Zkus reflash image pres USB, nejspis mas rozmr.anej setting rozliseni.Srdovak13 píše:Zdravím, jsem v problematice AMIKO nováček a povedlo se mi asi AMIKO ALIEN 2 zablokovat.
Potřeboval bych poradit co s tím.
.............
Děkuji
AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: AMIKO ALIEN 2
asi ne, protoze SparRCU plugin, kterej mas na mysli, potrebuje mit soustenej plugin, tedy sluzbu na kterou se tim androidem resp. SparkRCU pripojujes a tento konkretni se konekti tusim po http neb https, ted nevim presne.Astrid píše:Nevite zda jde nějak přepinat programy příkazem přes SSH?
Viděl jsme nějaký plug in pro ovládání z Androida, tak si říklm, že by to mohlo jít i po LAN z notebooku přes SSH.
- Flugzeug
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Amiko Alien 2
tak ale teoreticky by islo poslat tie iste prikazy co posiela Spark RCU z mobilu aj z PC...ftom píše:asi ne, protoze SparRCU plugin, kterej mas na mysli, potrebuje mit soustenej plugin, tedy sluzbu na kterou se tim androidem resp. SparkRCU pripojujes a tento konkretni se konekti tusim po http neb https, ted nevim presne.Astrid píše:Nevite zda jde nějak přepinat programy příkazem přes SSH?
Viděl jsme nějaký plug in pro ovládání z Androida, tak si říklm, že by to mohlo jít i po LAN z notebooku přes SSH.
Amiko Alien 2 Twin
Ahoj, mám hloupý dotaz, ale nedokážu na to přijít. Jak se dá ve Spark vypnout standardní virtuální klávesnice? V kombinaci s K400 je to skoro nepoužitelné, když po stisknutí Enter se stiskne vybraný znak na klávesnici a ne skutečný enter. V Opeře je možnost pomocí F8 virtuální klávesnici skrýt, ale je to jiná než co je ve standardním prostředí (a stejně se to musí explicitně dělat). Bohužel nefunguje stránkování pomocí PgUp/PgDn. Takové polovičaté řešení.Zdendo píše:Mam pre vas dobru spravu. Bezdrotova klavesnica Logitech K400, s velkym multitouch touchpadom, ktora perfektne funguje v mojom notebooku s Ubuntu, v hernej konzole PS3, nema ziadny problem ani s Votrelcom
Naposledy upravil(a) KamilZ dne 21.prosinec 2012 - 20:25, celkem upraveno 1 x.
YouTube dnes nefunguje ani u mně (AA2) = box buď řekne, že přehrávání selhalo nebo rovnou zamrznesendox84 píše:vie niekto co sa stalo z youtube prehravacom? ide vam?....alien 8900
R.
- Flugzeug
- Mírně pokročilý

vyzera to tak ze youtube zase menil API a predpokladam ze youtube prehravac nejde nikomu.rudolfk píše:YouTube dnes nefunguje ani u mně (AA2) = box buď řekne, že přehrávání selhalo nebo rovnou zamrznesendox84 píše:vie niekto co sa stalo z youtube prehravacom? ide vam?....alien 8900:/
R.
Amiko Alien 2 Twin
-
BeryCz
- satelitni prijimac: Amiko Alien2 triple
Zdravím všechny,
Našel by se někdo ochotný mi poradit jak rozchodit čtečku v tomto přístroji (jde mi pouze o čtení), ale poprosím polopatě a pokud možno česky
(jsem starší ročník a anglicky neumím).
Nebo alespoň nějaký odkaz, zde už se to špatně hledá.
Předem mnohokráte děkuji
Našel by se někdo ochotný mi poradit jak rozchodit čtečku v tomto přístroji (jde mi pouze o čtení), ale poprosím polopatě a pokud možno česky
Předem mnohokráte děkuji
- Flugzeug
- Mírně pokročilý

skuste doplnit nejake info. aku kartu chcete pouzit, aky system (Spark, Enigmu). a tak...BeryCz píše:Zdravím všechny,
Našel by se někdo ochotný mi poradit jak rozchodit čtečku v tomto přístroji (jde mi pouze o čtení), ale poprosím polopatě a pokud možno česky(jsem starší ročník a anglicky neumím).
Předem mnohokráte děkuji
Amiko Alien 2 Twin
Ve Sparku (1.2.54) u nahravek nastavenych z EPG me chybi konce filmu, ale zacatky zacinaji s dost velkym predstihem. Kolik si kdo pred-nastavujete extra cas u koncu nahravek, tak aby to chytlo aspon cast titulku na konci, takze clovek aspon vi, ze videl film do konce? Nekdy to totiz z filmu neni jasne, jestli je uz konec, nebo az za pet minut...
A pocitam, ze zpozdit zacatek nahravky asi nejde, jen pridat aby to zacalo nahravat jeste driv, anebo to jde?
A taky me vadi ze nevim jak uplne vypinat Spark, tedy jestli je v poradku za plneho chodu ho proste vypnout tou kolibkou na zadni strane? Snazim se predejit moznemu zmrveni pripojeneho disku a tak tento nejdriv odpojim pokynem z DO a pak teprve vypnu tim vypinacem vzadu.
Standby nepouzivam, protoze to pak startuje stejne dlouho jako z uplneho vypnuti a navic je to zavadejici - zapnu Aliena tou kolibkou, jdu neco delat nez se to nastartuje, prijdu za pet minut zpet a porad nic nebezi, protoze se to zapne jen do toho standby modu... a musim pak zmackonout to cervene tlacitko na DO a zace cekat celu vecnost, blbejsi design jsem uz dlouho nevidel.
A pocitam, ze zpozdit zacatek nahravky asi nejde, jen pridat aby to zacalo nahravat jeste driv, anebo to jde?
A taky me vadi ze nevim jak uplne vypinat Spark, tedy jestli je v poradku za plneho chodu ho proste vypnout tou kolibkou na zadni strane? Snazim se predejit moznemu zmrveni pripojeneho disku a tak tento nejdriv odpojim pokynem z DO a pak teprve vypnu tim vypinacem vzadu.
Standby nepouzivam, protoze to pak startuje stejne dlouho jako z uplneho vypnuti a navic je to zavadejici - zapnu Aliena tou kolibkou, jdu neco delat nez se to nastartuje, prijdu za pet minut zpet a porad nic nebezi, protoze se to zapne jen do toho standby modu... a musim pak zmackonout to cervene tlacitko na DO a zace cekat celu vecnost, blbejsi design jsem uz dlouho nevidel.
HDMU E2 a mgcamd
Ahoj,
Mám možná hloupu otázku, ale funguje někomu v HDMU E2 imagi (1447) mgcamd? Použil jsem pro konfiguraci úplně stejné soubory co mám ve Sparku a kde fungují, ale tady mám jen tmu.
mgcamd jsem nainstaloval pomocí plugin menu, je to verze 1.35
Děkuju,
R.
Mám možná hloupu otázku, ale funguje někomu v HDMU E2 imagi (1447) mgcamd? Použil jsem pro konfiguraci úplně stejné soubory co mám ve Sparku a kde fungují, ale tady mám jen tmu.
Děkuju,
R.
Kromě toho useknutí ti funguje nahrávání v pořádku? Mně bohužel jak ve verzi 1.2.58se tak i v 1.2.60 nahrává kdy se mu chce
Myslel jsem si, že to je síťovým diskem tak jsem včera večer připojil USB disk. Zdá se mně, že na programu, který je právě zapnutý je docela bez problému, ale pokdu se má ze Standbye přepnout někam jinam tak nenahraje nikdy 
Jinak já mam extended time 10 minut, nevšimnul jsem si, že by to ořezávalo ke konci podle EPG.
R.
Jinak já mam extended time 10 minut, nevšimnul jsem si, že by to ořezávalo ke konci podle EPG.
R.
vinov píše:Ve Sparku (1.2.54) u nahravek nastavenych z EPG me chybi konce filmu, ale zacatky zacinaji s dost velkym predstihem. Kolik si kdo pred-nastavujete extra cas u koncu nahravek, tak aby to chytlo aspon cast titulku na konci, takze clovek aspon vi, ze videl film do konce? Nekdy to totiz z filmu neni jasne, jestli je uz konec, nebo az za pet minut...
-
BeryCz
- satelitni prijimac: Amiko Alien2 triple
Jedná se o kartu T-Mobile TV ja na ní napsáno ICE a systém Enigma2 jedno jaké verzeFlugzeug píše:skuste doplnit nejake info. aku kartu chcete pouzit, aky system (Spark, Enigmu). a tak...BeryCz píše:Zdravím všechny,
Našel by se někdo ochotný mi poradit jak rozchodit čtečku v tomto přístroji (jde mi pouze o čtení), ale poprosím polopatě a pokud možno česky(jsem starší ročník a anglicky neumím).
Předem mnohokráte děkuji
Ja jsem nechal extended time nastaveni na '0', cili zadne, a mluvim o stavu nahravky kdyz necham nastaveni zacatku a konce na EPG automatickem nastaveni. Asi tam zkusmo pridam par minut na konci abych chytal konce filmu. Myslim ze je to chyba EPG systemu, ne Sparku jako takoveho. Idealne by byl nejaky signal ktery by presne oznacil zacatek a konec filmu. Ale tak to bohuzel nefunguje.rudolfk píše:Kromě toho useknutí ti funguje nahrávání v pořádku? Mně bohužel jak ve verzi 1.2.58se tak i v 1.2.60 nahrává kdy se mu chce... Zdá se mně, že na programu, který je právě zapnutý je docela bez problému, ale pokdu se má ze Standbye přepnout někam jinam tak nenahraje nikdy
R.
Selhani nahravani je mozna v tom, ze nastavis nahravani z EPG a nekontrolujes jak se to presne nastavilo... ja napriklad tento tyden nastavil nahravani poradu na rano (kazdy den v tydnu ale trochu jiny cas, tak jsem nepouzil to opakovani nahravani...) a nechal jsem vecer pred spanim prijimac ve standby aby se to rano mohlo nahrat. Jenze prvni den tam zadna nahravka nebyla, druhy den kdyz jsem se probudil a zkontroloval prijimac, protoze mel prave nahravat, tak byl zapnuty, ale na jinem kanalu... a nic se nenahravalo, tak jsem to nahrani zbytku poradu zaridil rucne a pak jsem koumal co se vlastne deje a zkontroloval jsem jak je nastavene nahravani na pristi den a zjistil jsem v editaci (zelene tlacitko) toho nastaveni, ze tam byl nastaveny jiny kanal nez mel byt - a pak nahravani selze, protoze Alien nejak vi, ze na danem kanalu porad toho zadaneho jmena neni a tak se sice probudi ze standby jak ma, ale na spatnem kanalu a tak nenahrava.
Nevim presne jak jsem to nahravani nastavoval, muselo to byt z EPG tlacitka na DO kde muzes jit pro dany kanal, tady Barandov, pro celotydenni program, protoze to je jediny zpusob jak se dostat k tomu sedmidennimu EPG pro dany kanal. Ale asi pri tom zadavani jsem vlastne byl na jinem kanalu nez Barandov, na CT1, a tak si prijimac automaticky nastavil CT1 a jmeno toho poradu z tv Barandov... aspon se domnivam, ze takhle to bylo.
