Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
monster__

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od monster__ »

zdravim lidi..mozna blbej dotaz ale nikde jsem to nenašel -> nechtene jsem upgradnul origo fw a po vraceni x verze se mi v menu sit neobjevuje nastaveni serveru (mam jen sit a aktualizace sw) -> je to spatna verze fw (20.72_X a B04.34) nebo jen spatny nastavení? Díky moc
+ jo jedná se o Optibox Panthera
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Zle si hladal.V sekcii download hned na zaciatku.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

monster__ píše:zdravim lidi..mozna blbej dotaz ale nikde jsem to nenašel -> nechtene jsem upgradnul origo fw a po vraceni x verze se mi v menu sit neobjevuje nastaveni serveru (mam jen sit a aktualizace sw) -> je to spatna verze fw (20.72_X a B04.34) nebo jen spatny nastavení? Díky moc
+ jo jedná se o Optibox Panthera
Pokud tam dáš Fw 20.99(http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 9&start=20) tak budeš mít síť a vše OK. Samozřejmě že musíš mít zapnuto CAS (2320) a v menu CAS Network server zapnuto!Soft 20,99 je určitě lepší než 20.72x,ale jako nejpovedenější se mi zdá FW 20.04x i když má také své mouchy. Při ponižování FW např. 20.99 na 20.04x je nejlepší použít kompletní zálohu potom je návrat naprosto bezproblémový na jeden restart boxu.Při testování jsem zjistil,že pokud nechcete znovu skenovat satelity a vaše předchozí FW nevykazovalo problémy není nutné dávat tovární nastavení a obnovovat nastavení z UserDataBase.(přechod z 20.04X na 20.99 bez továrního nastaveni výpadky zvuku žádné,kdežto po přechodu z 20.04x na 20.99 přes tovární nastavení a nahrání UserDataBase se u mě na některých SD stanicích výpadky zvuku občas vyskytnou.
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Este raz.Mam v slote ICE kartu a vypadky zvuku uz zacinaju aj na HBO,spektrum HD atd.Preto chcem vediet ci ked kuim do cam modul irdeto ci to prestane.Skusenost.Parabola forum o nicom.
wolfik99

Příspěvek od wolfik99 »

Je tady někdo ,kdo má share SKY UK nebo Italy? Mám připojení přes CCCam, FW 20.04, všechny systémy jedou bez problémů, akorát Videoguard se seká. Když jsem podívám na ECM info, tak klíč v opačném řádku se mě načítá o vteřinu později, než vyprší aktuální. Jsem na HOPU 1. Když tam píchnu Arivu, tak zásek jednou za 10 minut. Neumíte někdo poradit?
Optibox Panthera, Optibox Koala, Optibox EVO ENFinity, Amiko Alien Triple, 110cm OFF
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

wolfik99 píše:Je tady někdo ,kdo má share SKY UK nebo Italy? Mám připojení přes CCCam, FW 20.04, všechny systémy jedou bez problémů, akorát Videoguard se seká. Když jsem podívám na ECM info, tak klíč v opačném řádku se mě načítá o vteřinu později, než vyprší aktuální. Jsem na HOPU 1. Když tam píchnu Arivu, tak zásek jednou za 10 minut. Neumíte někdo poradit?
Nie je cccam ako cccam u tohto typu som sa stretol z viacerými verziami npr. 04 podporuje cccam2 a 99 už cccam3 bud si vyhľadáš správny FW alebo si vypracuješ oscam.
wolfik99

Příspěvek od wolfik99 »

dydaj1 píše:
wolfik99 píše:Je tady někdo ,kdo má share SKY UK nebo Italy? Mám připojení přes CCCam, FW 20.04, všechny systémy jedou bez problémů, akorát Videoguard se seká. Když jsem podívám na ECM info, tak klíč v opačném řádku se mě načítá o vteřinu později, než vyprší aktuální. Jsem na HOPU 1. Když tam píchnu Arivu, tak zásek jednou za 10 minut. Neumíte někdo poradit?
Nie je cccam ako cccam u tohto typu som sa stretol z viacerými verziami npr. 04 podporuje cccam2 a 99 už cccam3 bud si vyhľadáš správny FW alebo si vypracuješ oscam.
Díky moc, to byla naprosto jednoduchá a přesná rada. S FW 20.99 to funguje bez problémů.
Optibox Panthera, Optibox Koala, Optibox EVO ENFinity, Amiko Alien Triple, 110cm OFF
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Vážení,rozhodl jsem se využít nabídky cslinku na výměnu staré skylink,pokud to aligátor nezkousne - budu informovat-koupím modul,naštěstí mám ještě starý cslink,který fachčí v pohodě-no,ještě ji sehnat !!! :)
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Vyskusaj,ked tak citam ako v roznych masinach vraj seka ICE karta,tak zlaty alligator,keby este obcas neblbol zvuk na tych 2-3 kanaloch bol by super.Nastastie to u mna nie su podstatne stanice takze v pohode.Ale ziadne sekanie u ICE zatial nepozorujem...
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Mozno cudna otazka,ale predsa.Ako sa vam chova alligator/panthera ak ju zapnete vzadu vypinacom.Zostane v stand by(svieti v predu cervena),alebo zostane zapnuty box (svieti zelena)?Ja som si pamatal vzdy ze zostal v stand by a dnes po dlhsom case som nieco robil a musel som vypnut a zapnut a zostava to zapnute - svieti zelena.Skuste to ceknut nech viem ci to nie je nahodou poslednym softom 20.99,nech viem na com som.Idealne by bolo keby napisali co maju rozne verzie softu pre porovnanie,dik za ochotu...majte sa.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak po dalsom vypnuti-zapnuti uz zostal v stand by.Zeby to robil len po prvom zapnuti ak je dlhsie bez stavy??? :unknown:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Novy soft pre ProSky a Skygate 21.28 !

Release Note:

- Support for Astra SAT (canalsat, MTV networks)
- Support Active Server
- EMM buffer size Optimized for NTV+ Card
- more twin protocol Support (orange mini box)
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

A z výměny je zatím prd,firma je udajně obdržela,ale místo 20 přišly jen 4-rozebrali zaměstnanci,že by až takový zájem-nebo si ze mě někdo dělá p...,příští týden-ale už ne telefon,osobně se na to mrknu !!! :x
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Skúšal už niekto DVB-T či to šlape aj v MPEG-4
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Na testovacie ucely:
http://www.uloz.to/9760710/firmware-prosky-21-28-zip
:roll:
zabudol som je to na alligatora !!!
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Poláci jedou v mpeg4 bez problému !!!
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

kontakt.spy píše:Poláci jedou v mpeg4 bez problému !!!
Dik za dobre info-správy :good: idem kúpiť antenku, tak predsa je to dobrý stroj.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Uz je novy soft aj pre nas,kto ma cas dajte do downloadu.....
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ten aktive server co pridali pozna niekto?Subjektivne sa mi vidi zrychlene prepinanie programov,karta v pohode ostatne funkcie tiez.Zistil niekto nieco ine?
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

S FW 21.28 jsem zjistil že se změnila MAC adresa Alligatora, což mi dělalo problém při sdílení karty, která je uložená v 8750ce přes home share. Ale po několikerém přeflešování se to upravilo. V menu síť je ale napsaná jiná MAC adresa než jaká je napsaná v routru (DHCP). Přesto pingy fungují a home share již také. Pokud nedojde k zlepšení vypadávání zvuku, tak se vrátím na 20.04
Funguje několik programů MTV.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“