Teď se mě to normálně seplo a seplo nahrávání.
AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
-
Marek_marek
- Pokročilý

Re: AMIKO ALIEN 2
Příspěvek od Marek_marek »
Tak se všem omlouvám za mystifikaci. 
Takže to funguje. Když jsem to vyzkoušel naposled tak se nespustil. Ještě teda testnu jak je to když třeba nastavim nahrávání na dvbs (kodovaný) a vypnu to na dvbt. To mě kdysi taky blblo a to v tom, že se mě nahrála jen černá obrazovka.
AMIKO Alien 2 Triple Tuner
Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
Mě se to nesepne když zapomenu přepnout z radio kanálu.Marek_marek píše:Tak se všem omlouvám za mystifikaci.
Teď se mě to normálně seplo a seplo nahrávání.Takže to funguje. Když jsem to vyzkoušel naposled tak se nespustil. Ještě teda testnu jak je to když třeba nastavim nahrávání na dvbs (kodovaný) a vypnu to na dvbt. To mě kdysi taky blblo a to v tom, že se mě nahrála jen černá obrazovka.
ale když se začne nahrávat první kanál DVB-S a pak já přepnu sledování na dvb-t,tak se druhý kanál DVB-S ,který je naprogramován přehodí správně. Jenom z radio kanálů se nepřepne.
Naposledy upravil(a) Inuita dne 12.duben 2013 - 19:53, celkem upraveno 1 x.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
-
Marek_marek
- Pokročilý

Aha. No nastavil jsem to tak uvidim. Dal jsem to na sportovní noviny na JOJce a vypnul na dvbt na NOVĚ tak uvidíme.
-
Marek_marek
- Pokročilý

Takže nahrálo. Sice bylo sepnuto na DVBT (NOVA) ale nahrávka byla na DVBS (JOJ)
Jen teda ta informace o vypnutí by mohla být delš. Nestihl jsem vzít do ruka ani ovladač
Teď ještě donutit vysílatele aby vysílali podle EPG, nebo aby EPG sedělo s vysíláním

Jen teda ta informace o vypnutí by mohla být delš. Nestihl jsem vzít do ruka ani ovladač
Teď ještě donutit vysílatele aby vysílali podle EPG, nebo aby EPG sedělo s vysíláním
Zkus ještě nahrát jeden program z DVB-T a druhý ze satelitu. Jo a aby ti to nevyplo,tak stačí když během nahrávání změníš kanálMarek_marek píše:Takže nahrálo. Sice bylo sepnuto na DVBT (NOVA) ale nahrávka byla na DVBS (JOJ)
Teď ještě donutit vysílatele aby vysílali podle EPG, nebo aby EPG sedělo s vysíláním![]()
Naposledy upravil(a) Inuita dne 12.duben 2013 - 20:37, celkem upraveno 1 x.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
-
Marek_marek
- Pokročilý

Když to naprogramuju a box je zapnutý tak se to nahraje v pořádku. Mě nefungovalo to zapnutí. Je ale otázkou jak se to zachová, když se ty programy budou křížit. Aby sepnul na ten co začíná dřív a hlavně vypnul na ten co končí později.
V každym případě to ale testnu.
To fungujeMarek_marek píše:Když to naprogramuju a box je zapnutý tak se to nahraje v pořádku. Mě nefungovalo to zapnutí. Je ale otázkou jak se to zachová, když se ty programy budou křížit. Aby sepnul na ten co začíná dřív a hlavně vypnul na ten co končí později.
-
Marek_marek
- Pokročilý

Tak to je dobrá zpráva.
Super.
Super.
@Inuita - s tim nahravanim radia, tam se Alien zjevne prepina do nejakeho jineho modu nez je mod tv. Asi je to proto, ze radio nema obraz (ted nechci byt sarkasticky
nebo si hrat na Holmese a Watsona
)
S tim zvukem, kdy se jeho najeti opozdilo az o nekolik minut mohlo byt tim, ze Alien cekal na 'obraz' a dokud to nevzdal, zvuk nepustil. Ale to je jen moje domenka co za tim mohlo byt. Mozna tedy to samo-prepnuti mezi tv a radio modem, kdyz se ma nahravat to ci ono, mozna nikdy nebude mozne, ale zkusim se na to optat na tom Spark foru.