Ted jsem experimentoval s nastavenim nahravani z Astry 19 (DVB-S tuner) a prijimac jsem prepnul na DVB-T tuner a vypnul do standby a nic se nenahralo, nasel jsem Alien zapnuty na CT1 na DVB-T tuneru. Zkusim jeste znovu nastavit to same, ale necham prijimac ve standby na tom samem tuneru a satelitu ale jinem kanalu a uvidim jestli to pak bude nahravat ze standby. Asi se na to nahravani ze standby neda moc spolehat.
====================================
Chybi me u Sparku moznost nastaveni co ma prijmac delat po nahrani, jestli se ma vypnout, nebo ne. Takze kdyz me to nahraje neco ze standby, tak po skonceni nahravani pak prijimac na tom kanalu bezi dokud neprijdu domu a nevsimnu si toho. Taky kdyz se zacne nahravat rucne a odmitnu tu nabidku aby to samo skoncilo na konci poradu (to vetsinou odmitnu kdyz me zalezi aby se to nahralo cele i s titulky na konci jak ma, anebo bez velkeho presahu), tak potom nemam moznost to zmenit, aby se to nahravani vypnulo samo.
Taky jsem zjistil, ze Alien ma 'mechanicky' ponekud volne USB porty, staci pohybat kabelem toho externiho disku a ten se odpoji, takze kdyz se motas kolem prijimace a nevsimnes si ze jsi odpojil disk, a ve standby si nevsimnes, tak se taky nahravat nic nebude, az na to prijde cas.
Kvuli snadnejsimu pripojovani disku k zadnimu USB portu jsem tam dal kratky USB prodluzovak, ale ne kazdy funguje, mel by byt kvalitni, s tlustsim dratem (aby nebyly velke ztraty signalu), anebo je asi lepsi pripojit USB disk primo. S USB HUB jsem jeste neexperimentoval.
A jeste me vadi ze kdyz se dobehne prehravani nahravky, tak se automaticky spusti dalsi nahravka v poradi coz hloupe. Nevim jestli se to da nejak vypnout, aby se prijimac proste vratil do nabidky nahravek, nebo aspon jen zustal 'viset' na konci filmu.
Naposledy upravil(a) vinov dne 22.prosinec 2012 - 20:57, celkem upraveno 1 x.
-
hihihi
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Xtrend ET-8000 / ATV 5.3
Re: HDMU E2 a mgcamd
V mg_cfg je nastavení některých položek citlivé.rudolfk píše:Ahoj,
Děkuju,
R.
Zkus:
box type: B: { 11 }
network shares priority: P: { 02 }
Musím se přiznat, že jsem to poctivě kontroloval, přesto mně to nahrává jenom někdy. A popravdě jednou se mně povedlo, že box se sám zapnul, v pořádku nahrál a pak se opět vypnul. To je přesně co bych byl rád aby dělal 
Zkusím ještě dvě věci - všimnul jsem si, že máš pořád nainstalovanou verzi x.54 tak tu tam nahraju a také před nahráváním zkusím další akcí v timeru na ten daný program nejdříve přepnout. Třeba to je celé tím, že je špatná podpora druhého tuneru a ten box to prostě nestíhá (což by mně dost vadilo).
Děkuju,
R.
Zkusím ještě dvě věci - všimnul jsem si, že máš pořád nainstalovanou verzi x.54 tak tu tam nahraju a také před nahráváním zkusím další akcí v timeru na ten daný program nejdříve přepnout. Třeba to je celé tím, že je špatná podpora druhého tuneru a ten box to prostě nestíhá (což by mně dost vadilo).
