Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
redline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od redline »

na dialkovom drz stlacene asi 4sek tlacitko power - dokedy na dyspleji nezasvieti OFF
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

redline píše:na dialkovom drz stlacene asi 4sek tlacitko power - dokedy na dyspleji nezasvieti OFF
Nebo se dá v Menu nastavit, zda vypnout do Deep standby. Bohužel nemám tady návod od anacondy a od koaly se to trochu liší, ale je to tam.
Zvláště pokud STB požívají osoby neznalé doporučuju tento mod, protože při zamrznutí či výpadku Mcas stačí jen vypnout a zapnout a Mcas se restartuje. Při pouhém vypnutí do Standby se nic nerestartuje a neznalý věci už volají odborníky o pomoc :( Já vím - déle startuje, ale ušetříte hloupé telefony typu "tati už to zase nejede" :poklona:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Dá sa to nastaviť do Deep Standby v menu, nastavenie AV, Power Saving stačí len zapnúť
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

Tipol by som si ale, ze v deep standby nebude fungovat napriklad ani nastavene nahravanie. je to vlastne "vypnutie systemu", kedy reaguje sice prijimac na DO, ale ako bolo napisane, po zapnuti vlastne tzv. bootuje system a nacitava vsetky sucasti. vratane pluginov, ako mcas apod, ak maju nastaveny autostart samozrejme. teda keby tam bolo tiez nastavene zdielanie (prijimac je ako server), tak to v deep standby tiez nepojde.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
bybyno111

Příspěvek od bybyno111 »

Cavte. Ako mam dat tie vyje... pluginy do anacondy?? ide ma z toho jeb... poradte prosim. Neviem ci to dobre davam na kluc alebo preco!??
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Anaconda, x403p

Příspěvek od caldix »

Najlepšie dávať pluginy po jednom..
Ja dávam vždy na prázdy klúč, vložíš do koreňového adresára rovno priečinok "plugin" (+ všetko čo je v ňom)
Pripojíš USB k Anaconde a sama detekuje dostupný plugin, potom tušim červeným tlačidlom ovládača spustíš a hotovo..
dym1

Příspěvek od dym1 »

A aky plugin sa tam snazis dostat?
HD-Box FS 9200,Opticum 9500hd plus,parabola AL 80,motor opticum DM 2400,WD My Book Essential 500GB, 3,5", WDH1U5000E
bybyno111

Příspěvek od bybyno111 »

Mám čisté USB, Vytvorím zložku plugin a stlacim na FW ktory chcem stiahnut a presuniem ho do toho plugynu, vložím usb do anacundy. vyhodí to okne slačím červené, anacunda sa restartuje a opät my otvorí to okno dam exit. a nic. plugyni niesu ani ked otvorim priamo plugyni v nastaveni nič prázdne. v com je problém??
bybyno111

Příspěvek od bybyno111 »

DYM: fac.optibox.anaconaHD.v.1.09.05
a plugyn
20110520
Dočítal som sa že sú v poho.
dym1

Příspěvek od dym1 »

Ty na usb ziadne zlozky nerob.

Plugin stiahni/rozbal/posli na usb kluc a daj do anacondy.
Naposledy upravil(a) dym1 dne 13.červenec 2011 - 6:55, celkem upraveno 1 x.
HD-Box FS 9200,Opticum 9500hd plus,parabola AL 80,motor opticum DM 2400,WD My Book Essential 500GB, 3,5", WDH1U5000E
bybyno111

Příspěvek od bybyno111 »

ok idem skusit zatiel dakujem
bybyno111

Příspěvek od bybyno111 »

jaaaaaaaaaaaaj zatial nic stiahne mi plugin ale nejde spustit, ani rucne ani automaticky.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

bybyno111 píše:jaaaaaaaaaaaaj zatial nic stiahne mi plugin ale nejde spustit, ani rucne ani automaticky.
vrať sa na FAC.Optibox.AnacondaHD.v1.09.05 a tak spustiš plugin v 90 je problem nespušta vložene ploginy
bybyno111

Příspěvek od bybyno111 »

ok uz to chvala pánu BOHU šlape. dakujem
ale te FW som tam nedal nejde to. je to vo formate videa windovs player.
N!nja

Příspěvek od N!nja »

Ahoj, dnes jsem si koupil tento box a chystám se jej během zítřka zprovoznit. Chtěl bych požádat o radu ohledně Camů, které mám nainstalovat. Potřebuji se připojit na 2 servery Newcamd a 2 Cccam. Který cam mám použít a který je nejstabilnější? Nebudu box používat na žádné přehrávání filmů apod. Jde mi jen o sledování programů.
Instalaci zmáknu, nejsem lama, doma jedu na Vu+ Duo, takže Enigma1,2 není problém, jen mi jde o to, který cam je prostě na tento box nejlepší a nestabilnější. Předem díky
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

N!nja píše:Ahoj, dnes jsem si koupil tento box a chystám se jej během zítřka zprovoznit. Chtěl bych požádat o radu ohledně Camů, které mám nainstalovat. Potřebuji se připojit na 2 servery Newcamd a 2 Cccam. Který cam mám použít a který je nejstabilnější? Nebudu box používat na žádné přehrávání filmů apod. Jde mi jen o sledování programů.
Instalaci zmáknu, nejsem lama, doma jedu na Vu+ Duo, takže Enigma1,2 není problém, jen mi jde o to, který cam je prostě na tento box nejlepší a nestabilnější. Předem díky
config si možeš vypracovať v Xcame ale len ručne alebo si v pc vypracuj oscam
zdefan167

Příspěvek od zdefan167 »

Hotové zúfalstvo už dva týždne neviem rozchodiť zdielanie na optiboxe anakonda ako server a openboxe s1 ako klient cez switch! Už sa mi sníva o Mcas coconut exsim oscam-start Xcamclient Mclient kain2r xcamConfigure oscam-stop mgcamd neviem čo je čo a načo je to vlastne! Môže niekto napísať ako to nastaviť ale tak normálne aby tomu rozumeli všetci aj JA. A teraz mi zas začalo písať na stv1 stv2 stv3 doma markíza kodovaný kanál. Tak neviem či tú ANAKONDU nepošlem do lesa.
habdza115

Optibox Anaconda

Příspěvek od habdza115 »

Zdravim priaznivcov hadiiika... Mate niekto rozchodeny novsi Mcas ako ten z 10.2.2011? Na kazdom novsom mi pretrvava problem s STV1. Po case (5, 10min) mi vypise "kodovany kanal". Pomoze len restart Mcasu. Pri tom februarovom mi to nerobi (znamemu to vsak robi aj pri tom). Karta Skylink ICE, software 1.9.05 (1.9.20 - nesli vobec spustit pluginy). Mam tam este spusteny Xcam. Ak mate niekto nejake hints, dajte vediet. Diky
bybyno111

Příspěvek od bybyno111 »

SERUSTE. MAM PROBLEM S ANAKUNDOU. NIEKTORE PROGRAMY SA SAMI ZAKODUJU. VIEM ZE MATE VIACERY TENTO PROBLEM ALE NEDOCITAL SOM SA AKO HO VYRIESIT TAK PROSIM ORADU. NEMYSLEL ZE ANACONDU BUDU TAKE PROBLEMY. DAKUJEM . ](*,) ](*,)
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Nechápem prečo tu šírite poplašne správy tento STB pracuje bezproblémovo, čo tak sa kúsok posnažiť trebárs zmenou FW alebo pluginov a pokiaľ ide o tie výpadky môžu byt aj spôsobené v Sky...ku, prechádza vraj veľkými zmenami, uvidíme čo vyčarujú :ROFL:
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“