Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR
-
paulaner
- satelitni prijimac: opticum 9500 hd, astra 1A, 3D
Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR
presiel som si zhruba toto forum..a mam dve otazky ktore neviem zodpovedat ohladom HDD do tohoto prijimaca
1. staci 2,5 palcovy disk externy na nahravanie HD programov? stiha rychlostne ? neseka?
2. ako je to s napajanim HDD? unesie to zdroj pristroja ci ma tento externy disk samostatne napajanie?
dik.
1. staci 2,5 palcovy disk externy na nahravanie HD programov? stiha rychlostne ? neseka?
2. ako je to s napajanim HDD? unesie to zdroj pristroja ci ma tento externy disk samostatne napajanie?
dik.
opticum 9500 hd, duo LNB astra 19,2 + 23,5 skylink + plazma VIERA 37 palec panasonic HD ready + showbox vitamin 5000 HD s E2 capitol a openPli a panasonic tv - 50 palcov
Na to nie jednoznačná odpoveď. Je to hlavne o spotrebe. Staršie modely mali vyššiu spotrebu, a teda bez externého zdroja nefungovali. Tak isto niektoré 640GB a 1TB s vyššou spotrebou potrebujú ext. zdroj. Ja mám otestovaný 500GB a ten funguje bez problémov (149Mbits/s, 1HD rec+TMS) . Ešte pre lepšiu výkonnosť PVR doporučujem naformátovať HDD v prijímači, ktorý je optimalizovaný na nahrávanie väčších súborov. Formát vo WIN používa malé extendy pre súbory.paulaner píše:presiel som si zhruba toto forum..a mam dve otazky ktore neviem zodpovedat ohladom HDD do tohoto prijimaca
dik.
-
Leo.000
- satelitni prijimac: Optibox Ultra HDMI
Podobnou otázku jsem tu už také párkrát položil, ale nikdy jsem nedostal konkrétní odpověď (nechci disk, který bude potřeba napájet)?
Alf1: Proč nenapíšeš konkrétní typ disku, který máš odzkoušen?
Obecně: Pokud je HDD konstruován pro provoz přes USB 2.0 bez externího napájení měl by podle standardu mít max. odběr 500mA. USB konektor u přijímačů by měl být konstruován pro dodání takovéhoto proudu (některé mají dokonce napsáno „max. 500mA“). Zbytek už je pouze na tom jak toto výrobce HDD a přijímačů dodržuje.
Další věc jsou disky s novým USB 3.0, které mají povolen vyšší odběr (tuším 900mA). Otázka je, jaký mají odběr při provozování přes USB 2.0 (nepodařilo se mi zjistit).
Na závěr jen poznamenám, že mám disk ADATA SH93 640GB, který jede s VIP 2 bez problému (jediné co jsem si všimnul tak, že se seká zvuk při nahrávání ORF HD nebo jiné cizí HD, ale české HD nahrává bez problémů a tak nevím zda je to problém disku nebo přijímače), ale primárně jej mám určen pro něco jiného. Nyní si asi koupím Samsung M2 Portable 640GB, který bude určen pouze pro satelit. Také jsem zjistil, že postupným nahráváním a mazáním se docela fragmentuje disk a tak je potřeba jednou za čas disk defragmentovat jinak může být s nahráváním také problém.
Alf1: Proč nenapíšeš konkrétní typ disku, který máš odzkoušen?
Obecně: Pokud je HDD konstruován pro provoz přes USB 2.0 bez externího napájení měl by podle standardu mít max. odběr 500mA. USB konektor u přijímačů by měl být konstruován pro dodání takovéhoto proudu (některé mají dokonce napsáno „max. 500mA“). Zbytek už je pouze na tom jak toto výrobce HDD a přijímačů dodržuje.
Další věc jsou disky s novým USB 3.0, které mají povolen vyšší odběr (tuším 900mA). Otázka je, jaký mají odběr při provozování přes USB 2.0 (nepodařilo se mi zjistit).
Na závěr jen poznamenám, že mám disk ADATA SH93 640GB, který jede s VIP 2 bez problému (jediné co jsem si všimnul tak, že se seká zvuk při nahrávání ORF HD nebo jiné cizí HD, ale české HD nahrává bez problémů a tak nevím zda je to problém disku nebo přijímače), ale primárně jej mám určen pro něco jiného. Nyní si asi koupím Samsung M2 Portable 640GB, který bude určen pouze pro satelit. Také jsem zjistil, že postupným nahráváním a mazáním se docela fragmentuje disk a tak je potřeba jednou za čas disk defragmentovat jinak může být s nahráváním také problém.
Edision Argus VIP2 + LNB Inverto monoblock 4.3° twin + Parabola 85 AL Emme Esse
Optibox Ultra HDMI + LNB DI-WAY monoblock 4.3° single + Parabola 80 AL Emme Esse
Optibox Ultra HDMI + LNB DI-WAY monoblock 4.3° single + Parabola 80 AL Emme Esse
No ten môj disk je Seagate ST9500325AS v rámčeku IOmega. Michochodom Adata žiadne disky nevyrába, to je len rámček so 640GB diskom. No práve tento disk mal na mojom príjimači problémy so spotrebou. Je celkom možné, že tam bol disk od iného výrobcu ako je vo tvojom.Leo.000 píše: Alf1: Proč nenapíšeš konkrétní typ disku, který máš odzkoušen?
to afl1: objavil som kde je chyba, FLAC mi ide ale nesmiem k suboru priradit pri ripovani ziadne ID3Tagi......co je ale dost problem, mat subory bez popisu co je to za skladbu
to paulaner:...ja som odskusal tri disky...male 2,5 palcove A-Data,WD a pri nahravani HD programov nie je problem, ale najvacsi nedostatok je ten a neviem ci je to chyba sw (odskusane nespocetne mnozstvo), ze stroj ich nie vzdy rozpozna ked sa zapne, takze nahravanie cez Timer je uplne nepouzitelne!!!...pri velkom disku s ext. napajanim je problem podobny: moja Toshiba, ak sa dostane disk do rezimu sleep po nejako case, tak zase ho stroj nerozpozna a pomoze len tvrdy restart sietovym vypinacom...
takze moja rada znie:..ak chces mat istotu pri Timeri pouzi nejaky rychli USB kluc, tie mi nadetekovalo vzdy...pri diskoch je to vzdy loteria
to paulaner:...ja som odskusal tri disky...male 2,5 palcove A-Data,WD a pri nahravani HD programov nie je problem, ale najvacsi nedostatok je ten a neviem ci je to chyba sw (odskusane nespocetne mnozstvo), ze stroj ich nie vzdy rozpozna ked sa zapne, takze nahravanie cez Timer je uplne nepouzitelne!!!...pri velkom disku s ext. napajanim je problem podobny: moja Toshiba, ak sa dostane disk do rezimu sleep po nejako case, tak zase ho stroj nerozpozna a pomoze len tvrdy restart sietovym vypinacom...
takze moja rada znie:..ak chces mat istotu pri Timeri pouzi nejaky rychli USB kluc, tie mi nadetekovalo vzdy...pri diskoch je to vzdy loteria
Naposledy upravil(a) lexx dne 22.květen 2011 - 19:59, celkem upraveno 1 x.
-
richter-thomas
Příspěvek od richter-thomas »
Poznámka:
První : Lemontree-proton-1.3.33
pak : seznamu kanálů Import
pak : Upravit nastavení
pak : Nastavení (sichern) Bakxxxxx.abs
pak : Lemontree 1.3.84
pak : Bakxxx.abs Import
Ne Automatické seznamu kanálů ladění víc
Gruß Thomas
---------------------------------------------------------------
diese Firmware laden: http://www.familienforum.biz/index.php? ... dataID=309
- Lemontree 1.3.33 einspielen
- seine Senderliste einspielen
- Settings einstellen
- dann das als Sicherung speichern Bak2011xx.abs
- nun aktuelle Lemontree 1.3.84 laden
- nun Bak2011xx.abs einspielen
Autochannelsuche nun weg
Gruß Thomas
Gruß Thomas
- Settings einstellen
Autochannelsuche nun weg
Gruß Thomas
-
paulaner
diky za vase rady a pripomienky
mam rychly usb kluc najrychlejsi aky sa dal zohnat na trhu..stiha nahravat 2 sd programy naraz a na treti sa pozeram..ake u hd..nahrava ale po case zacne sekat...prosten estiha..receiver mi ukazuje ze jeoh rychlot je 56 Mb a je pomaly na HD
rozmyslam nad zakupenym externeho HD 2,5 ktory lae nema samostatne napajanie..je to dost nepohodlne a zbytocne mat velky huciaci topiaci disk v elektrike zapojeny stale aj ked ho nepouzivam /problemy s uspanim a nahravanim timer..a pod/ len neviem ako ten 2,5 ext. hdd zapojit..opticum 9500 hd potrebuje kabel Y jeden na data dalsi power ..na štavu don...ale u inych stb..napr. argus mini ma uz len jeden vystup usb...to utiahne na ktorej koncovke z toho Y kabla? som cital ze par ludi i tymto odpalilo zdroj stb..proste viac otaznikov ako treba mam alebo menit kabliky k hdd 1 u Y a dlasi klasicky a kde take zohnat..
mam rychly usb kluc najrychlejsi aky sa dal zohnat na trhu..stiha nahravat 2 sd programy naraz a na treti sa pozeram..ake u hd..nahrava ale po case zacne sekat...prosten estiha..receiver mi ukazuje ze jeoh rychlot je 56 Mb a je pomaly na HD
rozmyslam nad zakupenym externeho HD 2,5 ktory lae nema samostatne napajanie..je to dost nepohodlne a zbytocne mat velky huciaci topiaci disk v elektrike zapojeny stale aj ked ho nepouzivam /problemy s uspanim a nahravanim timer..a pod/ len neviem ako ten 2,5 ext. hdd zapojit..opticum 9500 hd potrebuje kabel Y jeden na data dalsi power ..na štavu don...ale u inych stb..napr. argus mini ma uz len jeden vystup usb...to utiahne na ktorej koncovke z toho Y kabla? som cital ze par ludi i tymto odpalilo zdroj stb..proste viac otaznikov ako treba mam alebo menit kabliky k hdd 1 u Y a dlasi klasicky a kde take zohnat..
opticum 9500 hd, duo LNB astra 19,2 + 23,5 skylink + plazma VIERA 37 palec panasonic HD ready + showbox vitamin 5000 HD s E2 capitol a openPli a panasonic tv - 50 palcov
-
paulaner
este ma napadlo..externy disk mozno k usb portu stb pripojit aj beznym usb kablom napr. od fotaku? bude ot stacit ci treba riesit usb hub s externym napajanim ale tio je asi u hdd 2,5 palca nemozne..ten ma len jednu pripojku a tu k stb ci pc a z toho sa napaja
-
paulaner
to lexx
no a prave tie male disky 2,5 bez samostatneho napajaia by ma zaujimali..pouzivas aky kabel k ichp ripojeniu k stb, kabel Y na dve usb koncovky? ok.ak ale ma stb len jeden usb port..tak ho prepajas len jednou koncovkou z Y kabla ?? alebo pouzivas potom iny kabel k prepojeniu a utiahne ot potom ked origo ma byt kabel Y?
