GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Odpovědět
slapet
Odborník
Odborník

Re: GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Příspěvek od slapet »

Tak tam nahrej prvně orig. FW a teprve potom tam zkus nahrát ten FW 1.4.30. Pokud tam nahraješ soft a pak se Ti objeví no chanel to znamená, že je potřeba vše od začátku nastavit jak nastavení samotnýho přístroje tak naladění všech TP co chceš sledovat. :good:
Faraon999

Příspěvek od Faraon999 »

jj,to mi jasne,ze tam mam vsetko odznova naladit ale mne ide prave o to aby som tam dal iny,novsi soft. (potrebujem tam bloker) Skor by som potreboval poradit aky je rozdiel medzi tymi loadermi,a ktory je tam najlepsie nahrat lebo ten co tam nahravam,je stiahnuty viac menej nahodne a hlavne idu mi cez neho tie softy tam vkladat.Mne je skor divne,ze mu to islo 3 dni a zase sa to pokazilo...
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Faraon999 píše:jj,to mi jasne,ze tam mam vsetko odznova naladit ale mne ide prave o to aby som tam dal iny,novsi soft. (potrebujem tam bloker) Skor by som potreboval poradit aky je rozdiel medzi tymi loadermi,a ktory je tam najlepsie nahrat lebo ten co tam nahravam,je stiahnuty viac menej nahodne a hlavne idu mi cez neho tie softy tam vkladat.Mne je skor divne,ze mu to islo 3 dni a zase sa to pokazilo...
FW co jsou ve zdejším downolendu jsou buď bootloader 1.1.3 až 1.1.6 bu´to je to tam napsaný nebo si to otevři v Wordpadu MFC a tam se na to podíváš.
Já teď jedu na 1.4.30 verze SP jede vše v pohodě.
Blocker byl tuším od FW 1.3.26 ale nejsu si jistej.
jar66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jar66 »

Zjistil jsem,že mám AC3 stopy různých programů posunuté asi o 0.5 sec.
Soft 1.4.30 a tv LG. Je to na nějakém sw vyřešeno, nebo mám chybu v příjmači?
Díky.
Tak na HBO HD se to posunutí zmenšilo ve 12.00 , na Nova HD byl starší film a zvuk byl posunutý a zprávy ze studia byly ok a Filmbox HD
taky dobrý. Tak už nevim.
Jo a HBO SD tam je teď zvuk víc posunutý než na HD.
Faraon999

Příspěvek od Faraon999 »

Chalani uz som naozaj v koncoch :( ,skusam cely den rozne kombinacie nahravat ale nikdy sa mi nepodarilo aby to bolo ako pred tym...Jedina kombinacia ktora funguje je 1.2.86 loader 1.1.4 .Ak toto nahram cez RS do prijimaca je vsetko OK,teda ide HDMI vystup ktory inak pri novsich soft. nereaguje vobec.Na 1.2.86 naladim programy ,vsetko ide ako ma ale potrebujem tam dostat nejaky novsi soft.(bol tam 1.4.30 a ten ked tam nahram cez RS tak nejde ani HDMI a dokonca ani scart :( Prijimac sa da normalne vypnut/zapnut ale obrazovka ostane cierna...
pepan666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon FS 4008

Příspěvek od pepan666 »

jar66 píše:Zjistil jsem,že mám AC3 stopy různých programů posunuté asi o 0.5 sec.
Soft 1.4.30 a tv LG. Je to na nějakém sw vyřešeno, nebo mám chybu v příjmači?
Díky.
Tak na HBO HD se to posunutí zmenšilo ve 12.00 , na Nova HD byl starší film a zvuk byl posunutý a zprávy ze studia byly ok a Filmbox HD
taky dobrý. Tak už nevim.
Jo a HBO SD tam je teď zvuk víc posunutý než na HD.
To jsou staré bolesti Goldenu. Někdy to jde v pohodě a někdy mě ten zvuk taky utíká.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=112&t=31780
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=112&t=36394
Astra 23,5" 19,2" DVB-C UPC (Vodafone) Octagon SF 4008
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Faraon999 píše:Chalani uz som naozaj v koncoch :( ,skusam cely den rozne kombinacie nahravat ale nikdy sa mi nepodarilo aby to bolo ako pred tym...Jedina kombinacia ktora funguje je 1.2.86 loader 1.1.4 .Ak toto nahram cez RS do prijimaca je vsetko OK,teda ide HDMI vystup ktory inak pri novsich soft. nereaguje vobec.Na 1.2.86 naladim programy ,vsetko ide ako ma ale potrebujem tam dostat nejaky novsi soft.(bol tam 1.4.30 a ten ked tam nahram cez RS tak nejde ani HDMI a dokonca ani scart :( Prijimac sa da normalne vypnut/zapnut ale obrazovka ostane cierna...
Až tam nahraješ tu FW 1.2.86 přes rs232 tak potom tam zkus nahrát 1.4.32 verze sp ale nahraj to přes flešku s tímto FW taky nebyl problém. Neumím si to vysvětlit, že na 1.2.86 to jede a na vyšší verzi už to nejde a že ani scart to je divný. Kdo ví co s tím vyvádíš Ty divochu :D :good:
Faraon999

Příspěvek od Faraon999 »

no ja sam uz tomu nerozumiem...stale ked tam nahram cez rs ten 1.2.86 tak hned za tym skusam nahrat z usb nejaky novsi soft.Vsetko prebehne ok,restartuje sa prijimac ale obraz nenabehne,bud svieti na display napis HDMI alebo iba ciarky v rade za sebou.Reaguje na prepinanie V-Formatu cez DO ale aj ked prepinam od 480-1080 stale sa nic nedeje iba prehadzuje formaty na display a mam to zapojene na dva rozne tv,jeden cez scart a druhy na hdmi.Uz som skusil aj iny kabel HDMI ale nic nepomaha.Vyskusam este ten soft ktory mi odporucas ale skusal som asi 10 rozne a u kazdeho je to to iste,neberie ani original soft. iba ten 1.2.86 ktory som si tu stiahol.Pri jednom novsom ma sice pustilo na Scart vystup ale Hdmi neslo.Myslel som ci to nebude zdrojom lebo mi to vychadza iba na nejaku zavadu ale preco mi potom funguje ten 1.2.86?
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Faraon999 píše:no ja sam uz tomu nerozumiem...stale ked tam nahram cez rs ten 1.2.86 tak hned za tym skusam nahrat z usb nejaky novsi soft.Vsetko prebehne ok,restartuje sa prijimac ale obraz nenabehne,bud svieti na display napis HDMI alebo iba ciarky v rade za sebou.Reaguje na prepinanie V-Formatu cez DO ale aj ked prepinam od 480-1080 stale sa nic nedeje iba prehadzuje formaty na display a mam to zapojene na dva rozne tv,jeden cez scart a druhy na hdmi.Uz som skusil aj iny kabel HDMI ale nic nepomaha.Vyskusam este ten soft ktory mi odporucas ale skusal som asi 10 rozne a u kazdeho je to to iste,neberie ani original soft. iba ten 1.2.86 ktory som si tu stiahol.Pri jednom novsom ma sice pustilo na Scart vystup ale Hdmi neslo.Myslel som ci to nebude zdrojom lebo mi to vychadza iba na nejaku zavadu ale preco mi potom funguje ten 1.2.86?
Buďto to měj zapojený přes hdmi a nebo scart, ale ne najednou. Nahrej si tam ten 1.2.86 až Ti to na displeji ukáže no chanel tak to ručně nastav všechno udělej si zálohu na flešku a potom nahrávej jinej FW. Až ho nahraješ tak tam nahrej tu zálohu. Už fakt nevím co jinýho poradit. ](*,)
aquaexpo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od aquaexpo »

to faraon999: ja som mal taký istý problém potom, čo som tam nahral tie softy ako window a lemontre a ostatné hlúposti. potom to odišlo a nepojde ti už žiaden soft, len 1.2.86...na HDMI....takže tak
jar66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: GOLDEN MEDIA ac3 zvuk

Příspěvek od jar66 »

Tak opravdu pomůže přepnout v A/V nastavení audio výstup z auto na lpcm. Zvuk sedí ale na výstupu není Dolby Digital.
Faraon999

Příspěvek od Faraon999 »

aquaexpo píše:to faraon999: ja som mal taký istý problém potom, čo som tam nahral tie softy ako window a lemontre a ostatné hlúposti. potom to odišlo a nepojde ti už žiaden soft, len 1.2.86...na HDMI....takže tak
To aj mna napadlo,ze to mohli tie soft. zmeny narobit ale poznam viac ludi co to maju a nikto nemal ziadny problem.Povodne tam vlastne nebol iny soft ako 1.3.26 ,islo to rok a az teraz to zhaslo,ja sam mam to iste a nie je problem...Nikdy som neskusal tie lemon,win. a pod. iba ten 1.3.26sp a 1.4.30sp ale to az teraz ked mu to Hdmi spadlo.
Pri dnesnom pokuse sa mi tam podarilo dostat cez usb 1.4.34 ,urobil som tam seting,zatial iba Skylink lebo ked som pouzil starsiu zalohu zo svojho prijimaca tak hned vypadlo Hdmi a to som dal iba channel list zmenit.Musel som zase cez rs 1.2.86 a z usb 1.4.34 aby to nabehlo.
Cely den to skusam,zatial OK.nepodarilo sa mi nikde stiahnut 1.4.32sp ako mi tu radil slapet.Tento 1.4.34 je pre turkov tak tam nemam Astru 3...ale hlavne,ze ide Hdmi aj Scart a neblne to uz...
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Faraon999 píše:
aquaexpo píše:to faraon999: ja som mal taký istý problém potom, čo som tam nahral tie softy ako window a lemontre a ostatné hlúposti. potom to odišlo a nepojde ti už žiaden soft, len 1.2.86...na HDMI....takže tak
To aj mna napadlo,ze to mohli tie soft. zmeny narobit ale poznam viac ludi co to maju a nikto nemal ziadny problem.Povodne tam vlastne nebol iny soft ako 1.3.26 ,islo to rok a az teraz to zhaslo,ja sam mam to iste a nie je problem...Nikdy som neskusal tie lemon,win. a pod. iba ten 1.3.26sp a 1.4.30sp ale to az teraz ked mu to Hdmi spadlo.
Pri dnesnom pokuse sa mi tam podarilo dostat cez usb 1.4.34 ,urobil som tam seting,zatial iba Skylink lebo ked som pouzil starsiu zalohu zo svojho prijimaca tak hned vypadlo Hdmi a to som dal iba channel list zmenit.Musel som zase cez rs 1.2.86 a z usb 1.4.34 aby to nabehlo.
Cely den to skusam,zatial OK.nepodarilo sa mi nikde stiahnut 1.4.32sp ako mi tu radil slapet.Tento 1.4.34 je pre turkov tak tam nemam Astru 3...ale hlavne,ze ide Hdmi aj Scart a neblne to uz...
Tady http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 3&start=80 Je to čtvrtej od spoda. :good:
Faraon999

Příspěvek od Faraon999 »

ten odkaz je asi pre mna :) ale čtvrtej od spoda je 1.3.42 a nie 1.4.32 ako si pisal prvy krat ,asi preto som ho nenasiel :D
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Faraon999 píše:ten odkaz je asi pre mna :) ale čtvrtej od spoda je 1.3.42 a nie 1.4.32 ako si pisal prvy krat ,asi preto som ho nenasiel :D
Ups... to jsem se teda upsal :D :good:
Faraon999

Příspěvek od Faraon999 »

odskusane ale nepomohlo :( podarilo sa mi tam dostat tak ako som popisoval nejake novsie verzie,naladil som Astru 3 ale po vypnuti a zapnuti mi uz Hdmi nenabehlo,stalo sa sice ,ze po asi 5 min. ked som prepinal cez ovladac formaty zrazu nabehlo ale to iba niekedy tak som to vzdal lebo po vypnuti tam zase hdmi neslo ...nechal som tam nakoniec 1.2.86 ,ten ide stale OK. :o
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

Ahoj všem,
už jsem tady asi půl roku nebyl a měl bych na zdejší odborníky jednu otázku.
Rád bych si vyměnil svoji svoji nynější kartu - Skylink. Poprosil bych o názor, který z novějších fw. je asi nejméně problémový a v pohodě by "zchroupal" novou kartu (Ice, nebo Irdeto), bez zamrzání atd. :good: Uvítal bych i funkční bloker. Již dlouhou dobu používám fw 1.3.42 o kterém si myslím, že se jako jeden z mála docela povedl.
Diskusi jsem pročítal, ale nejsem z toho vůbec moudrý.
Předem děkuji za vaše názory. :thankyou:
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
texan
satelitni prijimac: VU+ UNO 4K SE

Příspěvek od texan »

Oggy23 píše:Ahoj všem,
Rád bych si vyměnil svoji svoji nynější kartu - Skylink. Poprosil bych o názor, který z novějších fw. je asi nejméně problémový a v pohodě by "zchroupal" novou kartu (Ice, nebo Irdeto), bez zamrzání atd. :good: Uvítal bych i funkční bloker. Již dlouhou dobu používám fw 1.3.42 o kterém si myslím, že se jako jeden z mála docela povedl.
Overeny, davam ho kazdemu 1.3.81

http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=35980
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

:thankyou: Díky, vyzkouším. :thankyou:
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
chvasto
satelitni prijimac: VU+Duo4k

Příspěvek od chvasto »

texan píše:
Oggy23 píše:Ahoj všem,
Overeny, davam ho kazdemu 1.3.81

http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=35980
už rok používam v Goldene sw 1.3.26 skylink irdeto kartu všetko šlape bez problémov žiadne sekanie alebo mrznutie, okrem nahrávania tam sú stále muchy ale nejako som sa s tým zmieril, chcel by som sa spýtať či mi na tomto softe 1.3.81 bude šlapať karta idreto máš to očekované.
VU+Duo4K, VU+Duo2 image VTi 15.0.0., HD Glass 17, VU+ Solo Se VTi 14.0.0., HD Glass16, anténa 2x AL 85, 23,19,0,8, TV Samsung 4k QLED 55", Skylink
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“