Uz jsem to tady popsal (stranka 39) - Ja mel Spark v1.2.54 a po nahrani toho fw AMIKO_ALIEN2_1.2.51_E2_Boot jsem zjistil, ze Spark mam v1.2.51tras píše:do čerstvo kúpeného Alienu 2 som nainštaloval fw AMIKO_ALIEN2_1.2.58.V menu má možnosť prechodu na E2, mal by to biť novší spôsob inštalácie E2. Je potrebné aby som do prijímača vložil najprv fw AMIKO_ALIEN2_1.2.51_E2_Boot alebo môžem inštalovať E2 rovno v menu 1.2.58?
Z toho bych vydedukoval, ze verze 1.2.54 a vyssi uz tento E2 boot maji jako soucast fw, ale jako vsechny dedukce nemusi to platit.
Proto bys asi mohl nahrat ten fw AMIKO_ALIEN2_1.2.51_E2_Boot a pak jestli te to snizi verzi Sparku tam znovu nahrat vyssi verzi Sparku (54 nebo tu 58) a pak nahrat E2 pres tu nabidku ve Sparku...
Ale nasel jsem jinou cestu nahravani E2, kterou jsem jeste nezkousel a ma to byt jednodussi zpusob jak tu E2 nahrat.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 9&start=20
Po instalaci toho pluginu je postup nahrani E2 takto jednoduchy, cituji z toho vlakna:
* Požadovaná E2 image (e2jffs2.img + uImage) zkopírovat na USB/disk.
* Spustit plugin_e2upgrade.s z menu stisknutím tlacítka OK. Stisknete cervené tlacítko pro OSD.
* Vyberte si svou cestu k souborum: / storage / c / ...
* Poté stisknete cervené tlacítko
* E2 install, hotovo.