no a prave tie male disky 2,5 bez samostatneho napajaia by ma zaujimali..pouzivas aky kabel k ichp ripojeniu k stb, kabel Y na dve usb koncovky? ok.ak ale ma stb len jeden usb port..tak ho prepajas len jednou koncovkou z Y kabla ?? alebo pouzivas potom iny kabel k prepojeniu a utiahne ot potom ked origo ma byt kabel Y?
to paulaner: disk A-Data ma Y kabel ale v pohode ide len na jeden usb port (ak teda ho detekuje stb), druhy disk WD ma len obycajny kabel a tiez ide v pohode
-
petrpetr10
- Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »
Jak píše lexx:
ARGUS DISKY UTÁHNE na jeden ten silnější kabel. Jen si dej pozor při odpojování za provozu, vždy zmáčkni na dálce USB (bezpečné odpojení), potvrdíš na obrazovce a až pak odpojit. Dříve jsem to nedělal a párkrát si díky tomu disk řekl o formát.
Taky je super 2,5 disk Verbatim 500GB Store n GO, už USB 3.0 (super rychlý), je kompaktibilní s USB 2.0
Využiješ dále rychlost přenosu u PC.
U nás jsou už taky v nabídce, v Německu je nabízejí k Argusům.
ARGUS DISKY UTÁHNE na jeden ten silnější kabel. Jen si dej pozor při odpojování za provozu, vždy zmáčkni na dálce USB (bezpečné odpojení), potvrdíš na obrazovce a až pak odpojit. Dříve jsem to nedělal a párkrát si díky tomu disk řekl o formát.
Taky je super 2,5 disk Verbatim 500GB Store n GO, už USB 3.0 (super rychlý), je kompaktibilní s USB 2.0
Využiješ dále rychlost přenosu u PC.
U nás jsou už taky v nabídce, v Německu je nabízejí k Argusům.
-
paulaner
diky. a neviete utiahnut by to mal aj opticum 9500 hd ten maly 2,5 palcovy disk..na 2 usb pripojky..??
este jedna vec ma napada...ten disk nechate po case sw od stb odpojit? alebo vypinate odpojenie a fachci stale:? a ked ten disk uspite ako ho budite k prevadzke? /jedna sa mi o 2,5 disk s napajanim cez usb /
jasne odpajat disk len cez tlacitko DO..ok. dik
este jedna vec ma napada...ten disk nechate po case sw od stb odpojit? alebo vypinate odpojenie a fachci stale:? a ked ten disk uspite ako ho budite k prevadzke? /jedna sa mi o 2,5 disk s napajanim cez usb /
jasne odpajat disk len cez tlacitko DO..ok. dik
Nikto tu nereagoval na poznámku richter-thomasa, ako sa zbaviť autochannel search v lemontree. Skúsil som tento postup a nepomohlo to. Pozrel som si diskusiu na FamilieForum, kde RT ešte doplnil, že po na hraní zoznamu kanálov a nastavení vlastných preferencií (jazyk, A/V..., tie sa mimochodom zaznamenávajú do zoznamu kanálov a nahraním zoznamu kanálov sa zmenia aj preferencie) ich treba uložiť v menu továrenského nastavenia ako default value. Skúsil som to teda znovu s týmto doplňujúcim krokom a nepomohlo to. Tak som nakoniec vymazal všetky kanály a znova ich naskenoval a vytvoril FAV. Potom so nahral len SW synaps 1.3.83, ktorý s channel listom z lemomtree 1.3.84 nemal žiaden problém. Nastavil som slovenské menu (synaps 1.3.83 má slovenské menu) s tým, že jazyk pre všetky položky okrem menu je česky. Urobil zálohu a nahral len čistý SW lemontree 1.3.84, ktorý po upgrade nabehol so slovenským menu a nemal problémy s channel autodetection. Treba upozorniť, že voľba jazyka neobsahuje slovenčinu a teda pri ľubovolnej manipulácii sa slovenčina stratí. Takisto záloha urobené z lemontree neobsahuje slovenčinu. Obnova je teda na dva alebo tri kroky, podľa toho či sa zmenil channel-list od poslednej zálohy verzie synaps.richter-thomas píše:Poznámka:
