cin píše:Skusal som dnes HDMU.
Ked stlacil modre tlacislo(blue panel) na dialkovoma skonci zelenou obrazovkou
Akosi neviem ale asi naj je E2 od PKT nebula v3
naprosta pravda ... stabilni a rychle ...
cin píše:Skusal som dnes HDMU.
Ked stlacil modre tlacislo(blue panel) na dialkovoma skonci zelenou obrazovkou
Akosi neviem ale asi naj je E2 od PKT nebula v3

Tak to jsem zkoušel a nic. A o DVB-T2 vůbec nemluvím. Ještě se mi ve Sparku nikdy nestalo,že by mi po půl hodině přestal hrát kanál,tak jako v enigmě. Obrazovka je víc zelená,než by se na ní nechalo něco koukat.Samý restart. O rychlosti reakcí Enigmy na DO bych raději pomlčel,abych se zbytečně nerozčilil.dr.x píše:ale jde - jeste jsem nemel enigmu , kde by to neslo - rychly postup - manualni ladeni - tuner3 T.C- prenastavit sirku pasma na 8MHz, Frekvence se zadava dle MUXU - prvni 3 cisla . takze 602 a nebo 738Inuita píše:Bohužel to nejdebigj66 píše:@ Inuita Dvb-T kanály v E2 by to mělo najít po ručním zadání parametrů , frekvence atd.ve Sparku to automaticky našlo všechny DVB-T kanály

To najdeme kde v nastaveni? V defaultu je to povoleno ne?bigj66 píše:A na serveru je povoleno že uživatel může požadovat více ECM ??
Ktoru verziu pouzivas?dr.x píše:JA jedu na AR-P 2.0 -stabilni a dostatecne ryhle ....flash disk 32Gb jsem mountoval pres menu a trvalo to skoro 20 minut ... takze , kdo si mysli, ze to tam jen strci a jede tak v mnohých pripadech ma smulu,protoze spravne pripojeni disku u E2 je dulezite. V prvnich HR enigmach mi DVB-T slo,prepinani bylo ale pomale jak slimak:-(

no v downloadu jsem dal mgcamd a vse potrebne i popsal funkcni postup- pluginy se daji do enigmy dostat a dodat ruzne- nakopirovanim potrebnych souboru na spravna mista, instalaci z netu, instal z disku atd.cin píše:OpenAR-P_OE2.0_211_alien2_epl3-git-31-03-13_d55a68e som nenasiel cam mgcamd a nechcelo sa mi ho hladat.
Nevie niekto ako v enigme prinutim aliena neroztahovat obraz 21:9 na 16:9 (lherci su potom neprirodzeni) zatial mi to robila kazda enigma.
Ano to viem ze sa to takto da nechcelo sa midr.x píše:no v downloadu jsem dal mgcamd a vse potrebne i popsal funkcni postup- pluginy se daji do enigmy dostat a dodat ruzne- nakopirovanim potrebnych souboru na spravna mista, instalaci z netu, instal z disku atd.cin píše:OpenAR-P_OE2.0_211_alien2_epl3-git-31-03-13_d55a68e som nenasiel cam mgcamd a nechcelo sa mi ho hladat.
Nevie niekto ako v enigme prinutim aliena neroztahovat obraz 21:9 na 16:9 (lherci su potom neprirodzeni) zatial mi to robila kazda enigma.
Tak Amiko Alien2 Triple plus NAHRÁVÁ ve Sparku dva kódované programy a ještě navíc můžeš sledovat jeden kódovaný HD kanál když má stejnou frekvenci a polaritu jako jeden z nahrávaných kanálů a nebo úplně nezávisle sledovat jakýkoli kanál v DVB-T/T2: Klidně si ho kup,ale radím NEDÁVEJ TAM Enigmu,jestli chceš,aby ti sloužil co nejdéle.nerd-26 píše:zdravim vas pani...
dnes mi nadobro skolaboval moj starucky octagon 918 a potrebujem narychlo najst nahradu, do oka mi padol alien 2. precital som ci co to o nom a zaraza ma jedna vec pri nahravani.
vela ludi tvrdi ze im nedokaze nahravat iny kanal ako sa pozera a "hrstka" tvrdi ze im to ide..
tak kde je pravda? ako funguje twin tuner u aliena?
kupili by ste si tento prijmac znovu?

Příspěvek od michaelhome »

formátoval jsem pomalu ale druhou flashku jsem nezkoušel, zítra zkusím. Díkywanthom píše:michaelhome:
1. hlavne skúsiť inú flashku (USB kľúč) - nie všetky to zoberie, skôr niečo s menšou kapacitou to zvykne brať.
2. ten format na FAT32 musí byť plný, nie rýchly
Toto udělám a E2 se nespustí, naběhne SparkPastoman píše:A co tak pri zapnuti boxu drzat tlac. OK . Vyberieš šipkou hore EN a stlačiš OK všetko tlačidla na prednom panely boxu. Spusti sa ti E2.
Kód: Vybrat vše
http://www.amikostb.com/download.php?id=698

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz