dreamsky nxp 256 hd

Odpovědět
Caspr
satelitni prijimac: Dreamsky npx256HD

Re: dreamsky nxp 256 hd

Příspěvek od Caspr »

Taková technická co vše funguje na G- ? jestli mám koupit motor , 23,5 tak do 21hod a ještě né vše ,klidně i konzultace po SZ
dreamsky npx256HD
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: SilverCrest SL 65 E1 SF

Příspěvek od rnechvatal »

Na NETu jsem objevil tenhle článek.
Určitě tam není všechno a už není aktuální, ale aspoň pro dílčí přehled přikládám.
Navíc se to s každým novým FW trochu mění. Přibývají Gshare servery a tím i nabídka.

Ucelený seznam, co na které družici nemám, samotného by mě to zajímalo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ABCryptobox 500HD Mini, Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM(CSLink,Skylink), HomeCast S3000 CR (Gital), (1W,4.8E,13E,19.2E,23.5E,39E), parabola 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Golden Interstar Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar GI-411 4/1
Montholon

Příspěvek od Montholon »

Ahoj mam na Vás prosbu určite to tu nekde bude ale nejak nemam čas pude mi bez problemu na tehle masince karta irdeto ice?
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jestli myslíš Skylink ICE (výměna či Standard), tak ta jede v UNI čtečce bez problémů.Zrovna dneska jsem 2 nové Skylink ICE (výměna) aktivoval v Showboxu.
Po vložení do NXP256HD - NO PROBLEMO.
Proč aktivace v Showboxu ??? Vypadá to, že v posledních verzích FW neprocházejí zápisy na kartu v UNI čtečce.Není to jen můj poznatek, že v UNI čtečce neprocházejí zápisy, ikdyž jsou v menu povoleny.
V CI modulu procházejí zápisy v pořádku.
ABCryptobox 500HD Mini, Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM(CSLink,Skylink), HomeCast S3000 CR (Gital), (1W,4.8E,13E,19.2E,23.5E,39E), parabola 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Golden Interstar Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar GI-411 4/1
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nový FW 1.46 zde : http://www.digital-forum.net/phpATM/ind ... 5b73ce1dde

Taky jsem ho rychle vyzkoušel při dnešní obědové přestávce.
Ale vůbec neviděl funkční kartu Skylink ICE.Ani přes menu CA Menu nebyla vidět.Povolil jsem EMM, výsledek to samé.Několikrát jsem ji vyndal a zandal do UNI čtečky, ale bez jakékoliv reakce.
Výsledek je pro mě docela zklamání.Tak dlouho člověk čeká na nový FW a čeká plno změn k lepšímu a kromě toho, že je nefunkčních plno poměrně základních a zásadních věcí, které už jsou nefunkční poměrně delší dobu, po upgrade nejen že tyto základní věci nejsou opraveny, ale vyskytnou se nové další chyby.Není funkční opět WiFi. Velmi zklamaně jsem vrátil FW 1.44 a jak jsem vždy horoval pro poslední verzi FW, začínám být k novým verzím skeptičtější.
To že nefungují už dlouho základní věci, jako Skoč do, problémy s nahráváním zpožďováním obrazu a zvuku u videí, nefunkční telnet atd. na to jsem si zvykl, protože to až tak nevyužívám, ale nefunkční WiFi, či neschopnost přečíst funkční kartu už je docela silné kafe.Podrobně jsem to dál netestoval, protože nebyl důvod.

Takže bohužel tuto verzi nemůžu z výše uvedených důvodů doporučit.
Možná že s jinou kartou a na LAN budete s novým FW spokojeni.
Ale kdo jede na WiFi a tím spíš přes oblíbený Well WCU 150N má bohužel smůlu.
jerry00
satelitni prijimac: VU+UNO BH 1.7.2

Příspěvek od jerry00 »

Jo, Well 150 to už nerozpozná.A nepodařilo se mi rojet ani Tendu, ani TP link. Ale zase mi funguje nahrávání na usb disk(Apolo Verbatin ) a sleování jiného programu ze stejného tranďáku a to i když jsou oba HD. Na vlastní nahrávce mi Skoč do funguje bezproblémů.U téhle funkce záleží ( u externě zpracováváných med. souborů) asi na časovém kódu, který je vložen v souboru. U staženin z internetu to asi bude ten zásadní problém, protože stačí maličká chyba kdesi v průběhu filu, a nedá se nic přetáčet,posouvat ,zrychlovat atd .Popřípadě to může vésti až k pádu stb.
Mojí ICE výměnu to vzalo hned bez problémů.
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nový FW 1.48 zde : http://www.digital-forum.net/phpATM/ind ... 0NXP256HD&

Opravuje nějaké chyby z předchozích verzí a (aby toho nebylo málo) přidavá některé další.
Např. nefunkční WiFi. :smoke:
InetBox 300S
satelitni prijimac: InetBox 300S

Příspěvek od InetBox 300S »

rnechvatal píše:Nový FW 1.48 zde : http://www.digital-forum.net/phpATM/ind ... 0NXP256HD&

Opravuje nějaké chyby z předchozích verzí a (aby toho nebylo málo) přidavá některé další.
Např. nefunkční WiFi. :smoke:
šoupl jsem po delší době nový fw 1.48 a zatím to vypadá dobře :arrow:
jedu přes lan
InetBox 300S Gemini 4.7 Oscam 1.00_svn 4066- SatElita 2000HD fw Hs11_v2.14b1_0608
HD-BOX FS-9105+,NXP 256HD

Obrázek
dajin44

Příspěvek od dajin44 »

Ahojda konečně mi jde Skylink ICE bez Modulu, ale přepínání programů je tak pět sekund, nemáte někdo stejnej problém, nebo nápad co s tím? Díky za nápady. A přes modul to je cca tři sekundy a po přepnutí nejdřív kostičky, já nepotřebuji nic, jen funkční kartu Skylink ICE, přepínání do dvou sekund, šli HD programy, plus funkční bloker. Nic víc, bohužel asi se nedočkám. A přijímač vrátím a koupím něco jiného. Měl jsem Showbox S-700 naprostá bomba, jen HD nešly, tak jsem koupil tento přijímač a obrovské zklamání, chjo.
show-man
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od show-man »

Jaký tam máš soft ? Máš to připojené do internetu ?
Máš zaplý patch ? Možná ti to ani nejde z karty ale z netu...
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com
ragde

Příspěvek od ragde »

mám toho již dost. Při kvalitě i síle signálu 72 nelze spustit dnes žádný program na Astře 3D i na Thoru. Mám Fw 1,48 a ještě včera mě vše při stejnem nastavení s výpadky většina programu zde šla , dnes vše píše kodované. Lze nějak po půl roce tento stroj vrátit a koupit něco pořádneho ,spolehlivého. Do dneška nelze filmy s titulkama které by se nezpoždovaly proti filmu hrát o posunutí filmu ani nemluvím.Jak to jde Vám. Bydlím v Praze a intrnet běhá v normě.Dík za sdělení Vašich zkušeností. :88:
Honzičář

Příspěvek od Honzičář »

Teda Pánové,tak sem také šoupnul 1.48 a za začátku dobrý,dost dobrý,přeskoky ve filmech už trochu jdou,přehrávání videí,hudby dobré (jen ty FLACKy to pořád nebere,ale to se převede), na WiFI nejedu,internet dobré,ale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! začalo to také blbnout s výpadkama signélu,že je to kódodované,hlavně ČT 1,2,4...???? přitom by to mělo jít!!!
Tak nevím,mám to někdy o jara 2011 a doufal jsem v lepší zítřky,ale ty jaksi nepřichází......vrátit, nevrátit?????
.......Teď při vytažené kartě v še funguje, i kodované kanály, to sem z toho jelen????.
stereoo

Příspěvek od stereoo »

zdravím.používam kartu skylink ICE.predplatené programy hd plus.nahrávky aj hd sa dajú zrýchlene posúvať.funguje aj skoč na.sila signálu 68 kvalita 80.všetko v poriadku.jasné že občas,asi raz za dva dni sa niečo zasekne.vtedy vypnem prijímač vypínačom vzadu a zase všetko v poriadku. fw 1.48.
komoca

Příspěvek od komoca »

Zdravím, sledovaný program jede OK, ale jeho nahrávka na hard disk 1TB se při přehrávání seká a kostičkuje. FW 1.40. Nevíte proč? Díky za odpovědi.
edy05
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od edy05 »

Zdravim, uvazujem o kupe HD prijimaca.... Uvazujem medzi dreamsky 256 HD a ab cryptobox 400 HD....

Vyhody pre volbu dreamsky 256 HD v mojom pripade su, ze mam v podstate uz nejake skusenosti s dreamsky.....negativa su v podpore fw (nevsimol som si, ci aj su nejake alternativne fw a zaroven podla toho co som sa docital tu, tak je podobny problem ako bol u 7500 a to je to, ze neplati ze najnovsi fw je najlepsi.....), dalsie minus je v cene v porovnani s ab cryptoboxom, ale som ochotny zainvestovat vyse, ak sa to oplati, teda ze by som ho kupil....

Vyhody pre volbu ab cryptobox 400HD je cena, momentalne aj dobre podpore fw. Nevyhodou je ze neobsahuje gshare...

Co by ste mi opdorucili?? popripade aj iny HD prijimac, ktory by splnal moje poziadavky....

momentalne mam dreamsky 7500 s alternativnim fw 3.88. vyuzivam g-share (skylink+astra 19,2 porgramy sky sports a canal+)

a este jedna otazka, co ide vsetko momentalne cez g-share??? resp. ide digi/UPC??
show-man
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od show-man »

Na gshare tam toho jede hodně , někde jsem viděl přehled ale nevím kde ..
pak tam je ještě special oscam F1+456 tak jedou všichni poláci z 13 HB včetně 3D a premiových a mělo by to fungovat bez omezení aspoň dle infa z polských for .
Velký rozdíl je v použitých procesorech u 256HD je NXP od Philipsu řekl bych oproti ALI coje u cryptoboxu je dost velký rozdíl v kvalitě obrazu a hlavně v multimédiích .
Na druhou stranu , nevím sice jak to je a bude s soft podporou u cryptoboxu ale Dreamsky je jaká je , občas se nějaký firmware podaří , občas ne ...
Momentálně zbývá popravit pár věcí do dodrbali u posledního .
www.JPP.com
edy05
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od edy05 »

a gshare funguje tak isto ako u dreamsky 7500 s fw. 3.88??? a co sa tyka alternativneho fw, je nejaky???
show-man
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od show-man »

Samozřejmě musíš nahrát "alternativní soft " najdeš ho asi tady , na satdigitalne.cz na digital-forum.net , na realsky forum , na různých polských forech atd....
www.JPP.com
owncomp

Příspěvek od owncomp »

prosim o pomoc, nemuzu se prihlasit do FTP total comanderem, ip - to co mam v ip nastaveni, jmeno - root, heslo - nic. Port bud' nedavam nic, a nebo 2459, co je v tom upnp.
FW - 1.48, sw 1,0. Co mam spatne?
pecou
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pecou »

owncomp píše:prosim o pomoc, nemuzu se prihlasit do FTP total comanderem, ip - to co mam v ip nastaveni, jmeno - root, heslo - nic. Port bud' nedavam nic, a nebo 2459, co je v tom upnp.
FW - 1.48, sw 1,0. Co mam spatne?
NXP256HD nemá FTP server, tudíž se nikam nepřipojíš....
Zgemma H9 Combo, Parabola offset 120/140, rozsah družic 80E až 45W, mini ITX - Linux server, Desktop MXLinux
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky“