vu+ uno

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
mirecek1965
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: X-trend ET 4x00
Kontaktovat uživatele:

Re: vu+ uno

Příspěvek od mirecek1965 »

Picon manager 1.24
kľúče sú v streame, keď si dáš v boxe info o stanici, tam ich uvidíš
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=147&t=30845 tu máš picony
formát png
často sa nemenia
ja ich mám na usb kľúči v adresári picon
X-trend ET 4x00, OpenATV a iné, Anysee DVBS2+ USB tuner.
Heartwork
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Heartwork »

Mockrát díky mirecek1965!
Mrknu na to.

Mé velké DÍKY patří též petrkl12 za plugin CSFD, výborná záležitost. :good:
VU+ Uno 4K SE & OpenATV 6.2 & MetrixHD & SAM SSD 850 EVO & Skylink HD, SAM UE65F6400, Denon AVR-X4000 & VMA-I SL & VMA-I SL CENTER & Dali, Canon HF200, Intel NUC Haswell & Akasa Newton H & Kodi, Logitech Harmony 950, QNAP TS-412 Turbo NAS 16TB.
kofolak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kofolak »

Heartwork píše: dá se někde stáhnout nějakej plně funkční balík picon pro Skylink? Nejlépe v černé barvě (není podmínkou).
Priamo v download menu v Glass16 sa stahuju picons, stiahni si aj help, ukaze, co sa ktorym nastavenim glass16 zmeni
Uno4kSE + OpenBH, T55, ex Uno
Heartwork
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Heartwork »

4 kofolak

to jsem všechno udělal, ale picon pro TV stanice to jaksi nestahuje, pokud jsem nic nepřehlédl - ty se řeší sólo.
VU+ Uno 4K SE & OpenATV 6.2 & MetrixHD & SAM SSD 850 EVO & Skylink HD, SAM UE65F6400, Denon AVR-X4000 & VMA-I SL & VMA-I SL CENTER & Dali, Canon HF200, Intel NUC Haswell & Akasa Newton H & Kodi, Logitech Harmony 950, QNAP TS-412 Turbo NAS 16TB.
Heartwork
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Heartwork »

Takže mirecek1965 ještě jednou díky - Picon manager byl dobrej tip, vše již o.k.

Mám ještě jednu prosbu - nejsem velkej anglán ani němec, takže mám trošku problém najít dva pluginy někde volně ke stažení.

Nemáte prosím někdo poslední či na UNU funkční (klidně link):
1. Elektro Power Save
2. Multi QuickButton
či nějakou alternativu?!

Tyhle pluginy bych, asi jako jedny z mála, nejspíš ještě uživil.

Máte ještě nějaký tip na užitečnej plugin? Samozřejmě nechci instalovat žádnou zbytečnou srágoru - čím míň, tím líp.

Díky!
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Zelene>zlte a potom:
1- Zo zoznamu pluginov Startup To Standby, zrejme o to Ti ide.
2- Rovnako zo zoznamu- Multi Quick Button VU 2.7.0
Ved je to pripravene.. :)
Heartwork
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Heartwork »

alfsvk píše:Zelene>zlte a potom:
Ved je to pripravene.. :)
Kristova noho ..., no vidíš, jak sem blbej - sem do toho tak zapálenej, že sem se ani nepodíval do addonů, jestli to tam není ke stažení - je. :shock:

Máš pravdu - díky! :Yahoo!:

Zatím tedy nevím, co dělá ten Startup To Standby, někde se to dočtu, ale ten Elektro Power Save prej vypíná, zapíná VUčko v nastaveným čase atd.
http://www.vuplus-support.org/wbb2/thre ... adid=14636

Ten Startup dělá to samý?

P.S.
když už tě mám na telefonu - co je prosím tě nejlepší na odzálohování, kdyby mi to náhodou nějakej plugin dočubčil - nechci zase začínat znova, i když mi to v týhle fázi určitě nezaškodí.
Naposledy upravil(a) Heartwork dne 28.listopad 2011 - 18:31, celkem upraveno 1 x.
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Nie, ten po napajania posle stroj do standby, to nahana vacsina userov.
Heartwork
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Heartwork »

alfsvk píše:Nie, ten po napajania posle stroj do standby...
Když to nahání většina uživatelů, tak by ten Startup To Standby možná taky stačil, ale bohužel jsem neporozuměl tomu, cos mi napsal - vůbec nevím, co si mám pod tou tvou větou představit.

Nemohl bys mi prosím tu funkci popsat trošku víc (nebo jinak). Díky!
kofolak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kofolak »

Heartwork
tusim sa to volalo Elektro2 a dali sa tam tie casy nastavovat, myslim ze bol v addonoch
Uno4kSE + OpenBH, T55, ex Uno
mirecek1965
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: X-trend ET 4x00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirecek1965 »

Startup to standby je - box po zapnutí nezobrazí stanicu (obraz) ale prejde automaticky do standby módu, akokeby si ho vypol diaľkovým do pohotovostného stavu.
X-trend ET 4x00, OpenATV a iné, Anysee DVBS2+ USB tuner.
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

uz som s5..
tak to dopadne, ked sa robia dve veci naraz..
malo tam byt
"Nie, ten po nabehu napajania posle stroj do standby"
mirecek1965 to uviedol na spravnu mieru..Thank
Heartwork
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Heartwork »

mirecek1965 píše:Startup to standby je - box po zapnutí nezobrazí stanicu (obraz) ale prejde automaticky do standby módu, akokeby si ho vypol diaľkovým do pohotovostného stavu.
Díky - tomuhle vysvětlení rozumím, ale vůbec nechápu, k čemu je to dobrý?!

Spotřeba ve standby je přece zbytečně vysoká, šlo mi spíš o to, abych tou elektřinou doma zbytečně netopil, když se v noci nebo přes den na nic zrovna nekoukáme.

Ale, že by se mi chtělo pokaždý čekat než to celý naběhne, to zase né - nastavil bych např. hlubokej spánek od 1h. v noci do rána nebo do obvyklého sledovacího času, pak by to přešlo právě dle zadaný hodiny do standby.

Takže uplatnění pro Startup To Standby asi nemám - všechny přístroje zapínám (vypínám) stiskem jednoho tlačítka na Logitech Harmony (activity) - samozřejme jen tehdy, když chci nastavenou aktivitu provádět.
Heartwork
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Heartwork »

alfsvk píše: malo tam byt
"Nie, ten po nabehu napajania posle stroj do standby"
To už je lepší ..., věděl jsem, že není na vině jazyková bariéra. :)
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Heartwork píše: P.S.
když už tě mám na telefonu - co je prosím tě nejlepší na odzálohování, kdyby mi to náhodou nějakej plugin dočubčil - nechci zase začínat znova, i když mi to v týhle fázi určitě nezaškodí.
Co takhle BlackHole Personal backup. 1. položka v menu. Pokud teda máš na mysli odzálohování.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
Heartwork
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Heartwork »

toprun píše: Co takhle BlackHole Personal backup. 1. položka v menu. Pokud teda máš na mysli odzálohování.
jj ... díky, toho jsem si všimnul, jen netuším, co všechno tahle funkce umí zálohovat - aby to nebyla např. jen záloha nastavení, i když taky dobrý.

Já poptával něco jako "záloha image" celýho disku (obrazu), tak jak to znám z Windows.

Můžu Vám připadat jako blb, ale linux neznám a linuxovej box je to můj první - myslím, že jsem se jako absolutní nováček dostal bez dotazů celkem daleko. Někdy to holt skřípe - člověk hledá vědu, kde není. :)

Taky jsem si docela pozdě všimnul, že spousta pluginů, funkcí ... o kterých jsem četl na fóru nebo je viděl někde ke stažení - už jsou dávno zakomponovaný nebo připravený v BH, to mě trošku zmátlo.

Na každej pád mě to celkem hustě chytlo a musím uznat, že linux box je úplně jiná liga. :good:
stora
satelitni prijimac: Xtrend ET10000

Příspěvek od stora »

Když už jsme u toho standby. Jsem asi slepý, nebo nevidím, ale jak box nastavit aby se vypnul vypínacím tlačítkem do stantdby a ne do deepstantby?
Image VTi 3.2,HD Glass16.
Xtrend ET10000
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Menu>Nastavenie>System>Prisposobit
Mod EXPERT a tam to najdes! :)
stora
satelitni prijimac: Xtrend ET10000

Příspěvek od stora »

OK, dík zkusím.

edit:Díky Alfsvk, vyřešeno!
Naposledy upravil(a) stora dne 29.listopad 2011 - 9:31, celkem upraveno 1 x.
Xtrend ET10000
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

to Heartwork:
Udělá ti to kompletní zálohu vč. pluginů na zvolené médium (HDD, USB). Průběh zálohy vidíš na obrazovce, takže vídíš, co všechno ti to zálohuje.
Naposledy upravil(a) toprun dne 28.listopad 2011 - 22:26, celkem upraveno 1 x.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“