Optibox Anaconda
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: Optibox Anaconda
Tak potom existuje už len jediná možnosť. Poslať na reklamáciu anacondu. Ja mám ten istý USB wifi a ide absolútne bez problémov od samého začiatku. Môj názor je taký že chyba už môže byť len v prijímači. Ja som už nespočetne veľa krát menil fw aj jednotkové a aj dvojkové a s týmto som žiadny problém nemal. Netreba nič inštalovať. Žiadny plugin ani nič iné. Proste ho mám pichnutý v zadnom USB porte a potom len v menu nastavím wifi a ide to. Dokonca používam vzadu aj USB hub aby som mal viac portov lebo tam mám permanentne pichnutý ďalší USB kľúč. Nechcem aby trčal vpredu, kvôli deťom. Skús reklamovať anacondu. Tu sa už asi iné poradiť nedá.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)
Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)
Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
Cryptobox 500HD
a co s tym datum, treba nieco menit, dal som novy soft a aj mcas a stale to iste, karta bola ok do predvcera vsetko slapalo a aj slapat ma do 3.2.2012Marian23 píše:nepomohlo to ,stale to istedydaj1 píše:Prepiš len soft na 2.09.87 a ked ti začne blbnuť tak sa vrať na 2.09.49Marian23 píše:viete poradit? Mam soft 2.09.49 a Mcas 09092011 doteraz mi vsetko slapalo ako hodinky, ale dnes mi nejdu HD kanaly ci uz HBO HD Filmbox HD atd., skusal som box restartovat a preinstaloval som aj soft a Mcas, ale neuspesne, stale to iste, ine platene kanaly slapu a su aj predplatene. Vdaka
Optibox Anaconda HD+Panasonic 50VT30+Xtreamer Prodigy black 2TB HDD
ked pises, ze ma slapat do 3.2.2012, tak asi sa jedna o oficialnu kartu, na ktorej mas mat aktivovanu nejaku bonusovu ponuku, do toho uvedeneho datumu. Problem moze byt v aktivovanom blokeri v MCas plugine. Aj ked mas mat tie bonusove kanaly do 3.2.2012, tak operator nemusel poslat prve/predchadzajuce zapisy az do daneho datumu. Niekedy posiela len tak na 2 tyzdne dopredu a priebezne ich meni. T.j. mozes mat na karte pre tie kanaly ktore nejdu, zapisy do toho predvcerajsku a preto nejdu.a co s tym datum, treba nieco menit, dal som novy soft a aj mcas a stale to iste, karta bola ok do predvcera vsetko slapalo a aj slapat ma do 3.2.2012
Ak je to normalne funkcna karta, tak si skontroluj ten bloker. Resp. myslim ze v MCas sa daju aj skontrolovat zapisy na karte a prislusne datumy, tak si cekni aj to.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.MartinNR píše:ked pises, ze ma slapat do 3.2.2012, tak asi sa jedna o oficialnu kartu, na ktorej mas mat aktivovanu nejaku bonusovu ponuku, do toho uvedeneho datumu. Problem moze byt v aktivovanom blokeri v MCas plugine. Aj ked mas mat tie bonusove kanaly do 3.2.2012, tak operator nemusel poslat prve/predchadzajuce zapisy az do daneho datumu. Niekedy posiela len tak na 2 tyzdne dopredu a priebezne ich meni. T.j. mozes mat na karte pre tie kanaly ktore nejdu, zapisy do toho predvcerajsku a preto nejdu.a co s tym datum, treba nieco menit, dal som novy soft a aj mcas a stale to iste, karta bola ok do predvcera vsetko slapalo a aj slapat ma do 3.2.2012
Ak je to normalne funkcna karta, tak si skontroluj ten bloker. Resp. myslim ze v MCas sa daju aj skontrolovat zapisy na karte a prislusne datumy, tak si cekni aj to.
Pripájam sa, môže to byť len operátorom. Jednoducho im zavolaj a budeš vedieť na čom si. Ak máš podľa zmluvy právo na tento bonus a k chybe došlo z ich strany, tak pošlú kľúče a do pol hodiny ti to pôjde.Marian23 píše:vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.MartinNR píše:ked pises, ze ma slapat do 3.2.2012, tak asi sa jedna o oficialnu kartu, na ktorej mas mat aktivovanu nejaku bonusovu ponuku, do toho uvedeneho datumu. Problem moze byt v aktivovanom blokeri v MCas plugine. Aj ked mas mat tie bonusove kanaly do 3.2.2012, tak operator nemusel poslat prve/predchadzajuce zapisy az do daneho datumu. Niekedy posiela len tak na 2 tyzdne dopredu a priebezne ich meni. T.j. mozes mat na karte pre tie kanaly ktore nejdu, zapisy do toho predvcerajsku a preto nejdu.a co s tym datum, treba nieco menit, dal som novy soft a aj mcas a stale to iste, karta bola ok do predvcera vsetko slapalo a aj slapat ma do 3.2.2012
Tak nech by ti tu niekto poslal nakofigurovany plugin oscam a tam si potom cez webove rozhranie oscam-u mozes presne pozriet ake zapisy mas na karte, vratane datumov.Marian23 píše: vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
A ten blocker si pozeral, ci nemas zapnuty v MCas?
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
nemam este anacondu pripojenu na net, blocker je disableMartinNR píše:Tak nech by ti tu niekto poslal nakofigurovany plugin oscam a tam si potom cez webove rozhranie oscam-u mozes presne pozriet ake zapisy mas na karte, vratane datumov.Marian23 píše: vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
A ten blocker si pozeral, ci nemas zapnuty v MCas?
Neviem teraz ako je tam ten bloker pomenovany v tych nastaveniach MCas-u. Prave hodnota disable moze znamenat, ze je bloker zapnuty (ak je to tam oznacene ako EMM, hodnota disable potom znamena ze su zapisy zakazane). No co uz poradit, jedine to nastavenie blokera zmenit na opacnu a pockat par minut/hodin. Skoda ze si proste nevies ceknut ake zapisy su na tej karte.Marian23 píše:nemam este anacondu pripojenu na net, blocker je disable
disable prave znamena vypnuty alebo odpojeny takze v tom to asi nebude, Skylink je mrtvy nedvihaju a ani neodpovedaju na mail uz dve hodiny hlavne ze je pracovny den, telefonny automat maju vsak zapnuty len su stale busyMartinNR píše:Neviem teraz ako je tam ten bloker pomenovany v tych nastaveniach MCas-u. Prave hodnota disable moze znamenat, ze je bloker zapnuty (ak je to tam oznacene ako EMM, hodnota disable potom znamena ze su zapisy zakazane). No co uz poradit, jedine to nastavenie blokera zmenit na opacnu a pockat par minut/hodin. Skoda ze si proste nevies ceknut ake zapisy su na tej karte.Marian23 píše:nemam este anacondu pripojenu na net, blocker je disable
no nieco som nasiel na karte opisem presne:Marian23 píše:disable prave znamena vypnuty alebo odpojeny takze v tom to asi nebude, Skylink je mrtvy nedvihaju a ani neodpovedaju na mail uz dve hodiny hlavne ze je pracovny den, telefonny automat maju vsak zapnuty len su stale busyMartinNR píše:Neviem teraz ako je tam ten bloker pomenovany v tych nastaveniach MCas-u. Prave hodnota disable moze znamenat, ze je bloker zapnuty (ak je to tam oznacene ako EMM, hodnota disable potom znamena ze su zapisy zakazane). No co uz poradit, jedine to nastavenie blokera zmenit na opacnu a pockat par minut/hodin. Skoda ze si proste nevies ceknut ake zapisy su na tej karte.Marian23 píše:nemam este anacondu pripojenu na net, blocker je disable
Programme provider: Operator: FFFF
Product 07DE 28.12.2011-27.01.2012
Product 03EC 28.12.2011-27.01.2012
Product 03ED 28.12.2012-27.01.2012
takze toto vyzera ok a skylink je asi ok
Ak máš novú kartu ktorá bola len teraz aktivovaná zrejme ju nemáš zaregistrovanú ak ti prestali ísť programy. Registráciu musíš urobiť cez internet. Súdim podľa toho že karta je po prvom vložení aktívna len 20 dní. Ak do vtedy neurobíš registráciu po tomto čase prestane fungovať. Bavíme sa o skylinku dúfam. Po registrovaní budeš mať bonusové programy ešte 2 mesiace a potom bez zaplatenia len základná ponuka. Inač po tých 20 dňoch ti tak či tak skončí čas keď ti šli všetky programy zdarma. Zavisí to aj od toho či máš kartu s HD bonusom alebo bez. Pomohlo by ak by si napísal akú máš kartu a aký balík máš predplatený resp. dátum úplne prvého vloženia karty do prijímača po rozbalení.Marian23 píše:vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
AB Pulse 4K
Cryptobox 500HD
Cryptobox 500HD
karta je registrovana od 3.12.2011 [registroval som ju hned v prvy den od vlozenia] a bonusove kanaly platia do 03.02.2012, typ karty irdeto a pod cipom je ICE 01Herkules píše:Ak máš novú kartu ktorá bola len teraz aktivovaná zrejme ju nemáš zaregistrovanú ak ti prestali ísť programy. Registráciu musíš urobiť cez internet. Súdim podľa toho že karta je po prvom vložení aktívna len 20 dní. Ak do vtedy neurobíš registráciu po tomto čase prestane fungovať. Bavíme sa o skylinku dúfam. Po registrovaní budeš mať bonusové programy ešte 2 mesiace a potom bez zaplatenia len základná ponuka. Inač po tých 20 dňoch ti tak či tak skončí čas keď ti šli všetky programy zdarma. Zavisí to aj od toho či máš kartu s HD bonusom alebo bez. Pomohlo by ak by si napísal akú máš kartu a aký balík máš predplatený resp. dátum úplne prvého vloženia karty do prijímača po rozbalení.Marian23 píše:vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
Pošli mi cez ss číslo svojej skylink karty a ja skúsim zistiť čo s ňou je. Alebo ak chceš zájdi k nejakému autorizovanému predajcovi skylink a on ti pomôže.
AB Pulse 4K
Cryptobox 500HD
Cryptobox 500HD
Ale je! Hneď v v položke Smart card 2 - smart card managment. Je tam Disabled blocker alebo po prepnuti enabled blocker. Paradoxne plati to co aktuálne píše. Presnú funkciu toho ale nepoznám. A platí to ozaj pre všetky verzie. Myslel som si pôvodne že to zapína blocker ale dôležitejšie je EMM off alebo on. Podľa potreby. Tá položka sa zobrazuje vtedy ak je vložená karta. Pri vytiahnutej karte to tam nieje.redline píše:len pre uplnu presnost, bloker je zapnuty ked je funfcia emm loading "off", ziadne disable ani enable tam neni a to plati pre vsetky verzie
AB Pulse 4K
Cryptobox 500HD
Cryptobox 500HD
Dá sa.Mates4444 píše:cawes...da sa net rozbehnut aj bez zapnuteho DHCP???zeby som to tam povkladal len rucne..ip adresu atd....vdaka
AB Pulse 4K
Cryptobox 500HD
Cryptobox 500HD
som rad ale ako?resp co tam mam vpisat??v pc to mam takto:Herkules píše:Dá sa.Mates4444 píše:cawes...da sa net rozbehnut aj bez zapnuteho DHCP???zeby som to tam povkladal len rucne..ip adresu atd....vdaka
adresa ipv4: 192.168.1.9
maska podsiete ipv4 : 255.255.255.0
predvolena brana ipv4: 192.168.1.1
server ipv4 dhpc : 192.168.1.1
server ipv4 dns 192.168.1.1
aj tak mi to nejde lebo ta 9ka v prvom riadku sa mi tam neda vpisat
Teraz mi tak napadlo. Mal si ty povolené DHCP na routry keď sa ti nepodarilo pripojiť? Ak ho máš na routry zakázané mohol byť problém aj v tom.
AB Pulse 4K
Cryptobox 500HD
Cryptobox 500HD
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51