Opticum HD X403p

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
sneer

Re: Opticum HD X403p

Příspěvek od sneer »

postreh k ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemontree_1.4.98.abs

pri nahravani jedneho kanalu a zaroven pozerani ineho kanalu na rovnakom TPecku sa nahra len cca 38 sekund, pritom pocas celej doby nahravania sa tvari, ze nahrava ale na disku je len 38 sekund nahravky.

//edit: tak oprava, aj verzia ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemontree_1.4.34 s tym nahravanim a pozeranim ineho kanalu ma problem.
risohr

Příspěvek od risohr »

Nazdar,

vo verzii ps lemotree 1.4.98 mi z casu na cas vyskoci pri zapnuti okno s popisom "Channel name has changed. Press OK to search new channels." Jedina moznost je potvrdit tlacitkom ok. Po tomto ukone mi z fav zoznamu vymaze niekolko programov ( hlavne skylink programy ). Potom musim rucne opat zadat programy do fav zoznamu. Je to nejakym nastavenim ? Stretol sa s takymto niecim niekto ? Dik za odpovede.
sneer

Příspěvek od sneer »

aj mne to robi, staci vypnut "auto chanel update" ci tak nejak. Ak tu moznost nenajdes, tak napis a popisem presne cestu
risohr

Příspěvek od risohr »

Ahoj, ak je to mozne aby si mi napisal tu cestu kde sa da zmenit polozka "auto channel update" bolo by to fakt super, lebo pri boxe nie som a riesim tento problem na dialku. Dik
sneer

Příspěvek od sneer »

Preference -> ruzna nastaveni -> auto channel detection -> off
bigsat51
satelitni prijimac: opticum hd x403p -bigsat cr67

Příspěvek od bigsat51 »

:book: to same to delalo i mne po nastaveni jak ti radi to prestalo :book:
sneer

Příspěvek od sneer »

ale s tym nahravanim a pozeranim ineho kanalu zaroven asi poradit neviete, ze?
bigsat51
satelitni prijimac: opticum hd x403p -bigsat cr67

Příspěvek od bigsat51 »

ja nenahravam tak ti neporadim ci to vubec jde taky by mne to zajimalo se divat na jiny kanal a jiny nahravat
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

Nahráva to normálne na flash,HDD-pozerať môžeš iný kanál,ale len z rovnakého transpondéru na akom nahrávaš.
sneer

Příspěvek od sneer »

fofak píše:Nahráva to normálne na flash,HDD-pozerať môžeš iný kanál,ale len z rovnakého transpondéru na akom nahrávaš.
to viem, ale ako som pisal par prispevkov vyssie, nastavim trvanie nahravky na 5 minut, zacne nahravat, prepnem na iny kanal na rovnakom transponderi, tvari sa to, ze nahrava, po 5 minutach oznami koniec a ked pozrem na nahravku ma 25-40 sekund. je tam zapojeny 500GB disk, takze volnym miestom to nebude.
Terion

Příspěvek od Terion »

Zdravím som tu nový a potrebujem poradiť. Mám 403p a neprechádzajú mi zápisy na kartu neviete v čom môže byť problém ???? Karta je SKYLINK ICE. Prímač je nastavený na sharing aj na kartu. Ked som ju kupil od kamaráta všetko išlo ale pocca 1 mesiaci prestala karta fungovať a servisný poplatok je uhradený. Predpokladám že sa to tu už riešilo ale je tu strašne vela príspevkov. Za link alebo vysvetlenie problému na danu tému by ste mi strašne pomohli.
VU+ DUO2/PLI 6.1, SOLO2/PLI 6.1, SOLO 4K/PLI 6.1
vensan
Odborník
Odborník

Příspěvek od vensan »

skontroluj si ci nemas zapisy vypnute.
Jezis kristus z hrobu vstal na vianoce mi Qviarta dal
Terion

Příspěvek od Terion »

Prosím ta a kde to najdem myslim v menu ??? Mne to nastavoval jeden tipek a potom som kupil tu kartu lebo mi sem tam blbne net tak aby som nemal tmu som kupil tu kartu anič iné som stým prímačom nerobil.
jmurin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Rôzne

Příspěvek od jmurin »

Takto sa zapína bloker "9339-Mcas Config-vše vypnout kromě card 1 ecm povoleno-
po nastavení vypnout z elektriky, aby se uložiló nastavení". Urob opačne (všade povoleno) a bloker je vypnutý.
Terion

Příspěvek od Terion »

Ďakujem za odpoveď vyskúšam a dám vedieť.
dzefer

Příspěvek od dzefer »

mne svojho casu tiez neprechadzali zapisy a musel som to riesit vlozenim karty do ineho (licencovaneho) prijimaca - zbehol som do predajne sortec. Tam zapisy presli a karta potom fungovala ok aj v 403
mysak85

Příspěvek od mysak85 »

Zajimala by mne takova vec, mam tento prijimac hdmi kabelem napojenej na jednu televizi a pres satelitni kabel na prijimaci (vystupu) jsem zapojil dalsi televizi, jde nejak sledovat kodovane programy abych si nekupoval dalsi skylink kartu?

Pripadne sledovat kanaly nezavisle na tom co jede na druhe televizi?
Snad mne nekdo pochopi co tim myslim a budu rad za veskerou pomoc. :-)
milnov

Příspěvek od milnov »

Ja to mam 2 koaxialy od paraboly do dvoch roznych prijmacov a tie prepojene kablom rs232. Prijmace Opticum HD X402 a Opticum 6040 CX. Myslim, ze inak to pojde tazko.

Mna zaujima jedna vec. V prijmaci X402 mi z nicoho nic vypadol obraz cez HDMI kabel. Soft OPTICUM_HD_X4_220_mcs_lemontree_1.4.34. Pritom kabel som len potreboval vytiahnut a naspat zapojit. Teraz to ide iba cez SCART. Nastavenia s bielym tlacidlom na ovladaci som skusal, no bezvysledne. Nestretol sa niekto s niecim takym?.. Vdaka za odpoved..
vensan
Odborník
Odborník

Příspěvek od vensan »

milnov píše:Ja to mam 2 koaxialy od paraboly do dvoch roznych prijmacov a tie prepojene kablom rs232. Prijmace Opticum HD X402 a Opticum 6040 CX. Myslim, ze inak to pojde tazko.

Mna zaujima jedna vec. V prijmaci X402 mi z nicoho nic vypadol obraz cez HDMI kabel. Soft OPTICUM_HD_X4_220_mcs_lemontree_1.4.34. Pritom kabel som len potreboval vytiahnut a naspat zapojit. Teraz to ide iba cez SCART. Nastavenia s bielym tlacidlom na ovladaci som skusal, no bezvysledne. Nestretol sa niekto s niecim takym?.. Vdaka za odpoved..
Stretol u Amica 8000 pomohla reklamacia riesena vymenou prijimaca.
Jezis kristus z hrobu vstal na vianoce mi Qviarta dal
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

Když vytahuješ HDMI nebo připojuješ parabolu,tak vždycky vypni sat. z elektriky
Amiko SHD 8340CICXE
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“