Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Noro C
Odborník
Odborník

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od Noro C »

Ano akurat sa nahráva z vypnutého stavu cez tlačítko CH+ ale prekvapko bolo, že box potom nabehol ako octagon zázraky sa dejú.
rico
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rico »

Zdravim,umi ANACONDA nejakym zpusobem streamovat kanaly pres VLC nebo neco podobneho??je na to nejaky plugin nebo neco do OSCAMu???Diky
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Ano ked si spustíš E2 s usb.
chorchoj

Příspěvek od chorchoj »

Noro C píše:Ano akurat sa nahráva z vypnutého stavu cez tlačítko CH+ ale prekvapko bolo, že box potom nabehol ako octagon zázraky sa dejú.
Na foru ze kterého pochazí tento sw píšou, že již nebudou vycházet originál sw Optibox,
ale budou upravovány sw z ekvivalentů změnou reseller ID přímo v image sw. Tím, že Optibox ukončil spolupráci s Fortisem se to tak nějak dalo čekat.
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Otázne je do kedy. Síce nič neni večné.
warchief

Příspěvek od warchief »

Zdravim,
chcel by som si doma urobit zdielanie 2 kariet (Skylink-Irdeto a Freesat-ICE) medzi 2 prijimacmi. Vlastnim Anacondu a uvazoval som kupit Anacondu+, ktora ma 2 citacky kariet. Ta by bola ako server, v nej by boli obe karty. Je to mozne takto nazdielat? Ak ano, je to mozne urobit cez Mcas alebo je k tomu potrebny iny plugin?
Alebo radsej dat po jednej karte do kazdeho prijimaca a nazdielat ich medzi sebou (kazdy prijimac by bol server, pre ten druhy)?
Popripade skuste dat iny navrh ako to urobit.
Vdaka.
chorchoj

Příspěvek od chorchoj »

Noro C píše:Otázne je do kedy. Síce nič neni večné.
Tahouni jsou Openbox a Octagon, takže o sw bych strach neměl. Změníme reseller ID a jedeme dál. I když v dnešní době? Co je dnes 100% může zítra zmizet v nenávratnu. Buďme optimisté.
devil811

Příspěvek od devil811 »

petersk píše:A v sieťových nastaveniach vypni proxy server.
Petersk ty si moj spasitel. Novy soft slape zatial perfektne, akurat ze som zistil ze nema pri prepinani co ma byt v pravo v malom ramceku obraz daneho kanalu a vlavo zoznam kanalov tak tam je iba cervena obrazovka takze nahlad nefunguje.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

chorchoj píše:
Noro C píše:Otázne je do kedy. Síce nič neni večné.
Tahouni jsou Openbox a Octagon, takže o sw bych strach neměl. Změníme reseller ID a jedeme dál. I když v dnešní době? Co je dnes 100% může zítra zmizet v nenávratnu. Buďme optimisté.

Neviem neviem... Upravovat fw z inych pribuznych prijimacov pre Anacondu HD... Pri kupe Anacondy HD som sa rozhodoval hlavne pre kladne recenzie na kvalitu vyborneho rozlisenia a obrazu... Dnes som skusal fw tu uverejneny a upraveny fw z Octagonu zo stranok technet.euweb.cz a to Optibox_Anaconda_v2.11.16.2012.ird a mi prisiel odost horsi v kvalite obrazu aj SD a aj HD ci uz na Thore alebo aj na Skylinku na Astre 23.5E... Hlavne co sa tyka dost temnych farieb a kontrastu na mojom LG LCD TV 3D a aj skin fw je vyrazne graficky slabsi ako od Optiboxu... Tak som sa vratil spat k originalnemu fw FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.11.07 a obraz bol odost lepsi, hoci som ozelel aj nefunkcne pocasie a vypadky youtube... Este vyskusam upraveny fw pre Anacondu od Atemia a od Skyway mozno to bude obrazovo rovnako kvalitne ako original predosle fw pre Optibox Anacondu...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
chorchoj

Příspěvek od chorchoj »

Já jsem zkoušel do svého Raptora ten Atemio sw a žádnou změnu obrazu jsem nepozoroval. Přesto jsem se vrátil 2.11.07 Optibox kvůli vážné chybě v nastavení formátu obrazu.
rico
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rico »

Noro C píše:Ano ked si spustíš E2 s usb.
Je nejaka sance ze E2 pujde zpustit i jinak nez jen z USB??Dekuji
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Na Anaconde Plus hej... Ale musi sa instalovat E2 vo verzii pre flash...
boitano

Příspěvek od boitano »

