GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
johan
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od johan »

Jaký program použít na PC pro přehrání nahrávky z HD kanálů?
[*]Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR[*]FM 1.3.23[*]
dr.eam
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.eam »

testujem GM 9080 combo s C tunerom
nemôžem tu nájsť fw na combo s C tunerom , alebo môžem použiť fw na 9060 ? (čo sa mi moc nezdá) , lebo tých tu je ako húb po daždi

Ď.
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 920UHD, 1TB HDD
jan helsing

Příspěvek od jan helsing »

Po vypršení dvou měsíců nejde přehrát nahrávky pořízené v tomto období z HBO HD,Nova HD,History HD...Funguje pouze nahrávka z volného Astra HD!Můj pokus přehrání v TV,multimediálním centru,i v PC naprosto ztroskotal :x Nenačte to žádný přehrávač,konvertovací programy,ani PVR studio HD :o
Teď mám koupené HBO HD,ale ani tak ty staré nahrávky nejdou ani v satelitu přehrát ](*,) Provedl jsem i jiný pokus - zkopíroval nahrávky z HDD na nový HDD,a z nového už to opět nejde přehrát ani v satelitu! soft mám 1.3.16. EMU
vyspe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vyspe »

dr.eam píše=testujem GM 9080 combo s C tunerom =hod info kde sa dá zohnať DVB-C tuner pre GM UNI BOX 9080.
vyspe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vyspe »

Otázka=Jaký program použít na PC pro přehrání nahrávky z HD kanálů?=odpoved= na sto percent by to mal prehrať program SMplayer.,ale aj Windows Home Cinema,WM player,KM player.Používam SMplayer na ts formát.Dnes-24.03.2011-som nahral na skúšku HBO a na SM playeri ho prehralo,taktiež išla nahrávka konvertovať programom XILLISOFT.Prikladám skonvertovaný súbor vo formáte ts na súbor 3gp určený pre mobily kvôli objemovému zmenšeniu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
dr.eam
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.eam »

vyspe píše:=hod info kde sa dá zohnať DVB-C tuner pre GM UNI BOX 9080.

či sa dá zohnať samotný DVB-C tuner neviem
no ja mám combo od známeho , kde ho zohnal on neviem , ale ak treba zistím...

= hod info na ten FW
jan helsing

Právě jsem zkusil SMPlayer,a žádný pokrok proti ostatním přehrávačům které jsem zkoušel.Přehraje opět pouze nahrávku z volné Astra HD,a HBO,Nova,History nepřehraje - havaruje :o
vyspe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vyspe »

Tu môže byť viacero príčin prečo ti nejde prehrať niektorý z formátov.V takmer každom Pc playeri treba nastaviť aké formáty to má prehrať.Druhá príčina môže byť,že v Pc chýba potrebný kodek,dalšia môže byť ,že Pc je zavírený a prehrávač bud spadne alebo nahlási chybovú hlášku.Skús si nainšťalovať avisynth alebo AutoGordianKnot,ktorý avisynth už obsahuje,rovnako prever či grafická karta vôbec zvláda HD
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jan helsing

Ale... Pokud mám chybu v PC (což se mi nezdá pravděpodobné),nevysvětluje to problém přehrání v multimediálním centru,ale hlavně problém NEPŔEHRÁNÍ zpětně v Golden Media ](*,)
vyspe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vyspe »

AHA,takže nahrávka je zrejme chránená proti archivovaniu niektorou funkciou MACROVISION.,hmlisto si spomínam,že túto funkciu testoval sislink už v minulosti v súvislosti zo systémom IRDETO.Prikladám preklad z wikipedy na túto tému===Rovi Corporation je celosvětově-provozní, US -založená společnost, která poskytuje poradenství technika, zábava dat, ochrana proti kopírování, průmyslový standard sítí a médií řízení technologie pro digitální zábavu zařízení a služeb. Mezi její zákazníky patří spotřební elektroniky výrobci, kabelová televize a satelitní televize operátorů, filmová studia a zábavní portály a on-line obsahu distributorů. [1]
lance
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lance »

jan helsing píše:Ale... Pokud mám chybu v PC (což se mi nezdá pravděpodobné),nevysvětluje to problém přehrání v multimediálním centru,ale hlavně problém NEPŔEHRÁNÍ zpětně v Golden Media ](*,)
Asi mas kodovane nahravky...??
podivej se do menu USB - nastaveni PVR nebo tam nekde, asi mas nastavene nahravani kodovane (kdyz se pak na karte zmeni klice, tak zakodovana nahravka k dekodovani potrebuje porad ty stare ktere uz ale na karte nejsou k dispozici takze to neprehrajes) to je asi i duvod neprehrani v PC (zakodovana nahravka).
Skylink ale s ICE a IR kartami driv nebo pozdeji udela stejne takovou prasarnu ze odkodovanou nahravku uz asi nikde nenahrajes (urcite aspon u plac.programu) takze dobre uz bylo....
dr.eam
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.eam »

pýtam sa ešte raz , lebo som sa dalej nepohol a nič nenašiel .........testujem GM 9080 combo s C tunerom
nemôžem tu nájsť fw na combo s C tunerom , alebo môžem použiť fw na 9060 ? (čo sa mi moc nezdá) ....., lebo tých tu je ako húb po daždi

Ď.
inimilan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od inimilan »

dobry den, daju sa pomenovat favoritné skupiny ? zatial som to nikde neobjavil
dik
fanynsat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fanynsat »

inimilan píše:dobry den, daju sa pomenovat favoritné skupiny ? zatial som to nikde neobjavil
dik
Proč by to nešlo ,stačí se podívat do oblibených a uprostřed dole je tužka na přejmenovaní.
Pitrs1

Příspěvek od Pitrs1 »

Zdravím, vlastním dva tyhle příjmače, jeden má označení Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR Combo a druhý Golden Media UNI-BOX CRCI HD PVR Combo Plus . Nevíte někdo náhodou v čem je rozdíl mezi těma dvěma příjmači?. A ještě jeden dotaz, u prvního zmíněného příjmače při instalaci DVB-T i DVB-S vše proběhlo v pořádku a naladilo vše dostupné jak v DVB-T tak i v DVB-S ale asi po týdnu provozu mi z menu příjmače zmizelo Instalace DVB-T a stím i všechny naladěné programy v DVB-T, nevíte někdo v čem by mohl být problém a jak ho případně odstranit .Děkuji
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Tady máš detailní popis verze Plus: http://www.tele-satellite-global.com/TE ... nmedia.pdf
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
footix

Příspěvek od footix »

Ahoj,
mám nastaveno takto sdílení:
Server - GM Unibox 9060 - soft 1.3.31 Emu - karta CSLink
Klient - GM Unibox 9080 Combo - soft 1.3.31 Emu.
Pouzivam HomeCamd. Připojení přes LAN kabelem.

Problém 1:
Na klientovi se mi kazdych cca 10 sekund rozkostičkuje obraz, někdy i na chvilku zamrzne. Když se dívám v nastavení serveru, kazdych 10 sekund napise Send ECM Get ECM tam bude asi problem. Zřejmě pořád ověřuje kartu, protože když to mám třeba u nekódované ČT24, jde vše na klientovi plynule.
A problém číslo 2:
Při přepínání kanálů na klientovi někdy čekám i 15 sekund při černé obrazovce, než naběhne obraz. Ikdyž tento problém mi zas až tak nevadí.

Diky za kazdu radu. Na fóru jsem zatím odpověď nenašel.
Pitrs1

Příspěvek od Pitrs1 »

Ahoj,
mám v příjmači firmware 1.3 23 EMU a nevím jak zapnout Bloker,najedu v menu na Card info,pak na Slot1 CryptoWorks dále pak na Smart card management a objeví se mě tam Disable Bloker po najetí na tuto hlášku
dám OK a nic se neděje je to pořád stejný ,poradí někdo jak ten Bloker zapnout ? Děkuji
zdenoq

Příspěvek od zdenoq »

Nahrat znova firmwer a pri nahrati fw sa zapne enable bloker
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, 100 offset Al, G.I. 0.2dB Twin, G.I. diseqc 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 23.5E, Thor 1W
Pitrs1

Příspěvek od Pitrs1 »

Ahoj ,
mám udělanou zálohu na USB flešce a když chcu provést USB aktualizaci v příjmači tak mi to tam ukáže aktualizovat soubor bak-201106101250 abs a pak Režim aktualizace : Main Code, Uživatelská DB,Allcode+bootloader, All Code. Prosím o vysvětlení k čemu se která položka používá, případně když chci přehrát firmware přes USB flešku jak správně postupovat a který firmware s EMU je nejlepší.Děkuji a nezlobte se že se pořád na něco vyptávám ale nerad bych něco podělal,ještě jednou děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“