GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Odpovědět
hasantom

Re: GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Příspěvek od hasantom »

Dobrý den pánové,
přečetl jsem skoro všechno, ale pořád se nemohu dopátrat toho, jak nastavit propojení řes LAN (mám křížený kabel) mezi 9060 a 9060class. 9060 chci jako server-zde je karta, ale ani omylem nemohu rozchodit sdílení v 9060 class (to by měl být klient. Nemůže prosím někdo napsat stručně jak na to (doufám, že nejsem úplná lama :?: ).

Díky moc

Tom
JohnPeri
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JohnPeri »

Nevíte někdo jak ve verzi GM Unibox Lemontree Proton ps1.3.81 MOD.rar vypnout automatické ověřování kanalů.V jiných verzich jsem to našel,ale v tehle to nemužu najít.dost mě otravuje,když tam skočí hláška a je jen volba "ANO" a projede to najitou frekvenci a pak mi to hodí ty kanaly na konec a člověk je musí pracně přesouvat.Díky.
javal
satelitni prijimac: Glden Media UNI-BOX9080

Příspěvek od javal »

omlouvam se, ze jsem psal do sekce download, jsem na foru zacatecnik, ale myslel jsem, ze by se melo napsat k novemu FW PAR SLOV, KDYZ UZ HO NEKDO ZKOUSI. to vsichni zkousite znova a znova FW, ktery uz nekdo zkousel?
chtel jsem jsem se jenom zeptat:
nahral jsem do UNI-BOXu FW 1.3.49 predtim tam byl 1.1.45, s novym FW mi nejede USB HD, ktery pred tim fungoval OK. Chci se zeptat, kdyz zkousite, nebo alespon slibujete, ze budete zkouset (BlackBoy) jesti se vam to stalo. Zajimalo by mi take jake jsou rozdily ve verzich sp, mc. V nekterem z minulych FW nekdo sliboval moznost prehrani ruznych video formatu- zkousel to nekdo. diky
afl1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od afl1 »

JohnPeri píše:Nevíte někdo jak ve verzi GM Unibox Lemontree Proton ps1.3.81 MOD.rar vypnout automatické ověřování kanalů.V jiných verzich jsem to našel,ale v tehle to nemužu najít.dost mě otravuje,když tam skočí hláška a je jen volba "ANO" a projede to najitou frekvenci a pak mi to hodí ty kanaly na konec a člověk je musí pracně přesouvat.Díky.
To je dosť nepodarená verzia, vraj treba v TP search urobiť search s NIT. Skúšal som to, chvíľu to fungovalo, ale potom na inom satelite to začalo znovu. Doporučujem ti verziu xwindow 1.3.69 (truman) je stabilná, vie to isté ako 1.3.81 a nemá auto channel detection.
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

javal píše:omlouvam se, ze jsem psal do sekce download, jsem na foru zacatecnik, ale myslel jsem, ze by se melo napsat k novemu FW PAR SLOV, KDYZ UZ HO NEKDO ZKOUSI. to vsichni zkousite znova a znova FW, ktery uz nekdo zkousel?
chtel jsem jsem se jenom zeptat:
nahral jsem do UNI-BOXu FW 1.3.49 predtim tam byl 1.1.45, s novym FW mi nejede USB HD, ktery pred tim fungoval OK. Chci se zeptat, kdyz zkousite, nebo alespon slibujete, ze budete zkouset (BlackBoy) jesti se vam to stalo. Zajimalo by mi take jake jsou rozdily ve verzich sp, mc. V nekterem z minulych FW nekdo sliboval moznost prehrani ruznych video formatu- zkousel to nekdo. diky
Když si dáš tu práci a přečteš si tohle vlákno, dozvíš se zkušenosti s jednotlivými verzemi. I rozdíly mezi verzemi na které se ptáš, tu jsou popsané.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
bbedo2
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810

Příspěvek od bbedo2 »

toprun, ked budes nieco potrebovat dufam ze dostanes podobnu odpoved
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Já napřed čtu a teprve pokud nenajdu odpověď, tak se ptám. A rozdíly i zkušenosti tu popsané jsou ;)
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
bbedo2
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810

Příspěvek od bbedo2 »

49 stra iba v tomto vlakne, detto amiko resp. opticum
jednoducho nemozne precitat cloveku ktory iba nehladi do kompu
keby ze vyhladavanie aspon nejako pomoze, ale moje skusenosti su skor opacne
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Ne nadarmo se říká, že kdo hledá ten najde ikdyž to nemusí být zrovna tady. Kdyby sem měl každej psát co mu funguje a co ne tak toho jsou romány. Je to prostě vlákno o GM něco najdeš něco ne od toho to je forum, ale na druhou stranu když sem obden mrknu na 5minut tak je člověk v obraze a ví co sec děje. Ten kdo přijde hledat něco poprvý tak mu hold nezbyde nic jinýho než si to vzít od začátku. I já jsem to jel od začátku a ne jednou :D :good:
javal

Příspěvek od javal »

tak teda prominte, ze jsem se vubec na neco ptal, ale zarazi me, ze skoro kazdy den nekdo objevi nejaky novy FW a napise npr. ze "idem zkusat az manzelka dopozera telku" a pak se nepochlubi ostatnim co vlastne "vyzkusal". Nebo je to na jeste jinem vlaknu, nez v DOWNLOADu nebo DISKUZI?
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

Víš, každému vyhovuje něco jiného, respektivně jiná verze fw. Někdo ti tady napíše např. nová verze xxxx je super, ty si ji nahraješ a nebude se ti ani za mák líbit (stejně tak se to stalo mě). Každý, ať si sám zkusí podle svého uvážení a možností zda si ji nahraje do příjmače či nikoliv.
Jak píše Slapet, plně s ním souhlasím, byly by tady romány, nové werze fw vycházejí jak na běžícím pásu.
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

slapet píše:Ne nadarmo se říká, že kdo hledá ten najde ikdyž to nemusí být zrovna tady. Kdyby sem měl každej psát co mu funguje a co ne tak toho jsou romány. Je to prostě vlákno o GM něco najdeš něco ne od toho to je forum, ale na druhou stranu když sem obden mrknu na 5minut tak je člověk v obraze a ví co sec děje. Ten kdo přijde hledat něco poprvý tak mu hold nezbyde nic jinýho než si to vzít od začátku. I já jsem to jel od začátku a ne jednou :D :good:
To je přersně to co sem psal.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

javal píše:tak teda prominte, ze jsem se vubec na neco ptal, ale zarazi me, ze skoro kazdy den nekdo objevi nejaky novy FW a napise npr. ze "idem zkusat az manzelka dopozera telku" a pak se nepochlubi ostatnim co vlastne "vyzkusal". Nebo je to na jeste jinem vlaknu, nez v DOWNLOADu nebo DISKUZI?
javal:
Nemusíš se nikomu omlouvat, že jsi se zeptal je to prostě tak, že FW je jak hub po dešti a kdyby je měl člověk sám všechny zkoušet tak nedělá nic jinýho. Proto když jsem dá někdo nějaký info o FW tak je to ku prospěchu věci, ale jak psal Oggy23 každej je zaměřenej na něco jinýho. takže rada zní nahrej FW odzkoušej si ho když se Ti bude pasovat tak u něj zůstaň nebo nahraj jinej atd. Celkem stabilní je 1.2.86 já jsem zatím zůstal u 1.3.42 ikdyž kdoví už je 1.3.81čka až bude chuť a čas tak se bude laborovat.
Když si počteš v diskusi GM je tam dost postřehů a návodů :D :good:
vyspe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vyspe »

Ja sem hodím vlastný postreh vo veci nového sw pre GM UNI BOX 9080

spravidla po 21 dnovej aktualizácii,v podstate novší sw skúšam iba
preto aby som bol v obraze a po odskúšaní sa vrátim k pôvodnej
oblúbenej verzii sw.

Momentálne pripravujem nový aktualizovaný manuál pre GM UNI BOX-y,ktorý bude ale len v angličtine a ruštine a budú v nom bližšie popísané niektoré sw
ako aj ich inštalovanie.
javal

Příspěvek od javal »

Se mi zdá, ze jsem vyvolal jinou diskuzi než jsem chtěl. Původní dotaz byl, kde se dočtu nějaké informace od lidí kteří odzkoušeli nějakej z aktálních FW (...idem odskúšať, ...ešte neskúšané, Fúha tak teraz už môžem odskúšať). To asi nenajdu čtením celého vlákna od začátku! Myslel jsem, že když už něco někdo vyzkouší, tak se podělí s ostatními co chodí a co ne. Konkrétně třeba u mě s FW 1.1.45 mi HDD (vyrobil jsem USB kablík asi jen 15cm!) chodil a s FW 1.3.49 ne. Záložka USB lze otevřít ale vše je modře a nejde otevřít, HDD je napájenej a točí se. Jinak vše co jsem používal ve staré verzi funguje i v nové (nepoužívám změny klíčů, sdílení karty-ani nevím jak, možná v budoucnu). Zná snad někdo povedenější verzi FW? dík
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

Koukám, že jsi to vůbec nepochopil :unknown: . Je tady tolik verzí fw. ,že pokud by se měli všechny popisovat, tak tady nebude 50 stránek o GM, ale minimálně 100 a už nenajdeš vůbec nic. Proč si jednoduše nevyzkoušíš sám novější verzi a zůstaň u té, kerá ti bude vyhovovat. :poklona:
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
Milan_Sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Opticum HD X403p

Příspěvek od Milan_Sk »

Tiež by som privítal ak by niekto bol ochotný a rozpísal tu aký je rozdiel medzi MOD softmi pre GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR.
GM Unibox Xwindow Truman ps1.3.81 MOD
GM Unibox Xwindow Startec ps1.3.81 MOD
GM Unibox Synaps Maxtech ps1.3.81 MOD
GM Unibox Synaps Dynavision Davinci ps1.3.81
GM Unibox Amstar Truman ps1.3.81 MOD
GM Unibox Amstar Startec ps1.3.81 MOD
GM Unibox Lemontree Proton ps1.3.81 MOD
GM Unibox Lemontree Globo ps1.3.64 MOD
GM Unibox Lemontree Globo mc1.3.64 MOD
GM Unibox Amstar Globo ps1.3.64 MOD
GM Unibox Amstar Globo mc1.3.64 MOD
GM Unibox sp1.3.69
GM_UNIBOX_300_sp_1.3.69
Veď už medzi tým vzniká čistý chaos.
Momentálne skúšam GM Unibox Synaps Dynavision Davinci ps1.3.81 MOD a zatiaľ OK.
Opticum HD X403p, Motor, SkyLink
Golden Media UNI-Box 9060 2CR2CI HD PVR, Motor
Plazma SAMSUNG PS-42Q96HD
Plazma LG 42PJ550
BlackBoy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DSR AB Cryptobox 700HD

Příspěvek od BlackBoy »

Milan_Sk a pozdravujem aj ostatných. Vzhľadom aké množstvo MOD už vzniklo a hlavný rozdiel medzi nimi je vzhľad menu tak hádam tu platí lepšie raz vidieť ako sto krát počuť. Nech sa páči každý nech si vyskúša a podľa vlastného úsudku si nechá ten čo mu najviac vyhovuje ale toto tu už bolo napísané. Som rád že vôbec stíham aktuálne pridávať to čo je nové a nie ešte písať litánie. Ak niekto sa vyblázni a napíše tiež si rád prečítam. Každý vie že táto zábava si vyžaduje trpezlivosť a čas na skúšanie. Doplním len že GM Unibox sp1.3.69 a GM_UNIBOX_300_sp_1.3.69 nie sú modifikácie. Sú to pôvodné FW doplnené o " SP " akurát GM Unibox sp1.3.69 je aj s Poľským settingom a GM_UNIBOX_300_sp_1.3.69 je úplne čistý.
DreamBox DM-500S FW OpenPLi,
AB Cryptobox 700HD PVR FW patch 1.09.17769,
Golden Media UNI-BOX 2 CRCI HD PVR COMBO FW sp 1.5.69,
Skylink ICE, Offset 80cm, LNB Monoblock GI-207 Platinum X, Astra 19,2°E/23,5°E, HDD 500GB, LAN, 3D TV LED LG 47LA660S, Receiver Yamaha 5.1
Milan_Sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Opticum HD X403p

Příspěvek od Milan_Sk »

Ďakujem BlackBoy aj to je pomoc čo si napísal, aspoň vieme čo je čisté :) Ešte poprosím aký kódek z USB-čka vedia naše STB prehrávať ? Pokiaľ som to dobre pochopil tak mpg2 ide prehrať. Ide ešte niečo okrem toho ?
Opticum HD X403p, Motor, SkyLink
Golden Media UNI-Box 9060 2CR2CI HD PVR, Motor
Plazma SAMSUNG PS-42Q96HD
Plazma LG 42PJ550
javal

Příspěvek od javal »

Oggy23 píše:Koukám, že jsi to vůbec nepochopil :unknown: . Je tady tolik verzí fw. ,že pokud by se měli všechny popisovat, tak tady nebude 50 stránek o GM, ale minimálně 100 a už nenajdeš vůbec nic. Proč si jednoduše nevyzkoušíš sám novější verzi a zůstaň u té, kerá ti bude vyhovovat. :poklona:
No a to je pravě to co bych uvítal, a nejen já - popsat proč jsi zůstal právě u té "tvé" verze, v čem je lepší než ostatní, co umí (navíc) atd.
Např. někdo se tady kdysi ptal na možnosti přehrávače (formáty), nikdo mu neodpověděl. Byl jsem překvapenej, že třeba FW 1.3.69 umí MKV.
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“