Takze Cestina tam je, ale necham si Anglictinu, jednak na to jsem zvykly a taky kdyz se pak nekde na neco ptam na mezinarodnich forech, tak spis vim o cem je rec (to same s pocitacema). Me jen prislo divne ze tu obcas lidi pouzivaji ceske vyrazy a nebylo jasne jestli si to prekladaji, nebo to tak v Alienu maji nastavene.
---
Kdyz se prijimac probudi na nahravani a behem toho prepnes kanal, a dokonce ten na ktery jsi prepnul zacnes taky nahravat, tak po skonceni te puvodni nahravky nahodi prijimac tu hlasku, ze pujde do standby, cili nejakym prepnutim programu to nebezpeci ze pak pujde spat neodstranis (ted vecer jsem presne tohle otestoval). Musis u toho byt a jak Marek zjistil, musis mit kolty zavesene proklate nizko, tedy DO po ruce a vedet dopredu ze musis pravou sipkou zvolit NE a zmacknout OK, moc casu na to neni. Kdyz zavahas, muzes si jit udelat kafe nez to znovu nastartuje.
======
Jeste k tomu crossepg, ten muj vybrany xmltv skript rytec_slovak_czech_xmltv mam v tom menu nastaveni v menu 'Poradi startu poskytovatelu' (Providers start order) a mozna to funguje, ale nejspis bych asi mel to same v tom EPG Shedule vyberu i bez toho skriptu, nevim to ted jiste. Asi je to jen extra moznost pridat si info pro nejake kanaly, ktere epg vubec neposkytuji, ani v tom infobaru. To ovsem neni pripad ceske tv a plno dalsich, ktere obvykle sleduji, takze to crossepg nepotrebuji, ale je dobre ze ted o tom aspon neco vim. Asi to malokdo pouziva, aspon u nas v Cechach a tak o tom malokdo poda kloudnou informaci.
Nejaky hmatatelny benefit ale tohle koumani ma, prisel jsem na lepsi zpusob zadavani nahravek dopredu - doposavad jsem mel pod tim tlacitkem EPG navolene 'EPG Now' a tam jsem zmacknul zlute, pak jsem najel v tom popup menu na HDD Record a tam jsem si nastavil pripadne jiny kanal a pak vybral program... jenze mnohem lepsi zpusob je nastavit si v tom EPG 'EPG Schedule' a odtud listovat a po najeti na dany porad staci zmacknout tlacitko 'Record' na DO a bingo
, muzu jit vyhledavat dalsi porady na nahravani. Kanaly se daji prepnout modrym jak potreba.
Zaroven me konecne taky doslo k cemu je v seznamu pripraveneho nahravani ta polozka Timer mode ktery se da menit mezi 'nahravanim' a 'zmenou sluzby' - kdyz si navolim tu zmenu sluzby (switch service) tak kdyz prijde cas na ten program, prijimac sam prepne na ten patricny kanal, popripade se Alien probudi ze spanku a prepne se na ten program, ale nezacne nahravat. Takze to nastaveni nahravani se muze pouzivat i na zapinani a prepinani na dany program az na sedm dni dopredu, tuhle moznost jsem si neuvedomil, az ted me to doslo. Sice je to zatim jen teorie, ale myslim ze to tak bude fungovat az to vyzkousim
S tim zvukem, kdy se jeho najeti opozdilo az o nekolik minut mohlo byt tim, ze Alien cekal na 'obraz' a dokud to nevzdal, zvuk nepustil. Ale to je jen moje domenka co za tim mohlo byt. Mozna tedy to samo-prepnuti mezi tv a radio modem, kdyz se ma nahravat to ci ono, mozna nikdy nebude mozne, ale zkusim se na to optat na tom Spark foru.
Takze Cestina tam je, ale necham si Anglictinu, jednak na to jsem zvykly a taky kdyz se pak nekde na neco ptam na mezinarodnich forech, tak spis vim o cem je rec (to same s pocitacema). Me jen prislo divne ze tu obcas lidi pouzivaji ceske vyrazy a nebylo jasne jestli si to prekladaji, nebo to tak v Alienu maji nastavene.
---
Kdyz se prijimac probudi na nahravani a behem toho prepnes kanal, a dokonce ten na ktery jsi prepnul zacnes taky nahravat, tak po skonceni te puvodni nahravky nahodi prijimac tu hlasku, ze pujde do standby, cili nejakym prepnutim programu to nebezpeci ze pak pujde spat neodstranis (ted vecer jsem presne tohle otestoval). Musis u toho byt a jak Marek zjistil, musis mit kolty zavesene proklate nizko, tedy DO po ruce a vedet dopredu ze musis pravou sipkou zvolit NE a zmacknout OK, moc casu na to neni. Kdyz zavahas, muzes si jit udelat kafe nez to znovu nastartuje.
======
Jeste k tomu crossepg, ten muj vybrany xmltv skript rytec_slovak_czech_xmltv mam v tom menu nastaveni v menu 'Poradi startu poskytovatelu' (Providers start order) a mozna to funguje, ale nejspis bych asi mel to same v tom EPG Shedule vyberu i bez toho skriptu, nevim to ted jiste. Asi je to jen extra moznost pridat si info pro nejake kanaly, ktere epg vubec neposkytuji, ani v tom infobaru. To ovsem neni pripad ceske tv a plno dalsich, ktere obvykle sleduji, takze to crossepg nepotrebuji, ale je dobre ze ted o tom aspon neco vim. Asi to malokdo pouziva, aspon u nas v Cechach a tak o tom malokdo poda kloudnou informaci.
Nejaky hmatatelny benefit ale tohle koumani ma, prisel jsem na lepsi zpusob zadavani nahravek dopredu - doposavad jsem mel pod tim tlacitkem EPG navolene 'EPG Now' a tam jsem zmacknul zlute, pak jsem najel v tom popup menu na HDD Record a tam jsem si nastavil pripadne jiny kanal a pak vybral program... jenze mnohem lepsi zpusob je nastavit si v tom EPG 'EPG Schedule' a odtud listovat a po najeti na dany porad staci zmacknout tlacitko 'Record' na DO a bingo
Zaroven me konecne taky doslo k cemu je v seznamu pripraveneho nahravani ta polozka Timer mode ktery se da menit mezi 'nahravanim' a 'zmenou sluzby' - kdyz si navolim tu zmenu sluzby (switch service) tak kdyz prijde cas na ten program, prijimac sam prepne na ten patricny kanal, popripade se Alien probudi ze spanku a prepne se na ten program, ale nezacne nahravat. Takze to nastaveni nahravani se muze pouzivat i na zapinani a prepinani na dany program az na sedm dni dopredu, tuhle moznost jsem si neuvedomil, az ted me to doslo. Sice je to zatim jen teorie, ale myslim ze to tak bude fungovat az to vyzkousim
Mozna jako ja nemas v nastaveni zapnuty letni cas a rozchazi se te to o hodinu? Ja byl asi tyden zmateny pri letosni zmene, protoze je strasne zavadejici, ze v tom epg info se cas upravi tak, aby vzdy sedel s vysilanymi programy, takze kdyz nastal letni cas, tak v epg jsem videl cas o hodinu posunuty, ale s temi zive vysilanymi porady ten cas souhlasil. To jsem dlouho nemohl pochopit jak je to mozne.Marek_marek píše: Teď ještě donutit vysílatele aby vysílali podle EPG, nebo aby EPG sedělo s vysíláním![]()
Ja mel totiz dojem, ze cas u tech poradu prichazi zaroven s tim nazvem co se vysila, ne ze ten cas k tomu nazvu poradu pripojuje Alien nezavisle. Cely tyden jsem pak osciloval mezi hodinou napred a zpet a nevedel jsem cemu mam verit, az jsem pak musel zapatrat na internetu kolik je vlastne hodin, a i pak jsem z toho byl zmateny.
Jinak program jde podle toho casu docela dost presne, jen nekdy kdyz jsem zadal 'vypnout nahravni na konci poradu' se to nahravani vypnulo trochu driv a treba to urizlo titulky, nebo posledni nejakou tu minutu filmu.
Nastavil jsem si v nastaveni presah nahravek na zacatku a na konci na 3 minuty (doporucuji nejakou tu minutu pridat, nez pak litovat uriznuty zacatek, nebo konec), ale nevim jestli to ma vliv na tohle rucni nahravani, kdy hned po zmacknuti tlacitka nahravani nechas satbox samotny urcit, aby prestal nahravat na konci filmu, nejsem si jisty, ale asi to tam ty tri minuty na konci poradu prida. Vetsinou kdyz u toho sedim, tak to zpravidla vypnu rucne aby tam nebyl zbytecny presah.
