SMB protokol

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
maley

SMB protokol

Příspěvek od maley »

Ahojte, zatim jsem pouzival AMIKO 8330, i Ferguson 102E, ale potrebuju jeste jednu masinku a dival jsem se po HD-BOX FS-7119 z důvodu, že by měl umět přehrávání přes SMB protokol. Mám doma synology, na kterém sdílím filmy, a chtěl bych nějaký STB právě s podporou samby. DLNA zavrhuju, protože většinou mi zlobily zvukové stopy u mkv atd. Jak moc je v tomhle HD-BOX spolehlivý? Máte někdo ozkoušenou přímo nějakou konfiguraci proti NASu?

Díky za poznatky
kuki_sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: SMB protokol

Příspěvek od kuki_sk »

moja skusenost je taka ze mkv subory sa mi v boxe ani nezobrazuju cez LAN. http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 15#p523715

Riesil som to aj na inom fore a tu je odpoved : lutujem, mas privysoke ocakavania od SATELITNEHO primaca. Aj ked na krabici vyrobca/dovozca pise, ze Fortis zvlada to ci ono, pravda je taka, ze CPU, ktory zasadne ovplyvnuje cenu, zvlada len malu cast sirokeho sprektra video kodekov. Nie je to totiz CPU, rovnako ako softver a licencie, urceny primarne pre prehravanie multimedialneho obsahu. Satelitne vysielanie ma na rozdiel od pocitacoveho sveta (multimedia) presne mantinely a pomerne malu paletu "noriem", ktore musi satelitny primac zvladat

PS: koncovka videosuboru (tzv kontajner) nedefinuje ci to prehra, ci nie, ale to vo vnutri, teda kodek je to co je limitujuce pre prehratie.
maley

Re: SMB protokol

Příspěvek od maley »

Aha.. No něco takového jsem si myslel. Každopádně pokud jste to tedy řešil. Existuje nějaký takový STB, který by tohle zvádal po hw/sw stránce a byl třeba do 4-5tisíc?
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“