MMDS Nitra (Obecné siete) 2100-2300 MHz V
Pokrytie jednotlivých regiónov
Moderátor: EnoSat
- maolynx
- satelitni prijimac: ant. Iskra DTX-92F + 16dB
- Kontaktovat uživatele:
Re: MMDS Nitra a MMDS Pieštany 2100-2300mhz
Áno, správne.
Pásmo 2,5-2,7 GHz bude pridelované "niejakým" iným novým technológiám, možno niejaké sieťové (Internet a pod.). Pokiaľ viem, tak to ešte nieje rozhodnodnuté, čo s tým budú robiť, ale MMDS tam nechcú.
Pásmo 2,5-2,7 GHz bude pridelované "niejakým" iným novým technológiám, možno niejaké sieťové (Internet a pod.). Pokiaľ viem, tak to ešte nieje rozhodnodnuté, čo s tým budú robiť, ale MMDS tam nechcú.
Nie, nie je vypnute. MMDS Satro analog zo Zobora na 2.5-2.7 GHz este ide. Na stranke Satra je uvedene, ze maju licenciu predlzenu este na tento rok. Takze su dve moznosti, bud to dovtedy vypnu, alebo si ju potom predlzia zase.maolynx píše:BTW: Sú už teraz analógové MMDS Satro (Nitra, Bratislava) vypnuté ?
Inak nema niekto tu 3819 z NR alebo okolia na odskusanie/predaj? Babka uz ma LCD s DVB-T, takze by som to testol. Bo vcera odisiel asi zosik na starej antene na satro a uz je ohen na streche, ze babka nema ako pozerat. :-O
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Zdar vsetci,
nahodou som dostal na vyskusanie od kamosa antenara konvertor 3419, co mu dal znamy, ze nepotrebuje. Vymenil som namiesto 3819 bez filtrov a vsetko ide bez problemov - sila signalu sice poklesla (34 voci 38dB), ale kvalita neskace ako predtym a idu aj predtym problematicke kanaly na poslednej frekvencii. Kedze nemam to stastie, aby mi niekto daroval 3419, asi investujem do konvertora od Jencu z PO - ma vlastne filtre s lepsim potlacenim rusenia z HSDPA/WCDMA 2,11 - 2,17GHz (dufam ze som mohol spravit propagaciu
nahodou som dostal na vyskusanie od kamosa antenara konvertor 3419, co mu dal znamy, ze nepotrebuje. Vymenil som namiesto 3819 bez filtrov a vsetko ide bez problemov - sila signalu sice poklesla (34 voci 38dB), ale kvalita neskace ako predtym a idu aj predtym problematicke kanaly na poslednej frekvencii. Kedze nemam to stastie, aby mi niekto daroval 3419, asi investujem do konvertora od Jencu z PO - ma vlastne filtre s lepsim potlacenim rusenia z HSDPA/WCDMA 2,11 - 2,17GHz (dufam ze som mohol spravit propagaciu
Ahoj tak som zohnal kaliforniu, najprv som odskušal jej funkčnosť a naladil analóg z bratislavy: ( vzdialenosť 49,19km)
markíza- 271,25MHz
STV1 - 255,25MHz
STV2 - 263,25MHz
JOJ - 279,25MHz
usúdil som že konvertuje do S pásma. V Seredi som potom skúšal aj Zobor, aj Piešťany.. ale nepochodil som. Dal som scanovať aj DIGI aj ANALÓG a potvrdil voľbu aj Káblové a aj Terestriálne, ale TVP nenašiel nič. Máte niekto skúsenosti s príjímom v okolí Serede? Pre info vzialenosti, zobor - anténa podľa Google 29km, Piesťany - anténa 32,3km.
Díky za typy...
Duro
markíza- 271,25MHz
STV1 - 255,25MHz
STV2 - 263,25MHz
JOJ - 279,25MHz
usúdil som že konvertuje do S pásma. V Seredi som potom skúšal aj Zobor, aj Piešťany.. ale nepochodil som. Dal som scanovať aj DIGI aj ANALÓG a potvrdil voľbu aj Káblové a aj Terestriálne, ale TVP nenašiel nič. Máte niekto skúsenosti s príjímom v okolí Serede? Pre info vzialenosti, zobor - anténa podľa Google 29km, Piesťany - anténa 32,3km.
Díky za typy...
Duro
No, až ked som odišiel z domu napadlo ma že som nenapisal že konvertor som samozrejme otočil o 90° (stačí konvertor? lebo otočiť celu anténu to by bol problém).
Mám dva LCD TV samsung na jednom moc nastaveni nemám, na druhom som zadal frekveciu aj šírku pásma a dal prescanovať no ani náznak. Skúsim to ešte nejakým iným tunerom čo mám k PC. Zatiaľ ďakujem.
Mám dva LCD TV samsung na jednom moc nastaveni nemám, na druhom som zadal frekveciu aj šírku pásma a dal prescanovať no ani náznak. Skúsim to ešte nejakým iným tunerom čo mám k PC. Zatiaľ ďakujem.
no tak teraz už som domotal asi každého, nemám kaliforniu vrták, ale sito. Takže disponujem:
anénou sito (obdĺžnik) ako na hornom obrázku PDF dokumentu, ale na konvertore je Part No. 131390 Downkonverter Gain 32dB.

No a sito mám akoby na stojato, ale konvertor je otočený v nom o 90° teda koaxiál vstupuje z bočnej strany nie zo spodu.
J.
anénou sito (obdĺžnik) ako na hornom obrázku PDF dokumentu, ale na konvertore je Part No. 131390 Downkonverter Gain 32dB.

No a sito mám akoby na stojato, ale konvertor je otočený v nom o 90° teda koaxiál vstupuje z bočnej strany nie zo spodu.
J.
Trošku to tu zaspamujem aj s fotkami možno budu užitočné pre ďalšieho laika.
Na štvrtej foto je anténa kde som otočil len konvertor, na tretej je otočené aj sito. No a prve dve fotky sú z LCD TV Samsung, kde som netušil ake parametre nastaviť, a pri automatickom naladení som nechytil nič ani smer nitra ani smer piešťany. Už si neviem rady a asi sa vzdávam, dnes mi omrzli aj ruky aj uši aj nos, a to svietilo aj slnko asi musím ešte veľa
Každopádne mmiriboy
Na štvrtej foto je anténa kde som otočil len konvertor, na tretej je otočené aj sito. No a prve dve fotky sú z LCD TV Samsung, kde som netušil ake parametre nastaviť, a pri automatickom naladení som nechytil nič ani smer nitra ani smer piešťany. Už si neviem rady a asi sa vzdávam, dnes mi omrzli aj ruky aj uši aj nos, a to svietilo aj slnko asi musím ešte veľa
Každopádne mmiriboy

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ak si naladil analog z bratislavy,
tak máš zrejme nesprávný knvertor-nesprávným konvertorom pre príjem nitra-MMDS/DVB-T je konvertor pre frekvenciu 2.5až 2.7 GHz
správným konvertorom pre príjem nitra MMDS/DVB-T je konvertor pre frekvenciu 2.1 až 2.3 GHz !!!
Príjem MMDS-SATRO s kamzíka konvertorom 2.1-2.3 GHz je možno íba v špeciálných prípadoch napr. ak je konvertor rozladený,vadný a podobne.
tak máš zrejme nesprávný knvertor-nesprávným konvertorom pre príjem nitra-MMDS/DVB-T je konvertor pre frekvenciu 2.5až 2.7 GHz
správným konvertorom pre príjem nitra MMDS/DVB-T je konvertor pre frekvenciu 2.1 až 2.3 GHz !!!
Príjem MMDS-SATRO s kamzíka konvertorom 2.1-2.3 GHz je možno íba v špeciálných prípadoch napr. ak je konvertor rozladený,vadný a podobne.
Vyspe, veď práve netuším aký je ten konvertor či 2,1-2,3 alebo 2,5-2,7GHz, ale ako som písal naladil som analóg STV1,STV2,Joj, Markiza z Bratislavy a niekto na začiatku tohto vlákna písal frekvencie s ktorými som to aj ja naladil a myslel som že vtedy je ten konvertor správny. Vôbec neviem ako zistiť typ konvertora, chalan ktorý mi ho dal ho nepoužíval ani nevedel odkiaľ ho mal, takže tak. Ešte prikladám fotku konvertora.
J.
J.
Pokiaľ zoženieš tento typ MMDS konvertora" DC 3718 TRANSYSTEM " ,ktorý
je pre frekvenciu 2.5 až 2.7GHz/UHF k45 až 69,tak v lokalite s dobrým signálm
možno týmto konvertorom "chytať" frekvencie aj v pásme 2.1-2.3 GHz s konverziou do S-pásma.
Je to spôsobené tým,že sa jedná o tak nekvalitný konvertor,u ktorého sa všetko"mieša" dokopy.Uvedeným konvertorom bol možný príjem v bratislave
vysielača SATRO 2.7GHz a v opačnej polarizácii vysielača UPC 2.3GHz.
Samozrejme ,že bolo nutné otočiť do inej polarizácie anténu ako celok teda nie
iba konvertor v prípade antény so sitom.
Upozornujem,že uvedený konvertor je tak nekvalitný,že uvažovať o jeho serioznom používaní by nebolo vhodné !!!
je pre frekvenciu 2.5 až 2.7GHz/UHF k45 až 69,tak v lokalite s dobrým signálm
možno týmto konvertorom "chytať" frekvencie aj v pásme 2.1-2.3 GHz s konverziou do S-pásma.
Je to spôsobené tým,že sa jedná o tak nekvalitný konvertor,u ktorého sa všetko"mieša" dokopy.Uvedeným konvertorom bol možný príjem v bratislave
vysielača SATRO 2.7GHz a v opačnej polarizácii vysielača UPC 2.3GHz.
Samozrejme ,že bolo nutné otočiť do inej polarizácie anténu ako celok teda nie
iba konvertor v prípade antény so sitom.
Upozornujem,že uvedený konvertor je tak nekvalitný,že uvažovať o jeho serioznom používaní by nebolo vhodné !!!
Existuje nejaka možnosť ako na tých anténach callifornia zistiť či sú na 2,1-2,3GHz alebo 2,5-2,7GHz? Mám opať dalšiu anténu chalan tvrdí že to bolo na UPC, má k tomu aj nejaký dekóder, ale na konvertore nie je vstupná frekvencia. A moc nechcem šaškovať po streche pri -10°C
Díky.
Díky.
jurkozako najprv zváž aká vzdialenosť je od požadovaného vysielača ku
mmds anténe a podľa toho vyber vhodný typ antény.Antény california "vrták"
nie sú dobrou voľbou na diaľkový príjem /nad 30 km / naviac nemajjú potrebné odrušovacie prvky.
Napríklad príjem SATRO MMDS NITRA v Bratislave je možný iba vo veľmi priaznivých podmienkach / dobrá lokalita,priamy výhľad na vysielač bez prekážok,parabolické sito nad 130 cm,špičkový konvertor atd /.,príjem MMDS DVB-T z nitry je v BA vzácnosťou !
mmds anténe a podľa toho vyber vhodný typ antény.Antény california "vrták"
nie sú dobrou voľbou na diaľkový príjem /nad 30 km / naviac nemajjú potrebné odrušovacie prvky.
Napríklad príjem SATRO MMDS NITRA v Bratislave je možný iba vo veľmi priaznivých podmienkach / dobrá lokalita,priamy výhľad na vysielač bez prekážok,parabolické sito nad 130 cm,špičkový konvertor atd /.,príjem MMDS DVB-T z nitry je v BA vzácnosťou !
mmiriboy, vyspe
Páni ďakujem za ochotu, prikladám fotku dvoch konvertorov z ktorých jeden som testoval minulý týždeň a nakoniec som spolu s vami zistil že je to na SATRO lebo som doma naladil analóg STV1,2, markízu a Joj (zo smeru BA). Teraz som dostal další konvertor o ktorommi kolega tvrdil že na ňom pozerávali UPC v BA mal k tomu aj nejaký dekóder. No ale ten konvertor je na vlas rovnaký tomu čo som už testoval, ale nie je na nom vstupná frekvencia preto som sa chcel opýtať či ak ho napríklad otvorím alebo nejak inak dokážem vydedukovať jeho vstupnú frekvenciu.
Nemám kaliforniu vrták, ale ako som už dávnejšie písal mám sito s konvertorom Camarillo, ca.
Vzdialenosť od piešťan a od NR je 29~30km kdež to na Zobor mám zaručene priamu viditeľnosť. Viď terénny profil.
http://www.mapavysilacu.cz/terrainprofi ... 8354913580
Neviem proste zohnať konvertor na 2,1-2,3GHz
Páni ďakujem za ochotu, prikladám fotku dvoch konvertorov z ktorých jeden som testoval minulý týždeň a nakoniec som spolu s vami zistil že je to na SATRO lebo som doma naladil analóg STV1,2, markízu a Joj (zo smeru BA). Teraz som dostal další konvertor o ktorommi kolega tvrdil že na ňom pozerávali UPC v BA mal k tomu aj nejaký dekóder. No ale ten konvertor je na vlas rovnaký tomu čo som už testoval, ale nie je na nom vstupná frekvencia preto som sa chcel opýtať či ak ho napríklad otvorím alebo nejak inak dokážem vydedukovať jeho vstupnú frekvenciu.
Nemám kaliforniu vrták, ale ako som už dávnejšie písal mám sito s konvertorom Camarillo, ca.
Vzdialenosť od piešťan a od NR je 29~30km kdež to na Zobor mám zaručene priamu viditeľnosť. Viď terénny profil.
http://www.mapavysilacu.cz/terrainprofi ... 8354913580
Neviem proste zohnať konvertor na 2,1-2,3GHz
Vieme niekde ziskat presne frekvencie a parametre vysielania DVB-T digital v pasme 2.2GHz zo Zobora (Nitricka)? Mam jednu starsiu Californiu, ale nedari sa mi naladit ani ... nic.
Dik vopred.
Dik vopred.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
v prvom rade antena 2.1-2.3 nasmerovat na ZOBOR polarizacia V antenu napojit na primac DVB:T skenovat v VHF pasme presnu frekvenciu si uz nepametam ale asi 214 MHz musis to do primaca napisat ak ti to umoznuje
Nemam moznost zvolit pasmo s takym popisom. mam tam (Samsung D5500) moznost vybrat ladenie analog/digital, teresrtrial/kabel a ich kombinacie. Dalej bud automaticky alebo manulane ladenie. Dalsie volby su rychle/siet/uplne. Pri niektorych volbach dalej dovoluje/vyzaduje rucne nastavit frekvenciu, tusim nieco s PSK, dalej datovy tok (alebo ako to nazvat), a pod.
takze potreboval by som presne parametre, aby som to mohol manualne nastavit a byt teda na istom. lebo automaticke ladenie (rozne nastavenia som skusal, aspon 20 krat som nechal prehladavat.) mi nenasli nic.
Od Zobora som vzdialeny asi 5km vzdusnou ciarou s priamym vyhladom (je tam max jeden opadany strom).
P.S.: kedze je zima, tak tu antenu som zapojil vnutri v byte a nasmeroval cez okno...
chyba? nevim, kedze som tak blizko vysielaca, tak by to nemuselo vadit, ci?
takze potreboval by som presne parametre, aby som to mohol manualne nastavit a byt teda na istom. lebo automaticke ladenie (rozne nastavenia som skusal, aspon 20 krat som nechal prehladavat.) mi nenasli nic.
Od Zobora som vzdialeny asi 5km vzdusnou ciarou s priamym vyhladom (je tam max jeden opadany strom).
P.S.: kedze je zima, tak tu antenu som zapojil vnutri v byte a nasmeroval cez okno...
Tak neviem, asi ta California nebude na 2.2GHz. nastavil som podla uvedenych parametrov, ale ani tuk. stale 0 percent. otacal som aj V aj H (je to na antene dobre oznacene).
Teoreticky - ak je ta California na 2.7 GHz, tak by som na nu mohol chytit aj analog vysielanie? Satro ide zo Zobora este analogovo na tejto frekvencii. Otazka je na ake frekvencie to prehodi. ale vlastne aj to som skusal vcera, skenovat vsetky frekvencie aj analog aj digital. ale mozno skusim este raz.
P.S.: nepotrebuje ta California aj nejake napajanie? bo ma na stitku uvedene nejake VDC 18-24. Ci mala by aj bez toho
Teoreticky - ak je ta California na 2.7 GHz, tak by som na nu mohol chytit aj analog vysielanie? Satro ide zo Zobora este analogovo na tejto frekvencii. Otazka je na ake frekvencie to prehodi. ale vlastne aj to som skusal vcera, skenovat vsetky frekvencie aj analog aj digital. ale mozno skusim este raz.
P.S.: nepotrebuje ta California aj nejake napajanie? bo ma na stitku uvedene nejake VDC 18-24. Ci mala by aj bez toho
samozrejme že potrebuje ako by ti bez napajania asi tak mohla fungovať nevieš mi povedať kup usmerneni stabilizovany zdroj na 18v a dajme tomu 500ma neviem kolko mA ma odber ta california podla toho bude vyzerať ten zdroj zdroj vyzera tak jak na polske sito len je na viac voltou na 18v bez zdroja ani neskušaj zbytočna snaka na antene by malo byť napisane na ktore pasmo je avšak nie všstky californie su označene že na ake pasmo su
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
nnna, a zme doma...
no dostal som do ruky len antenu, od kolegu z prace, ktory to mal od nejakeho znameho, ktory ju uz nepotreboval. nepotreboval ju asi tym sposobom, ze ju mal x mesiacov/rokov v garazi a ten kolega mu spominal ci nema, tak chcel spenazit... a zdroj uz asi zapatroseu... no nist... kolegovi to este vytmavim, bo on sa v tom lepsie vyzna, a nic nespominal.
kedze ta california ale nema iny konktor/vstup, tak predpokladam ze je teda napajana cez koaxial...? teda s pomocou tej spominanej vyhybky.
skusal som tam inac pripojit taky spominany zdroj zo sita obycajneho na dvb-t, ale ma tych 12V, co je teda malo asi. teda tomu nasvedcuje aj to, ze to nemalo ziaden vplyv na prijem, co som skusal.
inak, ked tak rozmyslam tak je jasne ze bez napajania to nebude fungovat. aj to sito, aj izbove anteny potrebuju stavu. kurna, co ma to hned nenapadlo, som mohou hned kolegu urgovat este cez tyzden, a cez vikend uz nahodit svokre abo fotrovcom. no nist, dockaju, aj tak je zima na streche este.
no dostal som do ruky len antenu, od kolegu z prace, ktory to mal od nejakeho znameho, ktory ju uz nepotreboval. nepotreboval ju asi tym sposobom, ze ju mal x mesiacov/rokov v garazi a ten kolega mu spominal ci nema, tak chcel spenazit... a zdroj uz asi zapatroseu... no nist... kolegovi to este vytmavim, bo on sa v tom lepsie vyzna, a nic nespominal.
kedze ta california ale nema iny konktor/vstup, tak predpokladam ze je teda napajana cez koaxial...? teda s pomocou tej spominanej vyhybky.
skusal som tam inac pripojit taky spominany zdroj zo sita obycajneho na dvb-t, ale ma tych 12V, co je teda malo asi. teda tomu nasvedcuje aj to, ze to nemalo ziaden vplyv na prijem, co som skusal.
inak, ked tak rozmyslam tak je jasne ze bez napajania to nebude fungovat. aj to sito, aj izbove anteny potrebuju stavu. kurna, co ma to hned nenapadlo, som mohou hned kolegu urgovat este cez tyzden, a cez vikend uz nahodit svokre abo fotrovcom. no nist, dockaju, aj tak je zima na streche este.
stačiá ak kzupiš presne take iste trafo ako sa použiva na sito len musi byť na 18v a musi mať zdroj takych 300mA .Vieš to s polskeho sita je len 12v a je len 100mA preto nema šancu utiahnuť tu californiu. Zdroj možeš kludne kupiť aj na viac mA ako 300 mA nič sa nestane keby priklad taky nebol.
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51