======vinov píše:@Inuita - s tim nahravanim radia, tam se Alien zjevne prepina do nejakeho jineho modu nez je mod tv. Asi je to proto, ze radio nema obraz (ted nechci byt sarkastickynebo si hrat na Holmese a Watsona
)
Tak v tom nejnovějším FW se ten zvuk radio kanálů upravil a nyní jde zvuk okamžitě. S tím uspáváním nemáš tak docela pravdu. Dám příklad. Mám nastavený timer na JOJ Soudní síň po manuální úpravě 17:55-19 nastaveno 1-5. V 17 hodin pustím AXN Merlina a koukám do 17:35,kdy nechám ručně dotočit Merlina a přepnu na DVB-T Prima Cool,kde sleduji vesmírnou loď Voyager. Přesně v 17:55 se spustí nahrávání JOJ Soudní síň. Přesně v 18:00 se ukončí ruční nahrávání AXN Merlin ,a já koukám dál na DVB-T Prima Cool. Přesně v 19:00 se ukončí nahrávka JOJ Soudní síň a žádná hláška o uspání,jede se dál. Takže když se stb pustí ručně před dobou prvního nahrávání,tak nahraje vše a jede se bez hlášky dál. Je to chytrý přístroj,který ti říká,,Když sis mě pustil,tak si mne také vypni!"
"když se stb pustí ručně před dobou prvního nahrávání,tak nahraje vše a jede se bez hlášky dál."
---
Tak to mas pravdu, jenze jak uz jsem napsal drive, tuhle automatiku nemam rad, protoze driv nebo pozdeji bude fungovat proti tobe. Radsi bych mel moznost do toho rucne zasahovat - pamatuji ze Enigma1 mela v seznamu nahravek (kdyz upravujes jejich nastaveni) policka kde zaskrtnes co ma pristroj po skonceni nahravani udelat, jestli jit do standby nebo zustat zapnuty a myslim ze tam pak taky byla hlaska, ale s delsim casem na zareagovani. Ale je jasne, ze idealni reseni tu asi neni protoze Alien nemuze vedet, jestli jsem zapnul TV nebo ne.
Tu uplnou automatiku nemam moc rad protoze az priste zapnes tv kdyz uz je Alien zapnuty kvuli nahravani, tak te pak podrazi tou hlaskou Ano Ne. To neni nejake teoretizovani, uz se me to posledni dobou stalo aspon dvakrat, poprve jsem nestacil zareagovat, tak to bylo 0:1, podruhe jako Fitipaldi jsem skocil po DO a asi uz jen dve vteriny zbyvaly nez by svet vybouchnul az ten casovac dobehne a podarilo se me jako pravemu filmovemu hrdinovi ten cely svet zachranit pred znicenim
a tak je to ted 1:1
Moje zkusenost s presnosti epg je docela dobra, ale to asi bude tim, ze vetsinou nenahravam na automatiku behem 'prime time' kdy reklamy jsou tluste jako noha, ale jen v noci k ranu nebo dopoledne a casnem odpoledni. Potom kdyz se odpoledne k veceru a vecer cela republika diva na reklamy, tak zpravidla spoustim nahravani rucne.
Nejakeho technickeho signalu vysilaneho s porady se asi nikdy nedockame - aby prijimac vedel presne kdy film zacina a konci, slo by to proti zajmum inzerentu, bohuzel. A to uz vubec nemluvim o signalu oznacujicim zacatek a konec reklam uvnitr filmu. Ale bylo by to presne to co potrebujeme.
--------------------------------------
Zkusim se ozvat tem vyvojarum kvuli tomu prodlouzeni casove prodlevy toho dialogu ze Alien pujde spat... a taky aby pridali casovy prubeh poradu na infobar.
Dale jestli by nebylo mozne, aby ten seznam pred-nastaveneho nahravani taky uvadel aspon kousek jmena toho co se bude nahravat (jinak je tezke se v tom seznamu orientovat pokud tam chce clovek neco dodatecne upravit, popripade resit pripady, kdy je casova kolize mezi nahravanymi porady (ja tedy tem varovnym hlaskam pri nastavovani nahravani kdyz je nejaky konflikt moc nerozumim, co znamenaji), zvlast kdyz ted zvysili pocet nastaveni nahravani z osmi na padesat!!
Dale pak aby kdyz jdu prehravat ty nahrane porady, aby default zobrazeni nahranych poradu bylo 'podle casu zmeny', nebo jak se to nazyva. Tedy aby nahravky byly defaultne serazene podle data a casu nahrani a taky aby porady byly opacne razene, tedy aby se posledni nahravka objevila hned na zacatku seznamu kdyz je otevreny, nikoli vzdy az na konci jako ted (mozna dat moznost vyberu A->Z nebo Z->A razeni ale podle me uplne staci dat to natrvdo na Z->A, tedy aby posledni nahravka byla navrch hned na ocich). A nejlepe by bylo aby si prijimac to nastaveni pamatoval nejen pri opetovnem otevreni ale i pres restarty. Asi jako si EPG tlacitko pamatuje jaky vyber jsem tam udelal naposled (napriklad kdyz zvolim EPG Schedule, tak tam ten vyber mam dokud ho nezmenim).
Soucasne defaultni nastaveni je nestastne, nikdy ho nepouzivam a kdyz ma clovek nejakou tu desitku nahravek a vice, tak je to uplne k nicemu. Pokazdy to musim prenastavovat a uz me to nebavi.
----------------------
Myslim ze nikdo by proti temto zmenam nic nemel, ale naopak by je vsichni uvitali. Pak bych rekl, ze Spark je z nejhorsiho venku.
---
Tak to mas pravdu, jenze jak uz jsem napsal drive, tuhle automatiku nemam rad, protoze driv nebo pozdeji bude fungovat proti tobe. Radsi bych mel moznost do toho rucne zasahovat - pamatuji ze Enigma1 mela v seznamu nahravek (kdyz upravujes jejich nastaveni) policka kde zaskrtnes co ma pristroj po skonceni nahravani udelat, jestli jit do standby nebo zustat zapnuty a myslim ze tam pak taky byla hlaska, ale s delsim casem na zareagovani. Ale je jasne, ze idealni reseni tu asi neni protoze Alien nemuze vedet, jestli jsem zapnul TV nebo ne.
Tu uplnou automatiku nemam moc rad protoze az priste zapnes tv kdyz uz je Alien zapnuty kvuli nahravani, tak te pak podrazi tou hlaskou Ano Ne. To neni nejake teoretizovani, uz se me to posledni dobou stalo aspon dvakrat, poprve jsem nestacil zareagovat, tak to bylo 0:1, podruhe jako Fitipaldi jsem skocil po DO a asi uz jen dve vteriny zbyvaly nez by svet vybouchnul az ten casovac dobehne a podarilo se me jako pravemu filmovemu hrdinovi ten cely svet zachranit pred znicenim
Moje zkusenost s presnosti epg je docela dobra, ale to asi bude tim, ze vetsinou nenahravam na automatiku behem 'prime time' kdy reklamy jsou tluste jako noha, ale jen v noci k ranu nebo dopoledne a casnem odpoledni. Potom kdyz se odpoledne k veceru a vecer cela republika diva na reklamy, tak zpravidla spoustim nahravani rucne.
Nejakeho technickeho signalu vysilaneho s porady se asi nikdy nedockame - aby prijimac vedel presne kdy film zacina a konci, slo by to proti zajmum inzerentu, bohuzel. A to uz vubec nemluvim o signalu oznacujicim zacatek a konec reklam uvnitr filmu. Ale bylo by to presne to co potrebujeme.
--------------------------------------
Zkusim se ozvat tem vyvojarum kvuli tomu prodlouzeni casove prodlevy toho dialogu ze Alien pujde spat... a taky aby pridali casovy prubeh poradu na infobar.
Dale jestli by nebylo mozne, aby ten seznam pred-nastaveneho nahravani taky uvadel aspon kousek jmena toho co se bude nahravat (jinak je tezke se v tom seznamu orientovat pokud tam chce clovek neco dodatecne upravit, popripade resit pripady, kdy je casova kolize mezi nahravanymi porady (ja tedy tem varovnym hlaskam pri nastavovani nahravani kdyz je nejaky konflikt moc nerozumim, co znamenaji), zvlast kdyz ted zvysili pocet nastaveni nahravani z osmi na padesat!!
Dale pak aby kdyz jdu prehravat ty nahrane porady, aby default zobrazeni nahranych poradu bylo 'podle casu zmeny', nebo jak se to nazyva. Tedy aby nahravky byly defaultne serazene podle data a casu nahrani a taky aby porady byly opacne razene, tedy aby se posledni nahravka objevila hned na zacatku seznamu kdyz je otevreny, nikoli vzdy az na konci jako ted (mozna dat moznost vyberu A->Z nebo Z->A razeni ale podle me uplne staci dat to natrvdo na Z->A, tedy aby posledni nahravka byla navrch hned na ocich). A nejlepe by bylo aby si prijimac to nastaveni pamatoval nejen pri opetovnem otevreni ale i pres restarty. Asi jako si EPG tlacitko pamatuje jaky vyber jsem tam udelal naposled (napriklad kdyz zvolim EPG Schedule, tak tam ten vyber mam dokud ho nezmenim).
Soucasne defaultni nastaveni je nestastne, nikdy ho nepouzivam a kdyz ma clovek nejakou tu desitku nahravek a vice, tak je to uplne k nicemu. Pokazdy to musim prenastavovat a uz me to nebavi.
----------------------
Myslim ze nikdo by proti temto zmenam nic nemel, ale naopak by je vsichni uvitali. Pak bych rekl, ze Spark je z nejhorsiho venku.
-
Marek_marek
- Pokročilý

Tim, ře nesedí EPG samozřejmě neni nastavenim řasu, ale spožděním programu díky reklamám. V poslední době je to jakžtakž dobrý, ale i tak se najdou případy, kdy už epg signalizuje další pořad a ještě jde ten předešlý.
Jinak mě napadla taková divočina a to co se stane, když dám nakrávat z různých sat pozic. Zda se i otočí motor. To si ale mylim, že neudělá. Jde o to že třeba večer chci nahrávat z 23,5 E a v noci z 30,0 W To ale nejspíš nenatočí.
Mám totiž ten problém že jsem třeba na 30W , přepnu na dvbt , vypnu box ráno se chce dívat manželka na 23,5 E Box zapne, ten najede na dvbt ona přepne na kanál na 23,5 E a motor se nenatočí. Musí spustit kanál na těch 30W a pak zpět na 23,5 a už vše frčí. Pokud ale zapne box který byl vypnut na těch 30W a přepne na kanál na 23,5E tak se točí bez problému.
Nevim jestli je to z toho co jsem napsal pochopitelné, ale snad jo. Pro mě to třeba problém až takovej neni, ale pro někoho, kdo vůbec nechápe z jakýho zdroje mu ta TV hraje, je to problém vysvětlit proč tomu tak je.
Jinak mě napadla taková divočina a to co se stane, když dám nakrávat z různých sat pozic. Zda se i otočí motor. To si ale mylim, že neudělá. Jde o to že třeba večer chci nahrávat z 23,5 E a v noci z 30,0 W To ale nejspíš nenatočí.
Mám totiž ten problém že jsem třeba na 30W , přepnu na dvbt , vypnu box ráno se chce dívat manželka na 23,5 E Box zapne, ten najede na dvbt ona přepne na kanál na 23,5 E a motor se nenatočí. Musí spustit kanál na těch 30W a pak zpět na 23,5 a už vše frčí. Pokud ale zapne box který byl vypnut na těch 30W a přepne na kanál na 23,5E tak se točí bez problému.
Nevim jestli je to z toho co jsem napsal pochopitelné, ale snad jo. Pro mě to třeba problém až takovej neni, ale pro někoho, kdo vůbec nechápe z jakýho zdroje mu ta TV hraje, je to problém vysvětlit proč tomu tak je.
- wanthom
- Pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
- Kontaktovat uživatele:
Taký malý postreh, ohľadne Počasia v Sparku, keď som chcel zadať Košice, tak to nenašlo. Tak som zadal Presov a .... vuala... zmenilo sa na Kosice... 
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
AB Pulse 4K, dvojtuner
- sq9
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: AX51 UHD ,Formuler F1 ...
