Přijímač Amiko SHD-8000

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Ylva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Přijímač Amiko SHD-8000

Příspěvek od Ylva »

robo píše:to pna: nehadz z okna, na to sme tu, aby sme to poriesili :) Pouzivas externy USB HDD? Ak ano, tak ho na skusku odpoj. Nahraj tento FW, zatial mi stale vychadza ako najstabilnejsi:
GM_Amiko7900_8000_sp_1.3.61_FixByRob.rar
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=315918#p315918

Pri upgrade pouzivaj tovarne nastavenia, to znamena, ze ides do Menu - System - predvolene nastavenia - "prdnastavene", prijimac sa resetne do tovarenskeho nastavenia, restartuj, potom nahras novy FW a das zase tovarenske nastavenie, restartuj, potom vypni emu:
menu-podmineny prisup-nastavenie CA-Mcas Config:
emu ecm -> off
emu emm -> off
alebo:
9339-Mcas Config:
emu ecm -> off
emu emm -> off
ponastavuj, vyskusaj a daj vediet. :wink:
Ahojte
Aj ja nieco pridam
Pouzivam tiez 1.3.61 pretoze na 1.3.69 nesliel Viacess
Robil som vsetko mozne a nie a nie tak som vratil 61 a vse v poriadku a ide vse vcetne TnT sat
Co sa mi nepodarilo rozchodit su tie 2 dostihove kanaly v Sece na Hot Birde
pritom kluce mam Ok-na Opene 820 mi to hra a CWorld nejde nic -vse som editoval cez editor vse v poriadku ale bez obrazu na Opene opat OK
V editore som to vse zedival porovnal ine naplne ale CWorld ani rana :-/
Stale mi neni jasne tovarne nastavenia
V 1.3.61 kde mam slovencinu to mam takto a neviem ktore spravne macakat Napis bud 1 alebo 3
Menu system OK zakladne nastavenia a teraz neviem
1-Prednastavene hodnoty -po odklepnuti treba heslo-alebo
3-Ulozit prednastavene-po odklepnuti hlasi hlasku Ulozit databazu ako prednastavene data ? Ano-nie
Ktoru vlastne pouzit 1 alebo 3 ?
TIA
pert1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pert1 »

Ylva píše:
robo píše:to pna: nehadz z okna, na to sme tu, aby sme to poriesili :) Pouzivas externy USB HDD? Ak ano, tak ho na skusku odpoj. Nahraj tento FW, zatial mi stale vychadza ako najstabilnejsi:

Pri upgrade pouzivaj tovarne nastavenia, to znamena, ze ides do Menu - System - predvolene nastavenia - "prdnastavene", prijimac sa resetne do tovarenskeho nastavenia, restartuj, potom nahras novy FW a das zase tovarenske nastavenie, restartuj, potom vypni emu:
emu ecm -> off
emu emm -> off
alebo:
9339-Mcas Config:
emu ecm -> off
emu emm -> off
Ahojte
Aj ja nieco pridam
Robil som vsetko mozne a nie a nie tak som vratil 61 a vse v poriadku a ide vse vcetne TnT sat
pritom kluce mam Ok-na Opene 820 mi to hra a CWorld nejde nic -vse som editoval cez editor vse v poriadku ale bez obrazu na Opene opat OK
V 1.3.61 kde mam slovencinu to mam takto a neviem ktore spravne macakat Napis bud 1 alebo 3
3-Ulozit prednastavene-po odklepnuti hlasi hlasku Ulozit databazu ako prednastavene data ? Ano-nie
TIA
Zmačknout č 1 a heslo 0000.
pepino69
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: AZBOX ST710 USB, Openbox x-810
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepino69 »

funguje někomu u softw. 1.3.69 / Amiko shd 8000 / přehrávání AVI, MPG ? mě jde pouze zvuk a píše že chybí video codec.
AZBOX ST710 USB
Ylva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ylva »

pert1 píše:
Ylva píše:

emu ecm -> off
emu emm -> off
alebo:
9339-Mcas Config:
emu ecm -> off
emu emm -> off
Ahojte
Aj ja nieco pridam
TIA
Zmačknout č 1 a heslo 0000.
Dakujem
mqwick
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504

Příspěvek od mqwick »

pepino69 píše:funguje někomu u softw. 1.3.69 / Amiko shd 8000 / přehrávání AVI, MPG ? mě jde pouze zvuk a píše že chybí video codec.
Zatiaľ žiadna verzia fw pre Amiko 7900/8000 nepodporuje korektné prehrávanie XVID/DIVX. Najlepšie funguje prehrávanie videa MKV,VOB a MP4 v nízkom rozlíšení.
pimbus