Gruß Thomas
- Settings einstellen
Autochannelsuche nun weg
Gruß Thomas
Niemand hat hier auf thomas-richter reagiertet, wie man loswerden Autochannelsuche in Lemontree bekommen. Ich habe versucht, dieses Verfahren und hat nicht geholfen. Ich schaute auf die Debatte über FamilieForum wo RT noch hinzu, dass nach dem Spiel auf die Kanalliste und ihre eigenen Vorlieben (Sprach, A / V. .., die in der Tat sind in der Senderliste aufgenommen und die Aufnahme einer Liste der Kanäle wird auch Einstellungen ändern) müssen Speichern Sie die Menüeinstellungen auf Werkseinstellungen. So versuchte ich es wieder mit diesem zusätzlichen Schritt und hat nicht geholfen. Also habe ich endlich alle Kanäle gelöscht und erneut gescannt sie und schuf die FAV. Nach nur aufgezeichnet, SW Synapse 1.3.83, die den Kanal mit Schreiben vom 1.3.84 lemomtree hatte kein Problem. Ich habe die slowakische Menü (der Synapse 1.3.83 hat Slowakische Menü) mit, daß die Sprache für alle Menüpunkte zusätzlich zu den Dateien. Er hatte vorher aufgezeichnet und als SW Lemontree 1.3.84, was wahrscheinlich auf die slowakische Währung Upgrade und hatte keine Probleme mit Kanal Erkennung. Anzumerken ist, dass die Wahl der Sprache nicht enthalten slowakischen und daher in einem beliebigen Umgang mit der Slowakischen verloren. Auch Backup Lemontree nicht Slowakisch. Recovery ist daher zwei oder drei Stufen, je nachdem, ob der Kanal-Liste ändern seit dem letzten Backup Version einer Synapse.
- commar
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Edision Argus VIP + motor
O víkendu jsem nasadil verzi ArgusVIP_1.2.84_GR.rar, nic nového jsem nepozoroval, ani uváděné zrychlení startu. Má někdo nějaké jiné poznatky?
Edision Argus VIP + motor Digipower
SG2100, LNB no name, offset 90cm, He@d SD2500, Philips 6010...
Zdravim pani.Mam noveho argusa VIP a sw 1.2.76 a novy 1.2.84.Problem je v tom že obraz sa nepravidelne cukne.Robi to dosť často a v oboch sw.Vedel by niekto poradiť aby to zacukavanie nerobilo?
Pár krámov na pozeranie a pár na počúvanie hi-fi.K môjmu šťastiu postačuje aj to druhé!
- commar
- Mírně pokročilý

THXKO -> mám taky 1.2.84 a jede mi bez problému. Signál a kvalitu máš OK?
Tak zkus klasiku, vše vymazat a znova nahrát. Na jaké pozici ti to zlobí?
Na Skylinku?
Tak zkus klasiku, vše vymazat a znova nahrát. Na jaké pozici ti to zlobí?
Na Skylinku?
Ano na skylinku.Signal mi na všetkych freq.ukazuje 99%.Mysliš dať tovarenske nastavenie?
Pár krámov na pozeranie a pár na počúvanie hi-fi.K môjmu šťastiu postačuje aj to druhé!
- commar
- Mírně pokročilý

Dát tovární, třeba i 2x, 3x za sebou, pak vše zase nahrát...
Já nové verze nahrávám přes RS232 a zálohy settingu přes USB,
vše mi chodí.
EDIT: někdo tu uváděl návod, jak správně postupovat, zkus to tu projít, nemám čas to teď hledat (work
).
Já nové verze nahrávám přes RS232 a zálohy settingu přes USB,
vše mi chodí.
EDIT: někdo tu uváděl návod, jak správně postupovat, zkus to tu projít, nemám čas to teď hledat (work
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51