Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od Herkules »

Starší fw ktorý momentálne používam je tiež stabilný. Dokonca aj bez továrenských nastavení beží spoľahlivo a keď je nastavený na češtinu nieje problém ani s EPG. Zbytočne kupovať CAM modul a nevyužiť všetky výhody prijímača ktoré ponúka bez neho. :roll:
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

jaronovak píše:peter1971
Zdravím tak ja poživam MCAS a tiež mam kartu čiste Irdeto CSLINK asi to bude modulom.
Ťažko povedať, ja mám síce UPC, ale nie som si istý či je to modulom. Momentálne mi všetko funguje OK, okrem jednej veci : timeshift ide iba cez zadné USB (čo mi môže byť jedno). PIP a nahrávanie z druhého kanálu mi ide aj tak iba na voľných programoch, ktoré sú na dve veci ..., ale to je kartou. PC ako server som tiež spojazdnil, ale pre mňa je lepšie ak PC spojím s TV. Tam to je lepšie prepracované.
Jednoducho nemá ani najnovší soft vychytané svoje muchy. Sú tam nejaké skryté chyby a niektoré nastavenia sa medzi sebou bijú a potom to celé blbne. Bol by som zvedaví na tento soft daný do úplne nového stroja. Ak to mrzne aj tam tak žiadne vymazávanie pamätí nepomôže. Tomu ale osobne neverím.
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

Herkules píše:Starší fw ktorý momentálne používam je tiež stabilný. Dokonca aj bez továrenských nastavení beží spoľahlivo a keď je nastavený na češtinu nieje problém ani s EPG. Zbytočne kupovať CAM modul a nevyužiť všetky výhody prijímača ktoré ponúka bez neho. :roll:
Tiež si myslím, že modul nemusí pomôcť. Mne ale EPG ide v pohode. V minulosti sa mi stávalo, že pri viacerých programoch vypisovalo "žiadne informácie" až kým som na ne neklikol a až do vypnutia to potom šlo. Teraz sa to už nestáva. A tom mám nastavenú slovenčinu. Jediné čo ma štve je, že pri Discovery world a sciance mi EPG ide asi švédsky, ale to je UPC.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Už aj ja sa pridavam 87 je sise dobre prepracovany ale nestabilny u sat. Linuxov je to niekedy tak že par dni sa sprava normalne ale potom proste niečo v ňom zblbne :o preto je tažko odpovedať na tie pripomienky. Zmieriť sa s tym a skušať dalej, veď navrad je stale možny :wink: :wink: :wink:
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Mňa len trochu mrzí že v tých starších fw nieje DLNA. Ešte by som mal takú otázočku. Máte niekto pripojený resp. používate sieťový disk napr. z počítača cez wifi? Ja áno. Ale mám problém pri nahrávaní a dosť aj pri prehrávaní nahrávok. Niektoré keď ich pustím priamo z pripojeného USB idú bez problémov, ale zo sieťového disku ich buď vôbec nespustím alebo sekajú. A nahrávať sa nedá takmer vôbec lebo prijímač zamŕza. On v podstate nezamrzne až na reštart ale zasekne sa na cca 2-3 minúty a potom sa zase na chvíľu rozbehne a potom opäť zamrzne. Neviem teraz či je to pomalou sieťou alebo prijímač nestíha spracovávať údaje. Domácu sieť mám cez D-link router od telekomu.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
wildcatto

Příspěvek od wildcatto »

Odvčera mi seká zvuk na Nova Cinema. Robí to ešte niekomu?
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ab cryptobox 600HD

Příspěvek od gortheb »

chcem sa spytat ci na optibox anaconde pojde v pohode wifi usb adapter ZyXEL 150Mbps USB wifi adapt. NWD2105 ? diky :)
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mates4444 »

ked chcem na anakonde rozbehnut wifi potrebujem webzeal?myslim ze strucna odpoved bude :NIE ..ale uz skusam vsetko lebo sa mi to nedariiiiiiiiii....vdaka
wildcatto

Příspěvek od wildcatto »

Mates4444 píše:ked chcem na anakonde rozbehnut wifi potrebujem webzeal?myslim ze strucna odpoved bude :NIE ..ale uz skusam vsetko lebo sa mi to nedariiiiiiiiii....vdaka
Webzeal je internetový prehliadač viacmenej. Wifi musíš rozbehať samostatne a hlavne mať wifiklúčik ktorý anakonda podporuje.
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

viete poradit? Mam soft 2.09.49 a Mcas 09092011 doteraz mi vsetko slapalo ako hodinky, ale dnes mi nejdu HD kanaly ci uz HBO HD Filmbox HD atd., skusal som box restartovat a preinstaloval som aj soft a Mcas, ale neuspesne, stale to iste, ine platene kanaly slapu a su aj predplatene. Vdaka
Optibox Anaconda HD+Panasonic 50VT30+Xtreamer Prodigy black 2TB HDD
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Marian23 píše:viete poradit? Mam soft 2.09.49 a Mcas 09092011 doteraz mi vsetko slapalo ako hodinky, ale dnes mi nejdu HD kanaly ci uz HBO HD Filmbox HD atd., skusal som box restartovat a preinstaloval som aj soft a Mcas, ale neuspesne, stale to iste, ine platene kanaly slapu a su aj predplatene. Vdaka
Prepiš len soft na 2.09.87 a ked ti začne blbnuť tak sa vrať na 2.09.49
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

Pre Amiko Alien s chipom STi7111, aky ma aj Anaconda existuje Enigma2. Myslite si, ze by sa dala narvat aj do Anacondy?
joberuc

Příspěvek od joberuc »

Existuje E2 aj pre Anacondu, od polskeho tymu OCTA 1008HD SE+ HAARP v3a. Zmeni sa zavadzanie bootu aj pre USB a na USB sa da E2, cize ked je USB vlozeny, spusti sa E2, ked tam nie je, tak ide original soft.

joberuc
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

dydaj1 píše:
Marian23 píše:viete poradit? Mam soft 2.09.49 a Mcas 09092011 doteraz mi vsetko slapalo ako hodinky, ale dnes mi nejdu HD kanaly ci uz HBO HD Filmbox HD atd., skusal som box restartovat a preinstaloval som aj soft a Mcas, ale neuspesne, stale to iste, ine platene kanaly slapu a su aj predplatene. Vdaka
nepomohlo to ,stale to iste
Optibox Anaconda HD+Panasonic 50VT30+Xtreamer Prodigy black 2TB HDD
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mates4444 »

Chalani ved mi uz neako poradte...S anacondou som nadmieru spokojny len mi nefunguje wifi....mam http://cz.tp-link.com/products/details/ ... =TL-WN721N a skusal som to rozchodit pomocou navodu na koalu .....vypnut zasunut a spustit ale v nastaveniach sieti nemam ziadnu sipku kde sa da z ethernet prehodit na wifi....ma s tym niekto skusenosti??vdaka
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Marian23 píše:
dydaj1 píše:
nepomohlo to ,stale to iste
ideš na kartu tak si prečitaj zapisi v mcasu/smart card (datum)
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Mates4444 píše:Chalani ved mi uz neako poradte...S anacondou som nadmieru spokojny len mi nefunguje wifi....mam http://cz.tp-link.com/products/details/ ... =TL-WN721N a skusal som to rozchodit pomocou navodu na koalu .....vypnut zasunut a spustit ale v nastaveniach sieti nemam ziadnu sipku kde sa da z ethernet prehodit na wifi....ma s tym niekto skusenosti??vdaka
to ti musi šlapať v nastavenie siete v hornom riadku (typ pripojenia) si prepni na wifi a potom si nastav sieť (modre, žlte..... tl.)
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mates4444 »

dydaj1 píše:
Mates4444 píše:Chalani ved mi uz neako poradte...S anacondou som nadmieru spokojny len mi nefunguje wifi....mam http://cz.tp-link.com/products/details/ ... =TL-WN721N a skusal som to rozchodit pomocou navodu na koalu .....vypnut zasunut a spustit ale v nastaveniach sieti nemam ziadnu sipku kde sa da z ethernet prehodit na wifi....ma s tym niekto skusenosti??vdaka
to ti musi šlapať v nastavenie siete v hornom riadku (typ pripojenia) si prepni na wifi a potom si nastav sieť (modre, žlte..... tl.)
lenze ten riadok sa mi prepnut NEDA..v com je asi problem?
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Mates4444 píše:
dydaj1 píše:
lenze ten riadok sa mi prepnut NEDA..v com je asi problem?
tak už len wifi poslať na reklamaciu....
otestuj si ho v PC........
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mates4444 »

lenze ten riadok sa mi prepnut NEDA..v com je asi problem?[/quote]
tak už len wifi poslať na reklamaciu....
otestuj si ho v PC........[/quote]
nie som dilinko otestovane ho mam uz davno v notebooku a ide paradne po nainstalovani softu....takze dalsie moznosti?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“