Idu vsetky HD ktore su v zakl. baliku
dakujem vsetkym za pomoc!!!

sikovny som neveril ze to sam trafisboitano píše:ok na 12207 som natocil parabolu mierne do lava a trosku som ju podvihol a signal 97/84...
Idu vsetky HD ktore su v zakl. baliku
dakujem vsetkym za pomoc!!!![]()
U nás nie, ale taká CT 4HD, alebo NOVA HD, skoro vždy a nemecké stanice dokonca aj pri SD kanáloch.helix26 píše:dolby sa bezne nevysiela ... a mas to v menu nastavenie a/v ... tam je aj nastavenie zvuku okrem nastavenia rozlisenia obrazu ... najlepsie ak prehras blue ray film .mkv ktory ma zvukove stopy v Dolby tak skus ...kennik píše:mne nehra nic.. skor mam pocit, akoby vysielal nekorektny signal, lebo po pripojeni do receivera zacne receiver blbnut - ma spomalene reakcie.. nikdy som sa s nicim podobny nestretol.. doteraz dekodoval vsetko..tary píše:Áno, šlape to O.K. aj Dolby, či už 2.0, alebobo 5.1, ak kanál vysiela tak to ide.

tak nakoniec bola chyba v optickej prepinacke alebo v kabloch.. a to som skusal dva.. no nic, hlavne, ze to ide...helix26 píše:dolby sa bezne nevysiela ... a mas to v menu nastavenie a/v ... tam je aj nastavenie zvuku okrem nastavenia rozlisenia obrazu ... najlepsie ak prehras blue ray film .mkv ktory ma zvukove stopy v Dolby tak skus ...kennik píše:mne nehra nic.. skor mam pocit, akoby vysielal nekorektny signal, lebo po pripojeni do receivera zacne receiver blbnut - ma spomalene reakcie.. nikdy som sa s nicim podobny nestretol.. doteraz dekodoval vsetko..tary píše:Áno, šlape to O.K. aj Dolby, či už 2.0, alebobo 5.1, ak kanál vysiela tak to ide.

Receiver YAMAHA RX-V731 + repro 5.0 Hyudai Multicav (čierne) + subwoofer hyundai. A od vtedy ako som to prvý krát zapol, nepoužívam repra na telke ( permanentný stav "MUTE") ato si nechcem predstaviť ako by to hralo na nejakých JBL-kách.(pre istotu).helix26 píše:nebol by som si isty .. skus to rovno na filme kde je povedzme Dolby Prologic I a budes si isty ... inak co tam zapajas do optickeho vystupu nejake domace kino ?

tak to skusim v xcame no. a je mozne ze xcam nebude fungovat spolu s oscamom? lebo skusal som spustit ten Xcam a neslo mi to.helix26 píše:ano CAID upc direct je 0d02 takze to bude vyzerat asi .../0D02/FFFF:...

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz