dreamsky nxp 256 hd

Odpovědět
blacker91
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreambox 920

Re: dreamsky nxp 256 hd

Příspěvek od blacker91 »

par píše:
blacker91 píše:No to datum me prijde hodne divny nevim co to ma byt :) jo jo rozumim pocasi a nedele neni moc prejici :)
Skusil som aj zmenu kabla z križeneho na priamy...reštarty podla určiteho poradia a stale nič....volal som providerovi a nemaju žiadnu čiernu listinu a žiadne zmeny na nete nerobili...Skontroloval pripojenie a z ich strany nevidi problem.Už mi ostava len skuška u ineho providera.A teraz ma napada že ked som presuval soft z pc do primača cez RS 232 a vypli prud -stačilo nechať primač 24 hodin bez elektriny a znova išiel-nepomohlo by to?
Aha to je dulezity ze pri prehravani softu ti vypl proud. Zkus tam nahrat 1.31 a znovu ten co tam mas ted vse prez rs 323 jestli to pomuze nevim ale mozny to je :) muzes zkusit gshare i v tom 1.31 jit by melo
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

blacker91 píše:
par píše:
blacker91 píše:No to datum me prijde hodne divny nevim co to ma byt :) jo jo rozumim pocasi a nedele neni moc prejici :)
Skusil som aj zmenu kabla z križeneho na priamy...reštarty podla určiteho poradia a stale nič....volal som providerovi a nemaju žiadnu čiernu listinu a žiadne zmeny na nete nerobili...Skontroloval pripojenie a z ich strany nevidi problem.Už mi ostava len skuška u ineho providera.A teraz ma napada že ked som presuval soft z pc do primača cez RS 232 a vypli prud -stačilo nechať primač 24 hodin bez elektriny a znova išiel-nepomohlo by to?
Aha to je dulezity ze pri prehravani softu ti vypl proud. Zkus tam nahrat 1.31 a znovu ten co tam mas ted vse prez rs 323 jestli to pomuze nevim ale mozny to je :) muzes zkusit gshare i v tom 1.31 jit by melo
Ospravedlnujem sa :Zle som sa vyjadril-nestalo sa mi to s rs232 na tomto primači ,ale predtym na inom .Len ma napadlo či nepomôže mojemu primaču ak ho necham rovnako ako na starom primači 24 hodin bez prudu...
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

Aha uz jsem myslel ze jsme na to prisli :) no spis me dochazi napady to s tim odpojenim od site muzes zkusit. Ale vseobecne se vi ze NXP je masinka od ktery muzes cekat cokoliv to ti potvrdi vicero uzivatelu nekteri si s ni uzili dokonale psi kusy
Dreamsky NXP 256
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

12 hodin bez prudu -žiadna zmena....asi tu už moje schopnosti končia....došli mi napady....
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

a prosimte kdy prijmac koupils ? pokud to tu jiz psals omlouvam se za spam :)
Dreamsky NXP 256
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

blacker91 píše:a prosimte kdy prijmac koupils ? pokud to tu jiz psals omlouvam se za spam :)
Maj tohto roku...mne Gshare išlo ozaj v pohode....skylink,upc....sky uk,italy...preto som taky sklamany...
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

par píše:
blacker91 píše:a prosimte kdy prijmac koupils ? pokud to tu jiz psals omlouvam se za spam :)
Maj tohto roku...mne Gshare išlo ozaj v pohode....skylink,upc....sky uk,italy...preto som taky sklamany...
Aha no mohl by nekdo napsat jak se mu chova po vyprseni platnosti gshare jesi se pripoji a jen nedekoduje nebo se vubec nepripoji a jake tam mels datum si asi nepamatujes ze jak ti to fungovalo protoze porad me to tak nejak zavabni tim ze uz ti vyprselo
Dreamsky NXP 256
jerry00
satelitni prijimac: VU+UNO BH 1.7.2

Příspěvek od jerry00 »

Servery se připojí ale nedekódují mi nic. Datum je GS mám do 21/6/2012...
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

Diky za info :)
Dreamsky NXP 256
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

Na žiadnom gshare serveri nemam datum-všade vypisuje odpojene a oscam ide ok,idu mi komplet poliaci.Zajra skusim ešte raz zakladny soft a potom nahodim 1.58 ,medzi tym samozrejme firemne nastavenia a reštarty -potom ho necham par hodin bez elektriny a dam vedieť či to malo nejaky efekt.Zatial všetkym dakujem-pekny večer
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

Takže pani skusil som najprv firemny soft ,potom soft 1.58.Medzitym reštarty .Pripojil som internet priamo ku primaču bet routera a žiadna zmena....Každy server odpojeny bez akychkolvek datumov....Už som zrejme skončil.
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

par píše:Takže pani skusil som najprv firemny soft ,potom soft 1.58.Medzitym reštarty .Pripojil som internet priamo ku primaču bet routera a žiadna zmena....Každy server odpojeny bez akychkolvek datumov....Už som zrejme skončil.
Jeste otazka mas na prideleni ip adresy dhcp nebo to musis udelat rucne ? zkus zmenit port popripade i mac adresu. Pokud dhcp tak napr zkusit autoip a tak. Vim ze mi gshare blblo na 7500 ale ten 40 se pripojil vzdy.
Dreamsky NXP 256
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

blacker91 píše:
par píše:Takže pani skusil som najprv firemny soft ,potom soft 1.58.Medzitym reštarty .Pripojil som internet priamo ku primaču bet routera a žiadna zmena....Každy server odpojeny bez akychkolvek datumov....Už som zrejme skončil.
Jeste otazka mas na prideleni ip adresy dhcp nebo to musis udelat rucne ? zkus zmenit port popripade i mac adresu. Pokud dhcp tak napr zkusit autoip a tak. Vim ze mi gshare blblo na 7500 ale ten 40 se pripojil vzdy.
Dakujem -asi najprv skusim primač u ineho providera -bud pridem na chybu -teda moja sieť -provider, alebo je vada na primači.
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

par píše:
blacker91 píše:
Dakujem -asi najprv skusim primač u ineho providera -bud pridem na chybu -teda moja sieť -provider, alebo je vada na primači.
To bude nejjednodussi no :)
Dreamsky NXP 256
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

Primač som predchvilou u suseda -net cez pevnu linu/telekom/ a na primači žiadna zmena.Skusil som reštarty aj primača,routera aj F1 pri share serveroch a stale piše Gshare odpojene-Kde ešte sa da hladať chyba???Dakujem za všetky rady
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

par píše:Primač som predchvilou u suseda -net cez pevnu linu/telekom/ a na primači žiadna zmena.Skusil som reštarty aj primača,routera aj F1 pri share serveroch a stale piše Gshare odpojene-Kde ešte sa da hladať chyba???Dakujem za všetky rady
Koukam zde na forum a samozrejme i na konkurenci kde to resis ale z mravnostnich ucelu to radsi resim zde jelikoz AB me pomohli vicekrat nez jsem mohl potrebovat :) ale k problemu kde muze byt problem netusim jestli zkousels prijmac i u jineho providera a nepripojil se. Psals ze ho mas z provereneho obchodu nemas tam treba znameho nebo nejake kontakty co by to uznal jako duvod k prezkoumani a nasledne k reklamaci ? Novy prijmac by byl reseni ale pohlidal bych si jestli je opravdu novy a nebyl pripojen k internetu a gshare aby ti nedali neco co ma po gshare a to by nesplnilo ucel kazdopadne hodne zdaru :)
Dreamsky NXP 256
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

Dakujem za rady -riešil som tento problem tam kde to ma vyznam -.Obe považujem za odborne a seriozne .Mam dojem že som vyčerpal ozaj všetky možnosti...Dakujem za ochotu a rady.Prijemny den
par
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od par »

Primač ide na reklamačku-som zvedavy ako dopadne
ragde

Příspěvek od ragde »

SAMBA
poradťe co zapsat u dreamsky nxp 256 hd do SMB /samby/ abych spojil přijímač s PC a internetem. Připadně co dalšího mám pro to udělat . dík
ragde

Příspěvek od ragde »

jak mám aktivovat SMB . Do adress napíši IP PC/pak př. C/filmy ne jak
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky“