Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
zburo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od zburo »

Tak dnes mi nejako doma padla sieť tak som bol rýchlo nútený (manželka, superstar a podobné veci :D ) pichnúť Skylink kartu do UNI čítačky. Mal som ju vedla v izbe vo Ferguson Arive. Alligator bol klient. Doteraz som nevedel čo to tu riešite ale teraz som to zistil. Zvuk vypadával, obraz trhal, no proste hrúúúúza. Tak som strčil kartu do CW modulu a všetko šlape perfektne. Možno to tu už niekto písal ale len som chcel prihodiť moju skúsenosť.
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE
romannitra
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od romannitra »

Zapa píše:
romannitra píše:Zdravím, mám Aligátora, 20.04 a chcel by som sa obrátiť skúsenejších o radu, ako sa sem zadávajú CW kódy, cez ktoré sa občas dá niečo zaujímavé na krátko sledovať.Je tam taká tabuľka, ale pýta to tam rôzne údaje,v tomto sa ešte nevyznám.
Vopred ďakujem za rady.
Zde už je to popsané a vše funguje OK, ale snadnější je to napsat do souboru. key a aktualizovat klíče.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 4&start=20
Ahoj Zappa, ešte si Ťa dovolím otravovať.Z toho odkazu mi to stále nie je jasné.Je tam tabulka cw v prijímači a zadáva sa kód.systém, provider-to je jasné.Ale potom sa ďalej zadáva číslo, map, ecm a to už neviem, aké mám tam dať hodnoty. Nakoniec číslo klúča a samotný klúč je to jasné.
Zoberme si príklad. Tu sú údaje:
11739 V 27500 5/6 DVB-S2/QPSK
Discovery Travel Sid :179D- Pid :0710 CaID:0100 Prov:00006A
Discovery Travel CZ CaID:0D0F Sid:179E Pid :06D2 Prov:000000
- CW:9EB05FADF2CBB875F72DF519E6275A67
Ktoré údaje a kde mám zadať do tabulky? Chýba tu ešte nejaký údaj?
Vopred ďakujem za radu, nech to už konečne spojazdním a môžem vysvetliť aj môjmu známemu, ktorý s tým tiež maturuje.
Vopred ďakujem.
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

Tak po Kaonove uprave na FW20.72 se mi zvuk sekl behem vikendu jen jednou behem Superstar na Nove. Takze je to pro mne urcite zlepseni ;)
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Vážení,podle jednoho vyjádření na konkurenci/parab/ nejen my máme problémy se zvukem,TV philips-technisat hd-TTkarta-totéž,kde jasně deklarují ,že problém je v SW,závada se objevuje jen při zapojení přes hdmi a zase skylink,fta udajně v pohodě-co k tomu dodat !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

Dobrý večer, poradil by mě někdo jaký dekódovací modul pro novou Irdeto kartu Skylink použít v Optiboxu Pantheras FW 20.04? Myslím, že v Uni čtečce by to nedělalo dobrotu. Prý se seká obraz a vyhazuje to hlášky že program je nedostupný atd. Díky za radu.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

I r d e t o je nějaké cenzurované slovo ? Že tam mám čtečky.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
korask
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: ip9900-pkt nebula SATA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korask »

panove skusal som vsetky mozne kombinacie soft ale zvuk stale seka a zda sa mi to cim dalej horsie mam doma jeden ten seka katastrofalne ale jeden som montoval u uja a ten sa nestazuje aj som mu povedal nech to odsleduje a nic jediny rozdiel je v tom ze on ma pantheru cez scart a ja hdmi dnes to prehodim na scart a dam vedet nekdo to tu uz spominal preto ma to napadlo ked nekdo ma cas nech to skusim
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

PC1 píše:I r d e t o je nějaké cenzurované slovo ? Že tam mám čtečky.
ja použivam staru cryptoworks cam rev2.1 a idu zapisi I....o čita v pohode...

Obrázek
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

korask píše:panove skusal som vsetky mozne kombinacie soft ale zvuk stale seka a zda sa mi to cim dalej horsie mam doma jeden ten seka katastrofalne ale jeden som montoval u uja a ten sa nestazuje aj som mu povedal nech to odsleduje a nic jediny rozdiel je v tom ze on ma pantheru cez scart a ja hdmi dnes to prehodim na scart a dam vedet nekdo to tu uz spominal preto ma to napadlo ked nekdo ma cas nech to skusim
Ja to mam tak, ze obraz pres HDMI, ale zvuk obcas posloucham primo ze satelitu pres cinche do zesilovace, protoze se mi zda lepsi zvuk jak je tam kratsi cesta zpracovani zvuku. ;)
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Taká mala skúška v FW 20.72X nastavenie new a cccamd zapnute a po prepísaní na originál FW 20.72 šľape ďalej bez problémov ale už sa nedá v Cas nastavovať. Akurát key nie je funkčný, zvuk je bez vypadkov...
rakill

Příspěvek od rakill »

