Bodejť by neopakovali pořady dokola, když každá TV skupina musí mít X programů.
freeSAT (UPC Direct)
Re: UPC Direct / freeSAT: všetko SEM!
Pokud chceš kvalitní obsah televizního kanálu, musíš napsat do dané TV a ne sem na fórum. 
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
Obsah je vec televizie ale to, ze niekto nieco vysiela sa nemusi automaticky zaradit do ponuky poskytovatela satelitneho vysielania. Namiesto tychto o nocom kanaloch by mohli dat radsej este jeden hd kanal. A dajto, vau a neviem co este nech davaju co chcu ale netreba to dat do ponuky. 
QMXX píše:Obsah je vec televizie ale to, ze niekto nieco vysiela sa nemusi automaticky zaradit do ponuky poskytovatela satelitneho vysielania. Namiesto tychto o nocom kanaloch by mohli dat radsej este jeden hd kanal. A dajto, vau a neviem co este nech davaju co chcu ale netreba to dat do ponuky.
mna zakaznici doslova otravuju prave kvoli dajto, kedze reprezentacny futbal ide len tam a nejaky HD kanal s priblblym obsahom ako trebars brava HD, alebo fashionbox HD im nic nehovori
Nech si kupia skajlink, tam je dajto, zoom, telka, foor, vaú a ostatne "TOP" kanaly.
Ja som nepisal nic o fashion a bravia tv v hd, existuju aj ine hd kanaly a urcite s lepsim obsahom ako tieto "specialty".
Ja som nepisal nic o fashion a bravia tv v hd, existuju aj ine hd kanaly a urcite s lepsim obsahom ako tieto "specialty".
- kamosamko
- Pokročilý

- satelitni prijimac: XTREND ET9500, EDISION VIP2
- Kontaktovat uživatele:
Ale už nepôjde , lebo práva získala RTVSferi píše:QMXX píše:Obsah je vec televizie ale to, ze niekto nieco vysiela sa nemusi automaticky zaradit do ponuky poskytovatela satelitneho vysielania. Namiesto tychto o nocom kanaloch by mohli dat radsej este jeden hd kanal. A dajto, vau a neviem co este nech davaju co chcu ale netreba to dat do ponuky.
mna zakaznici doslova otravuju prave kvoli dajto, kedze reprezentacny futbal ide len tam a nejaky HD kanal s priblblym obsahom ako trebars brava HD, alebo fashionbox HD im nic nehovori
XTREN ET9500 ,EDISION VIP2, parabola BIG BISAT
Tak schvalne ... napis aky kanal by si chcel aby freesat zaradil do ponuky prip by bol v HDQMXX píše:Nech si kupia skajlink, tam je dajto, zoom, telka, foor, vaú a ostatne "TOP" kanaly.![]()
No a tak isto ti odpoviem aj ja .... AXN ?? To ta bavi pozerat reklami v HD a podobne paranoidne serialy ??
A na filmboxe predpokladam, ze idu reprizy ako na HBO a podobnych blbostiach.
Prima ZOOM sa mi zda celkom OK a dajto tiez neni zle.
Zalezi to od vkusu, takze nemozes nikomu vnucovat co by mal pozerat /i ked nazor mozes mat) niekto by chcel napr, hustler HD, alebo playboy HD.
Mne je napr. uplne jedno co tam freesat zaradi/nezaradi, alebo dokonca odstrani z ponuky.
PS co sa mna tyka tak mne TV sluzi len za zaspatie. Ak si knej lahnem, tak do 10 min spim (asi to nie je len moj pripad) a je uplne jedno aky kanal tam je naladeny
A na filmboxe predpokladam, ze idu reprizy ako na HBO a podobnych blbostiach.
Prima ZOOM sa mi zda celkom OK a dajto tiez neni zle.
Zalezi to od vkusu, takze nemozes nikomu vnucovat co by mal pozerat /i ked nazor mozes mat) niekto by chcel napr, hustler HD, alebo playboy HD.
Mne je napr. uplne jedno co tam freesat zaradi/nezaradi, alebo dokonca odstrani z ponuky.
PS co sa mna tyka tak mne TV sluzi len za zaspatie. Ak si knej lahnem, tak do 10 min spim (asi to nie je len moj pripad) a je uplne jedno aky kanal tam je naladeny
Ten zoom dava dokumenty, tych je aj teraz dost aj sd aj v hd, dajto, telka, foor - no neviem co davaju ked nie same opakovania.
Keby to bolo podla mna, co ale nie je by som vsetky stanice, co maju hd verziu vyradil sd vysielanie z nich a nahradil s hd, markizu, joj. Raz uz to aj tak bude na case rusit sd kanaly, cim skor sa to zacne tym lepsie. Aj tak uz mnohi maju aspon hd ready televizory alebo aj full hd a v kablovkach bezne je aj joj hd a vsetko co je dostupne v hd, mohlo by to byt tak aj cez sat.
Neviem ci stanice eurosport ci davaju to iste v sd a v hd ale ked ano tak by som sd verziu hned vyradil, naco duplicity, aj novu sd, novu sport sd, ten spomenuty axn hd by som zaradil a sd verziu tak isto zrusil, zbytocne plytvanie 2x to iste.
Keby to bolo podla mna, co ale nie je by som vsetky stanice, co maju hd verziu vyradil sd vysielanie z nich a nahradil s hd, markizu, joj. Raz uz to aj tak bude na case rusit sd kanaly, cim skor sa to zacne tym lepsie. Aj tak uz mnohi maju aspon hd ready televizory alebo aj full hd a v kablovkach bezne je aj joj hd a vsetko co je dostupne v hd, mohlo by to byt tak aj cez sat.
Neviem ci stanice eurosport ci davaju to iste v sd a v hd ale ked ano tak by som sd verziu hned vyradil, naco duplicity, aj novu sd, novu sport sd, ten spomenuty axn hd by som zaradil a sd verziu tak isto zrusil, zbytocne plytvanie 2x to iste.
Zase pises nezmysli. Este drviva vacsina ludi ma CRT a keby to malo byt podla mna, tak markizu a joj (samozrejme ze by som vyradil SD verziu) by som v HD vobec nedal.
1. aj ked (mark, joj) davali nejaky dobry film, tak asi 40% casu tvorili reklami a ked davali nejake vlastne relacie, tak to boli velmi trapne a primitivne relacie (na tych kanaloch uz nedokazem pozerat ani hlavne vecerne spravodajstvo (tych koktajucich moderatorov a tie ich nezmyselne reportaze)).
To uz si radsej pozrem aniela rudyho na TV8, on ma vzdy rozveseli
1. aj ked (mark, joj) davali nejaky dobry film, tak asi 40% casu tvorili reklami a ked davali nejake vlastne relacie, tak to boli velmi trapne a primitivne relacie (na tych kanaloch uz nedokazem pozerat ani hlavne vecerne spravodajstvo (tych koktajucich moderatorov a tie ich nezmyselne reportaze)).
To uz si radsej pozrem aniela rudyho na TV8, on ma vzdy rozveseli
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
ale chlapi , nehádajte sa zase kvôli takej píčo......
ved je tam dosť programov a verím tomu že každý si tam nájde to svoje . ved stále platí ,, čo je doma to sa počíta " a čím viac programov tým lepšie pre nás a s kvalitou ???? hehe mi to tu aj tak neporiešime . 
Všetko 4K
ja si upc platim a programov tam je dost a z kazdeho zanru od rozpravok, cez filmove, dokumenty, sport atd ... je mi to uplne jedno ci tam nieco pridaju, alebo uberu (napisal som, ze ak by odobrali markizu a joj, tak by mi to vobec nevadilo).QMXX píše:Pises same voloviny.
Ved nikto ta nenuti nic pozerat, alebo by ti bolo najlepsie aj vymazat predvolbu markizy za prijimaca, aby ti to nevadilo.
Hlavne, ze sa ti paci foora, telka a ostane exkluzivne kanaly.Alebo potom naco ti je vobec televizny prijem, pises ako by ta niekto nutil so zbranou pozerat markizu.
![]()
A co ked mnohi maju len crt? A to muse cakat, pokym uz bude len 10% crt televizorov a dovtedy len sd? Este dobre, ze vsetci nerozmyslaju ako ty s rozumom neandertalca.
Ja nevyplakavam po forach, aby pridali HD a uz taku pakovinu ako je AXN
Chcel som len poukazat na takych ako si ty a ake programi by si si zelal (100 ludi 110 chuti
S touto temou (ohladom pridavania kanalov v upc) tu koncim
Nová facebooková aplikácia
UPC DTH pridáva na Facebook špeciálnu aplikáciu pre lepšiu zákaznícku starostlivosť
UPC DTH S.à r.l., popredný poskytovateľ satelitných televíznych služieb v strednej a východnej Európe, oznamuje štart novej facebookovskej aplikácie on-line starostlivosti o zákazníkov služby freeSAT v Českej a Slovenskej republike a UPC Direct v Maďarsku. Počnúc 16. aprílom UPC DTH o stupeň zvyšuje úroveň zákazníckej starostlivosti na mieste, kde zákazníci trávia najviac času on-line. Cieľom aplikácie je poskytnúť on-line podporu a vyšší štandard zákazníckych služieb na Facebooku.
