GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
povina

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od povina »

neviem ale asi na tu mrznucu 9080 tak ti velmi dakujem a tiez pocitam ze je to hw. chem skusit kapacitu na vcc 5v oko lebo zaruka neni take vecicki robim sam ( ja robym zaruku) ak ta co kopne daj vediet. dakujem
povina

Příspěvek od povina »

opakujem do je ok
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

povina píše:opakujem do je ok
DO se nejlíp zkouší když s ním zablikáš do foťáku na telefonu a máš jistotu, že maká. Co tam je za FW. Zkus 1.4.34 sp mělo by to chodit. :good:
lance
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lance »

povina píše:opakujem do je ok
OK neOK - dal jsi tam fungl baterky ?? jak víš že DO je OK?
- zkus vyzkoušet jiné DO jestli máš možnost , teprve potom řeš HW přijímače...
přesně tenhle problém jsem měl a přesně baterkama v DO to bylo !
ok2li

Příspěvek od ok2li »

Ahoj, má někdo otestováno ?
Funguje karta čisté irdeto ve čtečce a s kterým fw ?
http://www.klelektronik.cz/antenni-a-sa ... ena-ceska/

Díky za info
Spoilt

Příspěvek od Spoilt »

Pánové jsem bezradný. Na USB hodím rozbalený soubor firmwaru a v zařízení to nic nenajde. Zkoušel jsem ceký den a mnoho souborů. Nic není vidět. Prosím o pomoc. Nelze tak rozchodit freesat jelikož nevidí satelit Thor 0.8. Že já vůl s inenechal Skylink. Není JIM JAM není spánek dítěte. Díky moc.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Spoilt píše:Pánové jsem bezradný. Na USB hodím rozbalený soubor firmwaru a v zařízení to nic nenajde. Zkoušel jsem ceký den a mnoho souborů. Nic není vidět. Prosím o pomoc. Nelze tak rozchodit freesat jelikož nevidí satelit Thor 0.8. Že já vůl s inenechal Skylink. Není JIM JAM není spánek dítěte. Díky moc.
Zkus použít jinou flešku nebo ji aspoň naformátovat, nahrát soubor s FW třeba1.4.34 sp ten je vyzkoušený a pak už jenom znamý postup menu, zařízení, USB aktualizace, ALLcode + bootloader, start počkáš až se to dokončí a stroj znovu sám nabotuje. Pak Tě čeká nastavení celýho stroje. :good:
Spoilt

Příspěvek od Spoilt »

Formátováno v zařízení, složku najde, ale ukazuje že je prázdná (nahrány 3 různé FW s koncovkou abs). V menu je pouze možnost aktualizace z HDD, kde ten soubor nevidí. V menu "médií" je vidět, že tam soubor je, ale nic se nespustí. V menu "zařízení" vůbec položka USB není:-(Dnes po práci poslední pokusy a pak snad v Sat obchodě poraděj. Každopádně díky moc.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Spoilt píše:Formátováno v zařízení, složku najde, ale ukazuje že je prázdná (nahrány 3 různé FW s koncovkou abs). V menu je pouze možnost aktualizace z HDD, kde ten soubor nevidí. V menu "médií" je vidět, že tam soubor je, ale nic se nespustí. V menu "zařízení" vůbec položka USB není:-(Dnes po práci poslední pokusy a pak snad v Sat obchodě poraděj. Každopádně díky moc.
Ještě možnost tam FW nahrát přes kabel RS 232 kříženej. :good:
V menu - zařízení - je USB aktualizace tak přes to se dá nahrát jinej FW. :good:
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:D Poradte 9080 Hudební kanál Retro MPEG4 Dvb S2 jestli je to dobře . Používám sw sp 1.4.34. 3OO verzi občas se to Retro sekne a stojí nebo bez zvuku obraz běží. Pouze ,ale na Retru. Na novém kmitočtu. Skočim o program níž nebo vejš a jede to třeba celý večer. Máte podobný problém?? Dal jsem továrko odinstaloval všechny programy a opět nainstaloval a nic se absolutně nezměnilo. To samé sw 1.4.34.Odinstalace a instalace.Odpovězte zda mám problém já nebo je to Skylinku věc. Domnívám se ,že Bod číslo 2 platí.Jinde problém neni na žádnym programu.Díky za případné odpovědi. :smoke:
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

Zdravím Luboši,
já si myslím, že problém není u tebe, ale u Skylinku.

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... &start=260
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
satula

Příspěvek od satula »

Menší problém, zmizela mi ikona internet, sama od sebe, instaloval jsem sw 1.3.42sp a nic, ikona nikde, tak jsem vyzkoušel 1.4.41MCAS a zase nic, takto jsem vyzkoučel cca 5 sw a ikona stále nikde, ví někdo kde je zakopanej pes??? :shock: :shock: :shock:
deliriumtrumbum
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od deliriumtrumbum »

skus prepnut rozmer obrazu na telke pripadne odskusaj
na inej telke
kody2

Příspěvek od kody2 »

Čau zkus tam nahrát toto : http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=51599 stáhnout, potom rozbalit ,dát na flash a nahrát do příjmače. ten soft mám taky a jsem spokojen.
satula

Příspěvek od satula »

deliriumtrumbum: takovej analfabet nejsem, ta ikona tam prostě není, a srozměrem obrazu to vůbec nesouvisí

kody2: sw to není, i po nainstalování tvého doporučeného sw stále nic, prostě ikona není, teď snad zkusim prohodit LAN modul v STB, potom mi už nic jinýho nenapadá, nebo neexistuje nějaká zkratka nebo povel, kterým se dá ikona internet aktivovat???

Na jiných značkách STB existují různé povely složené z příkazů na DO a potom na STB aktivují další funkce, má toto i 9080??? :idea: :idea: :idea:
roxo

Příspěvek od roxo »

Dobrý den, jak se zbavím protivné hlášky "Irtedo: You have recieve a email"?
Cesta Menu/ Podmíněný přístup/ CA nastavení/ Slot1/ Irtedo/ Email/ vybrat+OK nefunguje.
Mám SW verzi D600700 1.3.12 MCAS
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

roxo píše:Dobrý den, jak se zbavím protivné hlášky "Irtedo: You have recieve a email"?
Cesta Menu/ Podmíněný přístup/ CA nastavení/ Slot1/ Irtedo/ Email/ vybrat+OK nefunguje.
Mám SW verzi D600700 1.3.12 MCAS
V CA nastavení vypnout zpráva CI potom se ta hláška nebude zobrazovat. :good:
roxo

Příspěvek od roxo »

Super, díky. Už jsem to namačkal a zdá se to být v pořádku.
padavan3

Příspěvek od padavan3 »

Chlapi mam dotaz. Aky soft hodiť do GMB 9080, aby korektne spolupracoval s kartou ICE Skylink a aj sharoval. Prosim len o overene softy popr. aj tu ich zavesiť. Ďakujem!
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

Vyzkoušej : GM_UNIBOX_300_sp_1.4.34
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“