Rozlišuješ pluginy určené pre čip 7111 a pre 7162? Plugin pre iný čip sa inštaluje ale nenainštaluje.fatter píše:Mam nejake skusenosti s linuxovymi strojmi a do dreamboxov ci ipboxov som instaloval image a pluginy,ale tie postupy mi tu nefungovali.Napriklad ze sa nieco instaluje do var/bin a nie temp citam prvykrat!A samozrejme som precital vsetko co sa tu o aliene pise.Kazdopadne,stiahol som si najnovsi spark 1.2.61 a potom nainstaloval mcas (jediny ktory mi nainstaloval priamo z kluca). Musim povedat ze zatial to funguje,dokonca automaticky ladi oba tunery(v ponuke ani nie je vidiet ze su dva) a zatial bez problemov nahrava a sucasne sa sleduje iny program..tak dufam ze to vydrzi..kazdopadne dakujem za rozumnu odpoved.
AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: AMIKO ALIEN 2
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
Mozna mam signal na hranici prijmu a proto se to u me projevuje tak ze si toho musim vsimnout (ztrata obrazu).Marek_marek píše:to Vinov: Já nic takovýho ve Sparku nepozoruju.
Ten spodni ukazatel oznaceny Q (asi Signal Quality?) neukazuje pri ztrate obrazu vubec nic.
Nejspis jde o degradaci signalu pro cely tuner T ale projevuje se to hlavne na tech kanalech, ktere asi maji slabsi signal nez ty ostatni.
Mozna to bude tim, ze pouzivam na prijem DVB-T hodne starou antenu, pocitam ze je na strese mozna uz par desitek let, jiste aspon dvacet let a vice a signal z ni je na hrane a proto se to u me projevuje tak, ze si toho vsimnu. Asi si te degradace nevsimnes, kdyz mas asi nejakou lepsi antenu, potazmo silnejsi signal.
Ted jsem nastartoval Aliena do Sat programu na Astre19 a na DVB-T jsem mel uplny vypadek tech obvyklych programu, tak jsem prepnul na kanal na DVB-T a restartoval a vse bylo v poradku. Pak jsem ale prepnul na tu Astru19 a zapnul jsem nahravani a hned se vratil na DVB-T a tam uz byla zase jen cerna obrazovka na vsech CT programech plus polovina programu Primy... vse se udalo behem v rozmezi asi jen peti minut.
Az se otepli, tak s tou antenou neco udelam.
-
jouda100
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Amiko Alien Triplex 2+
Videl bych to skutecne na spatny signal. Jen na okraj uvedu vlastni zkusenost. Minuly tyden jsem se dokopal koupit si prodluzovaci kabel (slaby, domovni)a natahnout ho k Alienu, aby mel nejen separe SAT, ale i TER. Takze, vlastni antena (bez zesilovace), vlastni svod zakonceny koncovou zasuvkou. Pote prodluzovaci snurou (10m) priveden do DVB-T prijimace. Nenaladil ani ... prd. Do te doby jsem k nemu ze stejne zasuvky privadel signal nastavovanym koaxem a vzdy neco naladil. TV naladila stejnym svodem cca 5 kanalu (vcetne radia). Nastavovanym koaxem cca 40 kanalu. Promeril jsem koaxial. Ohmicky O.K. Sel jsem tedy koupit jiny koaxial (odmereny z civky, vetsi prumer) a koncovky na neho dodelal sam. TV naladila 60 kanalu. Prepojil jsem do Alienu a opet naladil nekolik desitek kanalu. Proste zaver muj byl, ze prodluzovaci koaxial ma takovy utlum, o kterem se mi ani nezda.
Jinak nezapominej, ze digital se od analogu lisi uz prave v tom, ze pokud je slaby signal neuvidis nic. V analogu by jsi videl zasumeny obraz, ale u digitalu nic. Pokryti signalem neni takove jak nam predhazuji, hlavne v mestske zastavbe a ani neni moc odolny proti ruseni.
Jinak nezapominej, ze digital se od analogu lisi uz prave v tom, ze pokud je slaby signal neuvidis nic. V analogu by jsi videl zasumeny obraz, ale u digitalu nic. Pokryti signalem neni takove jak nam predhazuji, hlavne v mestske zastavbe a ani neni moc odolny proti ruseni.
Amiko Alien 2+Triple;85cm-23,5E@19,2E;85cm-0,8W
Ja vedu koax (urcite ten stary typ RG59) asi pet metru zvenku ze stozaru dolu pod strechu do Diseqc prepinace ktery ma zvlastni port jen pro DVB-T antenu a ma zabudovany slucovac signalu, cili signal jde dolu k tv spolu se satelitnim kabelem (ten uz je novy RG6 typ) a dole za prijimacem pak mam patricny rozbocovac ktery ten T signal oddeli a vedu ho kratkou smyckou do DVB-T tuneru.
Normalne mam na tom pozemnim vysilani na ukazovateli L-88 Q-82 a to me prijde jako docela dobre. A muzu se tak divat bez problemu treba cely den, pokud neprepnu na satelit, kvalita je 100%, bezi me i CT1 a Nova HD bez poruch obrazu kostickovanim.
Nekdy kdyz jdu surfovat na satelit a vratim se na pozemni vysilani 'jeste vcas', tak je signal L-88 Q~55 az 60 (napriklad) a pak obraz vypadava a zvuk se zadrhava. Ale zpravidla je ta degradace tak velka, ze ten Q ukazovatel je uplne prazdny a neni ani obraz ani zvuk a mam hlasku ze je 'Nizka uroven signalu'...
Jsem asi 50 Km od Klete (vysilac u Ceskych Budejovic) a jak rikam, pouzivam antenu ktera muze byt na tom stozaru hadam uz nekdy od zacatku osmdesatych let. Je to ta 'sitova' antena asi metr ctverecni pred kterou jsou umistene takove ty 'kridelkove' prvky.
Mozna se dneska da poridit lepsi signal i z fyzicky mensi anteny, dal bych ji pak na stozar nad moji stavajici satelitni parabolu. Anebo u te stavajici aspon vycistim svorky a dam novy a kratsi kabel a snad se na ten satelitni stozar taky jeste vejde.
Normalne mam na tom pozemnim vysilani na ukazovateli L-88 Q-82 a to me prijde jako docela dobre. A muzu se tak divat bez problemu treba cely den, pokud neprepnu na satelit, kvalita je 100%, bezi me i CT1 a Nova HD bez poruch obrazu kostickovanim.
Nekdy kdyz jdu surfovat na satelit a vratim se na pozemni vysilani 'jeste vcas', tak je signal L-88 Q~55 az 60 (napriklad) a pak obraz vypadava a zvuk se zadrhava. Ale zpravidla je ta degradace tak velka, ze ten Q ukazovatel je uplne prazdny a neni ani obraz ani zvuk a mam hlasku ze je 'Nizka uroven signalu'...
Jsem asi 50 Km od Klete (vysilac u Ceskych Budejovic) a jak rikam, pouzivam antenu ktera muze byt na tom stozaru hadam uz nekdy od zacatku osmdesatych let. Je to ta 'sitova' antena asi metr ctverecni pred kterou jsou umistene takove ty 'kridelkove' prvky.
Mozna se dneska da poridit lepsi signal i z fyzicky mensi anteny, dal bych ji pak na stozar nad moji stavajici satelitni parabolu. Anebo u te stavajici aspon vycistim svorky a dam novy a kratsi kabel a snad se na ten satelitni stozar taky jeste vejde.
Dik mmiriboy, mas pravdu. Ted jen musim pockat az odtaje snih ze strechy a az se trochu otepli, jaro je uz za dverma a nema cenu ted s tim bojovat v tech podminkach.
Mimochodem ta antena je na hodne vysoke, ve volnem prostoru stojici tyci asi 4 m vysoke (pocitano od okapu strechy) a pro me cela desetileti naprosto nepristupne. Nemam ani kridla ani jerabovou plosinu (a trubka s tou antenou je natolik tezka a v nesikovne pozici, abych mel odvahu ji sam zkusit vyhaknout a sklopit antenu dolu na strechu, to bude problem i s vice lidmi... a vylezt nahoru po te tyci naprosto neprichazi v uvahu, i kdybych pouzil treba 'prusiky' - jsem byvaly horolezec, ci spis piskolezec
, natolik ta tyc pevna nebo stabilni zas neni), jinak bych aspon ten kabel uz davno vymenil, a jak rikas, ty kontakty budou zkorodovane...
Napadla me ted takovahle vec - mam od toho prepinace dolu vedene tri kabely a pouzivam ted jen dva, kdyz je ten signal slouceny. Zkusim dnes odpoledne napojit ten stary koax od ty anteny misto na prepinac primo na svuj vlastni kabel dolu k tomu DVB-T tuneru, tedy bez slucovani se sat. signalem a uvidim jestli to pomuze, vecer bych mel znat vysledek. Za pokus to stoji. Jinak planuju prehodit tu starou antenu na novy lepe pristupny stozar tak jako tak a ten stary kabel vymenit a popripade i koupit antenu novou.
Nerikam ze se s tim problemem neda vubec zit, ale je to natolik omezujici ze to resit budu muset.
Mimochodem ta antena je na hodne vysoke, ve volnem prostoru stojici tyci asi 4 m vysoke (pocitano od okapu strechy) a pro me cela desetileti naprosto nepristupne. Nemam ani kridla ani jerabovou plosinu (a trubka s tou antenou je natolik tezka a v nesikovne pozici, abych mel odvahu ji sam zkusit vyhaknout a sklopit antenu dolu na strechu, to bude problem i s vice lidmi... a vylezt nahoru po te tyci naprosto neprichazi v uvahu, i kdybych pouzil treba 'prusiky' - jsem byvaly horolezec, ci spis piskolezec
Napadla me ted takovahle vec - mam od toho prepinace dolu vedene tri kabely a pouzivam ted jen dva, kdyz je ten signal slouceny. Zkusim dnes odpoledne napojit ten stary koax od ty anteny misto na prepinac primo na svuj vlastni kabel dolu k tomu DVB-T tuneru, tedy bez slucovani se sat. signalem a uvidim jestli to pomuze, vecer bych mel znat vysledek. Za pokus to stoji. Jinak planuju prehodit tu starou antenu na novy lepe pristupny stozar tak jako tak a ten stary kabel vymenit a popripade i koupit antenu novou.
Nerikam ze se s tim problemem neda vubec zit, ale je to natolik omezujici ze to resit budu muset.
-
hekos
- satelitni prijimac: amiko alien2 triple
- Kontaktovat uživatele:
chci se zeptat jdou vam v enigme2 pkt 1852 titulky?třeba cinemax sel film a mel titulky ale jaksi mi tam nesli zapnut. ja jsem zmacknul zlute zapnu subtitle a nic...
- imayoi
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: X-Trend ET 10000, 2x DVB-S2
... v ip boxe sa v PKT Nebula nastavuju titulky tlacidlom s pictogramom "titulky" na DO. Zlte nefunguje ... Skus ... 
Xtrend ET-10000 + 2x DVB-S2 + intern. 2.5" SSD 512 GB PATRIOT P220 * Image: E2 OpenATV 7.5.1 * 60 cm parabola => Astra 23.5 & Skylink
Nazdar skapal moj Alien 2. Keď ho zapnem nič len hodiny. nereaguje na tlačitdlá nič. Neviem zohnať ani programik na rs232 update, stalo sa mi to pri aktulizácii z 1.2.45 na 1.2.54. us sa s tym hrajem dva dni,,prosim poradte,,budem vdacny za kazdu radu,,alebo usmernenie,ako nato vdaka,
tak tento plugin mi nefunguje, neblikne ani napis irdeto ako to robi mcas ked sa zapne a ked detekuje v citacke kartu, dokonca sa do neho nedostanem ani cez cervene tlacitko. treba v nom nieco konkretne editovat (cez komp)?bigj66 píše:CCcam214plugin na usb rozbalit ,vložit do přijímače,230 na sh4 neexistuje není to Mips
http://webshare.cz/6rrM4iNbOV-cccam_plugin.rar
inak to prirovnanie tohto fora ku gymnazistovi a ludi co sa pytaju na abecedu sedi, mozno by nebolo zle vytvorit vlakno pre novacikov, lebo vidim ze je nas tu dost a aj ked som precital cele vlakno tak neni logicky zoradene aby som z neho pochopil aspon zaklady a nemusel sa na ne pytat na 60. strane.
-
vasekberan
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Xtrend 9200,Xpeed LX3,VU+4K
Příspěvek od vasekberan »
majky22 píše:Nazdar skapal moj Alien 2. Keď ho zapnem nič len hodiny. nereaguje na tlačitdlá nič. Neviem zohnať ani programik na rs232 update, stalo sa mi to pri aktulizácii z 1.2.45 na 1.2.54. us sa s tym hrajem dva dni,,prosim poradte,,budem vdacny za kazdu radu,,alebo usmernenie,ako nato vdaka,
zkoušel jsi toto:
Inštalácia SPARKU:
1. naformátovať USB na FAT 32
2. nakopírovať na USB zložku "spark" ( nahrát musíš zachranou verzi dole je odkaz)
3. vypnúť box zadným vypínačom
4. strčiť USB do boxu (ešte keď je vypnutý)
5. zapnúť zadný vypínač na boxe a súčasne držať na prednom paneli „OK“ až kým sa nezobrazí
"Forc"
6. po zobrazení na displeji "Forc" stlačiť na prednom paneli "šípku hore" a potom stlačiť„OK“
a počkať kým sa na displeji zobrazí "succ"
7.vypnúť box zadným vypínačom
8.zapnút box zadným vypínačom a súčasne držať na prednom paneli „OK“ až kým sa nezobrazí "Forc"
9.stlačit na prednom paneli "šípku doprava"
10. teraz už len počkáš kým sa ti nabootuje box do SPARKU
pre tych co sa im podarilo seknut aliena2, rescue spark
- je to zachranný Firmware pro ty co poškodili BOOT SYSTEM a už jim nenabiha ani spark BOOTovani ani Enigma Bootování.
tady:
http://www.uloz.to/xMfeux4/alien2-1-2-5 ... -image-rar
popř.tady:
h..p://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=99
Psal jsem: "mam od toho prepinace dolu vedene tri kabely a pouzivam ted jen dva, kdyz je ten signal slouceny. Zkusim dnes odpoledne napojit ten stary koax od ty anteny misto na prepinac primo na svuj vlastni kabel dolu k tomu DVB-T tuneru, tedy bez slucovani se sat. signalem a uvidim jestli to pomuze"
Tak to pomohlo! Ten treti kabel jsem si nechaval pro pripad, ze bych chtel provozovat muj stary prijimac ABIPbox 250S.
Zrejme je chyba nekde v tom slouceni/rozboceni DVB-T signalu se signalem DVB-S
Rozbocovac (slucovac) ktery pouzivam dole u prjimace stal asi 100 Kc (model pro vnitrni pouziti). Nahore mam taky novy prepinac. Chyba je zrejme nekde v techto komponentech. Ten slucovac/rozbocovac jsem si poridil dvakrat, mozna bych mel vyzkouset ten druhy, ale asi nema cenu se namahat...
Tak to pomohlo! Ten treti kabel jsem si nechaval pro pripad, ze bych chtel provozovat muj stary prijimac ABIPbox 250S.
Zrejme je chyba nekde v tom slouceni/rozboceni DVB-T signalu se signalem DVB-S
Rozbocovac (slucovac) ktery pouzivam dole u prjimace stal asi 100 Kc (model pro vnitrni pouziti). Nahore mam taky novy prepinac. Chyba je zrejme nekde v techto komponentech. Ten slucovac/rozbocovac jsem si poridil dvakrat, mozna bych mel vyzkouset ten druhy, ale asi nema cenu se namahat...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
hekos
- Kontaktovat uživatele:
Re: AMIKO ALIEN 2 -Software (firmware) Spark + Enigma 2
mirec22 píše:
Funguje v najnovsom Sparku stream do siete ? Skušal to niekto?
http://www.amikonz.com/2012/12/18/strea ... uding-422/
V domácej sieti áno.
mě to nefunguje vzdy se mi sekne přijmač ve sparku jak se prihlasim pres web na přijmač
mirec22 píše:
Funguje v najnovsom Sparku stream do siete ? Skušal to niekto?
http://www.amikonz.com/2012/12/18/strea ... uding-422/
V domácej sieti áno.
mě to nefunguje vzdy se mi sekne přijmač ve sparku jak se prihlasim pres web na přijmač
Me streaming fungoval, ted jsem to zkusil a neukaze se me obraz, asi mam uz nejak posahany laptop, drive to fungovalo, mozna bych mel zkusit vypnout timeshift, ale nezkousel jsem to.
Zjistil jsem, ze kdyz mam zapnute nahravani a pripojim se z pocitace, tak nejde to nahravani zastavit (je to webove rozhrani takove cele nedomyslene, plne kopancu), aspon ne z DO, z FF jsem to zastavit nezkousel, nenapadlo me to.
Musis mit instalovany VLC, mozna zkontroluj abys nemel moc starou verzi. V IE ma ten web interface vselijake problemy, FF je lepsi, i kdyz i tak je to takove programovani 'od sekery' rekl bych. Pri pripojeni do toho webserveru se prijimac zrejme prepina do nejakeho jineho modu, asi jako kdyz zmaknes tlacitko timeshiftu na DO. Jestli se prijimac seka, pak asi v tom momentu prepinani, me se ale prepne vzdy bez problemu. Ovsem vic asi nepomuzu, jen te muzu ujistit, ze me se to neseka, i kdyz ted me nesel obraz, ale driv me sel, takze to funguje, aspon nekdy.
Zjistil jsem, ze kdyz mam zapnute nahravani a pripojim se z pocitace, tak nejde to nahravani zastavit (je to webove rozhrani takove cele nedomyslene, plne kopancu), aspon ne z DO, z FF jsem to zastavit nezkousel, nenapadlo me to.
Musis mit instalovany VLC, mozna zkontroluj abys nemel moc starou verzi. V IE ma ten web interface vselijake problemy, FF je lepsi, i kdyz i tak je to takove programovani 'od sekery' rekl bych. Pri pripojeni do toho webserveru se prijimac zrejme prepina do nejakeho jineho modu, asi jako kdyz zmaknes tlacitko timeshiftu na DO. Jestli se prijimac seka, pak asi v tom momentu prepinani, me se ale prepne vzdy bez problemu. Ovsem vic asi nepomuzu, jen te muzu ujistit, ze me se to neseka, i kdyz ted me nesel obraz, ale driv me sel, takze to funguje, aspon nekdy.
Ahojte majstri uz mam aliena doma niekolko dni ale stale sa trapim mam uz nejake pluginy kartu som uz rozbehal sietovy disk a pod. veci ale stale neviem ako na sharing z vonka(newcamd,cardshara)mam nejaky plugin na ktorom sa mi zobrazi newcamd ale nevim sa dostat do nastaveni a s tym suvisi dalsi problem nejde to spojit s RCC skusal som vsetky hesla co som nasiel ale stale- login failed ale v prvi den ked som zacinal tak som sa spojil ale potom som instaloval pluginy a vypadlo to a od vtedy nic.
Fungujem pod SPARKom
Dakujem za rady.
Fungujem pod SPARKom
Dakujem za rady.
Zdrvim.
Mam tu jednoho aliena 2, ktery se chova divne.
Chci do nej naladovat E2 img ale:
At IMG nahraju pres e2 plug-in, nebo pres recovery tak najde e2 spusti vzdy nabootuje do Sparcu at si volim v menu Force co chci, tak proste tvrdosine sparc sparc sparc.
Zkusil jsme asi 5 img E2.
Minuly tyden jsme delal jeden znamemu a ten ok.
Pokud img nahravam pres recovery tak mi skonci SUCC a nerestartuje se. Ja osobne to vidim na nejakou HW chybku ? Co vy na to?
Mam tu jednoho aliena 2, ktery se chova divne.
Chci do nej naladovat E2 img ale:
At IMG nahraju pres e2 plug-in, nebo pres recovery tak najde e2 spusti vzdy nabootuje do Sparcu at si volim v menu Force co chci, tak proste tvrdosine sparc sparc sparc.
Zkusil jsme asi 5 img E2.
Minuly tyden jsme delal jeden znamemu a ten ok.
Pokud img nahravam pres recovery tak mi skonci SUCC a nerestartuje se. Ja osobne to vidim na nejakou HW chybku ? Co vy na to?
Gilbertiny AL 100 (13.0, 16.0, 19.2, 23.5, 28.2) LNB Vantage Qead + LNB ALPS konický Quad, Polsky AL 100 (0.8W) LNB Vantage Qead, DreamBox 800HD, DreamBox 8000 S+S+S+T, VU+ 4K Solo, VU+ Zero
V pluginu vidim jen Enigma2 update, Backup E2, information. Zadny erase ???
Gilbertiny AL 100 (13.0, 16.0, 19.2, 23.5, 28.2) LNB Vantage Qead + LNB ALPS konický Quad, Polsky AL 100 (0.8W) LNB Vantage Qead, DreamBox 800HD, DreamBox 8000 S+S+S+T, VU+ 4K Solo, VU+ Zero
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Tak asi mám v Sparku novší plugin kde sú určite tri položky i to erase. Možno že bolo na 7211-ku... Funguje, po erase som však musel z klúčika inštalovať Enigmu2 cez vyp-zap boxu a podržanie OK atď.
zkusim najit novejsi plugin pripadne nemuzes ho sem soupnout???
-
hekos
- Kontaktovat uživatele:
to mas dobre pouzivam firefox i chrome i ie. ale jakmile zadam heslo do pristupu tak se to vzdy tam zasekne a ani tuk jen kolebka v zadu to jisti.... ja ale pouzivam enigmu 2 a tam vse ok jinak spark pouzivam akorat na youtube.. vlc nainstalovany mam.. nevim vcom je chyba ale tak moc to neresim nejak hrat sa stim neni moc casu a navic me to moc nebavi dlouho cekat nez se mi nabootuje spark. ale napsal jsem to akorat kdyby nahodu nekdo vedel co stim jinak skusim to az vyjde nejaka novejsi verzevinov píše:Me streaming fungoval, ted jsem to zkusil a neukaze se me obraz, asi mam uz nejak posahany laptop, drive to fungovalo, mozna bych mel zkusit vypnout timeshift, ale nezkousel jsem to.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51