Najnovšia facebookovská aplikácia umožní zákazníkom okrem iného zdieľať svoje skúsenosti na fóre či vyhľadať riešenie pomocou sekcie často kladených otázok. Popri možnosti priamej interakcie s tímom starostlivosti o zákazníkov poskytuje stály prístup ku kontaktným informáciám, k aktuálnym správam o službe alebo tematickým správam. Informácie o aktuálnych kampaniach či aktualizáciách služieb tak odteraz nájde ktokoľvek.
Aplikácia pre SR: http://www.facebook.com/freeSATtvSK/app_440939599314774.
Aplikácia pre ČR: http://www.facebook.com/freeSATtvCZ/app_158741840952193.
(UPC DTH)
Celý článok tu...
http://www.satelitnatv.sk/2013/04/upc-d ... ostlivost/
UPC DTH S.à r.l., popredný poskytovateľ satelitných televíznych služieb v strednej a východnej Európe, oznamuje štart novej facebookovskej aplikácie on-line starostlivosti o zákazníkov služby freeSAT v Českej a Slovenskej republike a UPC Direct v Maďarsku. Počnúc 16. aprílom UPC DTH o stupeň zvyšuje úroveň zákazníckej starostlivosti na mieste, kde zákazníci trávia najviac času on-line. Cieľom aplikácie je poskytnúť on-line podporu a vyšší štandard zákazníckych služieb na Facebooku.
Najnovšia facebookovská aplikácia umožní zákazníkom okrem iného zdieľať svoje skúsenosti na fóre či vyhľadať riešenie pomocou sekcie často kladených otázok. Popri možnosti priamej interakcie s tímom starostlivosti o zákazníkov poskytuje stály prístup ku kontaktným informáciám, k aktuálnym správam o službe alebo tematickým správam. Informácie o aktuálnych kampaniach či aktualizáciách služieb tak odteraz nájde ktokoľvek.
Aplikácia pre SR: http://www.facebook.com/freeSATtvSK/app_440939599314774.
Aplikácia pre ČR: http://www.facebook.com/freeSATtvCZ/app_158741840952193.
(UPC DTH)
Celý článok tu...
http://www.satelitnatv.sk/2013/04/upc-d ... ostlivost/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Česká verzia HBO HD už aj v pôvodnom znení
HBO HD CZE i s originální zvukovou stopou
Česká verze prémiového filmového kanálu HBO HD je pro zákazníky satelitní platformy freeSAT/UPC Direct dostupný nejenom s českým dabingem ale také s volitelnou zvukovou stopou s původním znění.
Filmoví fanoušci si tak mohou vychutnat atraktivní filmové tituly na HBO HD bez českého dabingu. Novinku ocení především diváci, kteří se zdokonalují zejména v anglickém jazyku.
(parabola.cz)
Česká verze prémiového filmového kanálu HBO HD je pro zákazníky satelitní platformy freeSAT/UPC Direct dostupný nejenom s českým dabingem ale také s volitelnou zvukovou stopou s původním znění.
Filmoví fanoušci si tak mohou vychutnat atraktivní filmové tituly na HBO HD bez českého dabingu. Novinku ocení především diváci, kteří se zdokonalují zejména v anglickém jazyku.
(parabola.cz)
- pistok153
- Pokročilý

- satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
UPC upozorňuje na opakovaný výskyt podvodníkov
Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA upozorňuje na opakovaný výskyt podvodníkov, ktorí sa zameriavajú zväčša na staršie osoby a nezákonným spôsobom im spôsobujú finančné škody. Ide o podomových predajcov, ponúkajúcich služby konkurenčného operátora, ktorí v snahe získať provízie z každej novej uzatvorenej zmluvy zavádzajú starších ľudí nepravdivými tvrdeniami.
Zákazník v konečnom dôsledku nielenže neušetrí, ale naopak prichádza o peniaze, nakoľko musí uhradiť finančnú sankciu za porušenie zmluvy.
Podvodníci navádzajú klientov na predčasné ukončenie zmluvy s ich súčasným operátorom, a následné uzatvorenie novej zmluvy (na využívanie televíznych, či internetových služieb) s operátorom, ktorého zastupujú. Keďže väčšina zákazníkov využíva niektorú formu kampane s ročnou alebo dvojročnou časovou viazanosťou, predčasné ukončenie zmluvy je spojené so zaplatením finančnej sankcie. Podomoví predajcovia starších ľudí zavádzajú tvrdením, že ukončenie zmluvu so súčasným operátorom vybavia oni s tým, že žiadna sankcia za porušenie zmluvy nehrozí. Zákazník sa tak dostáva do situácie, keď je pod hrozbou sankcie zmluvne zaviazaný využívať a platiť za rovnaké služby od dvoch operátorov.
Len za obdobie uplynulého mesiaca spoločnosť UPC registruje viac ako tri stovky takýchto prípadov, pričom ako obete si podvodníci vyhliadli ľudí vo vyššom veku, zväčša v Bratislave a Košiciach. Ide o opakovanú situáciu, na ktorú kábloví operátori už viackrát upozorňovali. Podomoví predajcovia, ktorí sa tohto nezákonného konania dopúšťajú, ponúkajú služby operátora Slovak Telekom, a.s.. Tá si na podomový predaj objednáva služby agentúry, angažujúcej takzvaných „door to door“ predajcov, ktorí získavajú finančnú províziu z každej novej zmluvy. Žiaľ, ukazuje sa, že niektoré takéto agentúry angažujú aj osoby, ktoré sa neštítia bezohľadne zavádzať starších ľudí a spôsobovať im finančnú ujmu.
Vzhľadom na rozsah výskytu takýchto prípadov, spoločnosť UPC už o tomto listom upovedomila telekomunikačného operátora, ktorého služby uvedení podvodníci ponúkajú, a pripravuje príslušné právne kroky na ochranu svojich zákazníkov. V tejto súvislosti je spoločnosť UPC v prípade záujmu médií pripravená poskytnúť podrobné údaje, ktoré preukazujú vyššie opísané nezákonné konanie. UPC zároveň vyzýva zákazníkov na zvýšenú opatrnosť a odporúča podobné prípady ohlásiť telefonicky alebo na zákazníckych strediskách.
Viac informácii o spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA, záujemcovia získajú na internetovej stránke http://www.upc.sk, telefónnej infolinke 02 594 22 222, na profile UPC na Facebooku, alebo osobne na zákazníckych strediskách.
Zdroj: UPC
Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA upozorňuje na opakovaný výskyt podvodníkov, ktorí sa zameriavajú zväčša na staršie osoby a nezákonným spôsobom im spôsobujú finančné škody. Ide o podomových predajcov, ponúkajúcich služby konkurenčného operátora, ktorí v snahe získať provízie z každej novej uzatvorenej zmluvy zavádzajú starších ľudí nepravdivými tvrdeniami.
Zákazník v konečnom dôsledku nielenže neušetrí, ale naopak prichádza o peniaze, nakoľko musí uhradiť finančnú sankciu za porušenie zmluvy.
Podvodníci navádzajú klientov na predčasné ukončenie zmluvy s ich súčasným operátorom, a následné uzatvorenie novej zmluvy (na využívanie televíznych, či internetových služieb) s operátorom, ktorého zastupujú. Keďže väčšina zákazníkov využíva niektorú formu kampane s ročnou alebo dvojročnou časovou viazanosťou, predčasné ukončenie zmluvy je spojené so zaplatením finančnej sankcie. Podomoví predajcovia starších ľudí zavádzajú tvrdením, že ukončenie zmluvu so súčasným operátorom vybavia oni s tým, že žiadna sankcia za porušenie zmluvy nehrozí. Zákazník sa tak dostáva do situácie, keď je pod hrozbou sankcie zmluvne zaviazaný využívať a platiť za rovnaké služby od dvoch operátorov.
Len za obdobie uplynulého mesiaca spoločnosť UPC registruje viac ako tri stovky takýchto prípadov, pričom ako obete si podvodníci vyhliadli ľudí vo vyššom veku, zväčša v Bratislave a Košiciach. Ide o opakovanú situáciu, na ktorú kábloví operátori už viackrát upozorňovali. Podomoví predajcovia, ktorí sa tohto nezákonného konania dopúšťajú, ponúkajú služby operátora Slovak Telekom, a.s.. Tá si na podomový predaj objednáva služby agentúry, angažujúcej takzvaných „door to door“ predajcov, ktorí získavajú finančnú províziu z každej novej zmluvy. Žiaľ, ukazuje sa, že niektoré takéto agentúry angažujú aj osoby, ktoré sa neštítia bezohľadne zavádzať starších ľudí a spôsobovať im finančnú ujmu.
Vzhľadom na rozsah výskytu takýchto prípadov, spoločnosť UPC už o tomto listom upovedomila telekomunikačného operátora, ktorého služby uvedení podvodníci ponúkajú, a pripravuje príslušné právne kroky na ochranu svojich zákazníkov. V tejto súvislosti je spoločnosť UPC v prípade záujmu médií pripravená poskytnúť podrobné údaje, ktoré preukazujú vyššie opísané nezákonné konanie. UPC zároveň vyzýva zákazníkov na zvýšenú opatrnosť a odporúča podobné prípady ohlásiť telefonicky alebo na zákazníckych strediskách.
Viac informácii o spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA, záujemcovia získajú na internetovej stránke http://www.upc.sk, telefónnej infolinke 02 594 22 222, na profile UPC na Facebooku, alebo osobne na zákazníckych strediskách.
Zdroj: UPC
Pišťok
Nové jednorázové predplatené karty
freeSAT/UPC Direct uvedie na trh nové predplatené karty freeSAT season a freeSAT start

Satelitná platforma freeSAT/UPC Direct pripravuje uviesť v najbližšom čase na náš trh dve nové dekódovacie karty freeSAT season a freeSAT start. Portál SatelitáTV.sk o tom informoval jeden z distribútorov a predajcov nových kariet, spoločnosť AB-COM.
V prípade freeSAT season sa bude jednať o kartu so štvormesačným predplatným balíčka Medium, ktorý obsahuje viac ako 70 televíznych programov.
U karty freeSAT start bude v cene tiež balíček Medium, no iba na jeden mesiac a karta nebude predávaná samostatne, ale iba v sete spolu so satelitným prijímačom.
Vzhľadom k prípravám služby ešte ceny karty freeSAT season a setu freeSAT start + satelitný prijímač nie sú známe. V oboch prípadoch sa bude jednať o jednorázové predplatené dekódovacie karty. Znamená to, že zákazník si ich zakúpi za jednorázový poplatok bez akejkoľvek viazanosti a nebude musieť platiť už mesačné poplatky. Po vypršaní predplatného si nebude môcť zákazník na kartách typu freeSAT season a freeSAT start nič ďalej predplatiť a teda aj sledovať, keďže dôjde zablokovaniu karty. V prípade, že sa zákazník rozhodne sledovať aj naďalej ponuku programov platformy, bude nutné aby uzavrel štandardnú 12 mesačnú zmluvu a dostane tak novú dekódovaciu kartu.
Pripravované aktivačné stránky
SR: http://sk.freesattv.tv/aktivacia/freesa ... AT-season/
ČR: http://cz.freesattv.tv/aktivace/freesat ... AT-season/
(satelitnatv.sk, editované)

Satelitná platforma freeSAT/UPC Direct pripravuje uviesť v najbližšom čase na náš trh dve nové dekódovacie karty freeSAT season a freeSAT start. Portál SatelitáTV.sk o tom informoval jeden z distribútorov a predajcov nových kariet, spoločnosť AB-COM.
V prípade freeSAT season sa bude jednať o kartu so štvormesačným predplatným balíčka Medium, ktorý obsahuje viac ako 70 televíznych programov.
U karty freeSAT start bude v cene tiež balíček Medium, no iba na jeden mesiac a karta nebude predávaná samostatne, ale iba v sete spolu so satelitným prijímačom.
Vzhľadom k prípravám služby ešte ceny karty freeSAT season a setu freeSAT start + satelitný prijímač nie sú známe. V oboch prípadoch sa bude jednať o jednorázové predplatené dekódovacie karty. Znamená to, že zákazník si ich zakúpi za jednorázový poplatok bez akejkoľvek viazanosti a nebude musieť platiť už mesačné poplatky. Po vypršaní predplatného si nebude môcť zákazník na kartách typu freeSAT season a freeSAT start nič ďalej predplatiť a teda aj sledovať, keďže dôjde zablokovaniu karty. V prípade, že sa zákazník rozhodne sledovať aj naďalej ponuku programov platformy, bude nutné aby uzavrel štandardnú 12 mesačnú zmluvu a dostane tak novú dekódovaciu kartu.
Pripravované aktivačné stránky
SR: http://sk.freesattv.tv/aktivacia/freesa ... AT-season/
ČR: http://cz.freesattv.tv/aktivace/freesat ... AT-season/
(satelitnatv.sk, editované)
Karta Season by mala stat na pulte cca. 50 €, karta start bude v baliku s pravdepodobne 4 typmi STB prijimacov, HD aj SD. Predbezna cena s jednoduchsim HD prijimacom by mala byt okolo 65 €. Ceny a info su predbezne.
IPBox 9900HD, HDbox 9100, Ariva 100HD, Cryptobox Mini, Multifokus 4x, Skylink, freeSAT, Openbox SF-55, ROVER Master STC
Iránsky iFilm, anglicky aj z Thoru
iFilm English oficiálně pro Evropu z 0,8W

Nový filmový kanál iFilm English, který před měsícem spustila íránská televizní společnost IRIB, zahájil volné vysílání na jednom z transpondérů satelitu Thor 6 (0,8°W).
Za distribuci programu zodpovídá bulharský operátor Neterra. Nyní je možné sledovat program iFilm English v Evropě ze dvou satelitů - od počátku ze satelitního systému Eutelsat Hot Bird 13B (13°E).
Výběr družice Thor 6 (0,8°W) a ne například Astra 19,2°E jako druhého satelitu pro distribuci iFilm English v Evropě je překvapením. Oficiální internetové stránky již uvádějí příjem programu ze satelitu Thor 6. Program je do celého světa šířen ze šesti satelitů.
iFilm English vysílá národní seriály a filmy dabované do angličtiny. Jedná se o obdobu arabské verze iFilm, která byla založena v roce 2010. iFilm English je druhý kanál v angličtině v portfoliu IRIB, po zpravodajské televizi Press TV.
Technické parametry:
Thor 6 (0,8°W), freq. 11,958 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

Nový filmový kanál iFilm English, který před měsícem spustila íránská televizní společnost IRIB, zahájil volné vysílání na jednom z transpondérů satelitu Thor 6 (0,8°W).
Za distribuci programu zodpovídá bulharský operátor Neterra. Nyní je možné sledovat program iFilm English v Evropě ze dvou satelitů - od počátku ze satelitního systému Eutelsat Hot Bird 13B (13°E).
Výběr družice Thor 6 (0,8°W) a ne například Astra 19,2°E jako druhého satelitu pro distribuci iFilm English v Evropě je překvapením. Oficiální internetové stránky již uvádějí příjem programu ze satelitu Thor 6. Program je do celého světa šířen ze šesti satelitů.
iFilm English vysílá národní seriály a filmy dabované do angličtiny. Jedná se o obdobu arabské verze iFilm, která byla založena v roce 2010. iFilm English je druhý kanál v angličtině v portfoliu IRIB, po zpravodajské televizi Press TV.
Technické parametry:
Thor 6 (0,8°W), freq. 11,958 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA
AlJazeera English bude FTA
0,8W: Al Jazeera English přešla na FTA šíření

Anglická verze katarské zpravodajské televize Al Jazeera (Al Džazíra) přechází na nekódované vysílání na satelitu Thor 5 (0,8°W). Volné vysílání Al Jazeera English si tak mohou naladit všichni diváci, kteří jsou v dosahu panevropského svazku družice Thor 5.
Kanál Al Jazeera English byl původně zakódován a dostupný abonentům satelitních platforem Canal Digital v severní Evropě a freeSAT/UPC Direct, resp. Focus Sat ve střední Evropě.
Al Jazeera English se po BBC World News a Sky News stává dalším programem, který přechází na FTA šíření.
Technické parametry:
Thor 5 (0,8°W), freq. 12,418 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, FTA

Anglická verze katarské zpravodajské televize Al Jazeera (Al Džazíra) přechází na nekódované vysílání na satelitu Thor 5 (0,8°W). Volné vysílání Al Jazeera English si tak mohou naladit všichni diváci, kteří jsou v dosahu panevropského svazku družice Thor 5.
Kanál Al Jazeera English byl původně zakódován a dostupný abonentům satelitních platforem Canal Digital v severní Evropě a freeSAT/UPC Direct, resp. Focus Sat ve střední Evropě.
Al Jazeera English se po BBC World News a Sky News stává dalším programem, který přechází na FTA šíření.
Technické parametry:
Thor 5 (0,8°W), freq. 12,418 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, FTA
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51