SYNAPS - je jedna z typov grafík pre FW.MarioAndre píše:J.....Viděl jsem tu i něco s názvem Synaps, ale co to je?
Děkuji za pozornost
viac sa môžeš dozvedieť TU
SYNAPS - je jedna z typov grafík pre FW.MarioAndre píše:J.....Viděl jsem tu i něco s názvem Synaps, ale co to je?
Děkuji za pozornost

Příspěvek od radek.plzen »
Já jsem měl na mysli, zda si mohu postupně označit několik stanic a potom je na jeden klik společně odmazat.t152 píše:Lze samozřejmě mazat podle různých kritérií, je to pod červeným a zeleným tlačítkem.Možnost placené nebo kódované tam není,ale lze vybrat kódovací systém,HD,družici,TP ,poskytovatele. a pak zeleným dovybrat vše,jiné atd. Myslím,že amiko je navržené velice jednoduše a logicky oproti většině přijímačů.Vše je napsané na obrazovce,takže návod jsem ani nečetl.
Můžeš mě prosím popsat způsob, jak lze dávkový výběr a označení stanic ke smazání realizovat. V návodu jsem to nenašel.kabo555 píše:Kludne možeš presuvať tolko programov kolko si označíš , tak isto je to i s mazaním.
Příspěvek od kubik1977 »
Máš nastavené hodiny?kubik1977 píše:mam taky problem ze ked si cez EPG nastavim casovac a vyberem si stanicu a program na nahravanie vsetko ulozim vypnem prijimac a v nastavenom case sa prijimac nezapne a nezacne nehravat.ked ale rucne prijimac zapnem tak zacne nahravat.kde robim chybu aleboco je zle?dakujem
Příspěvek od kubik1977 »
mam a dobreHonzajak píše:Máš nastavené hodiny?kubik1977 píše:mam taky problem ze ked si cez EPG nastavim casovac a vyberem si stanicu a program na nahravanie vsetko ulozim vypnem prijimac a v nastavenom case sa prijimac nezapne a nezacne nehravat.ked ale rucne prijimac zapnem tak zacne nahravat.kde robim chybu aleboco je zle?dakujem
Honzajak

Příspěvek od MarioAndre »

Příspěvek od modronoska »

Příspěvek od MarioAndre »
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz