ano .. ak myslis Anacondu tak ano vie robitNoro C píše:Je schopny robit server pre newcamd aj cccam pre iny ..... box
a zvladne na 100% 10uzivatelov ...
samozrejme cez OScam

ano .. ak myslis Anacondu tak ano vie robitNoro C píše:Je schopny robit server pre newcamd aj cccam pre iny ..... box

Na origo FW Anaconda titulky nezobrazuje dobre už som to tu písal, no hádam sa raz dočkáme.trezor píše:Ahojte vie niekto aky je change log pre novy firmware do Anacondy?
FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.10.20
Diakritika v titulkoch sa stale nezobrazuje korektne ž vynechava a neviem čo ešte ... Da sa to nejako opraviť?
Mohol by si prosím dať nejaké info poprípade odkaz ako na to? Čo odporúčaš Octagon alebo Hdbox? Existuje aj cesta späť na pôvodný Anaconda FW? Toto ma už začína zaujímať, nakoľko čakám na túto opravu FW už dlho a nie a nie sa dočkať. Aj pri pripojení cez DLNA alebo sieťový disk sa zle zobrazujú názvy priečinkov a súborov (ak je v názve š,ť,ž...).Noro C píše:Diakritika v titulkoch ide ok ja mam prerobeny prijmac na octagon 1008se+ a druhy na hdbox9105 pouzivam fw 2.10.18
Me tohle delá XCAM.Nevím jestli je to internetem,nebo pluginem,nebo poskytovatelem packetu.Ale jelikoz to dela nejvice vecer rekl bych ze nestiha server poskytovatele packetu....jacky035 píše:Ak mate skusenosti s pluginom nasscam vedeli by ste mi poradit? Notrmalne pozeram niektory kanal a z nicoho nic sa mi zasekne asi na 5s a aztak pokracuje dalej. A niekedy dokonca musim prepnut kanal a az tak vratit naspat na ktory som pozeral.
a ktory server si nahodil do toho Xcamu? daj mi link skusim sa ti nato pozrietrico píše:Me tohle delá XCAM.Nevím jestli je to internetem,nebo pluginem,nebo poskytovatelem packetu.Ale jelikoz to dela nejvice vecer rekl bych ze nestiha server poskytovatele packetu....jacky035 píše:Ak mate skusenosti s pluginom nasscam vedeli by ste mi poradit? Notrmalne pozeram niektory kanal a z nicoho nic sa mi zasekne asi na 5s a aztak pokracuje dalej. A niekedy dokonca musim prepnut kanal a az tak vratit naspat na ktory som pozeral.

No sa tu nacitam,kym daco zmysluplne sa dozviem.Idem robit jednu anacondu a dve co som robil idu vcelku oke,nie su u mna.Teraz zase budemmaturovat,lebo ja mam dream a s tymto boxom je to trosku inaksie a problem mi robil plugin mcas a xcam,no potom to islo.Teraz ako citam sa da dat aj oscam,tak by som chcel,ci dakdo ma plugin na to a na UPS kartu ale light-nie je to 0D02-ka.Ako to mam tam dať a s ktorym oscamom funguje popripade mcasom?trezor píše:Nazdar Noro, este otazocky, funguje to bez problemov? Ak by si vedel porovnat Anaconda a Octagon ake su tam zmeny? Oplati sa to meniť? Pluginy funguju tie iste? Karta HD irdeto?
Dá sa to potom prehodiť späť?
Ď.
Musis nastavit v pluginoch xcamconfigclient a musis zvolit client NewCamd !!!jacky035 píše:Co vsetko treba upravit ak sa chcem pripojit na newcam server cez xcam? Lebo upravil som cccam.conf no stale mi to nejde. V prijimaci mam zapnuty plugin mcas coconut a xcamconf

Noro C píše:Diakritika v titulkoch ide ok ja mam prerobeny prijmac na octagon 1008se+ a druhy na hdbox9105 pouzivam fw 2.10.18

vdaka dufam ze mi to pomoze........a vedel by mi niketo povedat? ti co mate nasscamd idu vam vsetky programy zo skylink alebo len niektore? Lebo pokial viem tak sa píše ze by mali ist aj napr. sport1 sport2 a vobec nejdu.Milos999 píše:Musis nastavit v pluginoch xcamconfigclient a musis zvolit client NewCamd !!!jacky035 píše:Co vsetko treba upravit ak sa chcem pripojit na newcam server cez xcam? Lebo upravil som cccam.conf no stale mi to nejde. V prijimaci mam zapnuty plugin mcas coconut a xcamconf
Xcam -nastavenie:
NEWCAMD
-------------
slot 0
Client Newcamd
server URL zadáš IP alebo adresu servra
Port xxxxx
EMM disabled
CAID podľa karty ktorú zdieľaš -napr. /0D03/
MASK FFFF
User name xxxxx
Password xxxxx
Config key 0102030405060708091011121314
Ccam
--------
slot 0-11
Server URL adresa servra
Port xxxxx
EMM Disabled
CAID podľa karty ktorú zdieľaš -napr. /0D03/
MASK FFFF
Socket
Niekedy sa stane, ze xcam pomali reaguje hlavne ked je zapnuty mgcamd
Mozes vyskusat protokol NewCamd aj v Mgcamd a to, ze cez rcc alebo total commander si nastavis newcamd.list je to vo /var/keys/

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz