Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od Herkules »

Tak potom existuje už len jediná možnosť. Poslať na reklamáciu anacondu. Ja mám ten istý USB wifi a ide absolútne bez problémov od samého začiatku. Môj názor je taký že chyba už môže byť len v prijímači. Ja som už nespočetne veľa krát menil fw aj jednotkové a aj dvojkové a s týmto som žiadny problém nemal. Netreba nič inštalovať. Žiadny plugin ani nič iné. Proste ho mám pichnutý v zadnom USB porte a potom len v menu nastavím wifi a ide to. Dokonca používam vzadu aj USB hub aby som mal viac portov lebo tam mám permanentne pichnutý ďalší USB kľúč. Nechcem aby trčal vpredu, kvôli deťom. Skús reklamovať anacondu. Tu sa už asi iné poradiť nedá.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Marian23 píše:
dydaj1 píše:
Marian23 píše:viete poradit? Mam soft 2.09.49 a Mcas 09092011 doteraz mi vsetko slapalo ako hodinky, ale dnes mi nejdu HD kanaly ci uz HBO HD Filmbox HD atd., skusal som box restartovat a preinstaloval som aj soft a Mcas, ale neuspesne, stale to iste, ine platene kanaly slapu a su aj predplatene. Vdaka
Prepiš len soft na 2.09.87 a ked ti začne blbnuť tak sa vrať na 2.09.49
nepomohlo to ,stale to iste
a co s tym datum, treba nieco menit, dal som novy soft a aj mcas a stale to iste, karta bola ok do predvcera vsetko slapalo a aj slapat ma do 3.2.2012
Optibox Anaconda HD+Panasonic 50VT30+Xtreamer Prodigy black 2TB HDD
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

a co s tym datum, treba nieco menit, dal som novy soft a aj mcas a stale to iste, karta bola ok do predvcera vsetko slapalo a aj slapat ma do 3.2.2012
ked pises, ze ma slapat do 3.2.2012, tak asi sa jedna o oficialnu kartu, na ktorej mas mat aktivovanu nejaku bonusovu ponuku, do toho uvedeneho datumu. Problem moze byt v aktivovanom blokeri v MCas plugine. Aj ked mas mat tie bonusove kanaly do 3.2.2012, tak operator nemusel poslat prve/predchadzajuce zapisy az do daneho datumu. Niekedy posiela len tak na 2 tyzdne dopredu a priebezne ich meni. T.j. mozes mat na karte pre tie kanaly ktore nejdu, zapisy do toho predvcerajsku a preto nejdu.
Ak je to normalne funkcna karta, tak si skontroluj ten bloker. Resp. myslim ze v MCas sa daju aj skontrolovat zapisy na karte a prislusne datumy, tak si cekni aj to.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

MartinNR píše:
ked pises, ze ma slapat do 3.2.2012, tak asi sa jedna o oficialnu kartu, na ktorej mas mat aktivovanu nejaku bonusovu ponuku, do toho uvedeneho datumu. Problem moze byt v aktivovanom blokeri v MCas plugine. Aj ked mas mat tie bonusove kanaly do 3.2.2012, tak operator nemusel poslat prve/predchadzajuce zapisy az do daneho datumu. Niekedy posiela len tak na 2 tyzdne dopredu a priebezne ich meni. T.j. mozes mat na karte pre tie kanaly ktore nejdu, zapisy do toho predvcerajsku a preto nejdu.
Ak je to normalne funkcna karta, tak si skontroluj ten bloker. Resp. myslim ze v MCas sa daju aj skontrolovat zapisy na karte a prislusne datumy, tak si cekni aj to.
vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

Marian23 píše:
MartinNR píše:
vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
Pripájam sa, môže to byť len operátorom. Jednoducho im zavolaj a budeš vedieť na čom si. Ak máš podľa zmluvy právo na tento bonus a k chybe došlo z ich strany, tak pošlú kľúče a do pol hodiny ti to pôjde.
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

Marian23 píše: vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
Tak nech by ti tu niekto poslal nakofigurovany plugin oscam a tam si potom cez webove rozhranie oscam-u mozes presne pozriet ake zapisy mas na karte, vratane datumov.

A ten blocker si pozeral, ci nemas zapnuty v MCas?
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

MartinNR píše:
Marian23 píše: vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
Tak nech by ti tu niekto poslal nakofigurovany plugin oscam a tam si potom cez webove rozhranie oscam-u mozes presne pozriet ake zapisy mas na karte, vratane datumov.

A ten blocker si pozeral, ci nemas zapnuty v MCas?
nemam este anacondu pripojenu na net, blocker je disable
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

Marian23 píše:nemam este anacondu pripojenu na net, blocker je disable
Neviem teraz ako je tam ten bloker pomenovany v tych nastaveniach MCas-u. Prave hodnota disable moze znamenat, ze je bloker zapnuty (ak je to tam oznacene ako EMM, hodnota disable potom znamena ze su zapisy zakazane). No co uz poradit, jedine to nastavenie blokera zmenit na opacnu a pockat par minut/hodin. Skoda ze si proste nevies ceknut ake zapisy su na tej karte.
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

MartinNR píše:
Neviem teraz ako je tam ten bloker pomenovany v tych nastaveniach MCas-u. Prave hodnota disable moze znamenat, ze je bloker zapnuty (ak je to tam oznacene ako EMM, hodnota disable potom znamena ze su zapisy zakazane). No co uz poradit, jedine to nastavenie blokera zmenit na opacnu a pockat par minut/hodin. Skoda ze si proste nevies ceknut ake zapisy su na tej karte.
disable prave znamena vypnuty alebo odpojeny takze v tom to asi nebude, Skylink je mrtvy nedvihaju a ani neodpovedaju na mail uz dve hodiny hlavne ze je pracovny den, telefonny automat maju vsak zapnuty len su stale busy
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Marian23 píše:
MartinNR píše:
disable prave znamena vypnuty alebo odpojeny takze v tom to asi nebude, Skylink je mrtvy nedvihaju a ani neodpovedaju na mail uz dve hodiny hlavne ze je pracovny den, telefonny automat maju vsak zapnuty len su stale busy
no nieco som nasiel na karte opisem presne:
Programme provider: Operator: FFFF
Product 07DE 28.12.2011-27.01.2012
Product 03EC 28.12.2011-27.01.2012
Product 03ED 28.12.2012-27.01.2012
takze toto vyzera ok a skylink je asi ok
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Marian23 píše:vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
Ak máš novú kartu ktorá bola len teraz aktivovaná zrejme ju nemáš zaregistrovanú ak ti prestali ísť programy. Registráciu musíš urobiť cez internet. Súdim podľa toho že karta je po prvom vložení aktívna len 20 dní. Ak do vtedy neurobíš registráciu po tomto čase prestane fungovať. Bavíme sa o skylinku dúfam. Po registrovaní budeš mať bonusové programy ešte 2 mesiace a potom bez zaplatenia len základná ponuka. Inač po tých 20 dňoch ti tak či tak skončí čas keď ti šli všetky programy zdarma. Zavisí to aj od toho či máš kartu s HD bonusom alebo bez. Pomohlo by ak by si napísal akú máš kartu a aký balík máš predplatený resp. dátum úplne prvého vloženia karty do prijímača po rozbalení.
AB Pulse 4K

Cryptobox 500HD
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Herkules píše:
Marian23 píše:vdaka, no v Mcase som kukal vsetko, ale nebol tam ani jeden datum, je tam len opis karty, cize general info, key data, config. adt, ale nikde ziadny datum, karta je plne funkcna a aj aktivovana od 6.12.2011.
Ak máš novú kartu ktorá bola len teraz aktivovaná zrejme ju nemáš zaregistrovanú ak ti prestali ísť programy. Registráciu musíš urobiť cez internet. Súdim podľa toho že karta je po prvom vložení aktívna len 20 dní. Ak do vtedy neurobíš registráciu po tomto čase prestane fungovať. Bavíme sa o skylinku dúfam. Po registrovaní budeš mať bonusové programy ešte 2 mesiace a potom bez zaplatenia len základná ponuka. Inač po tých 20 dňoch ti tak či tak skončí čas keď ti šli všetky programy zdarma. Zavisí to aj od toho či máš kartu s HD bonusom alebo bez. Pomohlo by ak by si napísal akú máš kartu a aký balík máš predplatený resp. dátum úplne prvého vloženia karty do prijímača po rozbalení.
karta je registrovana od 3.12.2011 [registroval som ju hned v prvy den od vlozenia] a bonusove kanaly platia do 03.02.2012, typ karty irdeto a pod cipom je ICE 01
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Pošli mi cez ss číslo svojej skylink karty a ja skúsim zistiť čo s ňou je. Alebo ak chceš zájdi k nejakému autorizovanému predajcovi skylink a on ti pomôže.
AB Pulse 4K

Cryptobox 500HD
redline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od redline »

len pre uplnu presnost, bloker je zapnuty ked je funfcia emm loading "off", ziadne disable ani enable tam neni a to plati pre vsetky verzie
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

redline píše:len pre uplnu presnost, bloker je zapnuty ked je funfcia emm loading "off", ziadne disable ani enable tam neni a to plati pre vsetky verzie
Ale je! Hneď v v položke Smart card 2 - smart card managment. Je tam Disabled blocker alebo po prepnuti enabled blocker. Paradoxne plati to co aktuálne píše. Presnú funkciu toho ale nepoznám. A platí to ozaj pre všetky verzie. Myslel som si pôvodne že to zapína blocker ale dôležitejšie je EMM off alebo on. Podľa potreby. Tá položka sa zobrazuje vtedy ak je vložená karta. Pri vytiahnutej karte to tam nieje.
AB Pulse 4K

Cryptobox 500HD
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mates4444 »

cawes...da sa net rozbehnut aj bez zapnuteho DHCP???zeby som to tam povkladal len rucne..ip adresu atd....vdaka
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Mates4444 píše:cawes...da sa net rozbehnut aj bez zapnuteho DHCP???zeby som to tam povkladal len rucne..ip adresu atd....vdaka
Dá sa.
AB Pulse 4K

Cryptobox 500HD
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mates4444 »

Herkules píše:
Mates4444 píše:cawes...da sa net rozbehnut aj bez zapnuteho DHCP???zeby som to tam povkladal len rucne..ip adresu atd....vdaka
Dá sa.
som rad ale ako?resp co tam mam vpisat??v pc to mam takto:

adresa ipv4: 192.168.1.9
maska podsiete ipv4 : 255.255.255.0
predvolena brana ipv4: 192.168.1.1
server ipv4 dhpc : 192.168.1.1
server ipv4 dns 192.168.1.1
aj tak mi to nejde lebo ta 9ka v prvom riadku sa mi tam neda vpisat
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mates4444 »

Vdakaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vam vsetkyyyyyyyyyyyyyym....mam druhe vianoce...este raz dik tym co mi veeelmi pomohli...
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Teraz mi tak napadlo. Mal si ty povolené DHCP na routry keď sa ti nepodarilo pripojiť? Ak ho máš na routry zakázané mohol byť problém aj v tom.
AB Pulse 4K

Cryptobox 500HD
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“