Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od dydaj1 »

Tiborik píše:... nainštaloval som si ten CCcam Converter, skúšam už hodinu rôzne free serveri, zatiaľ, som nenašiel žiadny funkčný ... Nemá,prosím, niekto nejaký link na funkčný ... ?
:lol: :lol: :lol:

http://www.free-cardsharing.com/tag/caid-0d03
plesi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: nic staleho...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plesi »

Zde neco najdete ..[Cardsharing-X Control] [nemuzu otestovat].
http://www.topsat.co.cc/search/label/CCcam%20Tools
out of order...
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ab cryptobox 600HD

Příspěvek od gortheb »

ja som to skusal . tiez takto napisalo ako na obrazku ale akonahle som to dal do anakondy tak nic. nevedelo sa pripojit na clienta
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

Tiborik píše:... nainštaloval som si ten CCcam Converter, skúšam už hodinu rôzne free serveri, zatiaľ, som nenašiel žiadny funkčný ... Nemá,prosím, niekto nejaký link na funkčný ... ?
Keď najdeš, daj vedieť... ;-)
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
baallu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baallu »

Zvlada anaconda pripojenie externeho hdd ktory je NTFS? Skusal som pripojit dva externe hdd, jeden zo samostatnym napajanim a jeden bez napajania...ani jeden sa nechytil a anaconda po pripojeni tychto hdd zamrzla a na nic nereagovala...hdd su NTFS. Z usb klucmi nieje problem (fat32).
habdza115

Příspěvek od habdza115 »

Pripoj disk k prijimacu (ja mam pripojeny v zadnom usb disk WD 500GB s externym napajanim), restartuj prijimac, ten bude chvilu nacitavat disk (bude na displeji vypisane HDD2) a potom sa prijimac spusti. Mne to tak funguje.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Pri kúpe HDD treba zvažovať aj externom napájaní disku, nakoľko je tam záťaž na stabilizátor 5V, je pravdou že sú konštrukčne riešene pre vyši výkon zadného USB ale aj tak načo to tak zaťažovať :?:
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

Ti ktori este len budu riesit, pripadne planuju vymenu routeru, tak by mozno mali pouvazovat o routeri s USB na pripojenie HDD. Ja mam TPLink 1043. Je to lepsie hlavne pre pripady, ked ten HDD planujem vyuzivat aj z inych zariadeni v sieti, hlavne z PC. Vtedy je naozaj zbytocne zatazovat prijimac este aj posielanim dat z PC do HDD a opacne. Jediny problem mi ale ten router robi, ze obcas zamrzne ked z PC, ktory ide cez Wifi, tlacim data na HDD. Ale satelit na toto asi nebude mat vplyv, ten je kablom pripojeny do routeru. A tiez nemam v routeri najnovsi fw, tym by sa to mozno vyriesilo, ale este som sa k tomu nedostal a zas tak casto mi to nerobi. A mam tam 320GB toshibu, s napajanim z USB, vacsie kapacity som neskusal.
A zabudol som dodat, ze nahravenie z prijimaca (Koala) na ten HDD do routeru je uplne bez problemov. Aj prehravanie medii z HDD v prijimaci.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
baallu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baallu »

Myslim ze som jasne polozil otazku...vie anaconda pracovat z hdd ktory je naformatovany na NTFS? ANO - NIE ? V mojom pripade to nieje o napajani disku kedze som skusal aj disk z napajanim...
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Anaconda, x403p

Příspěvek od caldix »

Edit:
Priame pripojenie cez USB vstup:
FW1.09.05 a 8GB USB klúč (NTFS) použitý v oboch USB vstupoch => Anaconda zamrzla

Baallu:
ANO, Anaconda vie pracovať s HDD naformátovaným na NTFS.
(používam ale po sieti PC HDD NTFS-750 GB) => OK
Naposledy upravil(a) caldix dne 13.červen 2011 - 17:43, celkem upraveno 2 x.
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Ano i mne pracuje cez sieť HDD Westerrn Digital 1 TB naformátovaným na NTFS :D :D
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

Mala by vediet. Bola to vyhoda oproti Koale, ale uz aj tam to je v najnovsom fw dorobene.
Inak ak mas disk pripojeny k PC a Anaconda sa nan pripaja po sieti, tak nezalezi ako je naformatovany disk (ak je NTFS a ide ti to, tak to neznamena automaticky ze Anaconda vie citat NTFS). To iste plati ak je disk pripojeny do siete cez LAN konektor, alebo ak je pripojeny do routeru. Ak si ale skusal pripojenie NTFS disku do USB portu Anacondy, a islo to, tak OK.

Mimochodom na stranke openboxu je uz pre S6 (klon, rovnaky ako Anaconda) novsi fw, verzia 1.09.09, teda ciselne zhodna ako momentalne pre Koalu, kde boli odstranene nejake chybicky. Tak mozno aj pre Anacondu bude tato verzia lepsia... skuste...

2. mimochodom - uz dlhsi cas mi nejde otvorit stranka optibox.cc. resp. podstranky o produktoch, hlavnu nacita, ale to je vsetko. Ma niekto podobnu skusenost?
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

MartinNR
2. mimochodom - uz dlhsi cas mi nejde otvorit stranka optibox.cc. resp. podstranky o produktoch, hlavnu nacita, ale to je vsetko. Ma niekto podobnu skusenost?
Nie si sám čo neide otvoriť stránku. :)
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

externý HDD nemám sko vyskúšať, ale iba klúč sformátovaný na NTFS,
Stránka optiboxu nejde ani mne, niekde som našiel info že sa stránky prerábajú tak uvidíme koľko im to potrvá, podľa odkazu to tak rýchlo nebude, samozrejme ak to naozaj súvisí s tou stránkou optibox.cc
http://optibox.fnhost.org/
Naposledy upravil(a) caldix dne 13.červen 2011 - 13:42, celkem upraveno 1 x.
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

Mna by zaujimalo či ten novsi fw, verzia 1.09.09 s openboxu S6 či pasuje do Anacondy.Neskušal to niekto? :thankyou:
baallu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baallu »

Ok pani takze papierovo by mala zvladat NTFS, vie niekto odskusat pripojit externy disk ktory je NTFS, priamo na usb anacondy...nie cez lan...kua mne to vzdy zamrzne...
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

ešte k tomu testu HDD na NTFS tu vo vlákne písal kaon:

Kód: Vybrat vše

http://www.eee.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=35980&start=20
NTFS 100% funkčné na Hdd TOSHIBA 500G, USB Flash 16G.
Nadrané 6,2G film z HBO HD všetko OK!!!!
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

Baallu:
Tak mi to naozaj nedalo, hneď som vyskúšal USB klúč 8GB (NTFS), FAC 1.09.05

Prekvapko ako ...
Anaconda zamrzla po pripojení klúča cez USB (oba vstupy).
Sorry za zavádzanie z mojej strany #-o

Ak vychádzam z toho že kaonovi to šlo na 100%, tak potom možno bude problem soft, neskúšal si starší FW?
baallu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baallu »

Priznam sa ze nieje pre mna az tak velmi dolezite pripajat hdd k anaconde, filmy a ostatne veci pozeram cez media player...ale som to chcel vyskusat ci to teda funguje a zistil som ze to nefunguje. Preto som chcel vediet ci to len u mna alebo je to vseobecny problem...iny fw som neskusal a ani sa mi nechce kedze to az tak velmi nepotrebujem a uz asi tyzden mi ide anaconda stabilne bez vypadkov... Fw mam FAC 1.09.05, mcas z 10.2.2011.
Tiborik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Tiborik »

... chlapi, poprosím, keď chcem byť clientom cez Xcam, a chcem napr. cez net zdielať kartu Skylink, tak musím mať v STB kartu od Skylink ??? Kúpil som si účet na nemenovanom ruskom serveri, nastavil som Xcamcomfigure, ale nechce mi to naštartovať. NET mi v STB funguje, ide mi tam youtube, aj prehliadač ... Zadávam stále prístupové veci do Xcamconfigure, spúšťam Xcam, ale nič .... Ozaj, ten účet na serveri beží pod Newcamd525, funguje pod tým vôbec Xcam ??? Kartu mám CS link, nie je to problém ????
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“