- Vysielac Mux-1 Szczawnica-Przehyba K45 20KW ERP uz v testovacej prevadzke
- Od 31.05 ostra prevadzka
- Pokrytie uzemia Slovenska s vysielaca Przehyba:

Moderátor: EnoSat

Tak možno by sa to dalo z tých kopcov dostať aj dole...juro1970 píše:Na kopci na Kysuciach ide perfektne 45 k.Do údolia sa,ale nedostane.

Zavisi to od toho, kde presne v ZA byvas (a aj od toho, na aku antenu si to chytal a aky predzos. si pouzil). 24+41+58 analog nie je problem, tak isto beha aj 62k. 38k bez sance, vzhladom na nizky vykon TX a obmedzenie smerom na SK. Mam to odmerane a odskusane vo viacerych lokalitach v ZA. Ten 55k by sa mal chytit tiez v pohode, ak to pojde len tych 30 kW ERP. Problem bude v zluceni, hlavne v ITA rozvodoch. 54k je Lysa a 56k je lokal MUX ZA. Ale vsetko sa da, pokial su zdrojeJeffino píše:No ja vam neviem, chlapi... Chytneme to abo ne? Boha jeho... Vsak mi to vysvetlete jak bacovi ze salasa a ne kdejake ERP

Presne tak. Cast P. Chlmca, niektore lokality Banovej, Zavodie, Budatin, casti Zastrania a obmedzene v Brodne - tam som nameral este pouzitelny signal. V KNM tiez pouzitelny signal a samozrejme smerom na sever - severozapad sa to zlepsuje. Ale nie plosne (zavisi od terenu). V ZA ak mas viditelnost na kysucku branu (medzi Brodnankou a Rochovicou) a necloni Duben, tak sa este da. Na Hajiku som nemeral, ale tam by problem nemal byt, pokial nie je v ceste panelak.MartinZA píše:Zober si to tak: na Skrzyczne máš priamu viditeľnosť z lúky medzi Bánovou a Hôrkami. Potvrdzuje to aj mapa pokrytia, ktorá je priaznivá i vo vzťahu k Hájiku, časti Závodia a Bánovej. Čím viac ideš na východ, tým viac cloní Dubeň.
Tu by ma zaujímalo, v ktorých lokalitách mesta Žiliny nameral "Profak" K62 a kde naopak neuspel.
Zpět na „DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz