Lenže toto bude HW vec radiča usb disku a nie sat prijimača .sraeP píše:Jak už jinde píšu - ADATA Superior SH93 a je červenýTak kde je ten pravy HDD. Je pozlateny ? Existuje vobec? A vyplo to vobec niekomu?. Disk se po pár minutách vždy vypne (píchnutý v zadním USB slotu) = nemám problém
V tomto pripade by som preferoval viac volbu ako má napr alma s-2250 "ktorú vlastním na share s AB550HD" . Kontrola prepnutia programu . Po dvoch hodinách od posledného stačenia hociktoreho tlačidla na DO sám ohlasi či má vypnuť . Ak do určiteho času nepotvrdím "OK zostaň zapnutý" tak vypne . Nie je potreba nastaviť čas na určitú hodinu , skôr na nečinnosť sat prijimača.A vyriešilo by sa tým spomínaný vypadok el. energie a opätovne zapnutie príjimača.strapaty píše:pravidelne zaspávam pred tv a dosť ma otravuje keď si musím každý večer navoliť časovač vypnutia.Uvítal by som nastavenie času vypnutia na konkrétny čas(cca 01:00),ktorý by to robil automaticky denne.(toto dokázali aj staršie sat. a dokonca to zvláda aj môj 20 ročný tv)Ďakujem.
A ešte jedna vec ktorú som si všimol . Ked pustím film z USB disku vo formate 4:3 alebo 22:9 , roztiahne film na celu obrazovku pri zvolenom formate 16:9 . Musím to manualne prepnuť cez V_FORMAT z 16:9 Pillar Box (dolava alebo doprava) a vrátiť späť aby akceptoval pôvodný format videa a orezal ho .
BTW: Ešte nikto nemá tie zdrojové kody satelitu ??? Fakt by bodli