Zapa nenajdeš nejaký nový softcam?díky \:D/
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Zapa najde ale preco si ho neurobis ved to nie je umenie.Co potrebujes citat vies,pisat vies co este treba?Key editor je na stiahnutie prepises aktulne udaje v starsom softcame alebo pridas ak je nove nieco a je. :book:
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
rakill

Příspěvek od rakill »

díky liquere pokusim sa cez víkend.ked mi to nepôjde tak mi pomôžeš. :good:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Neviem a ktore key ti ide,ale ked si netrufas skus pouzit vantagemaker co tu uz bolo pisane,tam treba zrusit biss key pokial ho pouzivas ak nie je to jedno.Este ti poradim turkov ale nakolko ja nepouzivam biss neviem ako je to aktualne,vyskusaj
http://www.nextdestek.com/next-emu-key-dosyalari.html
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
FraMar
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo

Příspěvek od FraMar »

No ten zvuk ma štve,ale poriadne.Skúšal som Všetko co tu je napísané.Dnes mi vypadol zvuk aj s origo softom 20.72 ! ...asi ho pojdem reklamovať.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

romannitra píše:
Zapa píše:
romannitra píše:Zdravím, mám Aligátora, 20.04 a chcel by som sa obrátiť skúsenejších o radu, ako sa sem zadávajú CW kódy, cez ktoré sa občas dá niečo zaujímavé na krátko sledovať.Je tam taká tabuľka, ale pýta to tam rôzne údaje,v tomto sa ešte nevyznám.
Vopred ďakujem za rady.
Zde už je to popsané a vše funguje OK, ale snadnější je to napsat do souboru. key a aktualizovat klíče.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 4&start=20
Ahoj Zappa, ešte si Ťa dovolím otravovať.Z toho odkazu mi to stále nie je jasné.Je tam tabulka cw v prijímači a zadáva sa kód.systém, provider-to je jasné.Ale potom sa ďalej zadáva číslo, map, ecm a to už neviem, aké mám tam dať hodnoty. Nakoniec číslo klúča a samotný klúč je to jasné.
Zoberme si príklad. Tu sú údaje:
11739 V 27500 5/6 DVB-S2/QPSK
Discovery Travel Sid :179D- Pid :0710 CaID:0100 Prov:00006A
Discovery Travel CZ CaID:0D0F Sid:179E Pid :06D2 Prov:000000
- CW:9EB05FADF2CBB875F72DF519E6275A67
Ktoré údaje a kde mám zadať do tabulky? Chýba tu ešte nejaký údaj?
Vopred ďakujem za radu, nech to už konečne spojazdním a môžem vysvetliť aj môjmu známemu, ktorý s tým tiež maturuje.
Vopred ďakujem.
Tabulka:Kodování=(CW,Viasess a td),Provider=Prov(022C00,000000)Program č =Sid, Program map=PMT,ECM PID=Pid,Číslo klíče = 32 klíč rozdělený na polovic
key 00:9EB05FADF2CBB875
key 01:F72DF519E6275A67
Kodování,Provider,Program č ,Program map,ECM PID je pro oba klíče stejné.
Discovery Travel CZ příkad zapssání v souboru . key:
(D 0D0F:000000:179E:1AC2:06D2::9EB05FADF2CBB875F72DF519E6275A67)
Doufám,že to je už úplně jasné.
kanagon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kanagon »

FraMar píše:No ten zvuk ma štve,ale poriadne.Skúšal som Všetko co tu je napísané.Dnes mi vypadol zvuk aj s origo softom 20.72 ! ...asi ho pojdem reklamovať.
Ahoj kde sa dá stiahnuť origo soft 20.72 hoď nejaký odkaz
ďakujem kanagon
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

kanagon píše:
FraMar píše:No ten zvuk ma štve,ale poriadne.Skúšal som Všetko co tu je napísané.Dnes mi vypadol zvuk aj s origo softom 20.72 ! ...asi ho pojdem reklamovať.
Ahoj kde sa dá stiahnuť origo soft 20.72 hoď nejaký odkaz
ďakujem kanagon
http://www.optibox.cc/?a=product&q=41
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Čtečka je pouze CONAX.Musíš na orig.SW použít modul pro CW.
Pokud bys měl výpadky i s modulem tak můžeš box reklamovat.
Nechápu proč u mě to běží na SW 20.04_x jak s kartou CW HD,tak i při sdílení naprosto bez problémů?
Testoval jsem na záznam z údajně problematické Markiza nahrávku (nahráno na E-sata nepřetržitě 12 hodin a žádný výpadek zvuku na SW 20.04_x v tomto záznamu není)Určitě nemůže jít o náhodu, že žádný výpadek zvuku nemám,protože jsem nahrával 12 dílů Mafie v Atlantic City z HBO(12 týdnů-ne vždy ve stejný den v týdnu a ve stejnou hodinu) a ani v těchto záznamech žádný sebemenší výpadek zvuku není.(nahráváno pouze s kartou CW-HD bez sdílení)
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

V tom máš pravdu že to je originál na CONAX len vďaka FW v X to šľape na naše karty po zmene oscamu ja mam originál soft karta ide bezproblémovo a aj new...cccam, stačí skúšať prepisovať oscam veď je to predsa linux...
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“