AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
hihihi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend ET-8000 / ATV 5.3

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od hihihi »

logan píše:Ktorú verziu máš? A dokáže i DVB-C, t.j. je pre triple? Mám totiž i funkčnú káblovku.
Použij ten nejnovější image. U HDMU v naprosté většině platí, že nejnovější image je nejlepší.
Pro tebe jsou image v adresáří spark7162:
http://www.hdmedia-universe.com/image/images.html
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF8008 4K

Příspěvek od generator »

logan píše:Ktorú verziu máš? A dokáže i DVB-C, t.j. je pre triple? Mám totiž i funkčnú káblovku.
Mám jenom TWIN, takže nemohu sloužit. Ale v nastavení je u DVB-T dá přepínat na DVB-C. Já ho mám samozřejmě DISABLED.
BOX: Octagon SF8008 4K OpenPLi
TV: LG 50PA6500 / LG OLED65C5
viliamko

Příspěvek od viliamko »

doplnene

nasiel som tu toto :
Pokud máš kartu skylink ICE nebo Tmobile (kdo má freesat 0D02 nebo skylink irdeto 0624 tak stačí v programu RCC v oscam.server přepnout na požadovanou čtečku) tak tady máš plugin s oscamem i mcas .Rozbalíš a podsoubor plugin nahraješ na flešku a strčíš do předního usb a jedeš.Spuštěný je oscam,kterým neprochází zápisy na kartu a mcas se pouští jen na aktivaci programů na kartě.Oscam je ymod 18,35 a po nahrání keys do configu jde v emu.

presne som postupoval podla navodu, nemam ako vyskusat skypink irdeto, lebo nemam doma satelit, ale dvbt karta plustelka irdeto aj tak spustena v citacke :(
neviete este nejak poradit ?

uz to ide :Yahoo!: , plugin bolo treba este aktivovat v menu prijimaca v polozke Pripojit

obzvlast dakujem za ochotu uzivatelovi mmiriboy ktory ma dost naviedol co a ako . dakujem =D>
Naposledy upravil(a) viliamko dne 26.červenec 2013 - 12:26, celkem upraveno 1 x.
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF8008 4K

Příspěvek od generator »

Když už provozuji systém Enigma, jak se updatuje na novější image? Musím zálohovat veškerá nastavení a provést pokaždé flash z USB? NEbo to jde i jinak?
BOX: Octagon SF8008 4K OpenPLi
TV: LG 50PA6500 / LG OLED65C5
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

Zdravim: poprosil bych o radu. Prestalo me fungovat online pripojeni na Spark, stale mi to hlasi chybne pripojeni na net. Ostatni jako Yutube jede v poradku. Co bych mohl udelat. Moc tomu nehovim. Dekuji.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

prefleshovať cez usb . :cry: v predposlednom softe to nešlo ani na 8900-ke . ked som tam dal najnovší soft tak to už nabehlo na prvý šup . =D>
Všetko 4K
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

efendy55 píše:prefleshovať cez usb . :cry: v predposlednom softe to nešlo ani na 8900-ke . ked som tam dal najnovší soft tak to už nabehlo na prvý šup . =D>
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

efendy55 ted nevim jestli ten fles pres usb jse tyka me. Jsem na foru poprve, a tukam to jen na PS3. Dik. hranicecz
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

áno, je to odkaz pre teba . pokial odpovedáš na predošlý príspevok tak ho necituj . [-X také sú aj pravidlá tohoto fora. :ROFL:
Všetko 4K
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

Tak diky za odpoved, a omlouvam jse za tu citaci. Polepsim jse. Ucim jse. Ale rad bych te poprosil o nejaky Link, ci adresu, na ty aktualizace. Zkusil bych to stahnout pres PS3 na fleshku, a pak to asi nekde rozbalit. PC nemam. A neco jsem tady cetl, ze jse da rozbalit soubor rychle, a nebo pomalu. Je natom neco, a nebo blbnu. Dik
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

http://www.filecrop.com/Plugin-amiko-alien-2.html
skús tu . najnovší je tuším že 1.2.68 aspon v 8900-ke . rozball to daj aktualizovať cez usb najdi soft ,ale pozor daj aktualizovať len aplikáciu , ak dáš všetko tak ti to tuším že komplet premaže . mne to prehralo len soft. programy a všetky nastavenia mi pekne zostali . aspn na 8900-ke . ak sa mýlim tak ma prosím opravte . tiež som to nedávno prvý krát fleshoval cez usb . ináč vždy to išlo pekne online ,ale tam si treba samozrejme vybrať europu . :good:
Všetko 4K
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

Tak moc dekuju: zkusime to dat dohromady, a pak dam vedet. Zatim nashle.
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

efendy55 Neporadil byz jeste trochu presneji, kde najit tu aktualizaci. Na tom odkazu jsem ji nenasel, a nebo hledam spatne. A co kdyz vse zalohuju na usb, dam tovarni nastaveni, a zkusim online aktualizaci. Pokud pujde. Pak bych zkusil vse nahrat zpet. Dik.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

http://vs006.kvalitnihosting.cz/viewtop ... 7&start=60
tu je niečo . zálohovať si to môžeš samozrejme pre istotu . daj si zálohovať databazu / malo by to uložiť programy a nastavenia satelitu / továrenské som ja pred nahratím nedával . a pokial viem tak aj online si to nerobí . / ale nehádam sa / v najnovšom softe má problém sa k nemu pripojiť cez ftp , chvíľu ide a potom nie a tak dookola aj d.o. prepínanie programov funguje naopak namiesto + ide - . :cry: alebo daj továrenské nastavenia potom reštart prehraj soft opäť reštart a potom nahraj cez usb zálohu databázy a opäť reštart .ak s a mýlim tak ma opravte . máte niekto tiež problém s najnovším softom čo som tu písal ,alebo je to len u mňa ???? :thankyou:
Všetko 4K
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

Tak neco vyzkousim, a pak dam vedet. Zatim diky.
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

Tak jsem na to kde najit nejnovejsi aktualizaci, a jak ji nahrat na usb neprisel. Mozna to pres ten PS3 ani nejde. Jinak jeste jednou dik, a cau. efendy55
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

tak si to nahraj na usb v nejakom pc to rozbal / samozrejme nechaj na usb len rozbalený súbor / a postup ako som ti písal hore . :Yahoo!:
Všetko 4K
viliamko

Příspěvek od viliamko »

vyuzivate niekto aj iptv v inernetovych sluzbach v menu amiko alien2? je tam moznost pridat url streamov, nema tu niekto nejaky zoznam pripadne cs stanic ?
ztomikz

Příspěvek od ztomikz »

Poprosil bych někoho kdo používá v E2 plugin archiv cz/sk, jestli by mi neporadil jak jej rozchodit v novem HDMU a nebo HYPERION. Sedím nad tím půl dne a vždy mi enigma spadne :( rozchodil jsem to jen v jedne stare hrnigme ale ta byla strasne zabrzdena a jiz neaktualizovana. Moc díky
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

skopíruj cez ftp plugin do adresara tmp , zmen atributy na 755 nainštaluj cez ipk daj reštart enigma a uvidíš čo to spraví . ale už som sa stretol aj s enigmou2 kde sa to nedá nainštalovať. skúšal som napr. v aliene viac verzii openpli a v jednej to nešlo ani za boha . dokonca ani nenabotooval ,musel som ju tam dať znova .potom som to tam už radšej ani nedával . ak ti to nepôjde ako ti píšem , tak tam asi treba dať inú enigmu .
Všetko 4K
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“