Zdar
Mam jeden problem, ktory sa mi zacal objavovat na anaconde. STB po zapnuti ukazuje signal 0% trva to asi 10min potom naskoci a zase sa signal strati a po nejakych 2 minutach zase naskoci a uz ide. Zacalo to asi pred nejakymi 2mi mesiacmi. Skusal som vsetky firmware. Mcas mam odtialto
http://technet.euweb.cz/mcas.html
Pred instalaciou vsetko zmazem, a stlacanim tlacidla - sipky hore pocas startu nahram firmware dokonca som skusal aj pri zapnutom STB vlozenim usb.
STB sa niekedy rozbehne ked ho vypnem a zapnem ale momentalne je stale bez signalu.
Ked nahodim starsi STB vsetko ide v pohode. Neviete niekto cim by to mohlo byt?
Dik za vsetky odpovede

Karta skylink irdeto
optibox anaconda HD
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Skontroluj koaxial ci nieje niekde nalomeny alebo aj konvertor LNB... Mal som obdobny problem a nakoniec som musel vymenit twin konvertor za novy...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
boitano

Příspěvek od boitano »

Pripada mi to ze sa to zacalo ked klesli teploty. Vcera bolo okolo 0 cely den a vobec sa signal neobjavil iba na par sekund. Pri vymene za starsie STB ide vsetko ako ma. Kabel je v poriadku aj koncovky. Mozno to je v LNB? Mam LNB quad ale zapojeny len na jeden STB... Ze by malo stavy?
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Ak mozes vyskusaj vymenit konvertor trebars aj za single LNB a zapoj do Anacondy... Uvidis ci to robi tiez...
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Ak mozes vyskusaj vymenit konvertor trebars aj za single LNB a zapoj do Anacondy... Uvidis ci to robi tiez...
Obrázek
Radis

Příspěvek od Radis »

boitano píše:Zdar
Mam jeden problem, ktory sa mi zacal objavovat na anaconde. STB po zapnuti ukazuje signal 0% trva to asi 10min potom naskoci a zase sa signal strati a po nejakych 2 minutach zase naskoci a uz ide. Zacalo to asi pred nejakymi 2mi mesiacmi. Skusal som vsetky firmware. Mcas mam odtialto
http://technet.euweb.cz/mcas.html
Pred instalaciou vsetko zmazem, a stlacanim tlacidla - sipky hore pocas startu nahram firmware dokonca som skusal aj pri zapnutom STB vlozenim usb.
STB sa niekedy rozbehne ked ho vypnem a zapnem ale momentalne je stale bez signalu.
Ked nahodim starsi STB vsetko ide v pohode. Neviete niekto cim by to mohlo byt?
Dik za vsetky odpovede

Karta skylink irdeto
optibox anaconda HD
máš v anacondě zapnuté napájení LNB? Podle toho co píšeš to vypadá, že ne.
boitano

Příspěvek od boitano »

Milos999 píše:Skontroluj koaxial ci nieje niekde nalomeny alebo aj konvertor LNB... Mal som obdobny problem a nakoniec som musel vymenit twin konvertor za novy...
Tak nakoniec si mal pravdu. Nechapem to ale z nejakej priciny blbne vstup (LNB in) na anaconde. Je jedno ako koax kabel vrazim do stareho STB signal mam, ale ak ho davam do anacondy tak signal skace hore dolu chvilu ide a potom vypne uplne. Hybem s kablom a nic sa nedeje. Akonahle konektor zatiahnem co i len o jeden zavit stracam signal. Proste konektor musim mat len prilozeny a nie zatiahnuty a slape to. 2x som ho prepajal pre istotu a nakoniec som dal uplne novy a uz nemam signal ziadny na anaconde. Na starom STB vsetko OK.
Hm nechapem.
boitano

Příspěvek od boitano »

boitano píše:
Milos999 píše:Skontroluj koaxial ci nieje niekde nalomeny alebo aj konvertor LNB... Mal som obdobny problem a nakoniec som musel vymenit twin konvertor za novy...
Tak nakoniec si mal pravdu. Nechapem to ale z nejakej priciny blbne vstup (LNB in) na anaconde. Je jedno ako koax kabel vrazim do stareho STB signal mam, ale ak ho davam do anacondy tak signal skace hore dolu chvilu ide a potom vypne uplne. Hybem s kablom a nic sa nedeje. Akonahle konektor zatiahnem co i len o jeden zavit stracam signal. Proste konektor musim mat len prilozeny a nie zatiahnuty a slape to. 2x som ho prepajal pre istotu a nakoniec som dal uplne novy a uz nemam signal ziadny na anaconde. Na starom STB vsetko OK.
Hm nechapem.
Tak uz som z toho pako uplne. Anaconda sa zase rozbehla po 10 minutach a po chvili signal zase vypadol. Koncovka plne dotiahnuta s nicim som nehybal...
Naposledy upravil(a) boitano dne 03.prosinec 2012 - 19:21, celkem upraveno 2 x.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“