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) sq9 dne 14.duben 2013 - 10:53, celkem upraveno 1 x.
- wanthom
- Pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
- Kontaktovat uživatele:
Ten link na Hyperion o post vyššie je s vadným súborom, vykazuje chyby. Na PKT fóre je už nový link:
PKT SVN-2060 HYPERION Image
A tu je pár obrázkov:

Novinky:
E2 OpenSource SH4 Duckbox Project GIT-4767 PKT SVN-2060 HYPERION Image
Added by PKT:
[ALL] migration to OpenPLI
[ALL] add more than 100+ plugins to download
[ALL] fixed aspect ratio selection in A/V setting.
[ALL] fix network setup
[ALL] transparency fix if any window opend while infobar is dimming
[ALL] added recording setup to menu
[ALL] PermanentClock : added progress bar & other small fixes
[ALL] fix subservices reload
[ALL] fix green key support in infobar
[ALL] Basic HD skin removed - it is already as default
[ALL] fix opkg
[ALL] add djcrash Updater v1.2.5
[ALL] update Backup Manager v1.7
- add /media/Points for backup
- add backup of timer
[ALL] converters update
[ALL] new approach to control of FrontPanel
[ALL] fix SCART Output
[ALL] add missing: subtitle setup & autolanguage setup to main menu
[ALL] fix GS when subtitled was selected by Audio Menu
[ALL] GraphMultiEPG -fixed compatibility to other skins ( without our fonts )
[ALL] 1st boot wizard fix
[ALL] Languages: 1st is English, 2nd - Polish, others is alphabetical order
[ALL] fix Backup Aurorestore - now 100% working
[ALL] FrontPanel Setup extended to Time&Name, Time&Number
[ALL] video settings optimization
[ALL] update skins for PIG support
[ALL] fix some STB's for PIG support
[STI7111&7105] Fix CEC support
[OCT1008+] fix picture viewer and videoplayback
[GM7162] VFD icons support
[GM7162] VFD Icons: 2nd record Icon, Full HD, HD, Disk Icon while REC.
[GM7162] added CAM activation if is Disabled in Standby mode.
[GM7162] fix icons off in standby/deepstandby
[GM7162] keymap support Portal key
[UFS910] fix restart network interface
[SFXXX] added support of LongEPG key
[IPBOX] optimization evremote
[ALL] increase stability
[...] and many many other changes not included in chagnelog.
Known Issues:
[Cuberevo] some STBs hang on if skin with PIG is used so we do not recommended such skins.
[SF1008/SE] not tested so use at your own risk.
[IPBOX] we're not sure about the TVN HD and other HD channels problems are solved
PKT SVN-2060 HYPERION Image
A tu je pár obrázkov:

Novinky:
E2 OpenSource SH4 Duckbox Project GIT-4767 PKT SVN-2060 HYPERION Image
Added by PKT:
[ALL] migration to OpenPLI
[ALL] add more than 100+ plugins to download
[ALL] fixed aspect ratio selection in A/V setting.
[ALL] fix network setup
[ALL] transparency fix if any window opend while infobar is dimming
[ALL] added recording setup to menu
[ALL] PermanentClock : added progress bar & other small fixes
[ALL] fix subservices reload
[ALL] fix green key support in infobar
[ALL] Basic HD skin removed - it is already as default
[ALL] fix opkg
[ALL] add djcrash Updater v1.2.5
[ALL] update Backup Manager v1.7
- add /media/Points for backup
- add backup of timer
[ALL] converters update
[ALL] new approach to control of FrontPanel
[ALL] fix SCART Output
[ALL] add missing: subtitle setup & autolanguage setup to main menu
[ALL] fix GS when subtitled was selected by Audio Menu
[ALL] GraphMultiEPG -fixed compatibility to other skins ( without our fonts )
[ALL] 1st boot wizard fix
[ALL] Languages: 1st is English, 2nd - Polish, others is alphabetical order
[ALL] fix Backup Aurorestore - now 100% working
[ALL] FrontPanel Setup extended to Time&Name, Time&Number
[ALL] video settings optimization
[ALL] update skins for PIG support
[ALL] fix some STB's for PIG support
[STI7111&7105] Fix CEC support
[OCT1008+] fix picture viewer and videoplayback
[GM7162] VFD icons support
[GM7162] VFD Icons: 2nd record Icon, Full HD, HD, Disk Icon while REC.
[GM7162] added CAM activation if is Disabled in Standby mode.
[GM7162] fix icons off in standby/deepstandby
[GM7162] keymap support Portal key
[UFS910] fix restart network interface
[SFXXX] added support of LongEPG key
[IPBOX] optimization evremote
[ALL] increase stability
[...] and many many other changes not included in chagnelog.
Known Issues:
[Cuberevo] some STBs hang on if skin with PIG is used so we do not recommended such skins.
[SF1008/SE] not tested so use at your own risk.
[IPBOX] we're not sure about the TVN HD and other HD channels problems are solved
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
AB Pulse 4K, dvojtuner
Mozna bys mohl experimentovat s nastavenim motoru v prijimaci. Ja jsem nastavil USALS system (kdy se zadaji jen mistni souradnice), ale myslim ze je tam i jina moznost, asi narocnejsi na nastavovani (mozna se musi zadat souradnice pro kazdy satelit nebo tak neco).Marek_marek píše:jsem třeba na 30W , přepnu na dvbt , vypnu box ráno se chce dívat manželka na 23,5 E Box zapne, ten najede na dvbt ona přepne na kanál na 23,5 E a motor se nenatočí. Musí spustit kanál na těch 30W a pak zpět na 23,5 a už vše frčí. Pokud ale zapne box který byl vypnut na těch 30W a přepne na kanál na 23,5E tak se točí bez problému
Zkusim zitra projet motor jestli me to prepinani jak rikas bude fungovat, nebo ne. Pri nahravani by to pojizdeni pak fungovat melo, jestli to funguje pri normalnim prepinani.
Mozna konecne vyzkousim tu enigmu, ten hyperion vypada dobre a je tam dokonce zmineny i PIG... mimochodem, jak se lisi PIG (Picture In Graphic) a PIP (Picture In Picture) ? Nebo je to jedno a to same, jen jiny termin?
Tak už mě Spark streamuje i přes prohlížeč CoolNovo (bývalé ChromePlus)
Naposledy upravil(a) Inuita dne 14.duben 2013 - 15:38, celkem upraveno 1 x.
- dr.x
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660
Dekuji za postreh testnu -jen se optam -Je to jedno jaky protokol (klienta)pouzivam ? Aby mi to dekodovalo2, ci tri programy najednu ? - míněno 2 programy nahravam a 3 ti sleduji ? Pouzivam MG...c..AMD klienta na teto ENGME2.martinxp píše:Kdyby nekdo resil dekodovani dvou kanalu na Open AR enigme tak nasel jsem reseni problemu
Je nutno editovat soubor /etc/udev/rules.d/60-dvb-ca.rules
smaznete obsah souboru a dejte tam tohle:Po restartu jiz nebude symlink ca1 > ca0 a muzete dekodovat vice kanalu soucasne.Kód: Vybrat vše
KERNEL=="dvb0.ca0", NAME="dvb/adapter0/ca0",MODE="0660" KERNEL=="dvb0.ca1", NAME="dvb/adapter0/ca1", MODE="0660"
Martin.
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
mgcam nebude bez symlink fungovat. mgcamd pro 2 tunerove prijmace zalozene na sh4 moc dobre nefunguje. nejspolehlivejsi je oscam.dr.x píše:[quoteDekuji za postreh testnu -jen se optam -Je to jedno jaky protokol (klienta)pouzivam ? Aby mi to dekodovalo2, ci tri programy najednu ? - míněno 2 programy nahravam a 3 ti sleduji ? Pouzivam MG...c..AMD klienta na teto ENGME2.martinxp píše:Kdyby nekdo resil dekodovani dvou kanalu na Open AR enigme tak nasel jsem reseni problemu
Je nutno editovat soubor /etc/udev/rules.d/60-dvb-ca.rules
smaznete obsah souboru a dejte tam tohle:Po restartu jiz nebude symlink ca1 > ca0 a muzete dekodovat vice kanalu soucasne.Kód: Vybrat vše
KERNEL=="dvb0.ca0", NAME="dvb/adapter0/ca0",MODE="0660" KERNEL=="dvb0.ca1", NAME="dvb/adapter0/ca1", MODE="0660"
Martin.
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51