Děkuju,
R.
vinov píše: Tvuj problem je mozna v tom, ze nastavis nahravani z EPG a nekontrolujes jak se to presne nastavilo... ja napriklad tento tyden nastavil nahravani poradu na rano (kazdy den v tydnu ale trochu jiny cas, tak jsem nepouzil to opakovani nahravani...) a nechal jsem vecer pred spanim prijimac ve standby aby se to rano mohlo nahrat. Jenze prvni den tam zadna nahravka nebyla, druhy den kdyz jsem se probudil a zkontroloval prijimac, protoze mel prave nahravat, tak byl zapnuty, ale na jinem kanalu... a nic se nenahravalo, tak jsem to nahrani zbytku poradu zaridil rucne a pak jsem koumal co se vlastne deje a zkontroloval jsem jak je nastavene nahravani na pristi den a zjistil jsem v editaci (zelene tlacitko) toho nastaveni, ze je tam nastaveny jiny kanal, nez mel byt - a pak nahravani selze, protoze Alien nejak vi, ze na danem kanalu porad toho zadaneho jmena neni a tak se sice probudi ze standby jak ma, ale na spatnem kanalu a tak nenahrava.
Nevim presne jak jsem to nahravani nastavoval, muselo to byt z EPG tlacitka na DO kde muzes jit pro dany kanal, tady Barandov, pro celotydenni program, protoze to je jediny zpusob jak se dostat k tomu sedmidennimu EPG pro dany kanal. Ale asi pri tom zadavani jsem vlastne byl na jinem kanalu nez Barandov, na CT1, a tak si prijimac sam zadal CT1 a jmeno toho poradu z tv Barandov... aspon se domnivam, ze takhle to bylo.
Pak pro zkontrolovani jsem tedy dal zlute 'Timer' 'Overview', najel na nastavene nahravani na pristi den a zmackl zelene pro jeho editaci a ejhle, zjistil jsem ze tam je navolena CT1 namisto tv Barandov - vsechno ostatni, jako cas nahravani a tak bylo v poradku. Po opraveni na Barandov se to ze standby pristi rano nahralo jak melo, tedy krome toho ze chybely zaverecne titulky ale to uz je jina zalezitost.
====================================
Re: HDMU E2 a mgcamd
Už jsem to rozběhl
děkuju. Nakonec to bylo tím, že v dir /keys jsem měl cccamd.list, který bral pritoritně před newcamd.list. A ještě v mg_cfg bylo defaultně nastaveno G: { 32 }, které jsem přepsal na 01.
R.
R.
hihihi píše:V mg_cfg je nastavení některých položek citlivé.rudolfk píše:Ahoj,
Děkuju,
R.
Zkus:
box type: B: { 11 }
network shares priority: P: { 02 }
Naposledy upravil(a) rudolfk dne 22.prosinec 2012 - 18:08, celkem upraveno 1 x.
Připojení USB disku v HDMU E2
Pokud vám v E2 HDMU zlobilo připojení USB disku tak jako mně tak tady mám malý návod jak ho rozchodit:
mkfs.ext3 -L RECORD /dev/sda1
cd /autofs/sda1
mkdir movie
Alespoň tedy u mně to šlo i když v té verzi co mám HDMU E2 verzi 1470 jenom na jednom tuneru. Což mně vede k otázce (a omlouvám se, nejsem zběhlý v linuxu a vše nastavuji čtením na jiných fórech a pokusy) Uchodil jste někdo na E2 nahrávání na obou tunerech? Musím někde něco nastavit? (nastavení tunerů mám správně, zkontroloval jsem to jednoduše vypnutím a zapnutím B/C tunerů a přepínáním
Děkuju,
R.
- Telnetem se připojit do boxu
- Login: root heslo: HDMU
mkfs.ext3 -L RECORD /dev/sda1
cd /autofs/sda1
mkdir movie
- Restartovat
Děkuju,
R.
- Flugzeug
- Mírně pokročilý

po update na 1.2.60 mi prestalo ist radio.
mozte mi to prosim niekto skontrolovat ci to je len moj problem alebo je to tym novym FW ?
dik.
mozte mi to prosim niekto skontrolovat ci to je len moj problem alebo je to tym novym FW ?
dik.
Amiko Alien 2 Twin
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51