AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Tomic
satelitni prijimac: LE40C670, Ariva 250HD

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Tomic »

Doplnam: Po nainstalovani SparkBox_all_emu_plugins_01-05-2012 a zapnuti plugin_mcas_full.s pristroj rozpoznal ICE Skylink kartu v citacke a dekodovanie funguje.
dr.x
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660

Příspěvek od dr.x »

dobre vedet s tema pluginama co facha pro ICE , ja jsem nemel vubec zadny uspech s napojenim se na server NEWCS pres jakýkoli protokol ve SPARKU:/ celkem mne to i sere ,uz jsem testl snad vse , hodin testovani a hvno.. v DM to jede jak hodinky . Nevim co je špatně ...
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
arpi12

Příspěvek od arpi12 »

pre tych co sa im podarilo seknut aliena2, rescue spark ;)
http://www.uloz.to/xMfeux4/alien2-1-2-5 ... -image-rar
Naposledy upravil(a) arpi12 dne 13.červenec 2012 - 1:10, celkem upraveno 3 x.
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

pčeklad google:

Alien2 nový firmware zpoždění
Publikováno dne 11. července 2012 Alien2 , Novinky , Spark O / S , Uncategorized
Dobré zprávy a špatné zprávy. Špatnou zprávou je, že Alien2 firmware jsme čekali již tento týden není připraven. Karmacom testoval ji a zjistil, některé problémy, které je třeba řešit ještě před vydáním. Musíme počkat trochu déle.

Dobrou zprávou je, že pracujeme s těmi nejlepšími. Karmacom nebude jen uvolnit soubor z důvodu uvedení něco venku, nebo jako jsme viděli u jiných značek, vyhánění firmware, který řeší jednu věc a láme o 10 více. Máme velké štěstí pracovat s Karmacom, ve skutečnosti otestovat tohle, kdy některé z dalších distributorů Spark přijímačů by prostě nechat být.

Další dobrou zprávou je, že zatímco jsme čekali několik opravdu cool nové funkce byly realizovány jen pro Severní Ameriku. Budete vidět, jak válí v obou Alien1 a Alien2 s další verze firmware pro každého.

Pokračujte prosím o trpělivost, každý se chce dostat novou verzi udělat tak dobrý, jak je to možné a s minimem problémů pro vás.
maly mike

Příspěvek od maly mike »

Golden Media uz ma evropskou versi ,ale je take pristupna jen pro jeji servis
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

Ten golden to ma vzdy o neco drive , nez my,nechapu proč... kdyby někdo uměl z jejich firmware přpsat spravně ten .xml soubor,abychom to mohli cpat do Alien2,bylo by to do budoucna super.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

arpi12 píše:pre tych co sa im podarilo seknut alina2, rescue spark ;)
http://www.ulozto.sk/xhfB1uf/alien2-1-2 ... -image-zip
SUPER Diky,covece my to nikde nemohli najit... mas odkaz na stranky,kde to vytvorili?
Zdendo

Příspěvek od Zdendo »

Tak dnes mi dosiel Votrelec 2 :)
Mam pre vas dobru spravu. Bezdrotova klavesnica Logitech K400, s velkym multitouch touchpadom, ktora perfektne funguje v mojom notebooku s Ubuntu, v hernej konzole PS3, nema ziadny problem ani s Votrelcom ;)
Mozem vrelo doporucit. Napajana dvoma AA bateriami. Mame ju dva roky a su tam este povodne baterie. Google vam isto najde shop s dobrou cenou.
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

taky jsem po ni pokukoval,cena dobra , jen škoda že nemá podsvětlení. Proto jsem na test vzal to AMIKO WLK-100 a uvidím, zatím testuji a pak se rozhodnu:)
arpi12

Příspěvek od arpi12 »

arpi12 píše:pre tych co sa im podarilo seknut aliena2, rescue spark ;)
http://www.uloz.to/xMfeux4/alien2-1-2-5 ... -image-rar
na odpovede co som dostal do ss
JE TO PLNE FUNKCNE TESTOVANE
a do buducna nikdy nedavam nic co by som netestoval ak ano tak to ku tomu napisem
Naposledy upravil(a) arpi12 dne 25.červenec 2012 - 19:32, celkem upraveno 1 x.
Zdendo

Příspěvek od Zdendo »

dr.x píše:taky jsem po ni pokukoval,cena dobra , jen škoda že nemá podsvětlení. Proto jsem na test vzal to AMIKO WLK-100 a uvidím, zatím testuji a pak se rozhodnu:)
No, mne by vadilo taka relativne mala klavesnica (to je potom rovnake, ako pisat mobilom alebo rovno ovladacom). Ti, co ovladaju prstoklad, nepotrebuju podsvietenie, ale klavesnicu normalnej velkosti. Tiez je fajn byt zvyknuty len na jedu klavesnicu, ktora pasuje vsade, ako mat X klavesnic a neustale si prevykat. Podalsie, nikdy nesledujem tv po tme, aby sa nenamahali oci. Cize z tychto dovodov je teda podsvietenie pre mna zbytocna frajerinka zeruca baterie.
Ale, samozrejme, kazdemu vyhovuje nieco ine. Musim ale podotknut, ta Amiko klavesnica ma samozrejme urcitu vyhodu, ktoru musim uznat aj ja, zastanca klasickej klavesnici. A to ze je prisposobena priamo zariadeniu. Beznu klavesnicu (+touchpad/mys) mozno pouzivat asistovane s dialkovym ovladacom. Tolko moje pre a proti. Kazdopadne, mat len jednu klavesnicu co ide vsade a ma standardne velke klavesy je moja volba ;)
PS: Klavesnica Logitech K400 ma dalsie ocenitelne vychytavky hodne samostatnej recenzie. Je super.
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

ROzumím....u nas to bude pouzivat cela rodina a prave vecer mame vesměs zhasnuto při sledovaní -ja bych to jeste dal jenze ostatni a psani všemi10ti , popř. po slepu, tak to nehrozi :-).. Na mobilu mam taky QWERTY hw a ten ovladac celkem sedne do ruky a piše se s danou HW klavesnicí palci u rukou podobně, tznm. X krát rychleji než ovladačem a o něco pomaleji, než na klavesnici všemi 10ti. Samozřejmě bych uvital levnější a plnohodnotnou , jako onu LOGITECH k400,ale musím se ohlížet i na ostatní užiatele ,naštěstí mne to tak neomezuje:-)
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »

A jak funguje ta origo? Já jí nejspíš taky pořídim. Jednka pro to podsvětlení a jednak kůli velikosti, protože mít u sebe ovladače a velikou klávesnici bych už nedal.
To že je menší mě osobně nevadí, jelikož denně dělám s X PC a NTB a každej má tu klávesnici jinou a druhá věc je, že by mě teda vůbec nebavilo pořád tu klávesnici přehazovat ze zařízení do zařízení.

Zatim jí ještě nevyužiju, jelikož teprv čekám na novou telku. Na to mym crt (sice v 16:9) ten net neni zrovna pohodlně čitelnej.
AMIKO Alien 2 Triple Tuner

Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

Tak klavesnice je dosti citlivá na dotek klaves , kdyz jen chvilku podrzis klavesu dele , uz mas 2x ono pismeno na displeji napsano-chce to trochu casu a pak uz si zvyknes s tim psat bez toho preklepu . Jeste jsem u softu SPARK 1.2.51 neprisel na to jak s klavesnici vlezt do zaklad. menu , pak uz vse jde v podmenu , taky je trosku divne namapovane ovladani vyberu polozek (na ovladaci zlute , cervene atd. na klavesnici je to F1 F2 nahore , coz je trochu divne .. cekam ze novy soft par veci doresi , jinak jsem spokojen, v podmenu uz ovladam vse a podsvetleni je opravdu dostacujici a je tam mod setreni baterek , INFRA CERVENE Ukazovatko jako fičurka navic . Ta mala ploska reaguje dobre pri pouziti palcem (myslel jsem , ze to bude nepouzitelne,kdyz je tak mala). Je to moje prvni klavesnice,pracuje se mi s ni celkem dobře v Youtube a jinych vieo audio pluginech , jen ve vyhledavaci musim vypnout vzdy tu SW klavesnici na obrazovce co se objevi , to zdrzuje :-(. TAkze ja jsem spokojen ,ale jen ta cena by mohla byt nižší, kdyby byla nějaka podobna za 600,tak si koupim radeji tu levnější.
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Tak 600,- nebo 860, - neni až takovej rozdíl... Možná jsem to měl objednat robnou s přijímačem a ušetřil bych za poštu :(

dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

ja to bral,ze tu podobnou EvOLvE maji treba u nas za 600,-kc . v prodejne a AMIKO WLK100 za 930,-
Zdendo

Příspěvek od Zdendo »

Ludia, vy ste fakt divni. Vsetci tu plakali, lebo im nesla bezna klavesnica. Ked napisem, ktora bezna funguje, osomrete a chcete origos amiko. To ako s mobilmi. Ludia somru, ak je plastovy - ze smejd, ze sa rychlo poskodi... Spravia kovovy a bedakaju ze vazi o 40 gramov viac... Aby im nahodou ruky neodpadli.
Sorry za spam, ale nemohol som neutrusit tuto poznamku. Jednoducho - dal som vediet, ktore veslo mozno pouzit pre tych, ktori tu bedakali ze taka ci onaka neide. Je daleko viac tych, co im je pohodlnsie pouzivat plnohodnotne veslo ako kbd s rozmermi dialkaca.
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

... jenže ta tvoje alternativa je za stejný peníze, takže krom toho že jsou větší klávesy v této alternativě výhodu nevidim. Je samozřejmě super vědět, že existuje jistá alternativa a třeba to bude některým lidem vyhovovat více. :)

dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

Zdendo píše:Ludia, vy ste fakt divni. Vsetci tu plakali, lebo im nesla bezna klavesnica. Ked napisem, ktora bezna funguje, osomrete a chcete origos amiko. To ako s mobilmi. Ludia somru, ak je plastovy - ze smejd, ze sa rychlo poskodi... Spravia kovovy a bedakaju ze vazi o 40 gramov viac... Aby im nahodou ruky neodpadli.
Sorry za spam, ale nemohol som neutrusit tuto poznamku. Jednoducho - dal som vediet, ktore veslo mozno pouzit pre tych, ktori tu bedakali ze taka ci onaka neide. Je daleko viac tych, co im je pohodlnsie pouzivat plnohodnotne veslo ako kbd s rozmermi dialkaca.
jsme radi, za tvuj poznatek a opravdu uvazuji o jeji koupi k htpc,pokud amiko klavesnice pod widlema nepujde dobre.
Tomic
satelitni prijimac: LE40C670, Ariva 250HD

Příspěvek od Tomic »

Mate nieco nove ohladne E2?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“