Enigma2 Platino pre HDBOX 9105plus

Odpovědět
daja44

Re: Enigma2 Platino pre HDBOX 9105plus

Příspěvek od daja44 »

Já taky nevím o co jde a to jako vůbec, můj přijímač to posunulo úplně jinam, na drobné mouchy co jsem psal výše, moc škoda.
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

ja osobne by som aj prispel financne ci ako tester aby sa to vyvyjalo... nechapem preco sa to stoplo...
show-man
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od show-man »

daja44 píše:Já taky nevím o co jde a to jako vůbec, můj přijímač to posunulo úplně jinam, na drobné mouchy co jsem psal výše, moc škoda.

E2-externí se objevuje každou chvilku od různých "Kodéru" objevovat se budou i dál .
Interní verze , je možná o trochu rychlejší v přepínání kánálu možná (cca o pár milisekund ) se možná taky objeví od dalších kodérů , doufejme že brzo .
Bohužel snaha je (REVIS a další ) testovat pomáhat apod , ale "někomu" (Jir... .S) se už nechce dělat ,....
Tady v ČR a SK , sociálka platí dobře tak proč se rozčilovat , že to nejde jak má , to pozadí má jiné barvy než chci apod , a ještě k tomu aby fungovaly tlačítka jak by měla ? :cussing:
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com
daja44

Příspěvek od daja44 »

show-man píše:
daja44 píše:Já taky nevím o co jde a to jako vůbec, můj přijímač to posunulo úplně jinam, na drobné mouchy co jsem psal výše, moc škoda.

E2-externí se objevuje každou chvilku od různých "Kodéru" objevovat se budou i dál .
Interní verze , je možná o trochu rychlejší v přepínání kánálu možná (cca o pár milisekund ) se možná taky objeví od dalších kodérů , doufejme že brzo .
Bohužel snaha je (REVIS a další ) testovat pomáhat apod , ale "někomu" (Jir... .S) se už nechce dělat ,....
Tady v ČR a SK , sociálka platí dobře tak proč se rozčilovat , že to nejde jak má , to pozadí má jiné barvy než chci apod , a ještě k tomu aby fungovaly tlačítka jak by měla ? :cussing:
Nějak nerozumím tvému článku.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

enigma2 sa vyvija dalej. teraz uz len modlit sa, aby hdbox neostal ako jediny bez dalsej podpory .
daja44

Příspěvek od daja44 »

Dá se tedy něco udělat s těmi nesmyslnými čísly na displeji ](*,)
davidas
Odborník
Odborník

Příspěvek od davidas »

...nechce delat.....
proc? projdi si vlakno ohledne scart a pochopis, nekteri si mysli ze je to jen tak dat e2 dokupy

pro daja44
e2 pro hdbox je venku par mesicu, urcite ti to nikdo nedoresi lusknutim prstu, mas dve moznosi, bud si pockat, nebo se do vyvoje zapoj sam

jen pro srovnani, e2 pro ib box55 je venku par roku, ani v posledni release nejsou po instalaci funkcni hodiny ve standby, ale da se to resit....
takze kdyz vydrzi, najde se reseni i pro hdbox
pokud jsi nespokojen, vrat se k tovarnimu fw pro hd box
show-man píše:

skype = davidas-cz
Zgemma H7s, Octagon SF8008, Extrend ET8000
local - 0624 full cz-sk, 0B01 (NC+), 0650 (Orf), 1830 (HD+)
hop - 0653
daja44

Příspěvek od daja44 »

Právě, že jsem moc spokojenej, až na ten displej a to je moucha, ale mrzí mě to, do vývoje se bohužel nezapojím, jen jako tester protože jsem v tomto ohledu lama a velká, proto jsem moc rád, když někdo něco podobného vytvoří a je škoda, když někdo prudí, moc velká škoda, já teda mám vesměs stále přitroublý otázky, ale to jsem prostě já a jiný nebudu, prostě lama :)
davidas
Odborník
Odborník

Příspěvek od davidas »

musis proste vydrzet
skype = davidas-cz
hop - 0653
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

cakat? ale naco? ved jirka to uz asi neriesi pravdepodobne ma toho plne zuby.

aky si mam teda kupit prijimac na ktory sa enigma pravidelne updatuje, je vo flaske a je tam podpora? v podobnej cene ako hdbox zrejme neexistuje nic...

ak by original fw pre hdbox mal korektny mgcamd ktory vie posielat zapisy tak ako v enigme enigmu by som asi neriesil :( a oscam mi tam padal... tiez mi v orignal vadilo pomalsie prepinanie ale inak nic... ale enigma je enigma...

externa enigma pre usb na hdbox sa podporuje? ak ano mal by sa dat image hodit do flasky... kebyze je niekde how to urobil by som to...

nemohol by niekto kto ma updatnutu enigmu v hdboxu hodit backup na web? stacilo by stiahnut cez ftp nahrat do boxu a rebootnut alebo sa mylim? alebo ako sa dostanem aspon k tomu poslednemu updatu???

dakujem
Naposledy upravil(a) chalan dne 31.březen 2013 - 11:51, celkem upraveno 1 x.
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

revis píše:enigma2 sa vyvija dalej. teraz uz len modlit sa, aby hdbox neostal ako jediny bez dalsej podpory .
ktory box si mam teda kupit ak chcem enigmu ktora sa vyvyja pravidelne? samozrejme v rozumnej cene... pises ze hdbox je, co sa enigmy tyka uz zatrateny?
davidas
Odborník
Odborník

Příspěvek od davidas »

clovece, vis co jsi napsal???

a na tom jsem ti nalinkoval odkaz, co ty si myslis nevim, nectu myslenky a je mi to celkem fuk

mel jsi napsat ze to chces do internal flash, pak to na foru tak dopada, kazdy si ma neco domyslet
chalan píše:ale to je externa enigma do usb, ja to chcem mat vo flashke...

myslel som how to ako z usb enigmy urobit flash enigmu...
chalan píše:cakat? ale naco? ved jirka to uz asi neriesi pravdepodobne ma toho plne zuby.

aky si mam teda kupit prijimac na ktory sa enigma pravidelne updatuje, je vo flaske a je tam podpora? v podobnej cene ako hdbox zrejme neexistuje nic...

ak by original fw pre hdbox mal korektny mgcamd ktory vie posielat zapisy tak ako v enigme enigmu by som asi neriesil :( a oscam mi tam padal... tiez mi v orignal vadilo pomalsie prepinanie ale inak nic... ale enigma je enigma...

externa enigma pre usb na hdbox sa podporuje? ak ano mal by sa dat image hodit do flasky... kebyze je niekde how to urobil by som to...

nemohol by niekto kto ma updatnutu enigmu v hdboxu hodit backup na web? stacilo by stiahnut cez ftp nahrat do boxu a rebootnut alebo sa mylim? alebo ako sa dostanem aspon k tomu poslednemu updatu???

dakujem
Naposledy upravil(a) davidas dne 31.březen 2013 - 12:27, celkem upraveno 1 x.
skype = davidas-cz
hop - 0653
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

ale to je externa enigma do usb, ja to chcem mat vo flashke...

myslel som how to ako z usb enigmy urobit flash enigmu...
show-man
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od show-man »

chalan píše:
revis píše:enigma2 sa vyvija dalej. teraz uz len modlit sa, aby hdbox neostal ako jediny bez dalsej podpory .
ktory box si mam teda kupit ak chcem enigmu ktora sa vyvyja pravidelne? samozrejme v rozumnej cene... pises ze hdbox je, co sa enigmy tyka uz zatrateny?

Kup si Drímbox nejlíp DM 80000 , tam snad budeš mít záruku že se bude vyvíjet nějaké enigma .
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

musel by som byt padnuty na hlavu :)
Duce
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: zopár ich mám

Příspěvek od Duce »

ktory box si mam teda kupit ak chcem enigmu ktora sa vyvyja pravidelne? samozrejme v rozumnej cene... pises ze hdbox je, co sa enigmy tyka uz zatrateny?[/quote]

Kup si Drímbox nejlíp DM 80000 , tam snad budeš mít záruku že se bude vyvíjet nějaké enigma .[/quote]

no to by sa musel zblázniť aby kupoval DM8000, ale ak by mal vraziť do nejakého drahšieho STB od DM tak určite 7020HD ale radšej by som sa obzeral po niečom čo má už Gb sieťovku a aj nejaký silnejší CPU.
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

mal som nahodeny czskarchiv plugin... odinstaloval som ho... lenze on tam je stale, ked kliknem na menu plugin czskarchive ukaze sa hlavne okno ale neda sa tam po odinstalovani robit nic a ani sa z toho dostat von... jedine vypnut zapnut box... ako ho odtial dam prec? nejak manualne cez ftp napr... prezrel som snad vsetko... dakujem
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

asi nieje korektne uninstal napisany .
pohladaj uninnstal k tomu pluginu a kukni co vsetko ma zmazat .
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

revis píše:asi nieje korektne uninstal napisany .
pohladaj uninnstal k tomu pluginu a kukni co vsetko ma zmazat .
v akom adresary hladat? kde sa enigma vobec nachadza? kde moduly? hladal som v /usr/local/share/enigma2/
daja44

Příspěvek od daja44 »

Dobré ránko, jelikož JirkaS má zablokované soukromé správy píši to sem, MOC HO PROSÍM O POKRAČOVÁNÍ VE VÝVOJI ENGMA2 PRO HD-BOX 9105 Plus, přijímač to je podle mě povedený, vůbec s jeho Enigmou a moc ho prosím jestli by nemohl uvolnit druhou verzi co měl nachystanou, třeba jen lidem co ho nekritizují, mě moc mrzí, že to tak dopadlo a klidně, když pošle číslo účtu i přispěji pokud bude chtít, já bych ani tak druhou verzi nepotřeboval už tato je super jen mě vadí displej, zobrazují se mi tam nesmyslné znaky, zkoušel jsem Enigmu nahrát znovu i tovární nastavení, ale nepomohlo to a tak moc prosím JirkoS poskytni druhou verzi, prý to tam je opravené, jak jsem psal poskytnu i dar na tvůj účet pokud budeš chtít.
JirkoS prosím o odpověď abych věděl na čem jsem, klidně i jen na SZ, ale bylo by fajn kdyby věděly i ostatní a pokud s tím i ostatní souhlasí taky by mohly přispět nějakým daram na tvůj účet, JirkoS ještě jednou moc díky.
Odpovědět

Zpět na „HD-BOX Enigma2 v internal flash“