K, dvojtuner
MagnaWoX

Příspěvek od MagnaWoX »

MagnaWoX píše:Ahoj,

stáhnul jsem si tuto enigmu: http://www.sattvhelp.com/forum/showthre ... -by-SeNsUi a nejde mi jeden program nahrávat a na druhý se dívat. Je to problém Enigmy nebo dělám chybu někde v nastavení.

Děkuju za rady
Tak si odpovím sám, bylo to enigmou, stáhl jsem hyperion v3 a tam to funguje \:D/

Ale, měl bych jiný dotaz, mohli by jste doporučit nějaký přehrávač, který si rozumí s titulky. Media player je zobrazí, ale je úplně rozhozený časování... Díky
dipol100
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dipol100 »

Moc vás prosím, kdo není línej poradit a pomoct. Zasekává-zatuhne se mi HDD/Enigma při nahrávání nebo Timeshiftu v Amiko Alien Twin. Kdo z vás má tento přijímač s kartou Irdeto (CAID 0624) a nahrává na HDD, zasekává se vám občas přijímač? U mne se na HDD rozsvítí dioda aktivity naplno a přijímač se nedá ničím ovládat, musím ho buď restartovat, nebo HDD odpojit a připojit a montnout, pak je to do dalšího záseku zase OK. Bez problému nahraje třeba tři filmy a při čtvrtém se kousne. Zkoušel jsem různé flash i HDD a je to stále stejné, a to i u druhého přístroje, již jsem jeden přístroj vrátil, protože jsem si myslel, že je to vada jednoho kusu, ale buď je vadná celá série a nebo je problém v SW.

Pokud vám to nezlobí při nahrávání, nebo Timeshiftu a máte kartu Irdeto s CAID 0624:

1) Jakou máte přesně verzi image Enigma?
2) Čím dekódujete (oscam, nebo něco jiného?) jakou verzi? Případně mám změnit oscam za něco jiného? (sharing nepoužívám)

Případně prosím alespoň o naťuknutí, čím by to mohlo bejt, jestli se něco samo občas nestahuje a neukládá také na HDD a při souběhu s nahráváním pořadu se HDD/Enigma sekne....

Předem moc dík, jsem z toho zoufalej
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

skús to v sparku čo to spraví .
Všetko 4K
uherektomas

Příspěvek od uherektomas »

Skus změřit rychlost zapisu disku měl jsem ten samý problém disk jsem měl zapojený přes usb svitch ale jak jsem ho zapojil přímo do usb zadního tak je po problému :o
dipol100
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dipol100 »

Hdd mám píchnutej vzadu napřímo, je to 500GB úplně prázdnej a zformátovanej Linuxem.
MagnaWoX

Příspěvek od MagnaWoX »

Já jsem toho moc ještě nenahrál, přijímač mám chvíli, ale zatím se mi to nestalo. Enigmu mám HYPERION V3 tady z downloadu a oscam (i s configy) tento: http://czshare.com/5708741/Oscam.rar

Kartu mám T-mobile IRDETO, caid 0624
dipol100
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dipol100 »

Tak jsem tam nahrál HYPERION V3 a oscam z tvého odkazu, nicméně jsem tam měl v podstatě stejný a stejně nastavený, pro jistotu jsem koupil i nový HDD. Pokud se to bude sekat i potom, pak už fakt nevím. Ještě bych prosil pokud možno polopatický postup, jak správně mountnou a naformátovat HDD na ext3, nebo 4. Myslím si, že to dělám správně, ale když mi blbne vlastně hlavně HDD, chtěl bych mít jistotu, že ve způsobu formátování, mountnutí a nastavení cest pro nahrávání nedělám chybu. Pak bych ještě od někoho uvítal info, v jakém pluginu dekódujete pod Sparkem, mcas mi občas najede, ale většinou spíš ne, jako by ani nepovolil zápis na kartu...

Předem moc dík
chrunda

Příspěvek od chrunda »

Pánové, nemáte někdo fungující binárku oscam ve verzi pro spark .68 + fungujici soubor conf a server pro ICE kartu skylink? Už se v tom měsíc patlám a nemůžu to rozchodit.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“