Příspěvek od pimbus »

caute, kupil som tyzden dozadu tento prijimac, nahral som tam 1.3.83 emu a nesla mi tam vobec SK ICE, potom som nahodil 1.3.15 emu a zrazu mi isla ale blbne mi ze raz za cas vypadne karta, neviete co mam s tym robit? d.
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Příspěvek od pistok153 »

pimbus píše:caute, kupil som tyzden dozadu tento prijimac, nahral som tam 1.3.83 emu a nesla mi tam vobec SK ICE, potom som nahodil 1.3.15 emu a zrazu mi isla ale blbne mi ze raz za cas vypadne karta, neviete co mam s tym robit? d.
Každý Mesiac ti to vypadáva. :?: ak ANO ,tak zlý FW ,STB nevie prijať alebo spracovať EMM. :D
Pišťok
pimbus

Příspěvek od pimbus »

nie, robi mi to od zaciatku, kartu este nemam zaregistrovanu, ma to vplyv? teraz som nahodil 1.3.83 mcas a chytilo sa to tak budem testovat.
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Příspěvek od pistok153 »

To je iba Výhoda ,že Karta není registrovaná ,iba registráciou naskaču parádičky.síce teraz sú Dočasne vypnuté.

No to bude iba FW ,kartou by to byť nemalo ,nevieš ju síce ani reautorizovať ,kým není registrovaná ,tak ti ostáva iba to FW.

Napíš až dotestuješ ,či to robí ďalej aj z Novým FW.
Pišťok
Eda119

Příspěvek od Eda119 »

Zdravim, potřebuju poradit.. sdílim kartu mám i vloženou orig. kartu ale při odpojení ethernet kabelu tame nejedou zadny programi co by měli jet na tu kartu... skoušel sem 3 karty a ani jedna se nechytá.. žeby vadná čtečka? ale z ničeho nic to přestalo fachčit:(
bbedo2
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810

Příspěvek od bbedo2 »

cez menu pristroja pozri ci mas kartu nacitanu
Eda119

Příspěvek od Eda119 »

právě že tam načtená není
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

vkladas cipom hore?
mas tam napisane ze nevlozena alebo ze chybna karta? (tusim nieco take tam pise)
Eda119

Příspěvek od Eda119 »

Hej no ba že sem ju měl opařně sem si ani neuvědomil :D pře u strongu se dava čipem dolu tak sem to dal stejne ;-) dik za pomoc
Málem sem ho šel reklamovat :(
Eda119

Příspěvek od Eda119 »

ještě jedna otazečka.. přemýšlím o Amiku Alien 8900 nebo neco jinačího? na cca stejne cenove hranici.
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

ja nepoznam, nikdy som sa s nim osobne nestretol :)
no predpokladam ze aj tam bude kopec problemikov :(
mne osobne v principe staci pozerat ... no to ma u mna jeden hacik ... nemam na to vobec cas :))))
Eda119

Příspěvek od Eda119 »

No zatim sem slišel chválu na něj.. akorat si nemůžu vybrat je tam cenovej rozdil cca 1200,- amiko shd 8000 a amiko shd 8900 alien... tak jako taky se tomu nevěnuju moc ale taková zajímavost. :)
robo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od robo »

to Eda119: no ja neviem, kde si pocul chvalu na A8900-vku??? :unknown: Bezi to pod linuxom E2 a Sparkom a ani jedno nie je zatial vyhoda, nefunguje citacka a je s tym dost problemov, ved tu na fore sa to prebera, staci mrknut: :wink:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=33491
a ani nikto nevie coho to mal byt klon, alebo original? :D Az sa raz podari oladit E2, potom to bude celkom zaujimava hracka za dobru cenu, ale az potom. :good:
PS: linuxove stb urcite nepovazujem za stb urcene len k pasivnemu pozeraniu, ale zaroven vyzadujem od nich urcitu funkcionalitu :) :) :)
robo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od robo »

Tak konecne raz aj u "origo" Amika sa nasla promptnost a mame tu novy FW 1.3.86 emu aj mcas: :wink:

Amiko 7900/8000 aj AB Cryprobox 300/350
http://sat-support.org/?a=downloads&dir=8

Amiko 8800
http://sat-support.org/?a=downloads&dir=9
pna

Příspěvek od pna »

to robo: den předtím, než jsem psal svou prosbu se na to opravdu nedalo dívat - restarty asi 8x za hodinu. Druhý den se přijímač asi lekl, že poletí a začal se chovat přecejen o něco líp - restarty jen asi 2x za den.
Tak jsem udělal všechno podle Tvé rady (mimochodem tovární nastavení dávám vždy, ale jen jednou a ne před i po upgrade). Následující den dva restarty, ale to jsem tam zapoměl USB klíčenku (16GB). Tak jsem ji vyjmul a další den zase dva restarty - ale jen při přepínání programů. Tak jsem radoval, že to bude lepší a že i když to není ideální, dá se to vydržet.
Včera ale zase úplně samovolný restart 3x za hodinu. Tak už opravdu nevím co s tím - dělá si to co chce.
Octagon SF4008, AZ BOX HD PREMIUM, AB IPBox 9900HD Plus, SKYLINK, 6*LNB 28.5E, 23.5E, 19.5E, 13E, 5E, 1W
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“