Jo teď jedu na FW 1.4.30pepan666 píše:Dík moc. Ty ale teď máš 1.4.30 emuslapet píše:Jasně při běžným provozu je nova HD v pohodě.
http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=41322
Jo teď jedu na FW 1.4.30pepan666 píše:Dík moc. Ty ale teď máš 1.4.30 emuslapet píše:Jasně při běžným provozu je nova HD v pohodě.
Menu - podmíněný přístup - CA nastavení - úprava klíčů - ok vybereš providera ok a už upravuješ buď ručně nebo když dáš na flešku mcaskey tak přes červený tlačítko na DO to se Ti zobrazí když dáš úpravu klíčů.paja73 píše:To Slapet
diky vse funguje. Jen se nemohu dostat na key edit pro ladovani klicu, ale to pro mne neni az tak dulezite.
Jeste jednou dik za navedeni
Pavel
Jasný natáhneš to na flešku nebo externí disk a už to valí. Občas si tak něco pustím když jsem lenošnej vstát a dát dvdíčko do přehrávače.paja73 píše:Jeste jednou dik to Slapet
Novy fw ma jeste jedu vyhodu. Lze prehravat TS vytvorene (konvertovane) v PC

Mám v podstatě stejný parametry jak Ty k tomu ještě používám motor, lnb Golden interstar premium žádnej problém.Uskoo píše:Zdar mam tento primač ale nejak satelitny signal 77% Uroven 85% Viac nejde doladit. ma dakto viac? Jaky LNB je naj pre tento primace? daka
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz