Přijímač Amiko SHD-8000

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
marekbb

Re: Přijímač Amiko SHD-8000

Příspěvek od marekbb »

FW 1.4.07 má chybu pri pomere strán na TV joj a joj plus. Keď vysielajú 16:9 tak je to stlačené :-(

FW 1.4.09 to má už opravené ale tam zas dorvali zoznam kanálov po stlačení "OK" keď sa zjaví zoznam TV, tak zastane a sčerná obraz obraz pozeranej stanice pod týmto listom, ale hneď na to zas ide. A to sa deje vždy po stlačení "OK" ..čo je dosť otravné.

FW 1.4.18 ktorý tu teraz je ako posledný na stiahnutie, zatiaľ z grafikou golden media je čo sa tohoto týka OK, či nezamŕza a či dobre zdieľa nemám možnosť testovať.
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od modronoska »

Zdravím.Prosím o radu.Koupil jsem jěště jeden přijímač Amiko 8000,ale už s kartou čisté IRDETO pro příbuzného.Nebude sdílet..Zkoušel prosím někdo ty poslední softy?. (1.4.18,1.4.19 nebo ten 1.4.15 lemontree).Který jede bez sekání.Díky moc.
vilose
satelitni prijimac: VU+SOLO2, Digipower SG2100

Příspěvek od vilose »

Niekoľko dní som skúšal FW 1.4.09 ale len s kartou ICE teda Cryptopworks a Irdeto. Na Markize HD, ktorá ide len cez Irdeto sa zdá, že ide úplne bez problémov. So starou kartou iba Cryptoworks nejde Markiza HD.
teflon1

Příspěvek od teflon1 »

Zdravim vsetkych vlastnikov AMIKO SHD-8000.Mam problem s prepojenim 3xAmiko shd-8000 cez Switch /TP-Link SG10005D gigabit/.Mam kartu UPC-Direct.Uz nam islo a po hodine sa seklo.Teraz ide len ten kto ma kartu a ostatne sa nedaju spojit.Dakujem za pomoc.Porsim podrobne info o prepojeni dakujem.
Ivi de LaCorke
satelitni prijimac: AB IPBox 200S, Ariva 153 combo

Příspěvek od Ivi de LaCorke »

Prosím Vás veľmi o pomoc...Potreboval by som nejaky setting pre Amico 8000HD co obsahuje UPC oblubene programy, lebo triedit to rucne nema zmysel, asi by som skolabova...Prosim upnite mi to niekto...Vopred velmi pekne dakujem :)
AB IPBox 200S, Openbox S7
bbedo2
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810

Příspěvek od bbedo2 »

zdravim
mam amiko shd8000 a kartu skylink ciste cryptoworks (modra)
vzdy skusam nahrat novsi soft ale stale mi mrzne :(
skusam to na programe TV JOJ
kamos ma taky isty pristroj no kupeny v sete aj s parabolou a cs link kartou
dal reklamovat, dali mu tamsoft 1.4.07 a uz mu nemrzne
tak som maturoval s tym istym softom a mrzne mi stale
teraz som si pozical cs link kartu a tiez mrzne :(
ked dam tovarenske nastavenie tak tam mi da moje ulozene programy lebo tak som si ich tam niekedy ulozil (viem toto nejako dostat do tefaultu?)
este ma napada update cez kabel, no to som este nikdy neskusal, mate niekto skusenosti co vlaste pomoze?
take rady ako vypnut emu emm alebo zapnut timeshift som skusal :(
teraz som dal aj najnovsi soft a stale mrzne
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

Bohužel zamrzá sdílení Cryptoworks (server) se všemi softy ať dám 1.3.x nebo 1.4.x . Jde to použít aspoň jako spolehlivý klient ? Mám dojem , že CPU té mašinky nestíhá, často reaguje na stisk tlačítka DO až po 1-2 vteřinách. Mám jak combo 8800 tak sat 8000 a je to stejné. ](*,)
Demont
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Demont »

teflon1 píše:Zdravim vsetkych vlastnikov AMIKO SHD-8000.Mam problem s prepojenim 3xAmiko shd-8000 cez Switch /TP-Link SG10005D gigabit/.Mam kartu UPC-Direct.Uz nam islo a po hodine sa seklo.Teraz ide len ten kto ma kartu a ostatne sa nedaju spojit.Dakujem za pomoc.Porsim podrobne info o prepojeni dakujem.
Sekání není problém LAN ale Amiko jak server. Přestože na něj pingáš a chlívky jsou zelené, chvílema nesdílí nebo se sdílení sekne. Je to k ničemu... Nenašel jsem žádnou verzi softu, která by v tom spolehlivě sdílela. Jestli někdo má, tak sem s stím...
bbedo2
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810

Příspěvek od bbedo2 »

demont: ak bola odpoved pre mna tak mne sa nejedna o zdielanie
ja ked zapnem aj sam prijmac tak sa to seka
je to od nejakeho juna, ale vtedy som tomu pozornost nevenoval kedze v lete velmi telku nepozeram
veril som ze cez leto sa soft poriesi, ale nic :(
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od modronoska »

Já měl Amiko jenom jednou,teď ho má kámoš - soft 1.4.18 s ICE kartou (žádné sdílení).Sekne se to na začátku po zapnutí na nějakém HD programu a pak celý den pohodě.Mě laika napadá,že třeba u Arivy,vždy borci doporučovali tovární nastavení-vypnout ze sítě-nahrát soft-tovarní nastavení-opět vypnout ze sítě a naladit programy. Ten postup jsem praktikoval i u Amika a jede to celkem OK,nebo zkusit nahrát soft přes kabel.
maki

Příspěvek od maki »

chodí vám zápisy na kartu? mě ne, prosím pomozte, co mám kde zapnout nebo vypnout? (mám všechno povoleno mimo nds.. dík
Mira.cz
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira.cz »

maki píše:chodí vám zápisy na kartu? mě ne, prosím pomozte, co mám kde zapnout nebo vypnout? (mám všechno povoleno mimo nds.. dík

ČT 1
MULTIFEED 13E - 19,2E- 23,5E-28,2E ----server on ubuntu-13.04-server-i386-Argolis SmarGo SmartReader Plus, přijímač: Vu Zero-OpenPli 4, Vu Zero 4k - Vti ,Axas His 4K Combo-openATV
liborek3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby

Příspěvek od liborek3 »

zdravím,potřeboval bych poradit jak zadat např volný server,abych to mohl vyzkoušet,jak to vůbec chodí,dnes jsem si koupil amiko 8000 tak chci laborovat a vy už s tím máte zkušenosti,děkuji moc za rady
VU+ UNO 4K SE,Vu Duo 2 ,Vu solo 2,Vu zero,parabola-Toroidal 90
liborek3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od liborek3 »

a ještě se chci zeptat,když tam dám nějaký server tak mě to tam nechá napsat všechny řádky,ale ip mi to přeskočí,to tam nejde zadat,co dělám špatně?díky moc
kanon69

Re: Přijímač Amiko SHD-8000 blocker

Příspěvek od kanon69 »

Zdar všem znalým jak aktivovat blocker aby mi nedošly mazací zápisy na kartu v uni čtečce potřeboval bych to trochu podrobněji popsat jaj co má být zapnuto a vypnuto pak používám ještě modul ale tam potřebuji aby zápisy na kartu chodily díky všem za reakce
Mira.cz
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira.cz »

liborek3 píše:a ještě se chci zeptat,když tam dám nějaký server tak mě to tam nechá napsat všechny řádky,ale ip mi to přeskočí,to tam nejde zadat,co dělám špatně?díky moc

IP napiš do řádku - Název serveru

jinak free server třeba tady http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=122
MULTIFEED 13E - 19,2E- 23,5E-28,2E ----server on ubuntu-13.04-server-i386-Argolis SmarGo SmartReader Plus, přijímač: Vu Zero-OpenPli 4, Vu Zero 4k - Vti ,Axas His 4K Combo-openATV
liborek3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od liborek3 »

DÍKY,ALE SEM ASI BLBEJ NEDAŘÍ SE MI NAVÁZAT ŽÁDNÉ PŘIPOJENÍ,ASI NĚCO DĚLÁM ŠPATNĚ
liborek3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od liborek3 »

tak spojení jsem navázal s nějakým free serverem,ukazuje to ok,ale stejně mi žádné programy neběží,a navíc dokud je spojení zaplé tak mi nejede moje karta,prosím o radu,děkuji
joe6pack
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od joe6pack »

free servre ](*,)
kanon69

Příspěvek od kanon69 »

Zdar všem znalým jak aktivovat blocker aby mi nedošly mazací zápisy na kartu v uni čtečce potřeboval bych to trochu podrobněji popsat jaj co má být zapnuto a vypnuto pak používám ještě modul ale tam potřebuji aby zápisy na kartu chodily díky všem za reakce
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“