Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Milos999
Odborník
Odborník

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od Milos999 »

trezor píše:Takže nakoniec sa mi to podarilo zistiť kde je pes zakopany!

Titulky fungujú správne aj na Anaconde Optibox. Zobrazuje správne aj diakritiku a aj ž,š...

Nie je to FW je to titulkami. Treba si titulky prekonvertovať do ISO8859-2. odporúčam nato PSPad free software.

Teda ak by niekto chcel nejaku pomoc, nech mi napíše ss, pokúsim sa pomôcť. Teraz už aj so zmenou reseller ID a nahratím firmware z Octagonu alebo HD boxu. Vyčistením anacondy cez RS232 ...

Ešte by ma zaujímalo, či sa dá uploadnuť vlastný font na zobrazovanie tituliek do prijímača.
Na adrese www.fortisclub.com je postup na zmenu fontov v OSD a pod. Anaconda je klon fortisu takze by to malo ist aj Anaconde...
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Skusal uz niekto novy FW 2.10.20 pre Anacondu jet tam nieco nove ???
stevesk11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X

Příspěvek od stevesk11 »

Milos999 píše:Skusal uz niekto novy FW 2.10.20 pre Anacondu jet tam nieco nove ???
Dnes som daval do novej anacondy to FW a preslo to v pohode.Skusil som aj Oscama dat,co tu jedeen v downloade ponukal a ide,tak zase skusenosti az po dlhsej dobe,ked to kamo poriadne otestuje.
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Milos999 píše:Skusal uz niekto novy FW 2.10.20 pre Anacondu jet tam nieco nove ???
ja uz na nom bezim ... co ja viem v poslednom case velmi nepozeram na telku tusim ze pripudli v rozsirenom menu v prvom podmenu jedna polozka ... inak som si nic zatial nevsimol
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

for Helix26: Pred nedavnom si tu pisal, ze budes skusat ci sa E2 da dat do Anacondy ??? Da sa to vlastne ??? Ako si stym daleko ???
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

E2 ide z usbecka bez problemov
orionban
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Gekko HD, fw.2.10.29

Příspěvek od orionban »

Prosím ťa, vieš dať najaký popis, ako spustiť E2 na Anaconde z USB?? Poprosím aj o link na download E2. Vďaka za pomoc.
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Milos999 píše:for Helix26: Pred nedavnom si tu pisal, ze budes skusat ci sa E2 da dat do Anacondy ??? Da sa to vlastne ??? Ako si stym daleko ???
enigma 2 images existuju podla mojich zdrojov iba na optibox koala HD aspon tak je to na sat support ale vzhladom na hardwarove konfiguracie anacondy a povedzme Dreamboxu by to asi nebolo stabilne ...
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Noro C píše:E2 ide z usbecka bez problemov
zkade si stiahol images pre anacondu ???
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

orionban píše:Prosím ťa, vieš dať najaký popis, ako spustiť E2 na Anaconde z USB?? Poprosím aj o link na download E2. Vďaka za pomoc.
pridavam sa ... som to nikde nenasiel a to som sa s tym boril par noci
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Co som presiel toto forum je tu Enigma2 na USB akurat z Optiboxov na Koalu... Aj to ne vzdy nabehne po bootovani... Tiez by ma zaujimalo kde Noro.C zohnal image E2 USB pre Anacondu ???

A este skusal niekto spustat Webzeal so sietoveho disku z PC (nainstalovat subor WebZeal_v2.51su.mnt ???) je rychlejsi nez z USB ???
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Milos999 píše:Co som presiel toto forum je tu Enigma2 na USB akurat z Optiboxov na Koalu... Aj to ne vzdy nabehne po bootovani... Tiez by ma zaujimalo kde Noro.C zohnal image E2 USB pre Anacondu ???

A este skusal niekto spustat Webzeal so sietoveho disku z PC (nainstalovat subor WebZeal_v2.51su.mnt ???) je rychlejsi nez z USB ???
neblbnite s tym sietovym diskom uz som to viackrat pisal ze optibox je lacny prijimac nema moznosti ani parametre hardware na blbosti typu sietovy disk ak chcete aby mrzla nech sa paci ... je nutne pouzit USB kluc alebo externy disk priamo v prijimaci naozaj nema zmysel toto riesit ...
anaconda ma 200 Mhz cpu a 256 MB ram to staci na dekodovanie HD ale na stabilne spustenie Samby a ftp klienta to nestaci sposobuje to zahltenie pameti ... tieto sluzby musi linux spustit pri sietovych diskoch
bobesko1

Příspěvek od bobesko1 »

Ahojte, ak by mi nahodou vedel niekto pomoc s mojim problemom
bol by som fakt povdacny. Pred par dnami som si kupil Anacondu a ked tam strcim moju kartu Skylink Irdeto hd tak mi to hned vypise ze karta je neplatna. Vcera som si stiahol aj firmware verziu 1.09.05 ze ju zmenim za tu co tam je nainstalovana ale nepomohlo to. Ked kartu vlozim do ineho prijimaca co mam tak funguje bez problemov.
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

bobesko1 píše:Ahojte, ak by mi nahodou vedel niekto pomoc s mojim problemom
bol by som fakt povdacny. Pred par dnami som si kupil Anacondu a ked tam strcim moju kartu Skylink Irdeto hd tak mi to hned vypise ze karta je neplatna. Vcera som si stiahol aj firmware verziu 1.09.05 ze ju zmenim za tu co tam je nainstalovana ale nepomohlo to. Ked kartu vlozim do ineho prijimaca co mam tak funguje bez problemov.
pozri sa do pluginov co tam vidis ? osobne pouzivam kartu ciste Irdeto skylink v anaconde z Mcas pluginom
bobesko1

Příspěvek od bobesko1 »

Sory, moc sa v tom nevyznam, kde konkretne si to mam kuknut? Vcera som si stiahol ten firmware a pichol som do prijimaca usb a spytalo sa ma to ci ma ten firmware nacitat a dal som ok a nainstalovalo sa mi ale nic ine som s tym od kupy nerobil. Teda okrem samorejme naladenia stanic. Nekodovane mi samozrejme idu a aj funkcie prijimaca ako nahravanie a tak mi funguje.
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

bobesko1 píše:Sory, moc sa v tom nevyznam, kde konkretne si to mam kuknut? Vcera som si stiahol ten firmware a pichol som do prijimaca usb a spytalo sa ma to ci ma ten firmware nacitat a dal som ok a nainstalovalo sa mi ale nic ine som s tym od kupy nerobil. Teda okrem samorejme naladenia stanic. Nekodovane mi samozrejme idu a aj funkcie prijimaca ako nahravanie a tak mi funguje.
stlac na ovladaci menu a v stredu v hornom riadku je Plugin stlac OK a napis mi sem vsetko co tam vidis v jednotlivych riadkoch a stlpcoch
bobesko1

Příspěvek od bobesko1 »

OK, momentalne sice nie som doma pri satelite ale hned ked budem tak to kuknem. Avsak vcera som toto presne v menu nasiel a ked som stlacil plugin tak mi to dalo prazdne okno a tam bola moznost, ze "stiahnut plugin z internetu" ci take nieco.

Edit: Vsimol som si v downloadoch pre Anacodnu na tomto fore subor na stiahnutie nejaky Skylink setting. Toto by nepomohlo? A tiez je tam Mcas plugin download tak predpokladam ze momentalne tam ziadny plugin nemam cize ak to stiahnem a pojdem do plugin menu v prijimaci tak si to automaticky prjijimac stiahne z usb kluca?
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

E2 stiahnes z octagon fora a je to jedno ci to je pre ocagon alebo anacondu , chcel som to sem pripnut smola nejak to nechce prejst
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

bobesko1

Příspěvek od bobesko1 »

Co je to E2?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“