GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od Oggy23 »

Tak tohle bych řešil okamžitou reklamací. Tady nebude chyba softwaru, ale hardwaru. :(
Takže jak píšeš, pokud je přístroj v záruce, jednoznačně reklamace.
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

JohnPeri
Řešil bych to stejně jak píše Oggy, zrejmě se tam něco začlo tavit, ale jedna dobrá rada nech okolo přijímače místo aby mohl proudit vzduch hlavně na místech kde je obal děrovanej to teplo z přijímače musí někudy ven. Ať to dobře dopadne. :D :good:
JohnPeri
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JohnPeri »

Diky všem,ja si to myslel.
Jinak ma to vyvýšený a shora volný,aby to dobře luftovalo.Takže tam problem opravdu nebude.
Spíš jak píšete asi někde uvnitř.
Koupil jsem to přes net někde u Prahy a bydlím u Brna.Takže to asi budu muset poslat do Prahy a čekat než to opraví.Raději bych to dal někam blíž,ale to asi nepujde.
Zkusím tam zavolat (napsat) a domluvit se.
Ještě jednou díky.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Tipa Ostrava je servis pro G.M. aGolden Interstár. Jinak zcela určitě se tam hřeje bud zenerka nebo v nejhoršim případě budič displeje to je dost velký itegrovaný obvod. Těžko hádat? Je to v záruce tak reklamovat.
Naposledy upravil(a) lubosbrod dne 10.srpen 2012 - 18:41, celkem upraveno 1 x.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
JohnPeri
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JohnPeri »

Ještě jsem se chtěl zeptat,když to budu dávat na opravu,mam tam dát original SW pro Goldeny a nebo tam mužu nechat neofico,co jsem tam nahral přes usb.
Jde mi o to,aby reklamaci nezamitli kvuli neofico SW.
Jinak diky moc za pomoc.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Oggy23 »

No, sice to budeš dávat na opravu kvůli vadnému displeji, ale přehrání fw. zase není takový problém, ani časově. :roll:

Takže já bych si udělal zálohu a přehrál fw. originálem.
Jakou verzi originálního fw. si vybereš a nahraješ je úplně jedno.

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=113&t=17839

Nikdy nevíš, jakou bude mít náladu člověk, který přebírá reklamaci, který ti bude tvrdit, že jsi si to udělal sám "špatně nahraným fw." :D
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
JohnPeri
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JohnPeri »

Tak podle stranek prodejce,kde jsem ten satelit koupil je společnost "TIPA" uvedena jako distributor a servis pro ČR.
Tak jsem jim napsal e-mail na servisní středisko do Opavy,jestli jim to můžu poslat tam a nebo to mám poslat do Praglu tam kde jsem to koupil.Tak uvidime co odpoví.
Pokud se neozvou,tak tam zitra zavolam.
Jinak SW tam dam origoš,ať nejsou problemy.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Oggy23 »

Dej vědět, jak jsi pochodil. Držím palec, ať ti vše rychle vyřídíí a opraví. :good:
JohnPeri
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JohnPeri »

Tak mi z "TIPY" odepsali,ať řeším reklamaci přímo s prodejcem.Takže jsem psal do Praglu a budu čekat,co odpoví.
---------------------------------------------------------------------------------------
Update:
Tak po martiriju přepravy a opravy se mi po 14ti dnech ozvalí,že vyměnili čelní panel a satelit vrací zpět.
Tak jsem zvědav,jak to pojede.A jestli display vydrží.
Naposledy upravil(a) JohnPeri dne 28.srpen 2012 - 9:35, celkem upraveno 1 x.
risik
satelitni prijimac: GM 9080 80cm DM2400 skylink

Příspěvek od risik »

Zdravím, mám GM 9080 Combo, zajímalo by mě, jestli sw co se tady v download dají stáhnoout a nainstalovat, ty vznikají někde u nadšenců? jestli jsou tam rozdíly v kvalitě obrazu, nebo si více méně hrajou s grafikou a s přístupem na kartu, případně s dobou reakce na DO, která může být různá podle využití procesoru, že by se někdo hrabal v tom procesoru na obraz se mi nezdá.
Ví někdo , jesti je tedy kvalita obrazu u různých sw různá?
Díky za názor
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

risik píše:Zdravím, mám GM 9080 Combo, zajímalo by mě, jestli sw co se tady v download dají stáhnoout a nainstalovat, ty vznikají někde u nadšenců? jestli jsou tam rozdíly v kvalitě obrazu, nebo si více méně hrajou s grafikou a s přístupem na kartu, případně s dobou reakce na DO, která může být různá podle využití procesoru, že by se někdo hrabal v tom procesoru na obraz se mi nezdá.
Ví někdo , jesti je tedy kvalita obrazu u různých sw různá?
Díky za názor
Je pravdou, že různý typy FW se ve stroji chovaji každej trochu jinak aspoň z mýho pohledu. Používám nejvíc SP verze aktualně 1.4.34 ostatní amstar,lemontre a ostatní se vždy chovají trochu jinak ať po grafický stránce svižností FW atd. :good:
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Tak jsem testnul softwer 1.4.86. rc 1a 2 Lemontre . Při přepínání programů se zobrazí lišta plná info . Nahrávání funkční a jde přehrát i v pc . Nastavení nahrávání je V menu flasch disk PVR. Dálkový ovladač chodí celkem svižně. Vyzkoušena karta Skylink Irdeto Ice bez problému. Jediné co by se dalo dát do ( - ) jsou ikony v menu beruto jako detajl protažení směrem dolu . Dekoduje i některé ORF a hudební Clasic Canal+ a Francouzké kanály vše Astra 19,2 st. Čili pro kody je funkční. Myslim si ,že softu neni jinak co vytknout. Doporučuji.Pokud někdo vyzkouší ten zde uvedený 1.4.88 Napište své poznatky jestli něco novýho. \:D/
Naposledy upravil(a) lubosbrod dne 11.srpen 2012 - 12:35, celkem upraveno 1 x.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
kuchta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+Uno 4k SE

Příspěvek od kuchta »

Tento soft je vcelku dobrej jak píšeš,taky jsem ho testoval ale sdilena karta v druhém přijímači naběhne po zapnutí asi tak za 20 sekund což u jiný FW nabíhá hned a to mě dost vadí,já používám momentálně gm_RC1&2_sab_300_unibox_ps_1.4.85_MOD.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Co to značí nebo se jedná to MOD ??Někde to je někde ne.Dík.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

lubosbrod píše:Co to značí nebo se jedná to MOD ??Někde to je někde ne.Dík.

MC - Multi CAS - zmienia czytniki kart z Conax na uniwersalne (wielosystemowe UCAS)
SP, PS - Multi CAS + EMU, Sharing (SP-ecial)
MOD - modyfikacje firmware innych marek

Softy alternatywne nie posiadają gwarancji producenta!

Interfejsy Graficzne GUI:
AMSTAR - Globo/Opticum, Yumatu, Sab Titan II, Baff 2000HD
ILTV HD/SD - Edision Argus Mini 2in1 IP
LEMONTREE - Globo/Opticum, Baff 2000 HD
SKY - V-Tech, On-Lien, Venex
SYNAPS - Galaxy Innovations, Amiko, Dynavision
XWINDOW - Golden Media Unibox, Truman, Sab Titan II, Startec
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Děkuji.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:smoke: Tak jsem dnes testnul sw. GM300 SAB 1.4.85. X window . V menu nastavení paraboly je navíc Diseqc 1.1 a 1.2. Menu jinak stejné jako 1.4.34. 1.3.42. Vmenu dislay je přidáno stmívání display. Nahrávání je klasika nastaveni Pvr TS,TP, PS. :D Karta Irdeto Ice OK.
cognas

Příspěvek od cognas »

vážení , vždycky po nahrátí nového firmware jsem se vrátil ke starému , t.j. 1.4.34 s logem x7 , zde totiž byla jedna dobrá věc , po dvojím překliknutím EPG se změnil standartní epg na rozvrh , docela jsem si na to zvyk , jenomže jsem si všiml , že na nových firmware jde přehrát i soubory flac , takže otázka zní : je nějaký nový firmware , kde funguje to dvojí epg? Já osobně jsem od výše zmiňovaného jinačí nenašel . Všimli jste si někdo ještě dalších významných změn v přehrávaní multimédií, jako titulky, různé formáty atd?
povina

Příspěvek od povina »

NEVIEM CI MA NIEKTO STYM SKUSENOST ALE MOJA 9080 CASTO PRIMRZA,( ASI TAK NA MINUTU NEPRIMA NIJAKY POVEL Z DO. ALE Z LOKALNEJ KLAVESNICE ANO A OVLADEC JE VPORIADKU) A JE POMALA MENIL SOM AJ FW. ALE NIC. AK MA NIEKTO RIESENIE TAK PROSIM PORADTE JE TO HROZNE OTRAVNE KED TO UROBY 20 KRAT ZA HODINU DAKUJEM
lance
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lance »

1) dej nové baterky do DO a podívej se jestli tam nejsou zaoxidované kontakty
2) udělej si zálohu přijímače a pak dej továrko a nalaď ho znovu (stačí pár programů jako pokus a vyzkoušej jestli to pořád blbne - uvidíš jestli za to nemůže "přeplácaný" setting...)
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“