Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
bigjira

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od bigjira »

U Dreamboxu jsem byl zvyklej na hodiny v obraze vlevo v rohu. Je nejaka moznost jak ty hodiny dostat do anacondy? Pripadne aby se zobrazovali na displayi misto cisla kanalu?
puklo

Příspěvek od puklo »

prosím o pomoc,
kupil som Openbox S1 a sa snažím sa ho nakonfigurovať ako server a anacondy ako klientov.
nedarí sa, xcam mi po nakonfigurovani vypisuje stále že nevie nájsť súbor cardclient.conf alebo je chyba v sieti. cez ftp do príjmačov vidím a šlape mi aj sieťový HDD takže sieť je ok. môžem mať zle nastavený S1? už to skúšam vyše týždňa ](*,)
prečítal som forum niekolkokrát, ale niekde stále robím chybu.
jecky

Příspěvek od jecky »

Skusim teda inak polozit otazku: Nachadza sa tu niekto kto ma pocit ze ta anaconda ma "ciernu" akosi "menej ciernu" v realnom vysielani. Hlavne to vidim ak sa prekriva OSD - tam ta "cierna" je "ciernejsia" A ak ano ci sa to na nejak nastavit - nakofigurovat? Fakt ze by som potreboval vediet nazor aj inch uzivatelov nakolko ak mam posahany kus tak by som ho dal reklamovat, ale rad by som tomu predchadzal nakolko sa mi nechce byt bez TV zbytocne. Thanks...
drto
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od drto »

jecky píše:Skusim teda inak polozit otazku: Nachadza sa tu niekto kto ma pocit ze ta anaconda ma "ciernu" akosi "menej ciernu" v realnom vysielani. Hlavne to vidim ak sa prekriva OSD - tam ta "cierna" je "ciernejsia" A ak ano ci sa to na nejak nastavit - nakofigurovat? Fakt ze by som potreboval vediet nazor aj inch uzivatelov nakolko ak mam posahany kus tak by som ho dal reklamovat, ale rad by som tomu predchadzal nakolko sa mi nechce byt bez TV zbytocne. Thanks...
nic v zlom ale ty mas teda problemy :D a co je podla teba CIERNA ??? a nenapadlo ta ze to moze byt aj TV a nie boxom ????
mat tvoje problemy tak som najstastnejsi clovek na svete kedze by ma nic ine netrapilo :D :D
P.S. neber to v zlom :wink:
DM800HD klon - Image OpenPLI
13E + 19,2E + 23,5E + 28,2E
Amiko Alien SHD 8900 (uz je posunuty svokrovi) - PKT GM990 E2 NEBULA v3 - Skin: Silver HD
Oscam 6241
baallu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baallu »

Nic take z tou ciernou som nepostrehol ,obraz mam dobry vratane ciernej...plazma 42 lg pj550...zapojene cez hdmi kabel za 3€...
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

Chalan ma asi na mysli porovnanie ciernej na TV pri prehravani z Anacondy a z ineho zdroja. To bolo treba vyskusat u niekoho ineho tak, ze sa bude prehravat ten isty zdrojovy subor, napr. nejake avi na Anaconde a potom z ineho prehravaca, napr. nejaky DVD player (s podporou avi). Najlepsie cez ten/taky isty kabel. A porovnat ciernu.
Tak ma teraz napada, ak ma povodny pisatel dva rozdielne zdroje signalu pripojene na dva vstupy do TV, tak moze byt telka rozdielne nastavena pre dane vstupy. Mne sa to na Samsungu da, ze mam pre kazdy vstup moznost individualneho nastavenia (farby, jas, apod). A teda nie dovod inej ciernej tam?
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
baallu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baallu »

Som si teraz vsimol ze mi dole na info liste signalizuje na niektorich programoch HD aj ked niesu HD. Napr. na ta3, joj, stv1...mam fw 2.09.61 a mcas z 9.9.2011...
style78

Příspěvek od style78 »

baallu píše:Som si teraz vsimol ze mi dole na info liste signalizuje na niektorich programoch HD aj ked niesu HD. Napr. na ta3, joj, stv1...mam fw 2.09.61 a mcas z 9.9.2011...
to je znama chyba fw 2.09.61
flyman2

Příspěvek od flyman2 »

Zdravim
vsetkych priatelov "velkych skrticov"....mam podobny problem ako pred casom Sefirot. Prosim o pomoc pri rozdychani mojej anacondy. Pred nejakym casom som instaloval novy mcas (tusim z 22.11.), po nainstalovani vsak moj primac zamrzol. Odvtedy sa pokusam prepalit FW. Skusal som uz vselico mozne aj nemozne stale svieti na displayi SAIT alebo zamrznute hodiny a primac sa neda zapnut. Loader mam L6.20 . Skusal som FW 1.09.35, 1.99.99 aj 2.09.61 nic nepomaha. Safirot, ak si este na tomto fore prosim ta ozvi sa mi ako ti to dopadlo.

Dakujem za odpovede
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

flyman2 píše:Zdravim
vsetkych priatelov "velkych skrticov"....mam podobny problem ako pred casom Sefirot. Prosim o pomoc pri rozdychani mojej anacondy. Pred nejakym casom som instaloval novy mcas (tusim z 22.11.), po nainstalovani vsak moj primac zamrzol. Odvtedy sa pokusam prepalit FW. Skusal som uz vselico mozne aj nemozne stale svieti na displayi SAIT alebo zamrznute hodiny a primac sa neda zapnut. Loader mam L6.20 . Skusal som FW 1.09.35, 1.99.99 aj 2.09.61 nic nepomaha. Safirot, ak si este na tomto fore prosim ta ozvi sa mi ako ti to dopadlo.

Dakujem za odpovede
Tak už len ručne vložiť FW popisal som to už........... :book: :book: :book:

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... &start=180
jecky

Příspěvek od jecky »

Najlepsie to vystihol MartinNR, za co dakujem. A skusal som nahrat s anacondy a nasledne prehrat s pc cez ten isty hdmi kabel a vysledok len potvrdzuje to coho som sa obaval. Proste ma oseknutu tu "hlbku" ciernej. Je to aj docela dost dobre odsledovat ked je program vysielany 4:3 a zopnem OSD menu. Na krajoch kde by mala byt ta "cierna" "ciernou" a porovnam to s OSD tak je o dost sivsia a samozrejme sa to prejavuje aj v realnom obraze.
Ak sa tu najde niekto kto by mal cas sa tomu povenovat a porovnal to tak by bolo super.
stuger

Příspěvek od stuger »

zdravim, mam takyto problem, odpalil som si na svojej anaconde usbcka, urobil som skolacku chybu a polozil som svoj externy hardisk na anacondu co asi pomohlo k tomu ze prijimac dostal prepatovy vyboj, od vtedy mi nejdu usbcka, ani prtedne ani zadne, firmware som si instaloval cez RS232 kabel pomocou programu Porter, ale odkedy je firmware 1.99.99 a vyssi tak mi to pri instalovani vzdy vypise error, skusal som metodu v1.99.99_bootbridge a až potom FWv2.09.49 neviete ako by som mohol urobit cez kabel update na najnovsi FW? existuje aj iny program ak hej aky a ako to urobim, za odpoved dakujem
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

stuger píše:zdravim, mam takyto problem, odpalil som si na svojej anaconde usbcka, urobil som skolacku chybu a polozil som svoj externy hardisk na anacondu..........
Nič važneho si neodpalil len stabilizator na 5V..............
Soft tam dostaneš jedine cez HDD z napajanim externým..........
Naposledy upravil(a) dydaj1 dne 01.prosinec 2011 - 11:27, celkem upraveno 1 x.
stuger

Příspěvek od stuger »

dydaj1 píše:
stuger píše:zdravim, mam takyto problem, odpalil som si na svojej anaconde usbcka, urobil som skolacku chybu a polozil som svoj externy hardisk na anacondu co asi pomohlo k tomu ze prijimac dostal prepatovy vyboj, od vtedy mi nejdu usbcka, ani prtedne ani zadne, firmware som si instaloval cez RS232 kabel pomocou programu Porter, ale odkedy je firmware 1.99.99 a vyssi tak mi to pri instalovani vzdy vypise error, skusal som metodu v1.99.99_bootbridge a až potom FWv2.09.49 neviete ako by som mohol urobit cez kabel update na najnovsi FW? existuje aj iny program ak hej aky a ako to urobim, za odpoved dakujem
Nič važneho si neodpalil len stabilizator na 5V..............
Soft tam dostaneš jedine cez HDD z napajanim externým..........
len mam mensi problem ze som mimo slovenska, tu v anglicku neviem kto by sa mi na to pozrel, je to zlozita oprava?
baallu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baallu »

Proste si zozen hdd z externym napajanim ( to je taky co sa dava zvlast do elektriny) fw nahraj na ten hdd a pripoj k prijimacu a skus normalne flashnut...
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

baallu píše:Proste si zozen hdd z externym napajanim ( to je taky co sa dava zvlast do elektriny) fw nahraj na ten hdd a pripoj k prijimacu a skus normalne flashnut...
no tak to maš doslovne polopate podane ( to je taky co sa dava zvlast do elektriny) :ROFL: :good:

baallu ozaj mal si problem s ext.. HDD nechapal som tvoj problem ved predsa nezaťažil si prijimač a mrzol ti f čom bol problem, priznaj :wink:
peter213

Příspěvek od peter213 »

Zdravim
Vopred sa ospravedlnujem za otazku, ktoru tu mozno uz niekto polozil, ale vlaktno je uz tak dlhe, ze to nemam kedy cele precitat.

Zaujima ma ci nahravka ktoru zriadi Anaconda je uz dekodovana alebo nie.

Je to pravda, ze ked prijimac ulozi nahravku zakodovanu, tak po zmene kodov sa uz neda prehrat?

Dakujem za odpoved
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

peter213 píše:Zdravim
Vopred sa ospravedlnujem za otazku, ktoru tu mozno uz niekto polozil, ale vlaktno je uz tak dlhe, ze to nemam kedy cele precitat.

Je to pravda, ze ked prijimac ulozi nahravku zakodovanu, tak po zmene kodov sa uz neda prehrat?

Dakujem za odpoved
Nachapem :o
odkial maš taketo info???
prečo si to nevyskušaš, čo pišeš je blbosť!!!
baallu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baallu »

dydaj1 píše:
baallu píše:Proste si zozen hdd z externym napajanim ( to je taky co sa dava zvlast do elektriny) fw nahraj na ten hdd a pripoj k prijimacu a skus normalne flashnut...
no tak to maš doslovne polopate podane ( to je taky co sa dava zvlast do elektriny) :ROFL: :good:

baallu ozaj mal si problem s ext.. HDD nechapal som tvoj problem ved predsa nezaťažil si prijimač a mrzol ti f čom bol problem, priznaj :wink:
Neviem v com bol problem ale teraz mam posledny dvojkovy fw a hdd sa uz da pripojit bez problemov...som cumel ako puk... :-D
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

dydaj1 píše:
peter213 píše:Zdravim

Dakujem za odpoved
Nachapem :o
odkial maš taketo info???
prečo si to nevyskušaš, čo pišeš je blbosť!!!
No až taká úplná blbosť to nieje. Niečo také má robiť kódovací systém irdeto keď bude v plnej prevádzke. Teraz tomu to tak nieje, ale prijímače s originál irdeto čítačkou takúto funkciu budú podporovať ak ju bude chcieť využívať poskytovateľ služieb.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“