Momentální reakceangie píše:suhlasim s tebou nemyslel som to tak ako som napisal sory
O nic nejde

tak jsem na instaloval FW sp 1.4.05, ale zjistil jsem problém, upgradoval jsem svuj channel list z verze sp 1.4.00 - po rebootu jsem tam seznam programů měl, ale po vstupu do Správy oblíbených byl seznam programů prázdný, tak jsem se vrátil zpět přes Menu. No a přes tlačítko OK jsem vyvolal seznam programů a je prázdný.BlackBoy píše:Píšem stabilitu na 100% preto lebo myslím to vážne že pri FW sp 1.4.01 a FW sp 1.4.06 sa vôbec nestal reboot. A občas reboot som považoval za štandard no teraz úplne žiadne tak dlhú dobu som ešte bez rebootu nemal a to trápim môj prijímač stále. Ešte poznamenám že nepoužívam protokol HomeCamd.
Možno doplním že sa mi zdá trochu " lenivejší " nereaguje niekedy na DO okamžite má nejaké opozdenie ale to je len môj dojem. Inak tá farebná zmena na FW sp 1.4.06 no hrozné škaredé ale čo už nechám si ho.
Kdyby si četl co psal BlackBoy tak by ses dočetl, že CanalSAT FR funguje s FW 1.4.06 na nižších verzích asi ne.posix píše:Ahoj, zacinam s Goldenem. Funguje na GM9060 v EMU Canaal Digital Holland ? A jak prosím rozběhnu CanalSAT FR ? Zadám klíče a stejně je tma...
díky moc

Mne zamrza pri HD programocha.laube píše:Máte někdo vyzkoušené jestli soft 1.4.06 odstranil zamrzání programů?

slapet píše:Kdyby si četl co psal BlackBoy tak by ses dočetl, že CanalSAT FR funguje s FW 1.4.06 na nižších verzích asi ne.posix píše:Ahoj, zacinam s Goldenem. Funguje na GM9060 v EMU Canaal Digital Holland ? A jak prosím rozběhnu CanalSAT FR ? Zadám klíče a stejně je tma...
díky moc![]()

Mám nastaveno jazyk. Tvá otázka co je LPCM - je to komprimovaný bezstrátový zvuk.lubosbrod píše:Dobrý den. Vlastnim GM9080 v nastavení Language jazyk samozřejmě Čeština druhý audio jazyk Angličtina a nastává můj dotaz-Preferovat jazyk nebo dolby?? Jak to máte nastavený? Já se setkal s takovym problémem.Po půl hodině mi na Primě začal zkreslovat zvuk.Tak jsem nastavil dolby a jde hlasitěji a nezkresluje.Používám HDMI kabel a LCD Sharp .Verze sw je 1.3.26 Výstup audio mám nastaven na AUTO. Co to znamená to LPCM??Děkuji za vysvětlení a případné odpovědi.

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz