AMIKO MINI HD/V2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
DandaX

Re: AMIKO MINI HD

Příspěvek od DandaX »

Jo děkuji. mám tam 1.4.88 proto to asi nejde (to 9339). A ještě jedna věc co se tam dává soubor .emu nebo soubor .mcas ??? a pak ještě se mě to ptá co si vybrat : Software, Seznam kanálů, Vše SW+bootloader, Vše SW + Seznam kanálu. Děkuji
plesi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: nic staleho...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plesi »

FW s EMU. ("MCAS" nema "EMU" a proto se ani do skryteho menu nedostanes)
V menu vybrat typ upgrade "SW+bootloader".

FW pro svuj typ prijimace najdes zde:
http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=2
out of order...
DandaX

Příspěvek od DandaX »

Děkuji za info. A ještě nejde mi připojení na wifi. Mám usb wifi - najde mi to síť ta je 99% zadám kód začne se připojovat a pak to napíše " Timeout , wifi unable to connect " a nepřipojí se. Nevím co s tím.
DandaX

Příspěvek od DandaX »

cau tak už to všechno frčí stačilo dát jen nový soft dal jsem ten 1.5.13 ( jak emu tak wifi ) dík
tgabo

Příspěvek od tgabo »

Karta IRDETO spravne nefuguje pri zapnuti nenabehne treba ju vybrat a znova vlozit alebo prepinat kanaly dokonca ani zapisy na nu nechodia. ICE ide vpohode. Pri zoslabeny signalu z anteny signal na niektorych HD staniciach okamzite vypadne s porovnanim k druhym HD primacom ktore bezia bez chyby.
rama199

Příspěvek od rama199 »

Zdravim ako prinutit sat aby stale nespustal titulky mam soft 1.5.13 mcas
Dreambox 800HD,VuZero4k,Vu solo+ se ,Al 90cm,Oscam,Cccam2.1.2,dual 19,2-23,5,rotor 42E-8W
DandaX

Příspěvek od DandaX »

Mělo by to by se to dát vypnout v MENU - Preference - různá nastavení - auto titulky - vypnout . čauky
fatter
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo

Příspěvek od fatter »

dokaze tento box prehrat nieco zo sietoveho uloziska?
patko33
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od patko33 »

...všimli ste si že v 1.5.15 sa nedá konfigurovať stand by mod ??? príjmač po každom vypnutí bootuje ale sa mi zdá že rýchlejšie sa spúšťa :wink:
juro1970
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od juro1970 »

Z 1.5.15,nemôžem rozbehnuť motor,zato cccam vypadá byť OK.
killergage

Příspěvek od killergage »

patko33 píše:...všimli ste si že v 1.5.15 sa nedá konfigurovať stand by mod ??? príjmač po každom vypnutí bootuje ale sa mi zdá že rýchlejšie sa spúšťa :wink:
U Amika Mini Hd sa vobec neda konfigurovat standby mod takže tak :-)
dvbt
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dvbt »

V Downloade máte nové FW tak skúšajte. :D
pcwifi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pcwifi »

sere me delsi boot resp nepritomnost moznosti nastaveni fake standby modu jako u starsi serie 8xxx. jinak nahran fw 1.5.26 a proti Cccam 2.3.0 + ICE chod zcela ok, snad to vydrzi....za ty prachy celkem dobrej kup... uplne sem se lekl kam se cpe pripadne karta, dobre zamaskovano "na dně" :D

PW
Skylink na 1TV, Full Telly skrz IPTV, VDSL 125/25M... Satelit zatím má své místo, ale je pomalu a jistě vytlačován do ústraní...
emsky

Příspěvek od emsky »

zdravim.
podarilo sa niekomu plne funkcne spojazdnit motor?
mne to pri SW ...26.emu sice motor otaca , ale po velmi malych krokoch a preladenie z 23,5 na 19,2 trva okolo 1 minuty.
dakujem za radu/y
vili1
Odborník
Odborník

Příspěvek od vili1 »

ano na 1. 5.22 som motor rozbehal na usals bez problemov doma som ho mal len par dni ale siel od 39e po 4 w bez zasekov
balik

AMIKO MINI HD

Příspěvek od balik »

poradte mi prosím jak v tomto příjmači spustiti sdílení ze vzdáleného servru, jsem dnes natvrdlý a nemůžu na to přijít, mám sw 1.5.26 mcas, v nastavení sítě jsem nastavil sť. klienta, ping funkční, jen mi to stále píše server 1 not active, jak ho spustit, aktivovat, díky.
vili1
Odborník
Odborník

Příspěvek od vili1 »

zapni aktiv server cervenym uloz
Mafisat

Příspěvek od Mafisat »

patko33 píše:...dá sa nastaviť aj ako server aj ako klient, cez rs232 som netestoval ale cez ethernet ide v pohode ako klient cccam, newcamd a iné a ako server len protokol homecamd. Skúšal som ho pripojiť aj cez wifi klúč amiko cez usb, v pohode sa pripojil na sieť. :wink:
Z jakým Wifi klíčem ses připojil?-Mam tady origo Amiko mini, dekoder ho vidí ale ma problemy se pripojit jakmile je na metr od routeru strácí signal-testoval jsem ho na pc-tam problémy nedělá soft mam 1.5.26.
Vu+duo2 +1tb,Technomate TM-600pvr,linux enigma1,DM800HD,DM500S a spoustu jiních sat hraček,parabola,Fuba 80cm+motor,SG2100 30E-45W,pevná Parabola,Triax80cm
Mafisat

Amiko mini hd zhroucení Bootlouderu

Příspěvek od Mafisat »

Zdravím, pokoušel jsem se přeflešovat tento přijmač pomocí RS 232 celé to probíhalo uspěsně ,ale po restartu už nenabootoval, :shock: použil jsem na to amiko toolHD a soft s emu asi chyba? :cry: mněl jsem dat origo? Nebyly by nějaké napady jak to dát do pořadku?? :thankyou:
Vu+duo2 +1tb,Technomate TM-600pvr,linux enigma1,DM800HD,DM500S a spoustu jiních sat hraček,parabola,Fuba 80cm+motor,SG2100 30E-45W,pevná Parabola,Triax80cm
uepepe

Příspěvek od uepepe »

Ahojte, ja by som sa chcel opytat ci funguje na tomto prijimaci ak prijem mam cez cardshare.cc zdielanie cez RS232 na dalsi prijimac-Opticum 7300.

Dakujem za vysvetlenie.

Peter.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“