ale v kazdom pripade vdaka za pomoc vsetkym.
MMDS Nitra (Obecné siete) 2100-2300 MHz V
Pokrytie jednotlivých regiónov
Moderátor: EnoSat
Re: MMDS Nitra a MMDS Pieštany 2100-2300mhz
tak zdroj som poriesil, aj vyhybku som nejaku nasiel. co som meral s voltmetrom, tak ide tam nejakych 23V. aj tak nic. ani manual, ani automatika, ani V, ani H. vsetko 0 %.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
a pripajaš dotej vyhibky aj opletenie kabla aj kabej jak sa dava do anteny aj tam musi byť pripojene oplwetenie kabla.
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
jj, to ano. na konci kabla ktory ide do anteny som nameral napatie zdroja, takze do anteny ide napajanie. na druhej strane vyhybky bez napatia. predpokladam, ze takto je to spravne. z toho mi vychadza uz len, ze antena je bud zla, alebo je na ine pasmo.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
šo všetko je napisane na antene ?automaticke hladanie nedavaj len ručne hladaj pri 8mhz.Nie všetky telky su schopne S-kanali spracovať s toho zobora by mal isť aj analog skušaj aj ten.širka ôpasma 8mhz
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
Skusal som mmds nitra s konvertorom ktory ma filte ,,na inetfinder ide vsetko ok,ale na tv panasonic,samsung a 2 setboxi vsetky kanali kockuju,,aj ked utlmim signal tak to iste ,lebo inetfinder ma dost tupy tuner potrebuje silnejsi signal aby nieco nasiel ,ale na nom to ide v poriadku.
Takze moja California:
vycita z toho niekto nieco?
vycita z toho niekto nieco?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vyčital som z toho že ladiť treba OD 150MHZ do 350 mhz niekde v tomto pasme by sa tie programi mali najsť nevyčital som však naa ktore pasmo je lebo to tam nieje napisane.
vdaka za identifikaciu.
este zistit kde je problem, ze nesla ked som skusal. podla mna som pouzil aj dobry zdroj, aj som ju smeroval dobre. ale nenabehlo ani 1 percento signalu. aj frekvencie som na telke nastavil rucne presne ako tu bolo popisane, aj so sirkou pasma. tak neviem. jedine uz zohnat taky nejaky originalny zdroj. ak to ale nepojde ani s tym, tak ju mozem zahodit asi.
este zistit kde je problem, ze nesla ked som skusal. podla mna som pouzil aj dobry zdroj, aj som ju smeroval dobre. ale nenabehlo ani 1 percento signalu. aj frekvencie som na telke nastavil rucne presne ako tu bolo popisane, aj so sirkou pasma. tak neviem. jedine uz zohnat taky nejaky originalny zdroj. ak to ale nepojde ani s tym, tak ju mozem zahodit asi.
Anténa ak je funkčná,by mala mať odber prúdu 170 až 200 mA.
Zmeraj odber a ak bude pod 170 miliampérov tak je asi vadná.
Ako zdroj pre tú anténu môžeš použiť ľubovolné trafo na ktorého
výstupe je pri zaťažení usmernené napätie 18 až 30 volt/400 až 1000 mA,
zdroj nemusí byť stabilizovaný,pretože mmds converter už má v sebe
zabudovaný stabilizátor napätia.
Zmeraj odber a ak bude pod 170 miliampérov tak je asi vadná.
Ako zdroj pre tú anténu môžeš použiť ľubovolné trafo na ktorého
výstupe je pri zaťažení usmernené napätie 18 až 30 volt/400 až 1000 mA,
zdroj nemusí byť stabilizovaný,pretože mmds converter už má v sebe
zabudovaný stabilizátor napätia.
takze vdaka vsetkym za rady, nejako som to sprevadzkoval. podarilo sa mi to ale viacmenej nahodou.
ako ste mi radili, tak som ako prve dnes isiel merat ten prudovy odber. nebudem to rozpisovat moc (po polhodine nervov som zistil ze mam odfaklene miliamperove rozsahy na meraku), vysledok je ten ze antena berie tych 140-150 mA.
vec, ktora ma ale momentalne este trapi je - antena mi ide len vtedy ak do nej pustim viac ako 24V. s tym zdrojom co som skusal to je okolo 35 V. tak cil neviem, ci mam zly merak, alebo ta antena proste potrebuje viac. beriem ten zdroj zajtra do roboty premerat. ak ale iny merak nameria to iste, tak mam obavu ze ak kupim taky standardizovany zdroj s 18V vystupom, tak tu antenu neutiahne. inak ten zdroj je dostatocne tvrdy, ukazoval tych 35V aj pri zatazeni, nie len na prazdno.
volako som sa rozpisal, ale nakoniec este napisem, ze kvalita signalu mi akom takom nasmerovani skakala okolo 50-65 percent. obraz chvilami kockoval, ale inak celkom ok. kedze antena bude v prevadzke na mieste kde je este lepsia viditelnost na zobor, tak to neriesim a ocakavam, ze tam bude lepsia kvalita.
ako ste mi radili, tak som ako prve dnes isiel merat ten prudovy odber. nebudem to rozpisovat moc (po polhodine nervov som zistil ze mam odfaklene miliamperove rozsahy na meraku), vysledok je ten ze antena berie tych 140-150 mA.
vec, ktora ma ale momentalne este trapi je - antena mi ide len vtedy ak do nej pustim viac ako 24V. s tym zdrojom co som skusal to je okolo 35 V. tak cil neviem, ci mam zly merak, alebo ta antena proste potrebuje viac. beriem ten zdroj zajtra do roboty premerat. ak ale iny merak nameria to iste, tak mam obavu ze ak kupim taky standardizovany zdroj s 18V vystupom, tak tu antenu neutiahne. inak ten zdroj je dostatocne tvrdy, ukazoval tych 35V aj pri zatazeni, nie len na prazdno.
volako som sa rozpisal, ale nakoniec este napisem, ze kvalita signalu mi akom takom nasmerovani skakala okolo 50-65 percent. obraz chvilami kockoval, ale inak celkom ok. kedze antena bude v prevadzke na mieste kde je este lepsia viditelnost na zobor, tak to neriesim a ocakavam, ze tam bude lepsia kvalita.
orginal zdroj k californiam sa dodavava 18v,300mA čo bohate postačuje je možne že si použil zdroj na 100mA a ak hej tak po pripojeni na antenu mu spadnu volty lebo tu antenu neutiahne.Neprekračoval by som zbytočne tich 24 voltou ktorych je uvedene na antene aby si si ten stabilizator na vstupe v antene nezničil.Ak si nejako nevhodne meral ampere multimeter ma na vstupe donho poistu ktora zhory a po rozobrati ju treba vymeniť aspon multimetre ktore som mal to tak mali.Ja meram timto multimetrom http://www.gme.sk/sk/merici-pristroj-ut ... 2-193.html je celkom schoopny len velmi žere baterie 
tak možno predsalen treba hornu hranicu aby mal zdroj lebo kerd bude mať menej budu v antene aj zmenene pracovne body tranzistorou a nemusi fungovať.
Ked si pozrieš tabuľky pre použité oscilátory tak zistíš ,že frekvencia
150 až 350 MHz sa vzťahuje na UP 2.1 až 2.3 GHz.
Na convertery MMDS sa bežne požívaly oscilátory vid prílohu:
150 až 350 MHz sa vzťahuje na UP 2.1 až 2.3 GHz.
Na convertery MMDS sa bežne požívaly oscilátory vid prílohu:
Takze hladal som trochu a nasiel som tuto stranku,
ak si tam zadate rozsah frekvencii napr. 2100 az 2400 MHz, tak vam vypluje pekne tabulku s konkretnymi frekvencnymi pasmami a naco su urcene. konkretne pre "distribučné systémy MMDS" je to (ak nepocitam 2080 - 2110 MHz pre spätný kanál MMDS) pasmo 2200 - 2300 MHz (2200-2290 a 2290-2300). A frekvencie 2110-2200 MHz je to urcene pre "pozemné aplikácie UMTS". Takze California je sice mozno schopna prijimat frekvencie 2.1-2.3 GHz, ale na 2.1-2.2 Ghz ziadne MMDS vysielanie nechyti. Aspon podla sucasnych noriem.
Inak v tom pasme priblizne 2.5-2.7GHz v ktorom ide MMDS analog od Satra zo Zobora nie su ziadne take MMDS uvedene na tej stranke. Asi to Satro vyuziva len preto, ze tie frekvencie zatial nie su pridelene nikomu a nicomu, su tam len "planovane sluzby" nejake. Priebezne si Satro predlzuje licenciu na tychto frekvenciach (tak ako tento rok) asi.
Inak zohnal som si novy zdroj s vyhybkou, podla stitku na 18V/300mA. Meral som ho teraz na prazdno a ma 25V, po zatazeni pravdepodobne klesne na menej a pri tych 300mA ma asi tych pisanych plus minus 18V. Ale ako mi tiez bolo povedane, tak stabilizator napatia je v Californii, ktory tam zaroven sluzi aj ako take vyhrievanie. A to je asi aj dovod, preco mne ta California isla aj s napatim okolo 35V. Ten stabilizator vnutri to zvladol a je pravde ze po chvili uz bola trochu zohriata. Ale samozrejme to netreba prehanat s tym napatim, nikto nezaruci, ze vyssie napatie ako je pisane, teda 24V to unesie dlhodobo. A druha vec je, ze ten moj zdroj co som skusal je taky "nevyhladeny", je to len diodami usmernene striedave napatie.
ak si tam zadate rozsah frekvencii napr. 2100 az 2400 MHz, tak vam vypluje pekne tabulku s konkretnymi frekvencnymi pasmami a naco su urcene. konkretne pre "distribučné systémy MMDS" je to (ak nepocitam 2080 - 2110 MHz pre spätný kanál MMDS) pasmo 2200 - 2300 MHz (2200-2290 a 2290-2300). A frekvencie 2110-2200 MHz je to urcene pre "pozemné aplikácie UMTS". Takze California je sice mozno schopna prijimat frekvencie 2.1-2.3 GHz, ale na 2.1-2.2 Ghz ziadne MMDS vysielanie nechyti. Aspon podla sucasnych noriem.
Inak v tom pasme priblizne 2.5-2.7GHz v ktorom ide MMDS analog od Satra zo Zobora nie su ziadne take MMDS uvedene na tej stranke. Asi to Satro vyuziva len preto, ze tie frekvencie zatial nie su pridelene nikomu a nicomu, su tam len "planovane sluzby" nejake. Priebezne si Satro predlzuje licenciu na tychto frekvenciach (tak ako tento rok) asi.
Inak zohnal som si novy zdroj s vyhybkou, podla stitku na 18V/300mA. Meral som ho teraz na prazdno a ma 25V, po zatazeni pravdepodobne klesne na menej a pri tych 300mA ma asi tych pisanych plus minus 18V. Ale ako mi tiez bolo povedane, tak stabilizator napatia je v Californii, ktory tam zaroven sluzi aj ako take vyhrievanie. A to je asi aj dovod, preco mne ta California isla aj s napatim okolo 35V. Ten stabilizator vnutri to zvladol a je pravde ze po chvili uz bola trochu zohriata. Ale samozrejme to netreba prehanat s tym napatim, nikto nezaruci, ze vyssie napatie ako je pisane, teda 24V to unesie dlhodobo. A druha vec je, ze ten moj zdroj co som skusal je taky "nevyhladeny", je to len diodami usmernene striedave napatie.
Naposledy upravil(a) MartinNR dne 15.únor 2012 - 13:43, celkem upraveno 1 x.
No,konventory sa môžu zísť aj do budúcnosti.,napr. v brne prebehli testy
na MMDS-DVB-T aj MMDS-DVB-T2 celkom úspešne.
MMDS má budúcnosť oproti klasickému DVB-T,pretože hravo zvládne aj
10 muxov čo v klasickom systéme DVB-T by bolo náročné na výber voľných
frekvencií s ohľadom na cezhraničný presah .
na MMDS-DVB-T aj MMDS-DVB-T2 celkom úspešne.
MMDS má budúcnosť oproti klasickému DVB-T,pretože hravo zvládne aj
10 muxov čo v klasickom systéme DVB-T by bolo náročné na výber voľných
frekvencií s ohľadom na cezhraničný presah .
Vedel by niekto zo skúsenosti povedať, na ktorých televíznych prijímačoch je možné naladiť kanály z Californie, ktorá konvertuje do S-pásma? Napr. viem ze na TV od Panasonicu to ide (neviem či na všetkých modeloch), asi aj na Samsungoch, ale napríklad na asi 5 ročnom LCD Sony s DVB-T/C tunerom sa to neda...
Ja mam Samsung LED,radu D (2011) a ide to. Ale skor som chcel povedat, ze ak ma ten Sony aj C tuner, tak by to tiez malo ist. Skusal si vsetky moznosti? Bo na mojom to je tiez pre automatiku zahrabane krizom krazom. Pripadne ak tam je moznost maualneho ladenia s presnym zadanim frekvencie, tak treba skusit tam. Bo automaticke ladenie moze prave tie potrebne kanaly (medzi 12-21) preskocit.
Na tom Sony je aj pri manualnom ladeni moznost zadat len cislo kanala a aj to len v rozsahu 21-69. A to sa mi zda divne, lebo dvb-c tuner ma urcite a teda by tam malo byt aj s-pasmo. este mi napadlo, ze ci by nepomohlo zmenit v telke region napr. na Nemecko... Ale pytal som sa hlavne preto, ze chcem kupit novu telku.
AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD
Pravdepodobne to bude vo voľbe regionu.
Neostáva nič iné než postupne odskúšať všetky regiony,začal by som regionom pre GB.,prípadne sa obrátiť na autorizované servisné stredisko pre
konkrétný TV v tom zmysle či ten typ TV vôbec také niečo podporuje.
Ak chceš ladiť DVB-T,tak nie vo voľbe -CABLE-ale vo voľbe DVB-T, pretože
obe normy majú o.i. rôznu možnosť "ochranného intervalu"
Istý chaos do toho vnáša skutočnosť,že
analogový tuner je pre frekvencie VHF 1+VHF III.+S-pásmo+UHF
DVB-T tuner pre pásmo VHF III.+UHF
DVB-C tuner pre pásmo VHF 1+VHF III.+S-pásmo+UHF
avšak ak je TV vyrobený pre určitý region,tak tzv.neštandartné frekvencie
jednoducho nespracuje hlavne vtedy ak sú defaultne určené pre šírku
7 MHz a signál má frekvencie v šírke 8 MHz !!!
Neostáva nič iné než postupne odskúšať všetky regiony,začal by som regionom pre GB.,prípadne sa obrátiť na autorizované servisné stredisko pre
konkrétný TV v tom zmysle či ten typ TV vôbec také niečo podporuje.
Ak chceš ladiť DVB-T,tak nie vo voľbe -CABLE-ale vo voľbe DVB-T, pretože
obe normy majú o.i. rôznu možnosť "ochranného intervalu"
Istý chaos do toho vnáša skutočnosť,že
analogový tuner je pre frekvencie VHF 1+VHF III.+S-pásmo+UHF
DVB-T tuner pre pásmo VHF III.+UHF
DVB-C tuner pre pásmo VHF 1+VHF III.+S-pásmo+UHF
avšak ak je TV vyrobený pre určitý region,tak tzv.neštandartné frekvencie
jednoducho nespracuje hlavne vtedy ak sú defaultne určené pre šírku
7 MHz a signál má frekvencie v šírke 8 MHz !!!
Naposledy upravil(a) vyspe dne 17.únor 2012 - 15:17, celkem upraveno 1 x.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51